e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Τι συμβαίνει με Κόκκαλη – Μυτιληναίο.
Τα σενάρια αποχώρησης από την Ελλάδα της Intralot και της ΜΕΤΚΑ.

Ελλάς, Ελλάς, Ελλάς! Νικήσαμε τη Νιγηρία!

Μια ισοπαλία θέλουμε καλέ μας...Ντιέγκο! Τεράστια νίκη για την εθνική μας 2-1 σε βάρος της Νιγηρίας (..έπαιζε με 10 από το 33’ λόγω αποβολής του Καϊτά), αφήνει ανοικτό θεωρητικά τον δρόμο για την πρόκριση στους «16» αν συμβεί το...μέγα θαύμα μιας νίκης ή και ισοπαλίας κόντρα στην Αργεντινή (22/6). Στο EURO 2004 έγινε το πρώτο θαύμα. Γίνονται τα (ποδοσφαιρικά) θαύματα δυο φορές; Impossible is nothing!

H Moody΄s και η επόμενη μέρα


Διαβάστε στην Deal news


Από την «Ισπανική μύγα» στην ανάκαμψη. Πως αντιδρά η αγορά και τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Οι αναλύσεις των ειδικών, οι κλυδωνισμοί μετά την υποβάθμιση της Moody΄s και τι είδαν στην Αθήνα οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σενάρια made in U.S.A

Διαβάστε στην Deal news


Περίεργα σενάρια από την Ουάσιγκτον για κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα χωρίς την παρουσία Παπανδρέου – Σαμαρά. Ποιος τα προωθεί και γιατί.
Ακόμα deal στην πολιτική. Τι συμβαίνει τώρα στην κυβέρνηση. Οι εσωτερικές διεργασίες και οι αποφάσεις του Γιώργου για τον ανασχηματισμό. Τι σκοπεύει να αλλάξει ο Σαμαράς άμεσα στη Νέα Δημοκρατία.



Τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Μυτιληναίο

Intralot, ΜΕΤΚΑ: Φεύγουν από την Ελλάδα.


Διαβάστε στην Deal news


Τι συμβαίνει με Κόκκαλη αλλά και Μυτιληναίο. Τα σενάρια αποχώρησης από την Ελλάδα της Intralot και της ΜΕΤΚΑ. Τι κρύβουν. Οι προειδοποιήσεις, το παρασκήνιο και το μήνυμα των δύο επιχειρηματιών στην κυβέρνηση.
Το ξαφνικό χτύπημα και τα «καρφιά» του Ευάγγελου για τους φόρους.
Ο Σώκράτης, η στάση του για Siemens, ΟΠΑΠ, οι συμβάσεις και η άδεια για ιντερνετικό στοίχημα.
Θέλουν την έδρα τους εκτός χώρας και οι Coca Cola, Frigoglass, Τιτάν και Folli-Follie;

Η εμπορική και το σκάνδαλο Βατοπεδίου


Διαβάστε στην Deal news


Η εμπλοκή της Εμπορικής Τράπεζας στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Το περίεργο δάνειο και το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Ακόμα. Η Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας για το πώς διακινήθηκε και μέσω των τραπεζών το μαύρο χρήμα της Μονής.

Μαρινάκης ο πρωταγωνιστής

Διαβάστε στην Deal news


Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο εφοπλιστής-πρόσωπο των ημερών, πρωταγωνιστής των εξελίξεων σε στεριά και θάλασσα.
Ο Ολυμπιακός, η δεξίωση και τα σχέδια του.
Τα 59 καράβια του, τα κέρδη, η Wall Street και το real estate.
Ακόμα
Τι αλλάζει στον χάρτη των ΜΜΕ. Ποιες διεργασίες,συμμαχίες και εξελίξεις φέρνει η κρίση;

Ξεπουλάει ο Βωβός

Διαβάστε στην Deal news


Μετά το ξενοδοχείο στον Πόρο, το σκάφος και τώρα το κτήμα Θών. Ο Βωβός ξεπουλάει για να σωθεί. Τα δάνεια-θηλιά των 229εκατομμυρίων ευρώ και γιατί ποντάρει μόνο στον Βοτανικό και στο εμπορικό κέντρο.
Ακόμα. Όταν ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Πάγκαλος εγκαινιάζει εργοστάσιο. Η Pharmathen δεν είναι Λαναράς αλλά…

Η λύση για ΟΣΕ-Τραινοσέ


Διαβάστε στην Deal news



Φάκελος ΟΣΕ-Τραινοσέ. Το σκάνδαλο με τη Siemens η αμαρτωλή διαδρομή και οι λύσεις που θα δώσουν την ώθηση και στην ελληνική οικονομία.
Ακόμα. Ο Δημήτρης Κοπελούζος και τα εγκαίνια που θα γίνουν στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Και : Ο Περιστέρης μπαίνει σφήνα στην Atticat και στη Αττική οδό.

Το θωρηκτό «Μαριγώ»

Διαβάστε στην Deal news


Η αυτοκρατορία της οικογένειας Λαιμού-Πατίτσα, η Atlas Maritime και η «τορπίλη» της Μαριγούλας στο Αβέρωφ.
Το χρονικό, οι ευθύνες, η πρόκληση και η ιστορία που βεβηλώθηκε.
Λεπτομέρειες και μυστικά από τη δεξίωση – γλέντι στο γάμο της Χρουσαλά- Λεό αλλά και η παράδοση της οικογένειας των εφοπλιστών που δεν άκουσε τα λόγια και τις συμβουλές του πατριάρχη Λέοντα.
Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για την πρόκληση και τις ψευδείς δηλώσεις.

Ισοφάρισε ο Σαλπιγγίδης!

ΓΚΟΟΟοοολ! Με σουτ-καραμπόλα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη η Ελλάδα ισοφάρισε 1-1 στο 44' και ελπίζει στη νίκη, χάρη στο πρώτο ιστορικό γκολ της σε Μουντιάλ. Το δεύτερο ημίχρονο αναμένεται συναρπαστικό.

Χάνει 0-1 η Ελλάδα από τη Νιγηρία!

Νωρίς, νωρίς δέχθηκε το γκολ η εθνική Ελλάδας από τη Νιγηρία στο δεύτερο παιχνίδι της στο Μουντιάλ.  Στο 15' το 0-1 από εκτέλεση φάουλ του Ούτσε από 35 μέτρα και από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στα δίχτυα του Τζόρβα που έκανε λάθος υπολογισμό!

Στοιχεία ΣΟΚ για τον επιχειρηματία που έθαψαν κάτω από την ντουζιέρα!

Σοκ στο Διακοφτό Αχαΐας! Το πτώμα έμεινε θαμμένο μέσα στο σπίτι για τουλάχιστον ένα χρόνο!



Τον σκότωσε και στη συνέχεια τον «εντοίχισε» κάτω από την ντουζιέρα σπιτιού στο Διακοφτό Αχαΐας. Η γυναίκα-«αράχνη» από την Αλβανία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 43χρονο επιχειρηματία από την Αθήνα, ενώ αργότερα προέκυψαν οικονομικές διαφορές ανάμεσά τους.

Αύξηση σοκ της καταγεγραμμένης ανεργίας

- Έφτασε στο 11,7 % από 9,3% πέρυσι

- Κοντά στο 20% η πραγματική ανεργία στη χώρα
- Πλήττονται κυρίως μεταποίηση, εμπόριο, κατασκευές


Η εκτίμηση ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα επιφέρει η κρίση στην ελληνική κοινωνία θα είναι η πολύ μεγάλη άνοδος της ανεργίας αρχίζει να επιβεβαιώνεται.

Γ. Παπανδρέου: Σε τροχιά σημαντικών μεταρρυθμίσεων η Ελλάδα

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά σημαντικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να καταστεί η οικονομία μας βιώσιμη και δικαιότερη» δήλωσε ο Πρωθυπουργός προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Παράνομη μεταβίβαση 33 πολυτελών αυτοκινήτων

Παράνομη μεταβίβαση 33 πολυτελών αυτοκινήτων από εταιρεία εμπορίας οχημάτων εντόπισε η διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Αττικής, στην οποία, σύμφωνα με ΕΔΕ που διετάχθη, εμπλέκεται και ένας υπάλληλος αποσπασμένος στη Νομαρχία.

Χωρίς Μετρό και την Παρασκευή

Εντείνεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Αθήνας, καθώς οι συρμοί του Μετρό θα παραμείνουν και αύριο ακινητοποιημένοι, εξαιτίας της νέας σειράς κινητοποιήσεων που αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων σε αυτό.

Ο Ν. Πιπιλίγκας τρίτος εφέτης στην υπόθεση της Siemens

Δεκτή έγινε από την Ολομέλεια Εφετών η πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε για τον ορισμό και τρίτου εφέτη στην υπόθεση της Siemens ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για το πέρας των ανακρίσεων. Ετσι ως τρίτος εφέτης για την κύρια ανάκριση της υπόθεσης ορίστηκε ο πρόεδρος Εφετών Νικόλαος Πιπιλίγκας

ΟΑΕΔ: Ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην καταβολή επιδομάτων ανεργίας

Ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην καταβολή των επιδομάτων ανεργίας ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΑΕΔ. Το πρόβλημα σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού οφείλεται στη σημερινή κατάληψη των κεντρικών γραφείων από εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

H Έμα Σάπλιν ξανά στην Ελλάδα

Μετά τις δύο sold out συναυλίες της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο, η Έμα Σάπλιν έρχεται ξανά στην Αθήνα αυτή τη φορά στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στις 14 Σεπτεμβρίου με τραγούδια από το νέο της δίσκο «Macadam Flower».

Επίσημη ενδεκάδα Ελλάδας

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Τζόρβας, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης.

Τελέστηκε παρουσία Μαντέλα η κηδεία της δισεγγονής του

Ο Νέλσον Μαντέλα παραβρέθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στην κηδεία της δισεγγονής του, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της 10ης Ιουνίου, μετά από συναυλία με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Ποσό 3,479 δισ. ευρώ εξασφάλισε η Ισπανία από δημοπρασία ομολόγων

Η Ισπανία εξασφάλισε σήμερα 3,479 δισεκατομμύρια ευρώ με τη δημοπρασία 10ετών και 30ετών ομολόγων, επιτυγχάνοντας τους υψηλότερους στόχους της.

Καταχείμωνο στη Νότια Αφρική!


Βλέπει ο κόσμος τους ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης να βγαίνουν με...μπουφάν και δερμάτινα στο γυαλί, όταν η θερμοκρασία στην Αθήνα φθάνει τους 37 βαθμούς και απορεί. Οσο και αν ακούγεται απίστευτο στη Νότια Αφρική είναι...καταχειμωνο.  
Οι προπονήσεις της Γερμανίας και της Σερβίας ματαιώθηκαν παραμονή της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Πορτ Ελίζαμπεθ, λόγω της ραγδαίας πτώσης της θερμοκρασίας, που από τους 20-22 βαθμούς έπεσε υπό το μηδέν. Παράλληλα, η αποστολή της Γκάνας υποχρεώθηκε να μεταθέσει κατά δύο ώρες την προπόνησή της εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με την Αυστραλία, αφού ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό της κέντρο στο Ρούστενμπουργκ είχε πιάσει πάγο και έπρεπε να καθαριστεί!

Ναι από Ελβετία για πρόσβαση σε στοιχεία πελατών που φοροδιαφεύγουν

Το ελβετικό Κοινοβούλιο ενέκρινε τη διαβίβαση στις ΗΠΑ στοιχεία πελατών της UBS που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή.

«Η ΕΚΤ θα συνεχίσει να αγοράζει κρατικά ομόλογα»

Την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να συνεχίσει να αγοράζει κρατικά ομόλογα έως ότου σταθεροποιηθούν επαρκώς οι αγορές, υπογράμμισε ο Ζοζέ Μανουέλ Γκονζάλες-Παράμο, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα.

Το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Είκοσι χρόνια πορείας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με πληθώρα καλλιτεχνικών γεγονότων από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών τεχνών συμπληρώνει τον Μάρτιο του 2011 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκληση των Γερμανών με το Βουρλούμη...

Ξανάβαλαν διοικητή, κάποιον που είναι κατηγορούμενος ήδη, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος...
Ο Παναγής Βουρλούμης συνεχίζει ακάθεκτος. Ανανεώθηκε η θητεία του. Οι Γερμανοί της Deutsche Telekom (στην οποία η Ν.Δ. πούλησε τον ΟΤΕ) έδειξαν προκλητικά ότι τον στηρίζουν. Τον...

...άνθρωπο, που μόλις προχθές η ελληνική Δικαιοσύνη τον παραπέμπει να δικαστεί για κακούργημα.
Τόσα χρόνια τους στήριζε ο άνθρωπος, τους Γερμαναράδες και παίρναν έργα εδώ. Να μην τον στηρίξουν και αυτοί τώρα! ...

Πηγή: nonews

Τι σκέφτεται ο Κόκκαλης

Ενα είναι σίγουρο: ότι ο Κόκκαλης δεν μπορεί να το πάρει απόφαση, να κάνουν άλλοι κουμάντο στον Ολυμπιακό παρόντος του ιδίου. Το θέμα είναι αν μπορεί να αντέξει τα οικονομικά βάρη μόνος του. Πως νιώθει από τις σφοδρές πιέσεις που του ασκεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης και για έναν λόγο ακόμα, βλέποντας τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων να παρουσιάζουν το νεαρό εφοπλιστή σχεδόν σαν το νέο αφεντικό της ομάδας, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Εντάξει, όλοι λένε στον Πειραιά ότι ο πρόεδρος είναι απρόβλεπτος. Και τι θα κάνει; Στο παρά πέντε θα τα τινάξει όλα στον αέρα και θα ματαιώσει το deal; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον ιδρυτή της Intracom! 
Ο Κόκκαλης μπορεί να θέλει τον Μαρινάκη "συμπαίκτη", αλλά ο Μαρινάκης τον θέλει "συμπαίκτη", ή θέλει να βάλει τα λεφτά του για να κάνει μόνος του κουμάντο; Εύκολη η απάντηση...Οι μεγάλες αποφάσεις είναι πάντα δύσκολες και σκληρές. Μόνο που πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια.   

Το επίδομα αδείας 2010 θα χορηγηθεί στους συνταξιούχους στις 22/07

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοίνωσε ότι το επίδομα αδείας του έτους 2010 θα χορηγηθεί στους συνταξιούχους στις 22/07/2010 μαζί με τη σύνταξη μηνός Αυγούστου 2010.

Βρετανία: Η BP «διαθέτει τα μέσα» για τον καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας

Τη βεβαιότητά του ότι η BP «διαθέτει τα μέσα» να πληρώσει για τον καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν, χαρακτηρίζοντας «σημαντικό» το ποσό των 20 δισ. δολαρίων που αποφάσισε να διαθέσει η εταιρεία για την αντιμετώπιση των ζημιών.

Γ. Παναγόπουλος: Ωμή παραβίαση του Συντάγματος το Π.Δ.

Το Προεδρικό Διάταγμα για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις παραβιάζει ωμά το Σύνταγμα, καταργεί κάθε κανόνα εργατικού δικαίου και ανατρέπει κάθε μέτρο προστασίας για τους ανθρώπους του μόχθου, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Στο 11,7% η ανεργία στο α' τρίμηνο

Στο 11,7%, από 9,3% που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2009, ανήλθε το ποσοστό ανεργίας στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Στην τελική ευθεία οι μετατάξεις στους ΟΤΑ

Ξεκινούν οι μετατάξεις υπαλλήλων σε δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες, για τη στελέχωση των νέων βαθμίδων στην αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλικράτης».

Α. Μέρκελ: Να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση

Υπέρ της επιβολής φόρου στις τράπεζες και τις χρηματοοικονομικές αγορές τάχθηκε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ από τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε.

Παπανδρέου: Απαραίτητα τα ευρωομόλογα

Η Ε.Ε. πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και να βρει τρόπους να κάνει την οικονομία της πιο ανταγωνιστική, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

“Τέλος οι συμβασιούχοι στο Δημόσιο”

Ο υφυπουργός εσωτερικών Γ. Ντόλιος ξεκαθάρισε πως όσες συμβάσεις λήγουν δεν θα ανανεώνονται.Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός ανέφερε πως η ιστορία με τους συμβασιούχους στο Δημόσιο έχει λήξει.

Ή τώρα ή ποτέ

Το πρώτο της γκολ και τους πρώτους της βαθμούς σε Μουντιάλ αναζητεί η Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει στις 17.00 την Νιγηρία στον δεύτερο αγώνα της στη Νότια Αφρική. Κανονικά ο Κατσουράνης.

Προκλητικοί λίγο πριν καταθέσουν στο Κογκρέσο οι υπεύθυνοι της BP

Ενώπιον των μελών του Κογκρέσου θα βρεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της BP μετά τη συμφωνία της εταιρείας να διαθέσει 20 δισεκατομμύρια δολάρια για αποζημιώσεις για τα χιλιάδες θύματα της πετρελαιοκηλίδας από τη εξέδρα της· οργή προκαλούν όμως τα συνεχιζόμενα ειρωνικά σχόλια των υπευθύνων για την υπόθεση...

Σε επίπεδα - ρεκόρ το spread των ισπανικών ομολόγων

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα αναρριχήθηκε το πριμ που ζητούν οι επενδυτές για διακράτηση 10ετών ισπανικών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, εν αναμονή της νέας δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί.

Ο Μυτιληναίος κατά της κυβέρνησης

Εστειλε μήνυμα και στον Βενιζέλο;
Παράπονα για την κυβέρνηση και μάλιστα σοβαρά εξέφρασε ο "πράσινος" επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος ίσως για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της επιχειρηματικής του δράσης. Ανεξαρτήτως  των δικαίων ή μη της τοποθέτησης του η αγορά ψάχνει να βρεί την αιτία 'φωτογραφίζοντας" ακόμα και έντονο παρασκήνιο που έχει να κάνει με  ,μελλοντικές επενδύσεις και διαφωνισμούς.

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός θα κάτσει στο σκαμνί;

Ποιος ηθοποιός θα κάτσει στο σκαμνί;

 Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει την επόμενη Τρίτη γνωστός ηθοποιός. Κατηγορείται για «πλημμελή φύλαξη σκύλου» και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη βίαιη επίθεση του μεγαλόσωμου κατοικιδίου του εναντίον δύο ανήλικων παιδιών αλλά και ενός κελευστή του Λιμενικού Σώματος.

ΟΠΑΠ: «Ενθαρρυντικά» τα πρώτα μηνύματα από το Μουντιάλ


Ενθαρρυντικά κρίνει ο ΟΠΑΠ τα πρώτα μηνύματα από το στοιχηματισμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, εκτιμώντας ότι τα έσοδα θα διαμορφωθούν στα ίδια επίπεδα με την διοργάνωση του 2006.

«Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια μας. Αυτό το επιβεβαιώνουμε, είναι μέσα στις προσδοκίες μας», ανέφερε σήμερα σε δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ,.