e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κομισιόν: Η μπαλα είναι στα χέρια των Ελλήνων

Για την ανάγκη άμεσης λήψης αποφάσεων έκανε λόγο η Κομισιόν καθώς κορυφώνεται η αγωνία για τις συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Ο αδερφός της Madonna είναι άστεγος!


Ο 55χρονος Anthony Ciccone έχει βρει καταφύγιο στη γέφυρα του Μανχάταν. Για περισσότερους από 18 μήνες ζει σε ένα χαρτόκουτο κάτω από τη γέφυρα μαζί με άλλους άστεγους.

Πτωτική η πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και τον Ιανουάριο

Με αρνητικό πρόσημο άρχισε το τρέχον έτος, όσον αφορά στις πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 11.395 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), παρουσιάζοντας μείωση 16%, ως προς τον αντίστοιχο μήνα του 2011. Μείωση 58,6% είχε παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2011, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Επίσης, η κυκλοφορία νέων μοτοσικλετών (άνω των 50 cc) ανήλθε σε 2.126 μοτοσικλέτες τον Ιανουάριο εφέτος, έναντι 3.429 τον Ιανουάριο 2011, παρουσιάζοντας μείωση 38%.

Μείωση 13,3% είχε παρουσιαστεί και τον Ιανουάριο 2011, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.
nooz.gr






Γιγαντώνεται η ανεργία και η τρόικα τον χαβά της

Την ίδια ώρα που η Τρόικα απαιτεί αιμοδιψή μέτρα, όλο και περισσότερο γιγαντώνεται η ανεργία στην Ελλάδα.
Πρωταθλήτρια περιφέρεια της ανεργίας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναδεικνύεται η Στερεά Ελλάδα με ποσοστό 23,3% και ακολουθεί η Κεντρική Μακεδονία με 19,7% και η Αττική όπου αυξήθηκε το ποσοστό της ανεργίας κατά 50%.

Fitch: Ανοικτό το ενδεχόμενο χρεωκοπίας της Ελλάδας

Σε συντεταγμένη αναδιάρθρωση του χρέους θα προχωρήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο πιστοληπτικής ικανότητας Fitch, επισημαίνει όμως σε έκθεσή της ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας άτακτης χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

Μείωση μετακλητών υπαλλήλων ζητούν Γιακουμάτος και Πλεύρης


Μείωση της προεδρίας της Δημοκρατίας και περιορισμό στο μισό του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων που μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους υπουργοί και υφυπουργοί ζητούν με κοινή ερώτησή τους που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές Γεράσιμος Γιακουμάτος της ΝΔ και Θάνος Πλεύρης του ΛΑΟΣ.

Επί ποδός οι καθηγητές για τα προβλήματα στα σχολεία

Τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία λόγω της οικονομικής κρίσης και ειδικότερα το φαινόμενο υποσιτισμού των μαθητών που λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, ανάγκασαν τους καθηγητές δημοσίων γυμνασίων και λυκείων να προχωρήσουν σε μια σειρά κινητοποιήσεων και δράσεων.

Μπαλάκι... του PSI και δανειακής σύμβασης η Ελλάδα


Τελικώς το PSI του ελληνικού χρέους φαίνεται ότι μπήκε στην τελική του ευθεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία έχει κλείσει και μάλιστα με όρους πολύ καλύτερους, για την ελληνική πλευρά, σε σχέση με τα αρχικώς προβλεφθέντα.

Κατέρρευσαν οι οικοδομικές άδειες το 2011

Σημαντική μείωση παρουσίασε για άλλη μια φορά ο αριθμός εκδόσεων οικοδομικών αδειών τον Οκτώβριο του 2011, πτώση 34%.

Στοιχεία για ενδεχόμενη χρεωκοπία ζήτησε ο Παπαδήμος

Λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο τελευταίος ζήτησε στοιχεία για ενδεχόμενη χρεωκοπία.