e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μπλόκο σε κρουαζερόπλοια από ταξί

Ρότα άλλαξαν εν πλω δύο κρουαζιερόπλοια με συνολικά 5000 επιβάτες γιατί ο χώρος της αποβίβασης στον Πειραιά είχε αποκλειστεί από οδηγούς ταξί. Ειδικότερα, την Τρίτη, σήμερα δύο κρουαζιερόπλοια που ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά με συνολικά περίπου5000 επιβάτες άλλαξαν προορισμό.

Πρωταθλήτρια κόσμου στην απαισιοδοξία η Ελλάδα


Την πιο απαισιόδοξη χώρα του κόσμου αποτελεί η Ελλάδα, με το δείκτη Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης να "πέφτει", για πρώτη φορά, στις 41 μονάδες.

Πακέτο 7 δισ. για προώθηση της καινοτομίας

Τη διάθεση 7 δισ. ευρώ για την προώθηση της καινοτομίας μέσω της έρευνας στην Ευρώπη ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Περιβαλλοντική δράση μέσω LIFE+

Το πράσινο φως για τη χρηματοδότηση 183 νέων έργων υπό το πρόγραμμα LIFE+, έδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επιτακτική η διάσωση της Ελλάδας λένε οι Ιταλοί τραπεζίτες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, κατά την χθεσινή συνάντησή τους με τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών, Τζούλιο Τρεμόντι, οι Ιταλοί τραπεζίτες αναφέρθηκαν στην επιτακτική ανάγκη διάσωσης της Ελλάδας, για να σταματήσει η επέκταση της κρίσης.

"Η Σύνοδος Κορυφής δε θα δώσει λύση σε όλα"

Την εκτίμηση πως η συνάντηση των ηγετών των κρατών-μελών της ευρωζώνης που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη δεν θα αποτελέσει το τελικό βήμα για την επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, εξέφρασε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Συμβουλές από Αργεντινή για την ελληνική κρίση

Τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα καταθέτει ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής την εποχή της μεγάλης κρίσης χρέους στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Ντομίνγκο Καβάλλο, σε άρθρο του στο έγκυρο ευρωπαϊκό VOX.

Προσωπική επίθεση Μαρτένς κατά Παπανδρέου

Τα πυρά του κατά του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και προσωπικά κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε με σημερινή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος τους Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς.

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λυμπερτά

Η Μαριάννα Λυμπερτά κατέκτησε στη Σαγκάη χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο στην ιστορία της γυναικείας κολύμβησης σε επίπεδο παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Εντοπίστηκαν "golden boys" σε δήμους

Tη στιγμή που οι δημόσιοι υπάλληλοι και σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι σε ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται σημαντικά, κάποιοι εργαζόμενοι σε δημοτικές επιχειρήσεις εξακολουθούν να λαμβάνουν μισθούς που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Οι Επιχειρήσεις Τουρισμού καταγγέλλουν ακραίες συμπεριφορές από ταξιτζήδες

Σε καταγγελία των ακραίων συμπεριφορών μερίδας των επαγγελματιών ταξί, προχώρησε η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), με σειρά παρεμβάσεών της στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας ότι «απεργία σημαίνει δεν δουλεύω.

Κόβουν την ανάσα ζέστη και υγρασία

"Κόκκινο" αναμένεται να χτυπήσει ο υδράργυρος την Τετάρτη, φτάνοντας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Στο ebay το αμάξι της Catherine Middleton

Το παλιό Volkswagen Golf που οδηγούσε η δούκισσα του Cambridge Catherine Middleton την περίοδο που ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο St. Andrews και παράλληλα δούλευε στο Λονδίνο, βγήκε στο ebay από τον τωρινό του ιδιοκτήτη. Ο Sonny Brazil αγόρασε το αμάξι πριν από δύο χρόνια, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν δικό της...

Ταξί: Απεργία μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης

Την παράταση της απεργίας τους για μια μέρα ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και την αντιπαράθεσή τους με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.Την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Σε καθεστώς «μνημονίου» 58 υπερχρεωμένοι δήμοι

Τα ασυμμάζευτα των δήμων, καλείται ο υπουργός Χάρης Καστανίδης να μαζέψει αφού αυτή τη στιγμή το συνολικό χρέος πενήντα οχτώ δήμων εκτινάσσεται στα 1,8 δις ευρώ, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη λύση εσωτερικού μνημονίου. Το καθεστώς μνημονίου , που θα επιχειρηθεί να είναι εκτός της λογικής των σημαντικών τριβών με τις δημοτικές αρχές, αλλά και με σοβαρές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Εξετάζονται τρεις λύσεις

Τρεις προτάσεις λύσεις υπάρχουν στο τραπέζι και εξετάζονται από τους επιτελείς της Ευρώπης.

Όπως δημοσιεύει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, Reuters εξετάζονται οι τρόποι που ο ιδιωτικός τομέας θα συμβάλει στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.

"Σαρώνει" τους νέους η ανεργία - Στο 15,8% τον Απρίλιο


Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η ανεργία στη χώρα με το ποσοστό να φτάνει το 15,8% τον φετινό Απρίλιο, περίπου τέσσερις μονάδες υψηλότερα από το 11,9% τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, αλλά βελτιούμενο οριακά σε σύγκριση με το 16,2% τον Μάρτιο εφέτος.

"Ναι" Νοβότνι, "Οχι" Τρισέ σε επιλεκτική χρεοκοπία

Η πλήρης χρεοκοπία θα οδηγούσε σε σοβαρότατες συνέπειες για την Ελλάδα και την ικανότητα της ΕΚΤ να μπορεί να δέχεται ελληνικά ομόλογα ως εχέγγυα, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Έληξε η πειρατεία στο "Aegean Star"

Ελεύθερο αφέθηκε τη Δευτέρα, 18 Ιουλίόυ, το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Aegean Star», που είχε καταληφθεί από πειρατές, 30 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Νιγηρίας.

Μπαράζ συσκέψεων πριν τη Σύνοδο Κορυφής

Με πυρετώδεις ρυθμούς κινείται η κυβέρνηση ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορφής της Πέμπτη.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά όλα τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε επίπεδο Ε.Ε. για λύση στην οικονομική κρίση.Αν και ό Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος έχει χρησιμοποιήσει τον όρο επιλεκτική χρεοκοπία, την Δευτέρα ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποδεχθεί μια τέτοια λύση.

Στο "κίτρινο" το Θερμόμετρο

Πεζή πορεία προς την Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος, ενώ κλειστά παραμένουν τα λιμάνια της Πάτρας, του Κατάκολου και της Κυλλήνης.

Σε ανοδική τροχιά το Χ.Α.Α.

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με μοχλό το ενδιαφέρον για τις τραπεζικές μετοχές, εν μέσω ανοδικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές.