e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

«Μητέρα των μαχών part II»

Mε εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό δεύτερο «μπράντεφερ» των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στους τελικούς της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Παραίτηση Υφυπουργού Μ.Βρετανίας

Ο υφυπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης συνασπισμού της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Λόους, παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι χρέωνε στα Βουλευτικά του έξοδα, τα έξοδα του για τήν κατοικία που διατηρούσε με τον σύντροφο του.

Η γερμανίδα νικήτρια της Ευρώπης

Ποιά είναι η Lena Meyer- Landrut που κέρδισε την πρώτη θέση στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision.



Η 19χρονη τραγουδίστρια μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι "Satellite" και απέσπασε την πρώτη θέση με 246 βαθμούς. Το βραβείο το παρέλαβε από τον περσινό νικητή Alexander Rybak με μεγάλη ...


συγκίνηση, αφού στο τέλος της βραδιάς που είθισται να επαναλαμβάνεται το νικητήριο τραγούδι, έγινε με καθυστέρηση λίγων λεπτών.Η Lena γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου 1991. Από την ηλικία των 5 ασχολείται με τον χορό κάνοντας μπαλέτο, hip hop και jazz. Είναι το

Η στάση του Κόκκαλη τώρα.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Αν και ενοχλημένος απο τον παρασκηνιακό πόλεμο που γίνεται εναντίον του,τον οποίο σε μεγάλο βαθμό τον θεωρεί κατευθυνόμενο απο συγκεκριμένα κέντρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες δεν πρόκειται να συρθεί,τουλάχιστον αυτή την ώρα σε μια βεβιασμένη κίνηση παραχωρώντας την σκυτάλη στον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος της Πειραικής ΠΑΕ που βάλλεται απο το σύνολο σχεδόν του ερυθρόλευκου κόσμου-άλλοι τον κατηγορούν για λάθος χειρισμούς που ζήμιωσαν και απαξίωσαν την ομάδα και άλλοι ακόμα και για χειρισμούς που έχουν προσβάλλει βάναυσα το όνομα του συλλόγου, πρόκειται αυτές τις μέρες να τοποθετηθεί δημόσια για τις εξελίξεις. Με κανένα τρόπο δεν είναι διατειμένος να

Πιέσεις από τους ''πρωτοκλασάτους'' δέχονται Παπανδρέου και Παμπούκης

http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2009/07/gizmodo.blogger.jpg
Όλο και πιο έντονες γίνονται οι πιέσεις που ασκούνται στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Επικρατείας, από πρωτοκλασάτους Υπουργούς, αλλά και από στενό συνεργάτη* του Γιώργου Παπανδρέου, που στόχο έχουν να πλήξουν την...

Χριστοφοράκος: «Εστειλα άλλο 1 εκατ. ευρώ για το ΠΑΣΟΚ»


«Μέλη του ΠΑΣΟΚ μού ζήτησαν να κατατεθούν τα χρήματα στην Ελβετία»,
 κατέθεσε στην απολογία του ο Μιχ. ΧριστοφοράκοςΆλλο ένα εκατομμύριο ευρώ που δόθηκε ως «χορηγία» της Siemens στο ΠΑΣΟΚ το 2002-2003 αλλά δεν εισπράχθηκε, επειδή άρχισαν να αποκαλύπτονται τα μαύρα ταμεία, αναζητείται από τους ανακριτές.

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από την Ομόνοια έως τα Ανω Πατήσια, λόγω των εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο κέντρο της πρωτεύουσας από τις 08:00 το πρωί έως και τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, λόγω της πορείας ειρήνης στη μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Eurovision:Στην 8η θέση το "OPA"- πρώτη η Γερμανία

Eurovision:Στην 8η θέση το "OPA"- πρώτη η 
Γερμανία

Τα καταφέραμε να ανεβάσουμε το "OPA" στην 8η θέση της φετινής Eurovision. Καθόλου μα καθόλου άσχημα δεν τα πήγε η χώρα μας που έλαβε και τέσσερα 12αρια, συγκεντρώνοντας συνολικά  140 βαθμούς.