e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ισπανία: Συνελήφθη Μαροκινός που φέρεται να στρατολογούσε για την αλ Κάιντα

Ένας Μαροκινός συνελήφθη στη Λίνεα ντε λα Κονσεπσιόν στη νότια Ισπανία για "κατήχηση και διαμόρφωση τρομοκρατών" μέσω του Διαδικτύου για λογαριασμό της οργάνωσης αλ Κάιντα. 

Πτώση 0,17% στο Χ.Α.

Με αρνητικό πρόσημο ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τον τζίρο να διαμορφώνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. 

Σε άλλη «διάσταση» η τιμολόγηση συναλλαγών επιχειρήσεων-δημόσιου

Σε σύνδεση με την τεχνολογία από το πρώτο δίμηνο του 2012 θα είναι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες καθώς εφαρμόζεται το μέτρο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης.  

Αναστολή πόθεν έσχες για ακίνητα

Την αναστολή του πόθεν έσχες για την αγορά ή την ανέγερση κατοικίας μέχρι και το τέλος του 2013 αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών. 

Ανακοίνωση των βάσεων έως τις 25 Αυγούστου

Η ακριβής ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Γη διογκώνεται κατά μια τρίχα το χρόνο!

Νέα διεθνής επιστημονική έρευνα με επικεφαλής επιστήμονες τη NASA επιβεβαίωσε ότι ο πλανήτης μας δεν "φουσκώνει", αλλά ούτε συρρικνώνεται με το πέρασμα του χρόνου: στην πραγματικότητα, η Γη κάθε χρόνο διογκώνεται μόλις όσο μια ανθρώπινη τρίχα! 

Πούτιν και Μεντβέντεφ πάνε για... ψάρεμα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν επέδειξαν την ενότητά τους μερικούς μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012 στη διάρκεια μιας ημέρας ανάπαυλας στον ποταμό Βόλγα. 

Στην Ελλάδα αστέρες του μπαλέτου της Μόσχας

Τα αστέρια των πιο διάσημων ρωσικών μπαλέτων, Μπαλέτο Κρεμλίνου και Ρωσικό Εθνικό Μπαλέτο, λάμπουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα με πρώτη εμφάνιση στο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου της Σπάρτης.

Το Λονδίνο πήρε τη σκυτάλη της μόδας

Το Λονδίνο είναι πλέον η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας για το 2011 στερώντας τον τίτλο αυτόν από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Global Language Monitor, η οποία σχολιάζει ότι σε αυτό συνέβαλε και το αυξημένο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Αλεξάντερ Μακουίν και για τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον. 

Διατηρήστε τα τρόφιμα φρέσκα


Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι από τα πιο ευπαθή τρόφιμα που βρίσκονται στο ψυγείο μας. Μάθετε πώς να τα τοποθετείτε σωστά προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Στην εντατική ο 98χρονος Λυκούργος Καλλέργης


Στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, νοσηλεύεται ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης.  

"Ανοιχτή πόρτα" για το ευρωομόλογο αφήνει η Κομισιόν

 Aνοιχτό άφησε σήμερα το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρά την ικανοποίηση που εξέφρασε για τις χθεσινές προτάσεις Μέρκελ-Σαρκοζί. 

Υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο

Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν από τα στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα υποχώρησε τον Ιούλιο στο 2,1% από το 3,1% που βρισκόταν τον Ιούνιο.  

Σε λειτουργία πυρηνικός αντιδραστήρας μετά την καταστροφή στη Φουκουσίμα

Ένας πυρηνικός αντιδραστήρας θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία για πρώτη φορά μετά την καταστροφή στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα που προκλήθηκε στις 11 Μαρτίου από το φονικό σεισμό και το τσουνάμι, μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Jiji.

Μικτές τάσεις στα spread της ευρωπεριφέρειας


Μικτά πρόσημα επικρατούν σήμερα στα spreads της περιφέρειας της ευρωζώνης, στον απόηχο της συνάντησης Μέρκελ-Σαρκοζί. 

Αρνητικό πρόσημο στο ΧΑΑ

Με ήπιες απώλειες ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν μέσω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στις ευρωπαϊκές αγορές.  

Η αντίδραση της πλευράς Στρος-Καν για την ιατροδικαστική εξέταση

"Ανακριβή και κακόβουλη" χαρακτήρισαν οι γάλλοι δικηγόροι του πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν - ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια καμαριέρα - τη δημοσίευση στο περιοδικό L' Express της ιατροδικαστικής εξέτασης της Ναφισάτου Ντιαλό, η οποία αποδεικνύει ότι η γυναίκα πράγματι υπέστη βιασμό. 

Το ευρωομόλογο στο βωμό της «ΑΑΑ» αξιολόγησης

Ηχηρό όχι στο ευρωομόλογο είπαν εχθές κατά τη διάρκεια της συνάντησής του Μέρκελ και Σαρκοζί. 

Με φρουρά οι κόρες Ομπάμα για τα ενοχλητικά αγόρια

Με τη συνοδεία των ανδρών ασφαλείας του Λευκού Οίκου θα κυκλοφορούν οι κόρες του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, σε περίπτωση επανεκλογής του, προκειμένου να αποτρέπονται οι... κορτάκηδες. Αυτό δήλωσε αστειευόμενος ο Ομπάμα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ, όταν ρωτήθηκε τι σκοπεύει να προσφέρει στην 13χρονη Μάλια και τη 10χρονη Σάσα αν επανεκλεγεί το Νοέμβριο του 2012.

H Grace Kelly έγινε Barbie


Η Grace Kelly πρόκειται να περάσει επισήμως στην αιωνιότητα, μιας και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν τρεις διαφορετικές, συλλεκτικές εκδοχές από κούκλες Barbie, προς τιμή της πανέμορφης πριγκίπισσας. 

Οι ακριβότερες πόλεις του κόσμου

Οι ακριβότερες πόλεις του κόσμου είναι το Όσλο, η Ζυρίχη και η Γενεύη, σύμφωνα με την τελευταία αναθεώρηση της μελέτης που διεξάγει κάθε τρία χρόνια η ελβετική τράπεζα UBS για τις τιμές, τους μισθούς και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών σε διάφορες περιοχές του κόσμου. 

Εφιαλτική άνοδος της ανεργίας, σύμφωνα με ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ

Εκτίναξη της ανεργίας στο 18% μετά το τέλος της θερινής περιόδου, προβλέπει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, λόγω και των περικοπών στον τομέα της εκπαίδευσης και οι απολύσεις στις ΔΕΚΟ.

Ξεκινά το "ξεσκόνισμα" των τραπεζών η Blackrock

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Σπάτων οι υψηλές παρουσίες που αναμένονται στη χώρα μας από τώρα έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου.  

Μέρκελ-Σαρκοζί "παρέσυραν" τις ευρωαγορές

Με απώλειες ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στα μεγάλα δυτικοευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ και του γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί.

Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 654 πλοία- «στην απέξω» η Ελλάδα


Την παγκόσμια ναυτιλία έχουν βαλθεί να κατακτήσουν οι Έλληνες εφοπλιστές οι οποίοι σήμερα κατέχουν το 7,7% του παγκοσμίου στόλου. «Αγαπημένοι» προορισμοί για τη ναυπήγηση πλοίων αποτελούν Ν. Κορέα και Κίνα ενώ η Ελλάδα αποτελεί ύστατη επιλογή.