e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime

Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

- Φέρνουμε στο φως τις καταθέσεις των πολιτικών! Δείτε μία προς μία τις καταθέσεις των εκατομμυρίων ευρώ που έχουν οι εθνοπατέρες μας, την ώρα που… αναζητούνται εκείνοι που έβγαλαν πάνω από 100.000 ευρώ στην Ελβετία.

- Νέος καυτός φάκελος στην εισαγγελία για μίζες σε πολιτικούς. Μετά τον Άκη, ποιος;

Αυτές είναι οι καταθέσεις των πολιτικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRESS TIME: ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ
Αυτές είναι οι καταθέσεις των πολιτικών!

-Σε πολλές περιπτώσεις, οι καταθέσεις είναι «σπασμένες» σε διάφορες τράπεζες, σε λογαριασμούς των πολιτικών, αλλά και των συζύγων και των παιδιών τους.

Φέρνουμε στο φως τις καταθέσεις των πολιτικών!


Διαβάστε στην Press Time



Δείτε μία προς μία τις καταθέσεις των εκατομμυρίων ευρώ που έχουν οι εθνοπατέρες μας, την ώρα που… αναζητούνται εκείνοι που έβγαλαν πάνω από 100.000 ευρώ στην Ελβετία.

Μετά τον Άκη, ποιος;



Διαβάστε στην Press Time



Νέος καυτός φάκελος στην εισαγγελία για μίζες σε πολιτικούς.

Ντόρα Μπακογιάννη

 
Διαβάστε στην Press Time
 
Ρίχνει «γέφυρα» στον Αντώνη Σαμαρά μέσω της “PRESS”. «Δεν έχω εμπάθειες. Θα συνεργαστώ με οποιονδήποτε για το καλό της χώρας» Συνέντευξη- φωτιά. Τι λέει για την υπόθεση του πόθεν έσχες.

Ζωή Κωνσταντοπούλου


Διαβάστε στην Press Time


 «Αισθάνομαι οργή για την κατάλυση της Δημοκρατίας». Πρόταση ευθύνης για την ανάληψη διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της “PRESS

Ευριπίδης Στυλιανίδης

 
Διαβάστε στην Press Time


 
«Στόχος μας η μείωση των φόρων». Η ΝΔ έχει πρόγραμμα 10ετίας. Θα αποσυμπιέσουμε την κοινωνία από το μνημόνιο, λέει ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και γραμματέας προγράμματος.

Γιάννης Διαμαντίδης


Διαβάστε στην Press Time


 
«Τη λύση θα δώσει μόνο ο Βενιζέλος». Ακόμα, μιλώντας στη “PRESS” ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει «λάθος» την κατάργηση του ΥΕΝ τονίζοντας ότι «θα το επαναφέρουμε». 

21 Απριλίου 1967 – 21η Απριλίου 2012


Διαβάστε στην Press Time



Άκης και Ντερτιλής σε διπλανό κελί. Ο μιζαδόρος και ο χουντικός πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Τι τους ενώνει τι τους χωρίζει!

Διαγραφή Ευαγγελάτου - Κοσιώνη- Σρόιτερ- Βερύκιου- Παπαδρόσου

Με διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ αναμένεται να πληρώσουν το χθεσινό αντάρτικο στη στάση εργασίας των τεχνικών (από 18.00 έως 22.00) ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Σία Κοσιώνη, ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ανθίζει ο κλάδος της γούνας

Ανοδική πορεία παρουσιάζουν οι πωλήσεις γούνας την ώρα που οι άλλοι κλάδοι μετράνε τις απώλειές τους σε μια περίοδο βαθειάς κρίσης.

Ανεβαίνει ο «μαύρος χρυσός»

Άνοδο σημειώνουν οι τιμές του πετρελαίου αν και σε εβδομαδιαία βάση αναμένεται να καταγράψουν τις μεγαλύτερες απώλειες σε διάστημα άνω των τριών μηνών εν μέσω ανησυχιών για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ισπανίας.

Μετά τις εκλογές η ανακεφαλαιοποίηση


Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών «πάει» γι αργότερα. Το πιθανότερο; Για μετά τις εκλογές.

G20: Πιέζει για επίλυση της κρίσης στην Ευρωζώνη


Εντείνει τις πιέσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει την ευρωζώνη η G20, καθώς εκτιμά ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία.

ΕΕ: Μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας


H Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεσή της για την απασχόληση, διαβεβαιώνει ότι οι κενές θέσεις εργασίας στην ΕΕ ανέρχονται σε τέσσερα εκατομμύρια. Αν υπολογιστεί ότι οι άνεργοι εν συνόλω είναι περίπου 24 εκατομμύρια, τότε, αν καλυφθούν οι κενές θέσεις, σημαίνει ότι αποκαταστάθηκε επαγγελματικά ο ένας στους τέσσερις ανέργους!

Νέα στήριξη ζητούν τα ασφαλιστικά Ταμεία


Η μείωση των εισφορών λόγω ανεργίας και η εκτεταμένη εισφοροφυγή (ανασφάλιστη εργασία) μειώνουν διαρκώς τις εισροές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, με αποτέλεσμα το Κράτος να αναγκάζεται να χώνει το χέρι στην τσέπη για να τα κρατήσει εν ζωή.

Εξώσεις – αστραπή με σφραγίδα του «Δικαιοσύνης»

Εξώσεις – εξπρές για κακοπληρωτές ενοικιαστές προβλέπει ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, που τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγες ημέρες.

Ηλεκτρόνια με… διχασμένη προσωπικότητα


Τα ηλεκτρόνια, ένα από τα στοιχειώδη και θεμελιώδη σωματίδια του σύμπαντος, παθαίνουν «κρίση ταυτότητας», καθώς, όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες, διαχωρίζονται και σε άλλα ημι-σωματίδια, μεταξύ των οποίων είναι τα ορμπιτόνια, τα οποία συμπεριφέρονται σαν ανεξάρτητα σωματίδια, αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το υλικό στο οποίο δημιουργήθηκαν και να ανεξαρτητοποιηθούν πλήρως.

Αποδείξεις για τσουνάμι που περιγράφει ο Ηρόδοτος

Η Ποτίδαια, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, σώθηκε από τους Πέρσες εισβολείς το χειμώνα του 479 π.Χ. χάρη σε ένα... τσουνάμι, υποστηρίζεται σε μελέτη που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ και η οποία προειδοποιεί για το σεισμικό κίνδυνο που υπάρχει στην περιοχή αυτή και για την πιθανότητα να επαναληφθεί το φαινόμενο.

Ιταλία: Στην πυρά ελληνικό έργο τέχνης


Ο διευθυντής ενός ιταλικού μουσείου μοντέρνας Τέχνης στη Νάπολη, λίκνο της εγκληματικής οργάνωσης Καμόρα, δεσμεύθηκε πως θα αρχίσει να καίει τρία έργα τέχνης την εβδομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στις δαπάνες για τον πολιτισμό.

Βουλή με 10 κόμματα - Παρελθόν η αυτοδυναμία


Δέκα κόμματα στη Βουλή δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται την Παρασκευή στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας των δύο μεγάλων κομμάτων απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ το ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου παραμένει υψηλό.

Οι άνδρες προτιμούν το νέο iPad από το sex


Φως στις πιο κρυφές - και απρόσμενες - επιθυμίες των ανδρών ρίχνει νέα έρευνα, που αποκαλύπτει πως το ισχυρό φύλο προτιμά το νέο και εντυπωσιακό iPad από την ερωτική επαφή.

Επιφυλακτικότητα στο Χ.Α.

Επιφυλακτικότητα επικρατεί στο Χ,.Α., με τις τράπεζες να βρίσκονται στο επίκεντρο ενόψει της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων τους μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Βελτίωση του καιρού με αραιές νεφώσεις


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές.Οι άνεμοι πνέουν νότιοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνοδος της θερμοκρασίας στα νότια.

Pimco: Τι να προσέξουν οι επενδυτές στις εκλογές Ελλάδας - Γαλλίας

Με το βλέμμα στην εκλογική περίοδο στην οποία εισέρχεται η Ευρώπη από την Κυριακή, με τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, και τελειώνει στις 31 Μαΐου με το ιρλανδικό δημοψήφισμα, βρίσκεται ο Μοχάμεντ ελ Εριάν της Pimco, σε άρθρο του στο CNBC.

Μειώνουν μισθούς και αυξάνουν ώρες στις τράπεζες

Νέες ριζικές αλλαγές τόσο σε επίπεδο μισθών όσο και σε επίπεδο ωραρίου αναμένονται για τους εργαζόμενους στις τράπεζες, καθώς «σπάει» κλαδική σύμβαση που έχει υπογράψει η ΟΤΟΕ, μετά τη συμφωνία των εργαζομένων και της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος.