e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Απόφαση για αποζημιώσεις ενοικιαστών για φθορές του χρόνου


Καμία αποζημίωση για τις φθορές του χρόνου



Ουδεμία υποχρέωση έχουν οι ενοικιαστές να επισκευάζουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί, λόγω της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου, σε ένα ακίνητο (διαμέρισμα, σπίτι, κατάστημα), όταν το ξενοικιάζουν.

Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών 23 επιχειρηματιών ζήτησε ο Βαλύράκης

Με επιστολή του προς τον κ. Γιώργο Προβόπουλο, διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, τον πρόεδρο της Επιτροπής Καταπολέμησης της Διακίνησης Μαύρου Χρήματος, αλλά και τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Σήφης Βαλυράκης, πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση «SIΕMENS», ζητά να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 23 επιχειρηματιών.

Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι οι εξής:

Βλάβη σε πυρηνικό αντιδραστήρα στο Λένινγκραντ

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ







Οι αρχές σταμάτησαντη λειτουργία ενός εκ των αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Λένινγκραντ, μετά τον εντοπισμό βλάβης, λόγω αποσύνδεσης μιας αντλίας κυκλοφορίας του ψυκτικού υγρού...


Στις 1.461,83 μονάδες το Χ.Α

ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 3,76%







O Γενικός Δείκτης Τιμών του Χ.Α, έκλεισε στις 1.461,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 3,76%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 110,670 εκατ. ευρώ...

Συμπληρωματικό υπόμνημα της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας στη Χάγη

Συμπληρωματικό υπόμνημα για την υπόθεση της προσφυγής κατά της Ελλάδας υπέβαλε η ΠΓΔΜ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ΔΠΔ , όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Δώστε στυλ στα μωρά σας!

H εταιρεία Huggies προσπαθεί να λανσάρει νέα μόδα φτιάχνοντας πάμπερς...από τζιν.Πρόκειται για μία νέα τάση που σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητες της σύγχρονες μητέρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η πρωτότυπη αυτή ιδέα έχει σκοπό να δώσει στυλ στα μωρά και να ικανοποιήσει την αυτοπεποίθηση των μαμάδων τους.

Αυθαίρετο υπαίθριο θέατρο στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Ύστερα από συνεχείς καταγγελίες πολιτών, για ανέγερση αυθαίρετου υπαίθριου θεάτρου δίπλα στις εγκαταστάσεις του θεάτρου «BADMINTON», οι επιθεωρητές της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.) διεξήγαγαν πριν από λίγες ημέρες έλεγχο στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Ανακοίνωση σχετικά με το πόρισμα του ελέγχου του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την υπόθεση Siemens

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, για το πόρισμα που παρέδωσε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens, διευκρινίζονται τα εξής:


" Η παραγγελία της ...

Δύσκολοι καιροί για... “πρίγκιπες”!

Ποιος είπε ότι κρίση χτυπά μόνο τους μικρομεσαίους και τους χαμηλά αμειβόμενους πολίτες. Χτυπάει και τους... πρίγκιπες!


Η κρίση δεν χτυπά μόνο τους μικρομεσαίους, οι οποίοι δυσκολεύονται να πληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο,

Η Ελένη Μενεγάκη ανακαινίζει το σπίτι της στην Χαλκιδική!

Η παρουσιάστρια μας καλημέρισε από την Θεσσαλονίκη, σε έναν άκρως καλοκαιρινό “Καφέ με την Ελένη”.

Η ξανθιά παρουσιάστρια
 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία», μίλησε για τους Θεσσαλονικείς, τα ωραία φαγητά και το σπίτι της στη Χαλκιδική.

NOKIA-SIEMENS... Στόχος τους η ενίσχυση της ελληνικής ανεργίας και όχι της ελληνικής οικονομίας!

http://tech2.in.com/media/images/2010/Apr/img_215052_nokia_seimens_2.jpgΣε μια  περίοδο που η κατάσταση της  ελληνικής οικονομίας πρωταγωνιστεί στο διεθνή Τύπο, ολοένα και περισσότερες οικονομικές ατασθαλίες που εμπλέκουν ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις βγαίνουν στη φόρα. Μήπως ήταν καιρός να πέσει φως στις γκρίζες περιοχές; Προσφέρουμε ως χώρα εύφορο έδαφος για οικονομικά σκάνδαλα;

Άνοδος στα χρηματιστήρια

Με άνοδο άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου ο δείκτης Footsie-100 ενισχύθηκε κατά 0,30% και διαμορφώθηκε στις 5.043,17 μονάδες.

Ίσως καθυστερήσουν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσουν οι βαθμολογίες στα μαθήματα των Πανελλαδικών λόγω της αποχής των καθηγητών από τη βαθμολόγηση.

To φθινόπωρο παραδίδεται στο κοινό το “Athenian Capitol”

Έως τις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το “Athenian Capitol”, ένας νέος πολυχώρος στη συμβολή των οδών Πατησίων Γ’ Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Χαραγκιώνη, Θεόδωρος Χαραγκιώνης.

Τα δάχτυλα του Γαλιλαίου στο μουσείο Φλωρεντίας

Τρία από τα δάχτυλα του Γαλιλαίου, που διαχωρίστηκαν από το υπόλοιπο σώμα του, από φανατικούς θαυμαστές του, κατά τον 18ο αιώνα, αποτελούν πλέον έκθεμα στο μουσείο επιστημών της Φλωρεντίας, το οποίο φέρει πια το όνομα του διάσημου ιταλού αστρονόμου.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα ωφελούν την καρδιά

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι σημαντική πηγή κορεσμένου λίπους στη διατροφή μας, κάτι που συνδέεται με τα καρδιακά νοσήματα.



Ο Ozzy Osbourne είναι ιατρικό θαύμα!


Ο rocker των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, δεν έχει φερθεί στο σώμα του με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Έτσι, τώρα έχει πειστεί πως αποτελεί κάποιο είδος ιατρικού θαύματος, αφού κατάφερε να επιβιώσει από όλες αυτές τις ουσίες...

Siemens: Αποκάλυψη νέων ονομάτων από την Κ. Τσακάλου

Πολιτικά και φυσικά πρόσωπα που είχαν συναντήσεις με τον Μ. Χριστοφοράκο και σχετίζονται με τις συμβάσεις ΟΣΕ – Siemens αλλά και την υπόθεση Αrmentel κατονόμασε η Κατερίνα Τσακάλου, η οποία κλήθηκε σε κατάθεση από τους εισαγγελείς Ν. Ορνεάκη και Αθ. Τσακάλου.

Σε Ροδίτες οι ''χρυσοί'' αριθμοί του Λαϊκού Λαχείου

Στη Ρόδο έπεσε ο πρώτος αριθμός της χθεσινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου μοιράζοντας κέρδη που υπερβαίνουν τα 4.000.000 ευρώ.



Τ. Μαντέλης: Παραγεγραμμένες οι κατηγορίες εις βάρος μου

Παρών στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών ήταν ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, ο οποίος, σε υπόμνημα που κατέθεσε, τονίζει μεταξύ άλλων ότι η πράξη της δωροδοκίας που του αποδίδεται είναι παραγεγραμμένη.

ΟΤΕ... συνέχεια

http://img.protothema.gr/77B19342F62DB11077E18B3107E0DC61.jpgΠολύ μεγάλη αναστάτωση δημιουργεί στην τηλεοπτική αγορά, η πίεση για εξαιρετικά μεγάλες εκπώσεις, που ζητά ο όμιλος ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι οποίες φτάνουν στο επίπεδο του 70%!


Σε γρήγορη συνεννόηση που έγινε μεταξύ των καναλαρχών, αποφασίστηκε να προβούν σε εντονότατη επίσημη διαμαρτυρία προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και στη μαμά εταιρία Deutsche Telecom...

ΥΠΟΙΚ: Εξασφαλισμένη η δεύτερη δόση του δανείου

Η δεύτερη δόση των δανείων που προβλέπει ο μηχανισμός στήριξης ΕΕ/ΔΝΤ, και η οποία αναμένεται να καταβληθεί τον Σεπτέμβριο, έχει εξασφαλισθεί, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, δηλώνοντας αισιόδοξος για επίτευξη των στόχων για το έλλειμμα το 2010.

Πιθανή εμπορική συνεργασία ΕΛΠΕ – Petkim

Το ενδεχόμενο εμπορικής συνεργασίας μέσω του προγραμματισμένου έργου διύλισης με τα Ελληνικά Πετρέλαια [HEPr.AT] εξετάζει η τουρκική εταιρεία πετροχημικών προϊόντων Petkim, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Socar&Turcas Enerji στο Reuters.

Έβγαλαν "λάδι» τον Νίκο Φλώρο για τα 7 εκατ. ευρώ


ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ;

Σε τραπεζικό λογαριασμό του πρώην βουλευτή Λαρίσης του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Φλώρου, βρέθηκε το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών, δηλαδή των 7 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά μετοχών. Τα χρήματα προέρχονταν από τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.


Η δοσοληψία έλαβε χώρα κατά την περίοδο 1998 – 1999, όταν, δηλαδή, βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η «φούσκα»

Ο Robbie Williams στην Ελλάδα;

Ο δημοφιλής pop star δέχεται στενό μαρκάρισμα από την εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη.Μετά την Beyonce και την Rihanna, η Eleven έχει βάλει σκοπό να φέρει στην Ελλάδα τον Robbie Williams. Ο τραγουδιστής είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα σε Ευρώπη και Αμερική και τα τραγούδια του πουλάνε τρελά κυρίως στο νεανικό κοινό.

Μυστηριώδης μείωση φιδιών σε όλο τον κόσμο


Σημαντική μείωση, εμφανίζουν, οι πληθυσμοί των φιδιών σε όλο σχεδόν τον κόσμο κατά την τελευταία δεκαετία, για αδιευκρίνιστους ωστόσο λόγους. Αυτό υποστηρίζει μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, που δείχνει ότι τα φίδια φαίνεται να ακολουθούν την οδό της σταδιακής εξαφάνισης των ψαριών και των βατράχων. Μυστηριωδώς, μερικά είδη φιδιών φαίνεται να άρχισαν να μειώνονται απότομα γύρω στο 1998....

"Μείνε Ζέλιμιρ άλλα...11 χρόνια!"

Αρχισαν οι συζητήσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για το νέο συμβόλαιο του πολυνίκη Σέρβου προπονητή. Μα ήταν δυνατόν ποτέ να σκεφθεί κανείς ότι υπήχρε περίπτωση να μην τον κρατήσουν; Εντός της ημέρας πιιανόν τα νέα για τον τεχνικό με τους 20 τίτλους στα 11 χρόνια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού!  
Οι οπαδοί δεν έχουν, πάντως, αντίρρηση να μείνει για άλλα 11 χρόνια.

Συρρικνώθηκε κατά 2,5% η οικονομία

Με ετήσιο ρυθμό της τάξης του 2,5% συρρικνώθηκε η ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική...


Ανεξάρτητοι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τέσσερα μέλη λιγότερα αριθμεί πλέον η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά από τη σημερινή της συνεδρίαση, αποχώρησαν τέσσερα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας του Συνασπισμού δηλώνοντας πια ανεξάρτητοι βουλευτές.

Γιατί δεν τους μαζεύουν αυτούς στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ; Βλέπουν δραχμές και πεντοχίλιαρα... στον ύπνο τους!

Έχουν πληροφορίες τάχα ότι  κόβονται δραχμές από χθες το βράδυ και ότι πλοίο με ειδικό χαρτί για 5χίλιαρα καταφτάνει στη χώρα μας!

Και τους έχουν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ αυτούς στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ;

Πόσο μας ξυπνά η καφεΐνη;

Πόσο, αλήθεια, μας βοηθά η καφεΐνη να ξυπνήσουμε το πρωί; Στο ερώτημα αυτό επιχείρησαν να δώσουν απάντηση τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, με επικεφαλής τον Πίτερ Ρότζερς. Στην έρευνα συμμετείχαν 379 εθελοντές, οι μισοί εκ των οποίων καταναλώνουν ελάχιστη ή καθόλου καφεΐνη σε καθημερινή βάση, ενώ οι υπόλοιποι μισοί καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες.



Υπό πίεση το ευρώ

Κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα σε διάστημα τεσσάρων ετών υποχωρεί εκ νέου έναντι του πράσινου νομίσματος το ευρώ την Τετάρτη, καθώς η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας αναμένεται να ξεπεράσει εκείνη της Ευρωζώνης, η οποία βρίσκεται στη δίνη μιας σοβαρότατης κρίσης χρέους, λόγω των υπέρογκων ελλειμμάτων που «πνίγουν» αρκετές από τις χώρες μέλη της.

Best of του Λαζόπουλου από το χθεσινό ''Αλ Τσαντίρι''

Best off του Λαζόπουλου από το χθεσινό “Αλ Τσαντίρι”Απολαύστε τα καλύτερα από το χθεσινό "Αλ Τσαντίρι νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου.

Η Ελλάδα και το ευρώ θα επιβιώσουν

CREDIT SUISSE

Τόσο το ευρώ όσο και η Ελλάδα, θα επιβιώσουν, επισημαίνει σε έκθεσή της η Credit Suisse με αφορμή το πρόσφατο κύμα διόρθωσης στις διεθνείς μετοχές, το οποίο οδηγήθηκε από τις ανησυχίες πως η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη θα προκαλέσει ύφεση.

Μια πολύ καλή απάντηση αναγνώστη σχετικά με το θέμα Χούκλη-ΑΝΤ1

Πάει η Χούκλη στον ΑΝΤ1;
Δηλαδή από σήμερα η κ. Χούκλη θα παίρνει όσα και ο κ. Χατζηνικολάου; Και γιατί θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1 είπαμε;… Για τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης που έκανε στη ΝΕΤ;

Ερχονται νέα ταξίδια για την «Καλυψώ» του Κουστώ

Το διάσημο σκάφος «Καλυψώ» του Γάλλου εξερευνητή Ζακ Κουστώ ετοιμάζεται να «αναγεννηθεί» ως περιοδεύουσα εκπαιδευτική έκθεση, προς τιμήν των 100 χρόνων από τη γέννηση του διάσημου εξερευνητή, ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1910 και πέθανε το 1997 σε ηλικία 87 ετών.

Ο Μπέκαμ κατεβαίνει στο Μουντιάλ με την «ομάδα» της Yahoo!

Ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ συμφώνησε με τη Yahoo να αποτελεί τον «πρεσβευτή» της στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Ν.Αφρικής, σε μια κίνηση που η αμερικανική εταιρία ευελπιστεί ότι θα τραβήξει πάνω της το διεθνές ενδιαφέρον – και βέβαια περισσότερους χρήστες και online διαφήμιση...

Άνοδος στα χρηματιστήρια

Με άνοδο άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου ο δείκτης Footsie-100 ενισχύθηκε κατά 0,30% και διαμορφώθηκε στις 5.043,17 μονάδες...

Παπανδρέου-Παμπούκης στη Λιβύη

Στη Λιβύη μεταβαίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός με τη συνοδεία του Υπουργού Επικρατείας και στενού του συνεργάτη Χ. Παμπούκη, όπου θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ηγέτη της χώρας, συνταγματάρχη Γκαντάφι.
Θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμήν της ελληνικής αντιπροσωπείας...

Αυξήσεις 15% έως 40% στη ΔΕΗ

Τα νέα τιμολόγια θα εφαρμοσθούν από το 2011 με εντολή της Κομισιόν


Ηλεκτροσόκ περιμένει τους καταναλωτές από τις αρχές του επομένου έτους, καθώς η ΔΕΗ, υπό την πίεση της τρόικας που ζητάει την εφαρμογή σχετικής κοινοτικής οδηγίας, θα προχωρήσει σε μεγάλες αυξήσεις των τιμολογίων της. Το οικιακό ρεύμα θα αυξηθεί κατά 15% - 40%, το αγροτικό ρεύμα κατά 60% και το βιομηχανικό κατά 8%.

Απώλειες 1,04% στο δείκτη Nikkei

Με απώλειες 98,81 μονάδων, ποσοστό 1,04%, έκλεισε στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei [.N225] 225, φθάνοντας στις 9.439,13 μονάδες.

Οι αναλυτές βλέπουν χρεοκωπία της Ελλάδας

Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι επενδυτές όσον αφορά στην έκβαση των ευρωπαϊκών προσπαθειών για συγκράτηση της κρίσης χρέους, με το 73% των ερωτηθέντων σε σχετική δημοσκόπηση του Bloomberg να θεωρεί πιθανή μια χρεοκοπία της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, το 41% των επενδυτών και οικονομικών αναλυτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του

Πούλησε πλοίο η εξαδέλφη του Καραμανλή.

Στην πώληση του φορτηγού πλοίου “Hellenic Breeze” (κατασκευής το 1993), χωρητικότητας 69.601 dwt, σε ανώνυμη εταιρεία κινεζικών συμφερόντων προχώρησε η Hellenic Carriers έναντι τιμήματος 23,46 εκατ. δολαρίων.

Η ελληνική εταιρεία εκτιμά ότι η πώληση θα της αποφέρει καθαρό λογιστικό όφελος 8,5 εκατ.

Σαμαρά διώξε τους κλέφτες που βρίσκονται γύρω σου

Με κεντρικό αίτημα να εκδιωχθούν από τη ΝΔ οι....κλέφτες, επανήλθε ύστερα από πολλούς μήνες η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης με επιστολή που απέστειλε στον κ. Αντ. Σαμαρά και κοινοποίησε στον Γραμματέα της ΚΟ κ. Κ. Τασούλα.

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Στάλιν


Το πρώτο θωρακισμένο αυτοκίνητο της ανώτερης τάξης για τη Σοβιετική κόμμα και την κυβερνητική ελίτ έγινε στο τέλος της δεκαετίας του 1940 στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας na που ο Στάλιν, αργότερα το ονόμασε Likhachov.Το θωρακισμένο αυτοκίνητο ZIS-115 παρήχθη το 1946-47. τον Ιωσήφ Στάλιν.Στην πραγματικότητα ZIS-115 δεν διαφέρει σε πολλά από τα πρωτότυπα ZIS-110 αλλά έχει κεντρικό φανό ομίχλης, δύο ειδικά φώτα συναγερμού, τα μεγαλύτερα ελαστικά χωρίς λευκές πλευρές, μια μεγάλη τομή του πίσω φτερό από την εξωτερική πλευρά των μεγάλων φτερών

Αντικειμενική ...έκρηξη τιμών


Φωτιά σε φόρους μεταβίβασης, γονικές παροχές και κληρονομιές βάζουν τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για εξίσωση των αντικειμενικών αξιών ακινήτων με τις αγοραίες σε δύο δόσεις, η πρώτη εκ των οποίων στις αρχές του 2011 ή εναλλακτικά τον Σεπτέμβριο του 2010.

101 συνδικαλιστές δολοφονήθηκαν το 2009


Απότομη αύξηση σημείωσαν το 2009 οι δολοφονίες συνδικαλιστών και μαχητών για τα δικαιώματα εργαζομένων, καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση πυροδότησε επιθέσεις εναντίον τους, σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργατικών Ενώσεων (International Confederation of Trade Unions, ITUC), που

Το γράφουν σήμερα οι εφημερίδες


 Η ικανοποίηση που εξέφρασαν η Κομισιόν Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την πορεία του προϋπολογισμού και οι παράλληλες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι η χώρα μας δεν βαδίζει στο δρόμο της χρεοκοπίας, η άνοδος του πληθωρισμού με την

Νέο γύρο κυρώσεων κατά του Ιράν προανήγγειλε η Χ. Κλίντον

Τέταρτο γύρο κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε βάρος του Ιράν προανήγγειλε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Σεισμός 3.3 της κλίμακας ρίχτερ κοντά στη Κρήτη

Λίγο μετά τις 23.00 έγινε ασθενής σεισμός, 3.3 της κλίμακας ρίχτερ, 108 χιλ. νότια της Ιεράπετρας με βάθος 40 χιλ.