e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




Ενώ εμείς θα πληρώνουμε ακριβότερα τιμολόγια… αυξήσεις- πρόκληση σε 44 διευθυντές της ΔΕΗ. Πόσο μεγαλώνει ο μισθός των νέων golden boys. Φέρνουμε στο φως την απόφαση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιχείρησης. Αυξάνεται μέχρι και 1500 ευρώ ο μισθός τους.

Σε δύο δόσεις ο ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση.


Διαβάστε στην Press Time


Το Νοέμβριο η «σκούπα» του Παπανδρέου, τώρα μόνο οι αναγκαίες αντικαταστάσεις.

Μέχρι και τρεις μήνες αναμονή για ένα ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.


Διαβάστε στην Press Time


Η λίστα της ντροπής στα δημόσια νοσοκομεία. Νοσεί το ΕΣΥ. Το ΕΚΑΒ, τα ράντζα, τα γέρικα και χαλασμένα μηχανήματα, οι ουρές.

«Σαπίζουν» οι S-300 στην Κρήτη.



Διαβάστε στην Press Time


Ούτε μια δοκιμαστική βολή δεν τολμήσαμε να κάνουμε με το πανάκριβο αμυντικό σύστημα. Γιατί υποκύψαμε στις πιέσεις των Τούρκων.

Ολόκληρη η κατάθεση του Σωκράτη Κόκκαλη στην Εξεταστική για τη Siemens.


Διαβάστε στην Press Time


«Ποιες μίζες; Κύριοι είστε εκτός θέματος. Εγώ δεν λάδωνα. Δεν ήρθα για να απαντήσω τι έκανα εγώ».

Aυξήσεις- πρόκληση σε 44 διευθυντές της ΔΕΗ.


Διαβάστε στην Press Time


Ενώ εμείς θα πληρώνουμε ακριβότερα τιμολόγια μεγαλώνει ο μισθός των νέων golden boys. Φέρνουμε στο φως την απόφαση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιχείρησης. Αυξάνεται μέχρι και 1500 ευρώ ο μισθός τους.

Έξι στους δέκα κοιμούνται αγκαλιά με το κινητό

50 sms το 24ωρο στέλνουν τα παιδιά σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων



Πενήντα sms την ημέρα στέλνουν κατά μέσο όρο οι ανήλικοι χρήστες κινητών τηλεφώνων. Τα γραπτά μηνύματα κατακτούν σταδιακά και τον κόσμο των μεγάλων, οι οποίοι στέλνουν περίπου 10 sms το 24ωρο, ενώ επτά στους δέκα ενήλικες δηλώνουν ότι επικοινωνούν τακτικά μέσω μηνυμάτων.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά της αθώωσης του Π. Μαντούβαλου

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, άσκησε σήμερα αυτεπάγγελτα αναίρεση κατά του μέρους απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, που αθώωνε τον τέως βουλευτή της ΝΔ Πέτρο Μαντούβαλο, από τη εμπλοκή του στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Η NASA σχεδιάζει να «ακουμπήσει» τον ήλιο!


Σε ένα έργο που θυμίζει την κλοπή της φωτιάς των θεών από τον τιτάνα Προμηθέα, η NASA σχεδιάζει να βουτήξει στον ήλιο και να πάρει ένα μέρος της ατμόσφαιρας του.



Μέχρι το 2018,το Solar Probe Plus θα πάει τέσσερα εκατομμύρια μίλια από την επιφάνεια του ήλιου - πολύ πιο κοντά από ποτέ.

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά Σαμαρά

Επίθεση κατά του Α.Σαμαρά εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τον για πολιτική απομόνωσης της ΝΔ.

Ουρακοτάγκος υιοθέτησε τιγράκια

Ο Χανάμα έχει αναλάβει την επίβλεψη των Σκουκούζα και Σιμχ, σε πάρκο της Νότιας Καρολίνας, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Με αίμα βάφτηκε το Ραμαζάνι

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός σημερινής βομβιστικής επίθεσης στο Νοτιοδυτικό Πακιστάν, που είχε στόχο μια φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση στην Κουέτα.

Ο Θεός υπάρχει και είναι... εξωγήινος

Απάντηση στον Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος υποστηρίζει στο νέο του βιβλίου ότι το Σύμπαν δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού για να δημιουργηθεί, δίνει με άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph» ο αστροφυσικός Τζον Γκρίμπιν.

Αρνήθηκαν τρεις την «επιστράτευση»

Μέλη της κυβέρνησής του και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κάλεσε χθες ο Πρωθυπουργός και τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τους χρίσει υποψήφιες και υποψηφίους περιφερειάρχες στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Φρένο στην κυκλοφορία νέων αυτοκινήτων

Κατά το ένα τρίτο περίπου μειώθηκαν τα καινούργια αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το πρώτο οκτάμηνο του 2010.


Συγκεκριμένα, η μείωση φτάνει στο 30,8% και συμπεριλαμβάνει τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εξωτερικού, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, σε σύγκριση πάντα με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Τέλος στην ενδοκολπική έρευνα γυναικών κρατουμένων

Μια άκρως εξευτελιστική για το γυναικείο φύλο πρακτική σταματά με απόφαση του υφυπουργού Δικαιοσύνης.Ετσι, απαγορεύθηκε πλέον δια νόμου η ενδοσωματική έρευνα των γυναικών κρατουμένων.