e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει

- 25η Μαρτίου: Η παρέλαση crash test για τις εκλογές και τα κόμματα. Τα σχέδια και τι συζητείται.

- Ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, αποκαλύπτει: Διαφθορά 4 δισεκατομμύρια ευρώ στο χώρο της Υγείας. Σταγόνα στον ωκεανό όσα «αποκαλύπτει» το Υπουργείο. Ταρίφες, προμήθειες, μεσάζοντες, «ληστείες», σκάνδαλο κάτω από κάθε… πέτρα.

Η στρατιωτική θητεία των αρχηγών και άλλων πολιτικών


Διαβάστε στην Press Time 



Τι έκανες στο στρατό υπουργέ μου; ποιοι υπηρέτησαν, ποιοι απαλλάχτηκαν, ποιοι είχα «βύσμα».

Ώρα εκλογών



Διαβάστε στην Press Time



Ποιοι μένουν εκτός Βουλής. Σφαγή στα μεγάλα ονόματα. Οι πράσινοι και οι γαλάζιοι και οι… νέοι. Ποιος θα «επιζήσει» στην Α’ και Β’ Αθήνας;

Ψηφοφόροι «μαϊμού» στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ



Διαβάστε στην Press Time 



Ο Στέφανος Τζουμάκας, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μιλάει στην PRESS και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Η μεγάλη σύγκρουση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Οι όροι, οι κίνδυνοι για μαφιόζικα κεφάλαια, οι αποφάσεις που αργούν να ληφθούν και το παζάρι.
Τα στενά χρονικά περιθώρια για τις αυξήσεις κεφαλαίων και τα καυτά ερωτήματα για τον ρόλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Οι ευθύνες και της Τράπεζας της Ελλάδος και η συζήτηση για παροχή κινήτρων.

Eurobank – Εθνική Τράπεζα. Το φλερτ αναθερμάνθηκε ή απλώς η «λογική» γέννησε σενάριο; Όλο το παρασκήνιο και η αλήθεια στη deal. Τι γίνεται σήμερα, τι συνέβη στο παρελθόν, τι θα φέρει η επόμενη μέρα για το τραπεζικό σύστημα.

Διαβάστε στην Deal news


Γιατί ο Κόκκαλης τα «έσπασε» με τους Ρώσους.
Ποια επένδυση κάνει ο Μίλτος Καμπουρίδης και οι νέες ελπίδες για τον εφοπλιστή Γαβριήλ Παναγιωτίδη.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Άναψε φωτιές ο Παπακωνσταντίνου με το «κούρεμα» κατά 25% στις τιμές των ΑΠΕ. Τα αιολικά σε κίνδυνο. Αναστάτωση στην αγορά.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Οι Gazprom, τα ΕΛΠΕ και το ταξίδι του Λάτση στη Μόσχα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Πως θα κινηθούν Σαμαράς και Βενιζέλος μέχρι και μετά τις εκλογές. Οι προοπτικές και οι κίνδυνοι μιας σύγκρουσης με συνέπειες.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Οι Οίκοι επιμένουν για νέα αναδιάρθρωση. Οι εκθέσεις σόκ.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



«Σφαγή» στην τρόικα και κύμα αμφισβήτησης για τον Ράιχενμπαχ μετά τον εμφύλιο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πωλείται η κατοικία του Michael Jackson


Η πολυτελής κατοικία στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασιλιάς της Ποπ το 2009 έχει ανακαινιστεί για όποιον ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Η έπαυλη πωλείται έναντι 23,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ιστορική κατοικία του Michael Jackson αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, μια πισίνα, έναν ξενώνα, ένα κελάρι κρασιών, έναν χώρο για spa και μια αίθουσα γυμναστικής. Η κατοικία έχει ακόμα και ασανσέρ!

Με 143 εκατ. ευρώ ενισχύει τους δήμους, το υπουργείο Εσωτερικών

Με 140.587.013 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τους δήμους της χώρας αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2012.

Διαμαρτυρία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ετοιμάζει η Πρωτοβουλία Σωματείων

Διαμαρτυρία στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει την Κυριακή η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η οποία είχε οργανώσει ανάλογη παρέμβαση και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Παπαθανασίου: Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα

Δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.

Πώς τα λουλούδια ανθίζουν στην ώρα τους;


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γενετικό «διακόπτη» που ενεργοποιείται την άνοιξη, μόλις αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα τα λουλούδια να ανθίζουν στην ώρα τους.

Πιστοποιήθηκε έργο του Βαν Γκογκ


Ένα ολλανδικό μουσείο ανακοίνωσε πως κατόρθωσε να ταυτοποιήσει έναν ανώνυμο πίνακα, μία νεκρή φύση με λουλούδια, που βρισκόταν στη συλλογή του ως έργο του διάσημου μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Η Φώφη Γεννηματά εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ


Η Φώφη Γεννηματά αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Άγνωστο διαστημικό "σκουπίδι" στη Σιβηρία


Το μυστήριο ενός διαστημικού εξαρτήματος που προσγειώθηκε σε απομακρυσμένο χωριό της Σιβηρίας προσπαθούν να λύσουν Ρώσοι επιστήμονες, ειδικοί στα του διαστήματος.

Aπάτη σε βάρος τράπεζας και της ΔΕΗ


Υπόθεση απάτης σε βάρος τράπεζας και της ΔΕΗ εξιχνίασε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων και τριών αλλοδαπών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για απατηλές πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής της Τράπεζας.

Ροντούλης: Η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στη Βουλή


Την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων αμφισβήτησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, τονίζοντας ότι "τα αποτελέσματα των ερευνών για τον ΛΑΟΣ δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα".

Die Welt: Οι Έλληνες ξεπουλούν τα νησιά τους στους Τούρκους

«Στην Τουρκία στρέφονται οι Έλληνες για να σωθούν», υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε ρεπορτάζ της με αφορμή ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, που διοργάνωσε ο ΣΕΒ στην Κωνσταντινούπολη.

Στα... βαθιά χωρίς περίοδο χάριτος


Ούτε ανάσα δεν θα προλάβει να πάρει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επόμενες εθνικές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες – κατά πάσα πιθανότητα – για τις αρχές Μαΐου.

Γιαγιά 101 ετών έπεσε με αλεξίπτωτο


Μία υπεραιωνόβια γυναίκα κατέκτησε τη δική της σελίδα στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, αφού ακόμα και στην ηλικία των 101 ετών, δεν το έβαλε κάτω, πέφτοντας με αλεξίπτωτο από αεροσκάφος.

Ένα μικρό θαύμα που ακούει στο όνομα... "Θαύμα"


Αυτό το μικροσκοπικό σκυλάκι δικαιώνει το όνομά του, "Θαύμα", αφού κατάφερε παρότι το εγκατέλειψε η μαμά του αμέσως μετά τη γέννησή του, να επιβιώσει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Παράπονα για υπερθέρμανση του νέου iPad


Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έσπευσαν να αγοράσουν το νέο tablet της Apple, αλλά διαπίστωσαν ότι θερμαίνεται υπερβολικά στην κάτω αριστερή γωνία του, σε μεγαλύτερο βαθμό από το προηγούμενο iPad της εταιρείας.

Διαφθορά άνευ προηγουμένου στο δημόσιο


Τις ασύλληπτες διαστάσεις της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος σε υπουργεία και κυρίως σε δήμους αποκαλύπτει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009, σύμφωνα με την οποία τα ποσά που κατασπαταλήθηκαν σε παράνομες δαπάνες, απευθείας αναθέσεις έργων, προσλήψεις, αποζημιώσεις, μισθούς, επιδόματα ευθύνης σε διευθυντές χωρίς προσόντα, και επιχορηγήσεις ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.

Στον «πάγο» το πλαφόν στο φόρο καυσίμων


Διαψεύδονται οι ελπίδες των καταναλωτών για «συγκράτηση» των τιμών καυσίμων μέσω της θέσπισης πλαφόν στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Πικραμένος ο Γιώργος με τους Ευρωπαίους

Ακόμη και μέχρι σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου υπεραμύνεται της απόφασης του Δημοψηφίσματος, εξαπολύοντας μάλιστα βολές στους Ευρωπαίους εταίρους, κατηγορώντας τους ότι όλοι γνώριζαν την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αυτό παρά τη φαινομενική έκπληξή τους.

Ντράγκι: Ορθή η παρέμβαση της ΕΚΤ

Σωτήρια κρίνει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στον τραπεζικό τομέα ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Ραγδαία αύξηση των ατομικών συμβάσεων εργασίας με μειώσεις μισθών έως 20%

Δραματικές και υπερηχητικές είναι οι αλλαγές που γίνονται στον εργασιακό χώρο.
Έως και 20% μειώθηκαν οι μισθοί από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν τέθηκε σε ισχύ ο νέος νόμος για τις συμβάσεις εργασίας (ατομικές και επιχειρησιακές) που υπογράφηκαν και αφορούν σε περίπου 17.000 εργαζόμενους.Αξίζει να σημειωθεί πως οι μειώσεις μισθών γίνονται κυρίως μέσω των ατομικών συμβάσεων σε επιχειρήσεις με μικρό αριθμό εργαζομένων, καθώς και σε μεγαλύτερες όπου έχουν λήξει οι κλαδικές συμβάσεις.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Μικρή άνοδο σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α. με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις τράπεζες και τον ΟΠΑΠ. Αντιθέτως πιέσεις δέχεται ο ΟΤΕ.Αυτή την ώρα (10:52) ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,42% ανερχόμενος στις 770,85 μονάδες.