e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Ο γιος του Θόδωρου και της Γιάννας ζητά να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση του κεφαλαίου. Άρθρο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Οι παρεμβάσεις του.

- Σκάνδαλο φοροδιαφυγής με καθηγητές Πανεπιστημίου ψάχνει το ΣΔΟΕ. Η έφοδος στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

- Δύο εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε το υπουργείο Παιδείας για να φωτοτυπήσει τα βιβλία. Έκθετη η Άννα Διαμαντοπούλου.

Πρόκληση και αναλγησία


Διαβάστε στην Press Time



Ενώ η Ελλάδα μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Τα κόμματα «έκοψαν» από το λαό και αύξησαν τις χρηματοδοτήσεις τους στα 54 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Εκκλησία αν και με τεράστια περιουσία… πτωχεύει.

Έρευνα σοκ



Διαβάστε στην Press Time




Επικίνδυνα και τα εμφιαλωμένα νερά. Ανιχνεύτηκαν μεγάλες ποσότητες εξασθενούς χρωμίου.

Κομισιόν: Η τελική συμφωνία του "PSI" πρέπει να συνάδει με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί στενά τις συζητήσεις για το PSI, με βασικό μέλημα να συνάδει με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου η τελική συμφωνία που θα προκύψει», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν.

Τη στήριξη όλων ζήτησε ο Παπανδρέου


Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια ο Γιώργος Παπανδρέου, όπου και ζήτησε τη στήριξη όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στην κρίσιμη μάχη που δίνει η χώρα αυτή την περίοδο.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για τους ισχυρισμούς των οικονομικών εισαγγελέων

Η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών και επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου ξεκίνησε την κατάθεσή της στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, ο οποίος ερευνά τους ισχυρισμούς των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, ότι δέχθηκαν «παρενοχλήσεις» στο έργο τους.

Όλες οι ΔΕΚΟ σε έναν κατάλογο


Συνένωση της γενικής γραμματείας αποκρατικοποιήσεων με την γραμματεία των ΔΕΚΟ αποφάσισαν και υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος κι ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας.

Βλέπουν έσοδα 1,5 δισ. με την άρση του καμποτάζ

Την πλήρη απελευθέρωση της κρουαζιέρας αποφάσισε το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο καθώς έδωσε το "πράσινο φώς" για την άρση του καμποτάζ, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στα κρουαζιερόπλοια με μη κοινοτικές σημαίες να περιηγούνται στα ελληνικά λιμάνια.

Ιταλία: Υφυπουργός με 95 ακίνητα!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία δημοσίευμα της εφημερίδας Libero, σύμφωνα με το οποίο ο υφυπουργός Υποδομών της κυβέρνησης του Μάριο Μόντι, Γκουίντο Ιμπρότα, έχει στην ιδιοκτησία του 95 ακίνητα.
Αλλάζει το σκηνικό στα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου καθώς με υπουργική απόφαση εγκρίθηκε η επιβολή υψηλού τέλους συμμετοχής του Δημοσίου στα κέρδη των υπαρχόντων διαδικτυακών εταιρειών προκειμένου να νομιμοποιηθούν.

"Καλύτερα ανοικτές επιχειρήσεις με μικρότερους μισθούς, παρά κλειστές"

"Είναι προτιμότερο να υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις με λίγο χαμηλότερες αποδοχές, αντί κλειστές επιχειρήσεις και περισσότεροι άνεργοι", σημείωσε από το βήμα της Βουλής, ο Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας σε ερώτηση Τσίπρα για τη μείωση του μισθολογικού κόστους.

Παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου προτείνουν επτά "πράσινοι" υφυπουργοί

Την αναγκαιότητα -στην παρούσα φάση και, αν χρειαστεί, ακόμη και ως τον Οκτώβριο του 2013- παράτασης της κυβέρνησης Παπαδήμου με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στον ρόλο του θεματοφύλακα, τονίζουν σε κοινό τους κείμενο, επτά υφυπουργοί της κυβέρνησης προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πιο χοντρός γατούλης του κόσμου!

Αναζητά ένα σπιτικό και... μια αποτελεσματική δίαιτα! Αυτοί είναι οι στόχοι του 7χρονου Ουόλτερ για το 2012.

Νέος κώδικας ποινών προς αποσυμφόρηση των φυλακών


Τη θέσπιση νέου κώδικα ποινών, με εναλλακτικές ποινές, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται στις φυλακές πληθώρα κρατουμένων, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου και ταυτόχρονα υποστήριξε την τροπολογία που προωθεί, με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Τήρηση του καταστατικού ζητά ο Ραγκούσης

Να τηρηθεί το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας ότι προέχει η ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης.

"Άτοπη και άκαιρη η αύξηση της χρηματοδότησης των κομμάτων"

Την πεποίθησή του ότι είναι άτοπη και άκαιρη η αύξηση της χρηματοδότησης των κομμάτων εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα ποσά που εισέπραξαν το 2011 τα εντός Βουλής κόμματα.

Αντιδράσεις για τις εκπτώσεις στη χρονδική τιμή των φαρμάκων

Την έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων προκαλεί η θεσμοθέτηση των εκπτώσεων στη χονδρική τιμή των φαρμάκων.

Ο πρώτος φορτιστής που δουλεύει με... νεράκι!


Μια σουηδική εταιρία δημιούργησε ένα καινοτομικό σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιεί απλό νεράκι.

Φεύγουν από την Ευρώπη λόγω... λιτότητας


Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν περίπου 7.000 από τους 81.000 αμερικανούς στρατιωτικούς που σταθμεύουν στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της νέας αμυντικής στρατηγικής τους και των μέτρων λιτότητας που πλήττουν τον προϋπολογισμό του Πενταγώνου, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ρυθμίσεις για το πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους


Έκπτωση 8% σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής από τους ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων χώρων κατά το χρόνο καταβολής της δεύτερης δόσης του ειδικού προστίμου για τη διατήρηση τους, προβλέπει διάταξη που έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο για την ποινική προστασία του Περιβάλλοντος που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.

"Καταστροφική η έξοδος από το ευρώ"


Ένα σενάριο σκέτο εφιάλτη προβλέπει για την Ελλάδα, σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, το επενδυτικό Ταμείο Toscafund, που εδρεύει στο Λονδίνο. Σημειώνει ότι ενδεχόμενη έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη θα οδηγούσε σε κοινωνική αναταραχή, κατά τα πρότυπα που ο πληθωρισμός της Ζιμπάμπουε οδήγησε σε πραξικόπημα.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το PSI

Εκ νέου συνάντηση με τον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικής Τσαρλς Νταλάρα, θα έχει την Παρασκευή - σύμφωνα με πληροφορίες - ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είχε ήδη την Πέμπτη μια πρώτη συνάντηση με τον κ. Νταλάρα, παρόντος και του υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου.