e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Διαβάστε στην Press Time

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Ποια πρόσωπα- κλειδιά «καίνε» το Σωκράτη Κόκκαλη για την υπόθεση της Siemens. Πόσο βαθιά θα φτάσει η έρευνα της Εξεταστικής; Αποκαλύπτουμε τα έγγραφα της γερμανικής Βουλής για την πορεία του επιχειρηματία, τη Γερμανία, τις εταιρίες και τη διαπλοκή.


-Ποιες ήταν οι σχέσεις του με τον Βόλκερ Γιουνγκ και ποιοι λένε ότι αυτός ήταν «ο άνθρωπος του Σωκράτη» στη Siemens.


-Ο “Mister K” και το μυστήριο.

Πρόσωπα κλειδιά «καίνε» τον Κόκκαλη για τη Siemens

Διαβάστε στην Press Time


Πόσο βαθιά θα φτάσει η έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής μετά την κλήση του μεγαλοεπιχειρηματία. Ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της Γερμανικής εταιρείας τον «καρφώνει» , ο ισχυρός άντρας της Siemens στην Ελλάδα λέει ότι ήξερε καλά τις μίζες και ποιος κατονομάζεται ως «άνθρωπος του». Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα της Γερμανικής Βουλής για το βίο και την πολιτεία του. Το πολιτικό παρασκήνιο της κλήσης του.

Σε Σκόπια -Βουλγαρία για φτηνά ψώνια οι Έλληνες.

Διαβάστε στην Press Time




Μέχρι τις γειτονικές χώρες ταξιδεύουν οι Έλληνες για να αποφύγουν τους κερδοσκόπους . Τι και πόσο αγοράζουν σε χαμηλότερες τιμές

Πώς οι Τούρκοι μας σπρώχνουν σε συνδιαχείριση στο Αιγαίο


Διαβάστε στην Press Time




Αποκαλύπτουμε το ύπουλο σχέδιο των γειτόνων και τι σκοπεύουν με τις συνεχείς προκλήσεις τους.

Οι 180 νέες μονοεδρικές περιφέρειες

Διαβάστε στην Press Time


Πώς αλλάζει το χάρτη ο νέος εκλογικός νόμος. Γιατί η επίσπευση των ρυθμίσεων φέρνει σενάρια πρόωρων εκλογών και σφοδρές αντιδράσεις που αναμένονται.

Οι χεβιμεταλάδες στηρίζουν την Ελλάδα στην κρίση

Διαβάστε στην Press Time




Σουηδικό συγκρότημα έβγαλε τραγούδι που μας παρακινεί να πιάσουμε τα όπλα για τη δόξα της Ελλάδας.

Θα καούμε ξανά

Διαβάστε στην Press Time


Σε ποια σημεία είναι ανέτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη των πυρκαγιών που είναι ξανά προ των πυλών.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010... ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΑΙ DEALS ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

http://www.spindoc.gr/wp-content/uploads/2009/12/ship-picture-tanker2-233x300.png
Τα Ποσειδώνια δεν είναι μόνο η έκθεση, μόνο ο θεσμός.  Η πραγματική «μάχη» δίνεται από το περασμένο Σάββατο στα βόρεια και νότια προάστια της πόλης, όπου δεκάδες κοσμικοί και εκπρόσωποι του εφοπλιστικού λόμπι έχουν εξασφαλίσει τη «μαγική» πρόσκληση που τους επιτρέπει την είσοδο στις εκδηλώσεις ξένων και Ελλήνων εφοπλιστών.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η AUDI…

Η «Γερμανική» εταιρία Audi συνεχίζει προκλητικά να υπογράφει τις διαφημίσεις που παίζονται στην Ελλάδα στα γερμανικά.  Είναι πρόκληση...


Στις 1.484,13 μονάδες το Χ.Α

 ΆΝΟΔΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,52%






Με άνοδο έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών, φτάνοντας στις 1.484,13 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,52%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 91,955 εκατ. ευρώ. 102 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 59 πτωτικά και 62 παρέμειναν σταθερές...

Παγώνουν μέχρι τέλος του έτους οι πλειστηριασμοί ακινήτων...


“Απαγορευτικό” στους πλειστηριασμούς ακινήτων προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Η αναστολή αφορά σε οφειλές οι οποίες δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ
Με την τροπολογία, ουσιαστικά παρατείνεται η διαδικασία που ήδη ίσχυε. Η απαγόρευση των πλειστηριασμών, έληγε στις 30 Ιουνίου και η κυβέρνηση αποφάσισε να επεκτείνει το μέτρο έως το...

Πρώτοι στην αιμοδοσία, τελευταίοι στη δωρεά οργάνων οι Έλληνες

Πρώτοι στην αιμοδοσία έρχονται οι Έλληνες, μετά τους Αυστριακούς και τους Γάλλους, ενώ όσον αφορά στη δωρεά οργάνων, οι Έλληνες εμφανίζονται λιγότερο πρόθυμοι, σε σχέση με τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Αυτό δείχνει η ευρωπαϊκή δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο για την αιμοδοσία και τη δωρεά οργάνων στην ΕΕ, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της αιμοδοσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα...

Κόμικ ο Μπέκαμ!

Ο Αγγλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι ο ήρωας του νέου κόμικ, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τον εκδοτικό οίκο Bluewater.

Στο βιβλίο με τίτλο «Διάσημος: Ντέιβιντ Μπέκαμ», θα εξιστορείται η ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια που ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής μέχρι την κορύφωση της επιτυχίας του....

Το μεγαλύτερο στον κόσμο χρυσό νόμισμα, βάρους 100 κιλών, θα βγει σε δημοπρασία

Στις 25 Ιουνίου στη Βιέννη




Το μεγαλύτερο στον κόσμο χρυσό νόμισμα, ένα καναδικό νόμισμα διαμέτρου 53 εκατοστών και βάρους 100 κιλών, θα βγει σε δημοπρασία στη Βιέννη στις 25 Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασιών Dorotheum.

Τι απέγιναν οι...Παναθηναϊκάρες;


Αν είναι δυνατόν! Ο Παναθηναϊκός έβαλε...αγγελία για το τμήμα βόλλει! Διαβάστε:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αναλάβει το Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης Ανδρών του Παναθηναϊκού Α.Ο. να υποβάλει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού όπως ισχύει, εγγράφως τη πρότασή του έως την Δευτέρα 26/07/2010 και ώρα 13:00 στην Γραμματεία του Ομίλου, οδός Λ. Κατσώνη αρ. 3, Αθήνα, Τ.Κ. 11472 (τηλ. 2106444401/2)».
Ντροπή! Που είναι οι Παναθηναϊκάρες, που θα έλεγε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Από έκρηξη νάρκης τραυματίστηκαν 13 τούρκοι στρατιώτες και ένας 9χρονος

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεκατρείς τούρκοι στρατιώτες και ένα παιδί τραυματίστηκαν σήμερα από νάρκη που είχαν τοποθετήσει Κούρδοι αντάρτες στην ανατολική Τουρκία, σύμφωνα μία πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας ,ενώ το πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε ότι συνελήφθησαν στην δυτική Τουρκία τέσσερις ύποπτοι αντάρτες.

Πουλάει...μυαλό ο Ζίκο!

Τι βγήκε και είπε ο Ζίκο; Οτι ο Μέσι θα είναι βαρόμετρο για την πορεία της Αργεντινής στη Νότιο Αφρική. Φοβερό συμπέρασμα. Θα το σκέφθηκε πολύ, φαίνεται, ο Βραζιλιάνος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και άλλοτε μεγάλο αστέρι των γηπέδων, με δυσανάλογη δυστυχώς παρουσία στους...πάγκους. Αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε περισσότερα για τους λόγους που τον έδιωξε ο Κόκκαλης και στο γιατί απέτυχε στο λιμάνι! Το σκέφθηκε μόνος του, το το...είπε άλλος, τι να σας πούμε. Το έκανε, πάντως, δήλωση στα media!

Άρθρο του Π.Σταυριανάκη στην DEAL NEWS "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ"

                  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

Τον τελευταίο καιρό επειδή οι διορθωτικές κινήσεις της Κυβέρνησης στον τομέα της Οικονομίας δεν φαίνονται αποδοτικές, άρχισαν να ακούγονται διάφορα σενάρια περί επικείμενης πτώχευσης της Χώρας μας.

Ανάμεσα στα άλλα άρχισε να ακούγεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στο νόμισμα της δραχμής.



Βραζιλία ή Ισπανία για την κούπα;

Οι μπούκερς δίνουν φαβορί για την κατάκτηση της κούπας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής την Ισπανία. Οι δημοσκοπίσεις των εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο, από πλευράς φιλάθλων, εμφανίζουν ως φαβορί την Βραζιλία. Για να δούμε ποιος θα δικαιωθεί; Οι μπουκς ή ο απλός κόσμος; Είναι, πάντως, σπάνιο αυτό το φαινόμενο. Λέτε να σηκώσει το τρόπαιο ο "δικός" μας ο...πράσινος Ζιλμπέρτο Σίλβα; 

Από τις καθαρότερες στην Ευρώπη οι ακτές της Ελλάδας

Οι ακτές της Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας και Πορτογαλίας σχεδόν στο σύνολό τους πληρούν τα μικροβιολογικά κριτήρια για ασφαλή κολύμβηση και βρίσκονται στην κορυφή των 20.000 ακτών και εσωτερικών υδάτων κολύμβησης της Ευρώπης, σύμφωνα με αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σύντομα, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΥΠΕΚΑ.

Εισαγγελική έρευνα για τα δημοσιεύματα περί πτώχευσης

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπου, περί πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.

Ενας τραπεζικός κολοσσός γεννιέται

H Caja Madrid και Bancaja ξεκίνησαν την διαδικασία συγχώνευσης τους που θα δημιουργήσει την μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας εν μέσω των προσπαθειών της κυβέρνησης να προστατέψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας.

Αναστέλλονται μέχρι 31/12 οι πλειστηριασμοί

Αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2010, οι πλειστηριασμοί για ποσά έως 200.000 ευρώ, από πιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες παροχής πιστώσεων.



Με την προτεινόμενη ρύθμιση - η οποία κατατέθηκε ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για την «διασυνοριακή πτώχευση» - παρατείνεται ουσιαστικά η αναστολή των παραπάνω πλειστηριασμών που είχε χορηγηθεί μέχρι την 30 Ιουνίου, για ένα ακόμη εξάμηνο.

Η διάσημη ηθοποιός ποιον θέλει να αποπλανήσει;

Η Angelina Jolie θα υποδυθεί την νεότερη Κλεοπάτρα, σε μια ταινία που θα αποπλανεί τους παντρεμένους άντρες. καθόλου δύσκολο για την ηθοποιό, όπως ανέφερε και ο παραγωγός Scott Rudin.

Βαριά η κληρονομιά του τζόγου για τα παιδιά!

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λέει η παροιμία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση για όλα φταίνε τα γονίδια. Το πιθανότερο είναι αν ένας από τους γονείς είναι εθισμένος στο τζόγο, να γίνει και το παιδί, αποφαίνεται αυστραλιανή μελέτη που έγινε σε δίδυμα.

Ντροπή ρε παιδιά της κρατικής TV!

Εντάξει, "πάτωσε" η εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ του 1994, αλλά, είναι δυνατόν να βγαίνει ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης με τίτλο "το φιάσκο του '94" παραμονές της...σέντρας με τους Κορεάτες; Δεν τους ελέγχει κανείς; Μετά θα παραπονιούνται αν πέσουν κεφάλια. Ακου φιάσκο. Με το Μαραντόνα παίζαμε και δεν ήξεραν τα παιδιά που πατάγαν τότε, με όλο εκείνο τον...θίασο που τους ακολουθούσε. Ωραία "προαναγγελία"!  

Τι φοβήθηκαν, την αποζημίωση του...Νιόπλια;

Ενα χρόνο συμβόλαιο έκανε ο Παναθηναϊκός στο Νίκο Νιόπλια τελικά και όχι δυο. Αυτό τι σημαίνει δηλαδή, ότι δεν του έχουν εμπιστοσύνη; Η φοβούνται την...αποζημίωση; Τότε γιατί τον κρατάνε; Δεν αρχίζουνε καλά. Καθόλου καλά. Οχι ότι είμαι υπέρμαχος του Νιόπλια, αλλά, η κίνηση κάτι δείχνει...   

Ο Travolta στην Αφρική για το μουντιάλ

Στη Νότιο Αφρική βρίσκεται ο John Travolta, με την ιδιότητα του πρεσβευτή καλής θέλησης της αεροπορικής εταιρείας Qantas. Ο ηθοποιός, που βρίσκεται εκεί με την οικογένειά του έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότιο Αφρική, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Kelly Preston και την κόρη τους Ella Bleu.

Υπέγραψε ο Νιόπλιας!

Την παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τον επόμενο ένα χρόνο -τελικά- επισημοποίησε ο Νίκος Νιόπλιας που πριν από λίγα λεπτά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Εξοργισμένα τα ΜΜΕ για το “νόμο φίμωτρο” του Μπερλουσκόνι

Τα ιταλικά ΜΜΕ είναι εξοργισμένα για το "νόμο φίμωτρο" του Μπερλουσκόνι για τις υποκλοπές. Η Ρεπούμπλικα κυκλοφόρησε με λευκή την πρώτη σελίδα της.



Η αριστερή ιταλική εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα" κυκλοφόρησε σήμερα με την πρώτη σελίδα της λευκή για να διαμαρτυρηθεί για τον πολύ αμφιλεγόμενο νέο νόμο που περιορίζει τη χρησιμοποίηση τηλεφωνικών υποκλοπών στις δικαστικές έρευνες, καθώς επίσης και τη δημοσιοποίησή τους από τα μέσα ενημέρωσης.

Βαρύ πένθος για Μαντέλα

Βαρύ πένθος για τον Μαντέλα. Ηδη, έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Νέλσον Μαντέλα για το θάνατο της 13χρονης δισέγγονής του σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ.

«Θα είστε μαζί μας πνευματικά, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες», ανέφερε ο κ. Μπλάτερ απευθυνόμενος προς τον πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύτιμο φίλο».

Οι Ελβετοί τουρίστες, προτιμούν για διακοπές, την Κρήτη !

Aναμένεται να επισκεφθούν μαζικά, φέτος την Ελλάδα...



Oι Ελβετοί τουρίστες, παρά την οικονομική κρίση και τις απεργίες, αναμένεται να επισκεφθούν μαζικά φέτος την Ελλάδα.

"Στέγνωσε" η αγορά!

Στην αγορά δεν κινείται...ευρώ τσακιστό. Η αγορά του αυτοκινήτου "κάθισε", τα ακίνητα είναι στα "αζήτητα", τα μαγαζιά βαράνε μύγες και κατά τα άλλα κάποιοι θέλουν να μιλάνε για ανάπτυξη. Εγώ ρωτάω αυτό που ρωτάτε όλοι: αν δεν κυκλοφορήσει το χρήμα στην αγορά, πως θα εισπραχθούν περισσότεροι φόροι; Αλλά ποιο χρήμα; Ολοι προσέχουν και το τελευταίο ευρώ τους πλέον. Ταβέρνες κομμένες, βόλτες με το αμάξι μέχρι τη δουλειά και πολύ είναι, ρούχα-παπούτσια μια στο τόσο κ.λ.π.  
Στραβός είναι ο γυαλός, η στραβά...αρμενίζουμε (-νε);  

Εντοπίστηκε η 16χρονη ιστιοπλόος που επιχείρησε το γύρο του κόσμου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Αμπι Σάντερλαντ της μικρής Καλιφορνέζας ιστιοπλόου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στον Ινδικό Ωκεανό.

Εγκαταλείπει το σχέδιο για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη η Βουλγαρία

Εγκαταλείπει η Βουλγαρία το σχέδιο κατασκευής του διαβαλκανικού αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ο οποίος θα μετέφερε ρωσικό αργό στην Ελλάδα μέσω των εδαφών της, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ...

Το πρόγραμμα του Mundial








Δείτε το πρόγραμμα του Mundial για να ξέρετε τι παίζει και πότε...

Ο πρώτος καύσωνας από την Δευτέρα

Το πρώτο κύμα καύσωνα του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον υδράργυρο στην Αθήνα να «σκαρφαλώνει» στους 36 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη τους 37. 'Ήδη από σήμερα...

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 1.495,08 μονάδες με κέρδη σε ποσοστό 1,26%

Ανοδικές τάσεις συνεχίζουν να καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:15 διαμορφώνεται στις 1.495,08 μονάδες σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 1,26%...

Το πρώτο εξώφυλλο για την κόρη της Madonna

H 13xronh Lourdes βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η βασίλισσα της pop. Έκανε το πρώτο του εξώφυλλο για το γερμανικό περιοδικό Quality. Η Lourdes....

Ο νόμος για τους ημιυπαίθριους δεν θα εφαρμοστεί

Τι λένε οι ειδικοί;

Στον αέρα κινδυνεύουν να τιναχθούν τα έσοδα, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, που περιμένουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ε.Ε., από τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα. Κι αυτό γιατί ο νόμος -Μπιρμπίλη για τους ημιυπαίθριους κρίνεται....

Παραπέμπεται για κακούργημα ο πρόεδρος του ΟΤΕ

Για το κακούργημα της απιστίας παραπέμπεται σε δίκη, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Υπογραφές Διαμαρτυρίας από 400 επιφανείς-επώνυμους Έλληνες για το θέμα SIEMENS



http://www.liako.gr/news/images/stories/giannis/siemens_logo.jpgΣύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ετοιμάζεται λίστα, με υπογραφές 400 και περισσοτέρων επώνυμων Ελλήνων, οι οποίοι προσφέρονται οικειοθελώς να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή για τη SIEMENS, έτσι ώστε να προκληθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα εναντίον των πολιτικών, που με τις τακτικές τους εξακολουθούν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

Το κύριο ζητούμενο της επιτροπής των 400, είναι να επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα λεφτά!
Ακόμη...