e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Η Deal αποκαλύπτει:
Οι νέες πιέσεις της τρόικας στην Ελλάδα. Το παζάρι για την επιβολή των Cac΄s και το ρίσκο της πτώχευσης. Πόσο πιθανό είναι μέσω του PSI να ενεργοποιηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου.
Ακόμα ποιο είναι το τοπίο που διαγράφεται τώρα στην Ευρώπη. Γιατί δεν «πείστηκαν» οι αγορές. Η επόμενη μέρα για το ευρώ, τις τράπεζες, το χρυσό, τα χρηματιστήρια.
Οι τελευταίες εξελίξεις και το σχέδιο carry trade, πως δανείζονται φτηνά και δανείζουν ακριβά οι Ευρωπαίοι.
Η πρόβα τζενεράλε με τον δανεισμό της Ισπανίας, η θέση του Ντράγκι και ο εκβιασμός των γερμανών στις πλούσιες χώρες εκτός Ευρώπης. «Βάλτε κι εσείς χρήματα στο ΔΝΤ».

Τι συμβαίνει στο μέτωπο του τζόγου


Διαβάστε στην Deal news



Οι επιχειρηματίες που κοντράρονται για τα φρουτάκια και τα λαχεία, οι εκπλήξεις και το παρασκήνιο.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Φωτοβολταϊκά. Ήταν ο παράδεισος των επενδύσεων αλλά τώρα; Η πρώτη πτώχευση και τα έργα που μένουν στον αέρα.

Τα νέα πρόσωπα πρόσωπα κοντά στον Παπαδήμο και το καυτό μέτωπο των Τραπεζών. Η κίνηση Εθνικής και Ταμβακάκη, τι συμβαίνει με Alpha-Eurobank και το μυστήριο με την BNP Paribas


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι δραματικές αλλαγές στις αποκρατικοποιήσεις


Διαβάστε στην Deal news



Οι δραματικές αλλαγές στις αποκρατικοποιήσεις, με την απόφαση το απόφαση το δημόσιο να πουλήσει όλα τα ποσοστά  που κατέχει στις επιχειρήσεις.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τους γυριζει την πλάτη και ζητά την κάλπη


Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζητά η πλειοψηφία των πολιτών, όπως αποτυπώνεται σε έρευνα της MRB.

Οι πολίτες δεν δίνουν παράταση ούτε μια μέρα στην κυβέρνηση Παπαδήμου και ζητούν εκλογές μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012. Το ποσοστό είναι συντριπτικό και ανέρχεται στο 60,7% των ερωτηθέντων , σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας MRB, που αφορά τις εξαμηνιαίες τάσεις.

"Μην αγγίζουν μπανάνες... μοιάζουν με φαλλό"


Μια ακόμη αστεία φάτουα έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα των θρησκευτικών διαταγμάτων, που καταδεικνύουν το παράλογο της θρησκοληψίας και την εμμονή στην καταπίεση των γυναικών (ενίοτε και των ανδρών) στον ισλαμικό κόσμο.

Μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο προανήγγειλε ο Ρέππας


«Ναι» στις μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εφόσον η Τρόικα έχει πρόταση για τον τρόπο που αυτό θα γίνει, λέει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.

Σουσάμι για πιο δυνατή καρδιά

Ευεργετικό αποδεικνύεται για τον οργανισμό το σουσάμι καθώς και τα προϊόντα του, δηλαδή ο γνωστός χαλβάς του μπακάλη, το ταχίνι και σησαμέλαιο.

Εκτοξεύτηκαν τα "φέσια" στο 11μηνο

Στα ύψη εκτοξεύτηκαν το Νοέμβριο του 2011 οι απώλειες της αγοράς από ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές, με το συνολικό ποσό να αγγίζει στο 11μηνο τα 2,15 δισ. ευρώ.

"Όχι" δημοσιογράφων σε εφεδρία κι ενιαίο μισθολόγιο


Έξω από τη Βουλή έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, που εδώ και αρκετές μέρες πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες.

Ξεκίνησε η μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ

Την αμαύρωση του πολιτικού του "μητρώου" προσπαθεί να αποφύγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος επιχειρεί να βρει τη δικαίωση και να μην καταγραφεί στην ιστορία ως το πρόβλημα της χώρας.

Τι είχε πει ο Michael Jackson στην Paris


Η συμβουλή του Michael Jackson στην κόρη του Paris ήταν απλή: "Ποτέ μην ξεχάσεις". Η κόρη του βασιλιά της ποπ μοιράστηκε τη συμβουλή του πατέρα της στην αμερικανική εκπομπή The Ellen DeGeneres Show.

Τέλος στα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής

Την κατάργηση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής προβλέπει σχετική τροποποίηση του κανονισμού του Κοινοβουλίου.

Ψήφο εμπιστοσύνης για τα μέτρα ζητά ο Μόντι


Η προσχηματισθείσα κυβέρνηση της Ιταλίας μπορεί μετά το διορισμό της να πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης, ωστόσο τώρα φαίνεται πως αρχίζει να πιάνει δουλειά για τα καλά.

Σε νέα Σύνοδο Κορυφής οι ευρωπαίοι ηγέτες;

Στη σύγκληση νέας Συνόδου Κορυφής στις 7-8 Φεβρουαρίου προσανατολίζεται η ΕΕ έπειτα από σχετικό γαλλο-γερμανικό αίτημα, προκειμένου οι ευρωπαίοι ηγέτες να συζητήσουν για την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και τις θέσεις εργασίας στην Ε.Ε..

Σε απεργία πείνας ενάντια στον έλεγχο του Τύπου

Στην τέταρτη ημέρα αποχής τους από την τροφή βρίσκονται σήμερα τέσσερις Ούγγροι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκφράζουν με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση στα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

«Πόθεν έσχες»...online

Στο διαδίκτυο θα αναρτηθούν για πρώτη φορά τη Δευτέρα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στα «πόθεν έσχες», αφού για άλλη μία φορά δόθηκε βάρος στο «έσχες» και όχι στο «πόθεν».

Αύξηση 3 δισ. του ΑΕΠ από την κρουαζιέρα

Την αύξηση κατά 2 έως 3 δισ. ευρώ του ΑΕΠ από τουριστικό συνάλλαγμα που θα προέλθει με την άρση του καμποτάζ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Πολιτική «Με αυτά τα μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση σε άλλη χώρα»

 Παραδεχόμενος ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και λαμβάνονται στη χώρα μας, ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε ότι «θα είχε γίνει επανάσταση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα».

Η ανεργία τραβά την ανηφόρα

Στο 17,7% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2011, έναντι 16,3% του προηγούμενου τριμήνου και 12,4% του αντίστοιχου τριμήνου του 2010.

Αρνητικό πρόσημο εν αναμονή των συναντήσεων

Με το βλέμμα στραμμένο στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών με αξιωματούχους της τρόικα αλλά και στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η το Χρηματιστήριο Αθηνών δείχνει να έχει πτωτική διάθεση.Στις 12:36 ο Γενικός Δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών βρίσκεται στις 654,51 μονάδες, με πτώση 0,82%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 5,72 εκατ. ευρώ.

Βλέπει υποχώρηση του πληθωρισμού η ΕΚΤ

Αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τις πληθωριστικές πιέσεις στην Ευρωζώνη το 2012. Σύμφωνα με την ΕΚΤ ο πληθωρισμός θα αρχίσει να υποχωρεί με το νέο έτος.

Πορεία συνταξιούχων στη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης συνταξιούχοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Ένοχος ο Ζακ Σιράκ


Ένοχο έκρινε τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Ζακ Σιράκ το δικαστήριο του Παρισιού και του επέβαλε δυο χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Ο κ. Σιράκ αντιμετώπιζε κατηγορίες για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος.

Ρωσικό «δώρο» ύψους 10 δισ. στην Ευρώπη

Χείρα βοηθείας προς την Ευρώπη τείνει η Ρωσία μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

Η Demi Moore είναι ακόμα @MrsKutcher

Λες η Demi Moore να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της, ότι θα τα ξαναβρεί με τον Aston Kutcher; Γιατί δεν αλλάζει το όνομά της στο Twitter; Η ίδια λέει ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα.

Τιμή ρεκόρ για τα διαμάντια της Liz Taylor

Έναντι μιας μικρής περιουσίας πωλούνται τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε τετραήμερη δημοπρασία του οίκου Christie's. Τα κοσμήματα πουλήθηκαν σε τιμή-ρεκόρ, συγκεντρώνοντας συνολικά 116 εκατομμύρια δολάρια, πολύ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του οίκου.

Black Sabbath: 1 Ιουλίου στην Ελλάδα!

Το μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ και 16 χρόνια, έρχεται και επίσημα να επιβεβαιώσει τη σπουδαία και πολυαναμενόμενη είδηση ότι οι Black Sabbath θα εμφανιστούν στην Ελλάδα την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012.

Εργαλείο αποτροπής αυτοκτονιών μέσω facebook

Ένα νέο εργαλείο για την πρόληψη και αποτροπή των αυτοκτονιών τίθεται σε εφαρμογή από το facebook, όπου οι χρήστες με "αυτοκτονική συμπεριφορά" θα μπορούν να έρχονται σε απευθείας επαφή με εξειδικευμένους συμβούλους.

Διπλάσιο το μερίδιο συμμετοχής μας στο ΔΝΤ

Στο ποσό του περίπου 1,9 δισ. ευρώ, στο διπλάσιο δηλαδή, αυξάνεται το μερίδιο συμμετοχής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πλαίσιο της 14ης Γενικής Αναθεώρησης των Μεριδίων Συμμετοχής.

Κακούργημα τα χρέη προς το Δημόσιο

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου η κυβέρνηση, με ένα νέο «όπλο» κατά της φοροδιαφυγής, που δεν είναι άλλο από τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ.

Σε νομικούς συμβούλους για το PSI οι ιδιώτες


Μετά τις άκαρπες διαβουλεύσεις μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των ιδιωτών επενδυτών για την εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων (PSI), οι ιδιώτες δανειστές της χώρας μας προσέλαβαν, σύμφωνα με το Reuters, νομικούς συμβούλους για τις συζητήσεις γύρω από το ελληνικό haircut.

Καθησυχάζει για τους μισθούς ο Κουτρουμάνης

Μετά από τη χθεσινή συνάντησή του με τους επικεφαλής της τρόικας, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρούμανης, εμφανίστηκε σήμερα καθησυχαστικός τόσο για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα όσο και για τα κατώτατα όρια των μισθών.

Μήπως οι δικοί σας άνθρωποι σας έχουν βάλει κοριό;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνει η διατύπωση "αναλαμβάνουμε τεχνολογίες τηλεφώνων" που χρησιμοποιούν πλέον τα γραφεία των ιδιωτικών ντετέκτιβ για να διαφημιστούν;

Βορίδης: Ο Ραγκούσης να μην ανακατεύεται


Σε οξείς τόνους συνεχίζεται η κόντρα του υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη με τον Γ. Ραγκούση, αναφορικά με το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, στη βάση του νομοσχεδίου του δεύτερου.

Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο, με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και ανέμους στα πελάγη που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς νωρίς το πρωί στη Δυτική Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

"Άγνωστο" το Ίντερνετ για το 50% των Ελλήνων


Παρότι το Ίντερνετ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής των περισσότερων εξ ημών, ένα καθόλου αμελητέο ποσοστό του πληθυσμού της Ευρώπης δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat.

Συνάντηση Παπαδήμου-τρόικας για τα μέτρα


Συνάντηση με τους επικεφαλής του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικας έχει το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συζητηθούν τα μέτρα που ζητά η τρόικα για την επόμενη τριετία.

Σε αρνητικό έδαφος το Χ.Α.

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενόψει της κρίσιμης συνάντησης των δανειστών και της τρόικας για το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων την Παρασκευή.Το ενδιαφέρον θα προσελκύσουν και οι σημερινές συναντήσεις των αξιωματούχων της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών και τον Πρωθυπουργό.