e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Στη γερμανική Βουλή η "μόχλευση" του EFSF

Η Μπούντεσταγκ, η κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, θα αποφανθεί την Τετάρτη στο σύνολό της όσον αφορά την αναγγελθείσα ενίσχυση του ευρωπαϊκού ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (EFSF), δήλωσαν προς το Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στη συντηρητική πλειοψηφία (CDU/CSU).

Αυστρία: Υπέρ της διαγραφής 40-50% του ελληνικού χρέους ο καγκελάριος Φάιμαν

Υπέρ της διαγραφής ελληνικού χρέους, που, όπως σημειώνει, θα ανέλθει από 40 έως 50% και αυτή αποτελεί το «σωστό δρόμο, γιατί πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να ανασάνει και να ανοικοδομηθεί η οικονομία της», τάσσεται ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σε συνεντεύξεις του στις ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες «Κουρίρ» και «Έστεραϊχ».

Στην κορυφή της ατζέντας της Google η εξαγορά της Yahoo

Σε διαπραγματεύσεις για την παροχή χρηματοδότησης σε private equity firms (εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου) για την εξαγορά της Yahoo βρίσκεται η Google, σε μια πρακτική που ενισχύει τις κατηγορίες εναντίον της για μονοπωλιακή συμπεριφορά, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Σε άσχετο παραλήπτη η έκθεση θανάτου της Winehouse...

Σε γκάφα ολκής περιέπεσε η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, η οποία κατάφερε να στείλει σε λάθος διεύθυνση την έκθεση για το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας Amy Winehouse και δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι εάν ο κατά λάθος παραλήπτης δεν επέστρεφε το φάκελο στα γραφεία της αστυνομίας...

Κομισιόν: Απαράδεκτη η κηδεμονία χώρας

Ως μη αποδεκτή νομικά και θεσμικά χαρακτήρισε την κηδεμονία μιας χώρας-μέλους, ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ.Ωστόσο πρόσθεσε ότι χώρες που ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα εξυγίανσης των δημοσιονομικών τους βρίσκονται υπό στενότερη παρακολούθηση, αλλά όχι υπό κηδεμονία.

Στο άρθρο 99 η Alapis


Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, έκανε σήμερα η Alapis, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

O John Travolta έφαγε "πόρτα" στα KFC!


Λίγο πριν εμφανιστεί στο East Grinstead με αφορμή μια φιλανθρωπική εκδήλωση της εκκλησίας της Σαιεντολογίας, όπου είναι μέλος, ο ηθοποιός John Travolta ζήτησε μέσω τηλεφώνου να κλείσει ένα τραπέζι (!) σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας KFC.

Εφεδρεία εξπρές στους πρώτους 14 φορείς

Περιθώριο έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου έχει δώσει το υπουργείο Υποδομών στις διοικήσεις των οργανισμών, όπου θα εφαρμοστεί η εφεδρεία να καταθέσουν τις λίστες του προσωπικού που φεύγει.

Η πρώτη εγκύκλιος για την «εφαρμογή των νέων διατάξεων για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα και την εργασιακή εφεδρεία» ήδη έφυγε την Παρασκευή από το υπουργείο Υποδομών προς τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα των Γενικών Γραμματειών Δημοσίων και Συγχρηματοδοτούμενων Δημοσίων Έργων.

Κίνδυνο ύφεσης στην Ευρωζώνης στο τέταρτο τρίμηνο 2011 υποδηλώνει ο PMI

Ο πρόδρομος δείκτης PMI της οικονομικής δραστηριότητας στον τομέα της βιομηχανίας και των υπηρεσιών της Ευρωζώνης μειώθηκε περαιτέρω τον Οκτώβριο, σηματοδοτώντας σοβαρό κίνδυνο μετάπτωσης της οικονομίας της περιοχής από τη στασιμότητα στην ύφεση, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η βρετανική εταιρία Markit.

Στα 400.000 ευρώ οι ζημιές των επιχειρήσεων από τα πρόσφατα επεισόδια

Ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ οι ζημιές που υπέστησαν επιχειρήσεις και τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας από τα πρόσφατα επεισόδια σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, το οποίο ζητάει την καταβολή αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές.

Γερουλάνος: Οι αποφάσεις για το "κούρεμα" πρέπει να ληφθούν άμεσα

Την ανάγκη να οριστικοποιηθούν άμεσα οι αποφάσεις της ΕΕ για το "κούρεμα", υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

BlackRock: "Λίγα" τα προτεινόμενα μέτρα για την κρίση στην Ευρώπη

Η Ευρώπη διακινδυνεύει να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημά της με τη λήψη άστοχων και μικρής κλίμακας μέτρων, τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας χρηματοπιστωτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών BlacKRock Λάρι Φινκ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Financial Times.

Χωρίς τα στοιχεία δεν έχει συγγράμματα


Καλά καλά δεν άρχισαν τα μαθήματα στα πανεπιστήμια και ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διανομή συγγραμμάτων.

Ο επτάλογος της μακροζωίας!

Ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει μερικές απλές συμβουλές και να αλλάξει μερικά πράγματα στο στιλ της καθημερινής ζωής του, αν θέλει να προσθέσει κατά μέσο όρο δέκα ή και περισσότερα υγιή χρόνια στο προσδόκιμο ζωής του και να πλησιάσει έτσι τα 100 χρόνια.

Εντός Δεκεμβρίου, η Alpha Eurobank θα λειτουργεί ως ενιαίος οργανισμός

Αναβλήθηκαν, λόγω έλλειψης απαρτίας, για τις 4 Νοεμβρίου οι γενικές συνελεύσεις των μετόχων τόσο της Alpha Bank όσο και της Eurobank, με βασικό αντικείμενο τη συγχώνευση των δυο τραπεζών

"Καθαρές" οι μετρήσεις για ραδιενέργεια στον Ολυμπο


Μηδενικές ήταν οι μετρήσεις για ραδιενεργά στοιχεία στο έδαφος του Ολύμπου που διενήργησε εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συλλέγοντας δείγματα από επτά σημεία του Λιτοχώρου και του Ολύμπου καθώς και από το πεδίο βολής.

Peugeot και Renault κάνουν περικοπές στην παραγωγή


Η οικονομική κρίση και η μείωση της ζήτησης ανάγκασαν τα εργοστάσια της Peugeot SA και Renault SA να αναστείλουν την παραγωγή τους σε Γαλλία και Ευρώπη για μερικές ημέρες τις επόμενες εβδομάδες.

Μπακογιάννη: Να σχηματιστεί κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης


Για μια ακόμη φορά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επανέλαβε το αίτημα για σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης ενώ κάλεσε την πολιτική ηγεσία να πει ολόκληρη την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Κρίσιμη σύσκεψη Παπανδρέου-Βενιζέλου στις Βρυξέλλες

Σύσκεψη πραγματοποιούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους για την επόμενη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που ξεκινάει αύριο στη βελγική πρωτεύουσα.

Το junk food απειλεί την ανδρική γονιμότητα

Το πρόχειρο φαγητό αποδυναμώνει σημαντικά την ανδρική γονιμότητα και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν καλά όσοι άνδρες επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά, γιατί θα πρέπει να περιορίσουν δραστικά τα ανθυγιεινά πρόχειρα φαγητά.

24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς την Τρίτη


Με νέα 24ωρη απεργία την Τρίτη σε όλα τα μέσα μεταφοράς συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση των εισοδημάτων τους και την εφεδρεία. Απεργίες διαρκείας έχουν προαναγγείλει οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, λόγω του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των δύο κλάδων.

Σίγουρος για εξεύρεση λύσης την Τετάρτη ο Μπαρουέν

Την πεποίθησή του ότι την Τετάρτη θα βρεθεί μια οριστική και ουσιαστική συμφωνία για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, εξέφρασε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουέν.