e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Νέο σκάνδαλο με την αμαρτωλή «MAN». Το υπουργείο Άμυνας της δίνει…απ ευθείας σύμβαση. Η γερμανική εταιρία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τη ΜΙΕ που «πρωταγωνιστεί» στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Βρίσκεται στο στόχαστρο και της Δικαιοσύνης στο Βερολίνο


-Αποκλειστικό: Φάκελος υποβρύχια. Καταθέσεις-φωτιά γερμανών αξιωματούχων
Ποιους καίνε. Τι αποκαλύπτουν. Κλείνει η στρόφιγγα των πληροφοριών από τη Γερμανία. Τέλος στις έρευνες. Δεν θα βρούμε ένοχους για τις μίζες.


- Οι δολοφόνοι συνελήφθησαν αλλά, ο εφιάλτης των κατοίκων στην Αθήνα παραμένει. Θα χυθεί κι άλλο αίμα!


-Ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής στην PRESS: «Ώρα να διώξουμε τους λαθρομετανάστες»

PRESS ελεύθερη φωνή. Γράφουν:

 

Διαβάστε στην Press Time



 Αλέξανδρος Βέλιος
Νίκος Νικολόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος
Άδωνις Γεωργιάδης
Βασίλης Κορκίδης
Γιώργος Τσούκαλης
Περικλής Σταυριανάκης

Νοθευμένα καύσιμα στο Στρατό.

 

Διαβάστε στην Press Time



 Τα έγγραφα του Χημείου του κράτους. Ποιοι θησαυρίζουν «αγοράζοντας» από τους λαθρέμπορους.

Ντροπή σας, κύριε Λοβέρδο!

 

Διαβάστε στην Press Time



 

Η αναλγησία στο μεγαλείο της. Ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τη μάνα του και τα αδέρφια του. Το «πετάξατε» στο δρόμο και δεν του επιτρέπεται καν η είσοδος στον ξενώνα Αστέγων του υπουργείου Υγείας όπου «φιλοξενείται» η οικογένειά του.

Οι ημέρες του Στρος Καν στην Αθήνα

 

Διαβάστε στην Press Time




Όλο το «ιστορικό» του η αποφυλάκιση του και γιατί πολλοί πιστεύουν ότι η υπόθεση-καμαριέρα είναι στημένη.

Αποκλειστικό: Φάκελος υποβρύχια

 

Διαβάστε στην Press Time




 Καταθέσεις-φωτιά γερμανών αξιωματούχων
Ποιους καίνε. Τι αποκαλύπτουν. Κλείνει η στρόφιγγα των πληροφοριών από τη Γερμανία. Τέλος στις έρευνες. Δεν θα βρούμε ένοχους για τις μίζες.

Νέο σκάνδαλο με την αμαρτωλή «MAN».

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Το υπουργείο Άμυνας της δίνει…απ ευθείας σύμβαση. Η γερμανική εταιρία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τη ΜΙΕ που «πρωταγωνιστεί» στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Βρίσκεται στο στόχαστρο και της Δικαιοσύνης στο Βερολίνο

«Ήλθε, είδε και κατέκτησε τους σκεπτικιστές» το σχόλιο για την επίσκεψη της Ελισάβετ στην Ιρλανδία

«Yes, she can»


Χαμόγελα και ικανοποίηση προκάλεσε τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Δουβλίνο η τετραήμερη επίσημη επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στην Ιρλανδία. Από την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών και την παγερή αδιαφορία των πολιτών, τελικά η 85χρονη μονάρχης κατάφερε -με τις προσεκτικές χειρονομίες και δηλώσεις- να κερδίσει ακόμα και τον Τζέρι Ανταμς. Καλά λόγια είχε ακόμα και ο «δύσκολος» με τον θεσμό Guardian.

Υπόθεση διαρροής θεμάτων στις πανελλαδικές ερευνά η Δικαιοσύνη

Μαθητής έπαιρνε τις απαντήσεις στο κινητό


Κύκλωμα διαρροής θεμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις διερευνά η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έπειτα από εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση της προϊσταμένης Ελένης Ράικου. Η έρευνα διετάχθη γιατί, σύμφωνα με καταγγελία λυκείου της περιοχής Γαλατσίου, μαθητής εντοπίστηκε στις τουαλέτες του σχολείου να παίρνει απαντήσεις από το κινητό του στο μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων», πριν εκφωνηθούν τα θέματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κύκλωμα διαρροής συμμετείχε φροντιστήριο, το οποίο έχει ήδη εντοπιστεί, ενώ ερευνάται πώς έπαιρνε λίγες ώρες νωρίτερα τα θέματα και εάν η διαρροή οφείλεται σε τελευταίο τύπου χάκινγκ από τους κεντρικούς υπουλογιστές του υπουργείου Παιδείας.

