e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Τα χαστούκια «τρέλαναν» τους δημοσκόπους! Τα γκάλοπ, δεν βγάζουν άκρη ούτε για πρώτο κόμμα. Τι έγινε στη χθεσινή σύσκεψη των εταιριών. Θα φέρει αλλαγές και ποιες ο Κασιδιάρης;

-Ποιοι είναι οι «ήρωες της γυάλας». Οι πρωταγωνιστές των τηλεπαραθύρων και οι σκληρές αλήθειες. Όλες οι εικόνες και οι διάλογοι της ντροπής. Οι μαϊντανοί, οι ευνοούμενοι εκείνοι που «πουλάνε» και οι… σαματατζήδες.

-Έγκλημα σε βάρος της χώρας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ποιοι δεν τόλμησαν και ποιοι ευθύνονται για τη μη διεκδίκηση των ελληνικών δικαίων.

Ποιος έχει την ευθύνη για το χάλι της υγείας.


Διαβάστε στην Press Time
  

Γιατί οι γιατροί απειλούν να αφήσουν το ΕΟΠΥΥ ξεκρέμαστο. Πόσα είναι τα συνολικά χρέη.

Ο Ομπάμα παρεμβαίνει για την Ελλάδα.


Διαβάστε στην Press Time

 Ο ρόλος του Αμερικανού προέδρου στην κρίση και οι φίλοι του στην Αθήνα.

Διαβάστε στην Press Time

   
 Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές των τηλεπαραθύρων και οι σκληρές αλήθειες. Όλες οι εικόνες και οι διάλογοι της ντροπής. Οι μαϊντανοί, οι ευνοούμενοι εκείνοι που «πουλάνε» και οι… σαματατζήδες.

Σε βαθιά ύφεση και το α΄ τρίμηνο η ελληνική οικονομία



Σε καθεστώς βαθιάς ύφεσης βρέθηκε και το α΄ τρίμηνο εφέτος η ελληνική οικονομία, με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) να μεταβάλει επί τα χείρω τις αρχικές εκτιμήσεις της και να εκτιμά τώρα ότι το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 6,5% έναντι των αρχικών προβλέψεων για πτώση της ανάπτυξης κατά 6,2%, καθώς επιδεινώθηκαν τα μεγέθη που αφορούν στον τζίρο στις υπηρεσίες.

Σαμαράς: Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε


Ιερό δικαίωμα χαρακτήρισε την ασφάλεια ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα.

"Πονοκέφαλος του αεροπλάνου", ένα νέο είδος πάθησης


Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι σωματοποιούν τον φόβο τους αφού υποφέρουν από "πονοκέφαλο αεροπλάνου" - ένα είδος πόνου που, σύμφωνα με τους ερευνητές, γίνεται εντονότερος κατά την προσγείωση.

Οικοδόμηση μιας «Ευρώπης των Εθνών» επιθυμεί η Λεπέν

 

Υπέρ «της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να καταστεί εφικτή η Ευρώπη των εθνών» τάσσεται η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

Χωρίς ελληνικά κανάλια οι ομογενείς στην Αυστραλία

Χωρίς ελληνικά κανάλια έμειναν πάλι χιλιάδες ομογενείς, συνδρομητές της συνδρομητικής πλατφόρμας της Ubi World TV, από όπου εκπέμπονται τα προγράμματα πολυάριθμων καναλιών από το εξωτερικό.

Reuters: Ισπανικό αίτημα για ευρω-βοήθεια


Η Ισπανία αναμένεται να καταθέσει αίτημα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να λάβει χρηματοδότηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πληροφορίες των ευρωπαίων αξιωματούχων και μίας γερμανικής πηγής.

Facebook: Ανοίγει προφίλ για παιδιά κάτω των 13 ετών


Tο Facebook μπορεί σύντομα να φιλοξενεί στην "παρέα" των εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών του και παιδιά, ηλικίας κάτω των 13 ετών, κάτι που μέχρι σήμερα απαγορεύεται.

Από τί... πάσχει ο Κασιδιάρης;



"Ο Κασιδιάρης πάσχει από "χαμηλή ανοχή στέρησης"" δήλωσε ο γνωστός ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Πιντέρης, τονίζοντας ότι "ο άνθρωπος αυτός δεν αναβάλλει τις παρορμήσεις του".

ΣΔΟΕ: "Η Λαγκάρντ έχει δίκιο"


Έλλειψη πολιτικής βούλησης και συνεργασίας των τραπεζών για την πάταξη της φοροδιαφυγής καταγγέλλει ο διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα die Welt.

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα


Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι καθημερινές πρακτικές προπηλακισμών και ξυλοδαρμών της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την χθεσινή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά δύο υποψήφιων βουλευτών, στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Αρνητικό κλίμα στο Χ.Α.


Πτωτικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χ.Α., εν μέσω αρνητικού κλίματος στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά την υποβάθμιση της Ισπανίας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch.