e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του Α. Χατζηκωστή

Στη Μολδαβία συνελήφθη ο Γρηγόρης Ξενοφώντος, ο οποίος καταζητείτο για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή.
Σύμφωνα με την Κυπριακή αστυνομία, ο Ξενοφώντος είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη....

Βατοπέδι.Απο το πόρισμα στην Προανακριτική

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ






ΑΠΟ:www.press-time.com

Μπορεί να έχει παραγραφεί το αδίκημα της απιστίας υπουργών όχι όμως και της ηθική αυτουργίας
περαιτέρω διερεύνηση για για τους Δούκα, Μπασιάκο, Κοντό, Κιλτίδη, Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη
Ολοταχώς προς την Προκαταρκτική Εξέταση, δηλαδή την ποινική διερεύνηση οδεύει η υπόθεση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, μετά από την παράδοση του

Δείτε την έγκριση που έδωσε το Γ.Ε.Ν. στην εταιρεία του Πατίτσα

Πολλά τα σχόλια που έχουν προκύψει σχετικά με το party που διοργάνωσε η ναυτιλιακή εταιρεία του Λεό Πατίστα στο πλοίο-σύμβολο της ελληνικής ναυτιλίας, αλλά ακόμη πιο πολλά και τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τους υπεύθυνους του Γ.Ε.Ν. που έδωσαν έγκριση αλλά και τους λόγους που εκείνοι συμφώνησαν να γίνει η εκδήλωση.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.Ν. για την απόλυση του Αρχιπλοιάρχου μετά το σάλο για το “Αβέρωφ”

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την παραχώρηση του θωρηκτού “Αβέρωφ” στην εταιρεία του Λεό Πατίστα, το Γ.Ε.Ν. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Η ιταλική κυβέρνηση ζήτησε από την ΕΕ να εποπτεύει το ιδιωτικό χρέος της χώρας

"ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ"



Η ιταλική κυβέρνηση απείλησε να ασκήσει το δικαίωμα του "βέτο" την Πέμπτη, εάν η ΕΕ δεν αποφασίσει στο μεταξύ να κάνει τη σαφή διάκριση μεταξύ του κρατικού και του ιδιωτικού χρέους. Ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας κ. Φράνκο Φρατίνι, δήλωσε πως "η Ιταλία θα αρνηθεί να δώσει τη συγκατάθεσή της, εάν δεν γίνει μνεία στο εν λόγω κείμενο στο σύνολο του χρέους - κρατικό και ιδιωτικό - όχι να εκλαμβάνεται ως χρέος μόνον το κρατικό".

10 χρόνια φυλακής σε φαρσέρ για βόμβες στα αεροπλάνα

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ



Με νέους νόμους η Αυστραλία προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις φάρσες με βόμβες στα αεροπλάνα. Απο δω και πέρα κάθε τέτοια φάρσα θα τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκισης, απο 2 που ήταν μέχρι τώρα.

15,8 δισ ευρώ σήκωσαν οι Έλληνες από τις τράπεζες

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στις εκροές καταθέσεων ιδιωτών, οι οποίοι τις μετέφεραν στο εξωτερικό επηρεασμένοι από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα.

Αθήνα, η 50η ακριβότερη πόλη στον κόσμο

Στην 50η θέση της κατάταξης των πόλεων με το υψηλότερο κόστος ζωής στον κόσμο βρίσκεται η Αθήνα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που δημοσίευσε τη Δευτέρα η βρετανική εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ECA.

Χελώνα βοηθά χελώνα

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ



Δείτε ένα καταπληκτικό video οπου μια χελώνα πάει και βοηθά μια φίλη της που έχει γυρίσει ανάποδα

Χ.Α.: Πάνω από τις 1.500 μονάδες ο Γ.Δ.

Με σημαντικά κέρδη άνοιξε την εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κλείνοντας μάλιστα πάνω από τις 1.500 μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, διαμορφώθηκε στις 1.540,69 μονάδες, ενισχυμένος κατά 3,81%.

ΤτΕ: Εκροή καταθέσεων και τον Απρίλιο

Εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες καταγράφηκε και τον Απρίλιο με το απόθεμα των καταθέσεων στο πρώτο τετράμηνο του έτους να έχει περιοριστεί κατά περίπου 15,8 δισ. ευρώ.

Στήριξη στον Π. Βουρλούμη από το δ.σ. του ΟΤΕ

Πλήρη στήριξη στον Παναγή Βουρλούμη παρείχαν ομόφωνα όλα τα μέλη του δ.σ. του ΟΤΕ, συμπεριλαμβανομένων και των μελών που έχει τοποθετήσει η Deutsche Telekom με αφορμή τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης των συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης που υπογράφηκαν επί θητείας του.



Υπόθεση Siemens: Ζητείται παράταση της εξεταστικής μέχρι το Σεπτέμβριο

Παράταση των εργασιών της έως τις 30 Σεπτεμβρίου ζητεί, με ομόφωνη απόφαση των μελών της, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens ενώ υπάρχει κατ' αρχήν σύμφωνη γνώμη και του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου.

Εντός της εβδομάδας στο Υπουργικό ο νέος νόμος περί ευθύνης υπουργών

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα παρουσιάστει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο νέος νόμος περί ευθύνης υπουργών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης.

«Καμπανάκι» για τον πληθωρισμό

Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα του ελέγχου από το κλιμάκιο των ελεγκτών της τρόικας που βρίσκονται από το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να αξιολογήσουν την υλοποίηση των όρων του μνημονίου για τον δανεισμό της Ελλάδας. Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι η πρώτη αποτίμηση από τις υπηρεσίες των Βρυξελλών για τη συμμόρφωση της Ελλάδας είναι θετική.

Το Τόκιο ακριβότερη πόλη στον κόσμο

Το Τόκιο είναι η πόλη με το υψηλότερο κόστος ζωής στον κόσμο για το 2010, κυρίως λόγω του ισχυρού γεν, σύμφωνα με ετήσια έρευνα που δημοσίευσε σήμερα η βρετανική εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ECA.



«Καμπάνα» για το γαμήλιο πάρτι στο «Αβέρωφ»

Απολύθηκε, με απόφαση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, ο Διευθυντής Πλωτού Ναυτικού Μουσείου «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» Αντιπλοίαρχος Ε. Γαβαλάς, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γαμήλιο πάρτι που διοργανώθηκε στο ιστορικό θωρηκτό.

Δέσμευση Αντ. Σαμαρά για επανασύσταση του ΥΕΝ

Τη δέσμευσή του για επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και για χάραξη ξεκάθαρης ναυτιλιακής πολιτικής, όταν η ΝΔ αναλάβει τα ηνία του τόπου, διατύπωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα σε παράγοντες της ελληνικής ναυτιλίας.



Μέσω ΑΣΕΠ ο διορισμός εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Τη διεξαγωγή διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για το διορισμό νηπιαγωγών και δασκάλων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

H "17 Νοέμβρη" στη μεγάλη οθόνη

Με ταινία για την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης επιστρέφει ο Σπύρος Φωκάς μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Η BP προβλέπει ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα αντλεί από τον Κόλπο του Μεξικού 50.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα



Η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία BP προβλέπει ότι θα αυξήσει την ποσότητα πετρελαίου που αντλεί από τον Κόλπο του Μεξικού στα 50.000 βαρέλια (8 εκατομμύρια λίτρα) ημερησίως από τώρα και μέχρι το τέλος Ιουνίου, σε απάντηση στο αίτημα της αμερικανικής κυβέρνησης, δήλωσε σήμερα ένας αμερικανός αξιωματούχος.


"Αφού της ζητήθηκε από ...

Εντοπίστηκε, άγνωστος κοραλλιογενής ύφαλος...

Mε πλήθος σπάνιων και εντυπωσιακών ψαριών, οστρακόδερμων και άλλων θαλάσσιων οργανισμών...

Ερευνα για το πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ


Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από το πάρτι του Λεό Πατίστα και της Μαριέττας Χρουσαλά στο θωρηκτό Αβέρωφ.

Αμαύρωσαν την ιστορία του πλοίου

Το πλοίο που μετέφερε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, το έκαναν χώρο για πάρτυ μοντέλων



Θλίψη και αγανάκτηση. Στο Βρετανικό μουσείο, ή στο Λούβρο, ή στο μουσείο της ακρόπολης, θα χόρευαν;

Τέχνη απο τα ... σκουπίδια !

Την επιμέλεια, για τη μετατροπή τους, σε έργο τέχνης, είχαν νέοι καλλιτέχνες και σπουδαστές... Γλυπτό από σκουπίδια που «αλιεύθηκαν» από το Θερμαϊκό κοσμεί την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Έρχονται κυκλοφοριακές ανατροπές στην Αθήνα

Πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου και της Βασιλίσσης Όλγας, μονοδρόμηση της Αχαρνών και της Πατησίων προβλέπει το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνα 2014 που παρουσίασε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.

Λιγότερες από 6 ώρες ύπνου οδηγούν σε πρόωρο θάνατο

Λιγότερες από έξι ώρες ύπνου την ηµέρα µπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο θάνατο, ενώ ακόµη και µία νύχτα χωρίς ύπνο µπορεί να εµποδίσει την ικανότητα του σώµατος να χρησιµοποιεί την ινσουλίνη για να επεξεργάζεται το σάκχαρο στο αίµα, έδειξαν νέες μελέτες.

Η χοληστερίνη στο αίμα… είναι θέμα εγκεφάλου

Το επίπεδο της χοληστερίνης που κυκλοφορεί στο αίμα, ρυθμίζεται σε ένα βαθμό εξ’ αποστάσεως από τον εγκέφαλο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα αμερικανών νευροεπιστημόνων, η οποία βασίστηκε σε μελέτες πειραματόζωων.

Παραβίαση της Συνθήκης της Γενεύης ο αποκλεισμός της Γάζας από το Ισραήλ

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός (ICRC) τόνισε σήμερα πως ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ συνιστά παραβίαση της Συνθήκης της Γενεύης και ζήτησε την άρση του...

Αποχώρηση Κιλτίδη με επίθεση κατά Σαμαρά

Σκληρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ εξαπολύει με την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του ο βουλευτής Κιλκίς, Κώστα Κιλτίδης, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά για «εκκαθαρίσεις στο πλαίσιο εμφύλιου πολέμου που μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων».

Απορρίφθηκε η έφεση Μούτου, καλείται να καταβάλει 17,1 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι

Κάτι περισσότερο από 17 εκατομμύρια ευρώ (17,1 εκατ.), ως αποζημίωση, καλείται να καταβάλει ο Άντριαν Μούτου στην Τσέλσι, αφού απορρίφθηκε σήμερα το πρωί η έφεση που είχε καταθέσει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο...

Κιργιστάν: η αστυνομία έλαβε άδεια να πυροβολεί για να σκοτώσει

Η προσωρινή κυβέρνηση του Κιργιστάν έδωσε διαταγή προς τις δυνάμεις ασφαλείας να πυροβολούν για να σκοτώσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα... της εφημερίδας «Το Βήμα».

ΕΕ: Κανένα αίτημα από κράτος – μέλος για βοήθεια

Δεν υπάρχει αίτημα από την Ισπανία ή από άλλη χώρα για οικονομική βοήθεια από την ευρωζώνη, ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν

Η FIFA ψάχνει 8.000 φιλάθλους του αγώνα Ελλάδας-Κορέας!

8.000 φίλαθλοι είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα Eλλάδας-Ν.Κορέας και δεν έδωσαν ποτέ το «παρών» στο γήπεδο!

Επιστολή Χάρη Παμπούκη στην Siemens και απάντηση της εταιρείας

Πρόσκληση εκ μέρους του πρωθυπουργού και της ελληνικής κυβέρνησης απηύθυνε με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Siemens, Παναγιώτη Ξυνή, ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ώστε η εταιρεία να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στην Εξεταστική Επιτροπή, ενώ στην επιστολή υπογραμμίζεται πως "η αναζήτηση της αλήθειας και η συμβολή σε αυτή αποτελεί...

Νέα παράταση για τους πλειστηριασμούς

Αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, οι πλειστηριασμοί οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσό των 200.000 ευρώ, από πιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

Αμαξοστοιχία επαναλαμβάνει τη διαδρομή προς το Άουσβιτς

Εβδομήντα χρόνια μετά...

Στις 14 Ιουνίου 1940 ένα τρένο με Πολωνούς πολιτικούς κρατούμενους κατευθύνεται προς ένα παλιό στρατώνα της κατεχόμενης Πολωνίας: είναι η πρώτη αμαξοστοιχία για το Άουσβιτς όπου θα εξολοθρευτούν 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι.

Το πόιντ σύστεμ οδηγός για το ύψος των ασφαλίστρων

Ακριβότερα ασφάλιστρα θα πληρώνουν από την επόμενη χρονιά οι παραβάτες οδηγοί, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να ισχύσει και το μέτρο της υποχρεωτικής έκδοσης Κάρτας Τεχνικού Ελέγχου και για τα δίκυκλα άνω των 50 κυβικών. Το νέο νομοσχέδιο που καταρτίζεται ήδη από το υπουργείο...

Συλλαλητήρια την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στους δρόμους κατεβαίνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, η ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ οργανώνει συγκέντρωση στις 19:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ την ίδια ώρα το Εργατοϋπαλληλικό...

Μείωση 19,7% κατέγραψε το α' τρίμηνο του 2010 ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές

Ασθμαίνει ο κατασκευαστικός κλάδος


Μείωση 19,7% παρουσίασε ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του πρώτου τριμήνου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτου τριμήνου 2009. Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του τετάρτου τριμήνου 2009, παρουσίασε μείωση κατά 33,1%.

Αρρυθμίες στα δημόσια νοσοκομεία

Έμφραγμα επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, καθώς οι ελλείψεις αναλώσιμων και χειρουργικών υλικών ολοένα και αυξάνονται λόγω των σωρευμένων οφειλών προς τους προμηθευτές.

ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ 150.000 ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ!

Mε διαδικασίες-εξπρές θα επιχειρήσει το υπουργείο Οικονομικών να εισπράξει φόρους από 150.000 μισθωτούς, οι οποίοι για τη χρήση του 2008 απέκρυψαν 206 εκατ. ευρώ, καθώς δήλωσαν χαμηλότερα εισοδήματα από αυτά που προέκυψαν από τιςδηλώσεις των εργοδοτών τους.

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική για τον καύσωνα

Λιγότερες οι πυρκαγιές φέτος

Επί ποδός βρίσκεται η πυροσβεστική για το ενδεχόμενο πυρκαγιών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών αυτήν την εβδομάδα. Πάντως, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ποσοστό των δασικών πυρκαγιών, τον πρώτο ενάμιση μήνα της αντιπυρικής περιόδου, είναι μειωμένο σε σύγκριση με πέρυσι. Στην πλειονότητά τους, οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε αυτό το χρονικό διάστημα οφείλονται είτε σε αμέλεια, είτε σε εμπρησμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η SIEMENS

Πρόθυμη να δώσει επιπλέον στοιχεία ώστε να διευκολυνθεί η διερεύνηση της υπόθεσης των μαύρων ταμείων, δηλώνει η Siemens μετά το σχετικό αίτημα που...
διατύπωσε προς την εταιρεία -με εντολή του πρωθυπουργού- ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης. Την Παρασκευή εστάλη στον επικεφαλής της Siemens Ελλάς Π. Ξυνή επιστολή του Χ. Παμπούκη, με την οποία ζητείτο να δοθούν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση.

Στα 65 η σύνταξη για όλες τις γυναίκες

Στο... απόσπασμα με ποινή έως και 15 χρόνια, αρχής γενομένης από το 2011, στο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών αλλά και των μητέρων ανηλίκων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα φέρνει το νέο Ασφαλιστικό, το οποίο την Πέμπτη αναμένεται να εγκριθεί από την τρόικα ώστε να πάρει τον δρόμο για τη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα, εν μέσω εργατικών κινητοποιήσεων. 
Ηδη έχουν κλειδώσει οι σημαντικές αλλαγές (μετά τις συζητήσεις της τρόικας και του υπ. Εργασίας) οι οποίες αφορούν την ανατροπή των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης καθώς και τη μείωση των συντάξεων, ενώ για το όλο θέμα υπήρξε και επιστολή του υφυπουργού Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη προς τον επικεφαλής της τρόικας, κ. Ντερούζ. 

Ο τουριστικός τομέας αντιστέκεται στην παγκόσμια οικονομική κρίση και εμφανίζει ανάπτυξη

Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση ο τουριστικός τομέας όχι μόνο αντιστέκεται αλλά εμφανίζει ανάπτυξη και οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια είναι ευοίωνες. Μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2010 οι αφίξεις τουριστών στην Καραϊβική εμφάνισαν αύξηση κατά 4,5% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Τα στοιχεία έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Καραϊβικής Τζων Μάχινλευ ο οποίος απέδωσε την αύξηση αυτη σε μεγάλο βαθμό
στην αύξηση της τουριστικής κίνησης από τις ΗΠΑ. 

Μόνος και έρημος ο Ρουσόπουλος στο γάμο του υιού Μεγαλοδημοσιογράφου!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/2/9/6/25296/rousoppoulos.JPG
Στην Αντίπαρο βρέθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου, προσκεκλημένος του μεγαλοδημοσιογράφου Κολιοπάνου ο οποίος πάντρεψε τον γιο του... Ο Ρουσό ήταν μόνος και έρημος, αφού πλέον ούτε η Μάρα δεν τον συνοδεύει! Οι προσωπικότητες που παρευρέθηκαν στο γάμο αρκετές (Βερελής, ζεύγος Γουλανδρή κλπ)... αλλά αυτή του κ. Ρουσόπουλου έχει ξεχωριστή σημασία! Διαβάστε γιατί...

Axa: Διαπραγματεύσεις για την πώληση μονάδας στην Resolution

Σε συζητήσεις για την πώληση μέρους της μονάδας ασφαλειών ζωής στη Βρετανία στην Resolution, έναντι τιμήματος 2,75 δισ. στερλινών (4 δισ. δολ.) βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ευρώπης Axa

Συμφωνία ύψους 15,3 εκατ. δολ για την προμήθεια σωλήνων ύδρευσης στην Ανγκόλα με τον όμιλο Πετζετάκη

Σύμβαση ύψους 15,3 εκατ. δολ. με την ισπανική κατασκευαστική εταιρία Befesa Agua-Riogersa υπέγραψε ο Όμιλος Πετζετάκις που αφορά την προμήθεια του συνόλου των σωλήνων που χρειάζεται η κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην επαρχία Cunene της Ανγκόλα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάθεση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη σύμβαση έργου στην 50χρονη ιστορία του Ομίλου και επετεύχθη, έναντι ισχυρού διεθνούς ανταγωνισμού, εν μέσω διαπραγματεύσεων για την χρηματοικονομική ενίσχυση του Ομίλου...