Ασαφείς διατυπώσεις για τη συμμετοχή ιδιωτών στο προσχέδιο για τον μόνιμο μηχανισμό ευρω-στήριξης

Νευρικότητα στο Βερολίνο


Το προσχέδιο για το Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης (ESM - θα λειτουργήσει από τα μέσα του 2013) που κυκλοφορεί στο Βερολίνο, δεν προβλέπει ξεκάθαρα τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο κόστος στήριξης ή την αναδιάρθρωση χρέους χωρών της Ευρωζώνης.

Βαριές κατηγορίες για τους δολοφόνους του 44χρονου

Τρεις κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο Αφγανών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Μειώσεις έως και 50% σε νοσοκομειακά είδη

Νέες τιμές σε 374 νοσοκομειακά είδη περίθαλψης, με μειώσεις που φθάνουν μέχρι και το 50% και που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και κάτω από τις τιμές του Παρατηρητηρίου, καθορίζονται με χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΙΚΑ, και μετά από το πόρισμα ειδικής επιτροπής.

Άτυπος οικονομικός σύμβουλος του Γ.Παπανδρέου ο Κ.Ντερβίς, σύμφωνα με τους NY Times

«Τον συμβουλεύει ανεπισήμως»


Ως άτυπο σύμβουλο επί οικονομικών θεμάτων του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου εμφανίζουν οι New York Times τον Τούρκο πρώην υπουργό Οικονομικών Κεμάλ Ντερβίς, υποψήφιο για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Αυξημένες οι επιστροφές φόρου λόγω της συλλογής αποδείξεων

Στο 40% τα πιστωτικά εκκαθαριστικά


Αυξημένες είναι φέτος οι επιστροφές φόρου, όπως προκύπτει από την πορεία εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων, καθώς οι φορολογούμενοι κατέθεσαν περισσότερες αποδείξεις απ' όσες χρειάζονται για την κάλυψη του αφορολόγητου ορίου.

Σε αερολιμένα για εταιρείες χαμηλού κόστους μετατρέπεται το αεροδρόμιο Τρίπολης

Ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό


Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την μετατροπή του αεροδρομίου Τρίπολης σε αεροδρόμιο για πτήσεις χαμηλού κόστους και για εμπορευματικές μεταφορές, ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης στη διάρκεια σύσκεψης τοπικών φορέων της Αργολίδας, στο Ναύπλιο, στην οποία παρίσταται ο πρωθυπουργός επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου.

Ειρήνη στη Μέση Ανατολή με επιστροφή στα σύνορα του 1967 στηρίζει και η Μέρκελ

Μετά την ομιλία Ομπάμα


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε την Παρασκευή ότι στηρίζει την ομιλία του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τη Μέση Ανατολή, λέγοντας ότι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει μια ειρηνευτική συμφωνία θα ήταν να ακολουθήσει τον δρόμο της επιστροφής στα σύνορα προ του 1967.«Πιστεύω ότι η πρόταση επιστροφής στα σύνορα προ του 1967 και το να εξετάσουμε την ανταλλαγή εδαφών -να την εξετάσουμε και όχι να επιμένουμε δογματικά σε αυτήν- θα ήταν ένα καλό και διαχειρίσιμο μονοπάτι» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος σε συνέντευξη Τύπου.

Την Κριστίν Λαγκάρντ «δείχνει» η Άνγκελα Μέρκελ για την ηγεσία του ΔΝΤ

Κερδίζει πόντους η Γαλλίδα υπουργός


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είπε την Παρασκευή ότι ο επόμενος επικεφαλής του ΔΝΤ θα πρέπει να είναι Ευρωπαίος και πρόσθεσε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ, την οποία, όπως είπε, εκτιμά ιδιαιτέρως.

Καθ' οδόν τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η κατάργηση των φόρων και δικαιωμάτων υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προκειμένου από 1ης Ιουνίου να γίνουν πιο φτηνά κατά περίπου 10% είναι το αντικείμενο της τροπολογίας που κατατέθηκε σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή.

ΒΡ: Είσπραξη 1,1 δισ. δολ. από τη Moex Offshore

Το ποσό των 1,065 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε πως θα εισπράξει η BP από θυγατρική του ιαπωνικού ομίλου Mitsui, συνιδιοκτήτη της πετρελαιοπηγής στην οποία σημειώθηκε η διαρροή στον Κόλπο του Μεξικού, δίκην συμμετοχής της στο κόστος των αποζημιώσεων για την καταστροφή.

Ευρωζώνη: Μειώθηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών

Στα 4,7 δισ. ευρώ συρρικνώθηκε τον Μάρτιο το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αύξηση στον δείκτη τιμών υλικών κατασκευής

Κατά 2,7% αυξήθηκε ο γενικός δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών τον Απρίλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2010, έναντι αύξησης 3,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2010 προς το 2009.  

Παραπομπή του Π. Ψωμιάδη ζητά ο εισαγγελέας

Την παραπομπή ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του επιχειρηματία, επικεφαλής της «Ασπίς Κάπιταλ» Παύλου Ψωμιάδη και μελών της οικογένειάς του, για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ζητά με πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Παπανδρέου: Εθνική συστράτευση για να σώσουμε την Ελλάδα

«Η μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη»


«Η μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η εθνική συστράτευση. «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Η αναγνώριση του Κοσόβου δεν αποτελεί προϋπόθεση για ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ, δήλωσε ο Μπαρόζο

Επίσκεψη Μπαρόζο, Φίλε σε Βελιγράδι, Πρίστινα


Η αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ, αλλά ότι η πλήρης συνεργασία με το ICTY είναι, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος την Πέμπτη είχε συνάντηση με Σέρβους αξιωματούχους στο Βελιγράδι. Σήμερα, Παρασκευή, ο Μπαρόζο και ο αρμόδιος για θέματα Διεύρυνσης επίτροπος της ΕΕ, Στέφαν Φίλε, επισκέπτονται την Πρίστινα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φοιτητή

Τα στοιχεία του 21χρονου φοιτητή που πυροβόλησε την Τετάρτη εναντίον αστυνομικών στην Πεύκη έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.Πρόκειται για τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο του Αλεξάνδρου και της Αλεξάνδρας, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1990 στο Μαρούσι.

Στην Προανακριτική για τα υποβρύχια ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών

Με τη νομική άδεια του υπουργού


Με καθυστέρηση λίγης ώρας αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων, του πρώην γενικού διευθυντή της διεύθυνσης Εξοπλισμών, την περίοδο 1997-2000, Γιάννη Σμπώκου. Ο τελευταίος ζήτησε και έλαβε τη νομική κάλυψη του Ευ. Βενιζέλου.Ήδη ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Μάρκος Μπόλαρης έχει πάρει τηλεφωνικά «το πράσινο φως», από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αναμένει την έγγραφη συγκατάθεσή του.

«Βουτιά» στις νέες παραγγελίες στη βιομηχανία

Αντιφατική είναι η εικόνα στον τομέα της βιομηχανίας με τον Γενικό Δείκτη Νέων Παραγγελιών να παρουσιάζει κατακόρυφη πτώση της τάξεως του 9,8%. Από την άλλη ο Γενικός Δείκτης Κύκλου εργασιών αυξήθηκε κατά 8,7%.

Μειώθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου

Μείωση 2,4% παρουσίασε η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, το Μάρτιο 2011 σε σύγκριση με το Μάρτιο 2010, έναντι αύξησης 2,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, λέει ο Μ. Σάλλας

«Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου»


Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία του τόπου, τόνισε την Παρασκευή ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλας, κατά την ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, εκτιμώντας ότι με το μεοσπρόθεσμο πρόγραμμα η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση.«Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για την οικονομία του τόπου. Θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα αποτυπωθούν στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», υπογράμμισε.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή

Νευρικότητα στην αγορά


Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το πακέτο αποκρατικοποιήσεων, την ίδια ώρα που εντείνονται οι πιέσεις από την ΕΕ για την άμεση λήψη μέτρων.Στις 11:40 ο γενικός δείκτης κατέγραφε οριακά κέρδη 0,07% στις 1.323,17 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Σχέδιο τακτοποίησης των αυθαιρέτων για 40 χρόνια εξετάζει η κυβέρνηση


Έρχεται αυστηρή ρύθμιση


Σχέδιο για τη ρύθμιση του θέματος των αυθαιρέτων επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε μία προσπάθεια να αντλήσει έσοδα από 2 έως 4 δισ. ευρώ.

Βελτίωση παρουσιάζουν τα έσοδα τον Μάιο, σύμφωνα με τον Γ.Καπελέρη

Στόχος 7,5 δισ. ευρώ από πρόστιμα εντός του έτους


Βελτίωση παρουσιάζει η πορεία των εσόδων του Προϋπολογισμού τον Μάιο, τα οποία κινούνται καλύτερα σε σχέση με από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής ο γγ φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων Γ.Καπελέρης.