e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Αλλαγή δεδομένων στον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας. Ποιοι αντέχουν, ποιοι αναζητούν συμμάχους. Ποιοι βυθίζονται.
Τα σχέδια των ισχυρών του χρήματος και τα project που έχουν στα σκαριά.
Αποκαλυπτικό επιχειρηματικό ρεπορτάζ.

Το απόλυτο παρασκήνιο με τους «καρχαρίες» τους «Γύπες» και τα αρπακτικά των διεθνών αγορών. Πως στήνουν το χαλί της χρεοκοπίας για την Ελλάδα. Οι υπόγειες διαδρομές, οι ύποπτες «αποχωρήσεις», οι κρυφές αγορές ομολόγων και ο ρόλος συγκεκριμένων funds που δρουν ανενόχλητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι Τούρκοι Εμπρηστές! Για πρώτη φορά βγάζουμε στο φως τα ονόματα και τις φωτογραφίες αυτών που έκαψαν τη χώρα. Κι όμως το ήξεραν από το 1995!

2,5 δις ευρώ στους «ναούς» του τζόγου.


Διαβάστε στην Press Time





Τα ποσά που θα παιχτούν για το… έθιμο της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο.

Χρυσόστομος Δωδώνης


Διαβάστε στην Press Time




«Λείπει το ήθος από τον Ιερώνυμο». Συνέντευξη φωτιά του Μητροπολίτη που ζητά την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου.

Ύποπτα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη


Διαβάστε στην Press Time 





Γιατί παραιτήθηκαν Πεπόνης, Μουζακίτης, οι καταγγελίες τους και όλο το παρασκήνιο.

Ιερή ανταλλαγή μέσα από τον Κορυδαλλό.



Διαβάστε στην Press Time



Ο Εφραίμ θέλει να επιστρέψει τα ακίνητα του Δημοσίου. Θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες;

Δύο συμφωνίες σταθμός για τον Κοντομηνά.



Διαβάστε στην Deal news




 Τι συμβαίνει με τη Millennium, τα Village αλλά και τον Alpha.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το χρυσάφι της Ελλάδας


Διαβάστε στην Deal news


Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το χρυσάφι της Ελλάδας με τους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τους Σωκράτη Κόκκαλη, Σπύρο Λάτση, Μπάμπη Βωβό αλλά και τους έλληνες εφοπλιστές που τους «διώχνει» το Λονδίνο.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Άρθρο 99


Διαβάστε στην Deal news


Όλες οι αλλαγές στον πτωχευτικό κώδικα και οι νέες προσφυγές στο άρθρο 99.
Τα χαράτσια που θα κληθούμε να πληρώσουμε το 2012


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Δημήτρης Κοπελούζος.


Διαβάστε στην Deal news


 Ο επιχειρηματίας που βλέπει από πριν τις εξελίξεις και το ενεργειακό στοίχημα.

Μπήκε στα media η κόρη του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου.




Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η πτώση του ευρώ και οι προτάσεις των Τραπεζών για το PSI.


Διαβάστε στην Deal news



 Η διαφωνία για τα επιτόκια των νέων ομολόγων και το όχι του Κατάρ.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα χρονιά. Γιατί είναι πιο ήρεμος ο Παπαδήμος αλλά και γιατί η τύχη μας θα κριθεί ως τις 20 Μαρτίου. Η απειλή για στάση πληρωμών.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πολιτική Βαβέλ στο ΠΑΣΟΚ

Πύργο της Βαβέλ θυμίζει το ΠΑΣΟΚ καθώς οι απόψεις διίστανται για την επόμενη μέρα. Ο Δημήτρης Λιντζέρης σε δηλώσεις του χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον Γιώργο Παπανδρέου που δεν κινεί τις διαδικασίες διαδοχής.

Ποιές τροφές κρατάνε νεανικό τον εγκέφαλο;

Οι ηλικιωμένοι που τρώνε τροφές χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε ορισμένες βιταμίνες και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αποδίδουν καλύτερα στα νοητικά τεστ σε σχέση με όσους δεν προσέχουν τη διατροφή τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το τι τρώμε παίζει μεγάλο ρόλο για την υγεία του νου μας, ιδίως όσο γερνάμε.Οι ερευνητές του πολιτειακού πανεπιστημίου του Όρεγκον, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή του τμήματος νευρολογίας Τζιν Μπάουμαν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Neurology» της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, διαπίστωσαν επίσης ότι η προσεγμένη διατροφή κατά την τρίτη ηλικία επιβραδύνει τη συρρίκνωση του εγκεφάλου, που σχετίζεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ και γενικά με την άνοια.

"Ύποπτο" για καρκίνο το κόκκινο κρέας

Όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κάποιες μορφές καρκίνου του νεφρού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αμερικανικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα χιλιάδων ενηλίκων.

Δημοπρατήθηκε φόρμα του McQueen


Η αγωνιστική φόρμα του Steve McQueen που φορούσε στην ταινία Le Mans το 1971 ήταν ένα από τα αντικείμενα του Hollywood, που πουλήθηκαν στη δημοπρασία του Profiles in History. Η αρχική εκτίμηση πώλησης ήταν 200-300 χιλιάδες δολάρια, αλλά η τιμή τη φόρμας του McQueen από τους περίφημους αγώνες με τη θρυλική Porche 917, δημοπρατήθηκε έναντι του αστρονομικού ποσού των 984 χιλιάδων δολαρίων.

Νέα απεργία στην "Ελευθεροτυπία"

Νέα απεργία στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» καθώς και στην ηλεκτρονική της σελίδα «enet.gr» από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 30 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 4 Ιανουαρίου, αποφάσισαν Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ της ΕΠΗΕΑ της ΕΤΗΠΤΑ της «Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων», της ΕΣΠΗΤ της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος» και της «Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών» (σε ένδειξη συμπαράστασης των λοιπών).

Η νέα Mercedes A-Class


Mε τριθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα, έντονα κουπέ στιλ και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, η επόμενης γενιάς Mercedes A-Class στοχεύει στην κορυφή του πολυτελούς άκρου της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Ο γκέι σκύλος του Robin Williams!

Ο 60χρονος Robin Williams πρόσφατα μετακόμισε με τη γυναίκα του και το κατοικίδιό τους στο San Francisco. Εκεί ο ηθοποιός μπορεί να απολαμβάνει τη θάλασσα, να νιώθει ελεύθερος και να κάνει βόλτες με τον σκύλο του… τον γκέι σκύλο του!

Ευρωζώνη: Στο ναδίρ ο δανεισμός προς ιδιώτες

Επιβράδυνση μεγαλύτερη της αναμενόμενης παρουσίασε η πιστωτική επέκταση προς τον ιδιωτικό τομέα στην ευρωζώνη το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Στο «μικροσκόπιο» η παραίτηση Πεπόνη - Μουζακίτη

Κατεπείγουσα έρευνα για την παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Αυξήθηκαν οι τιμές παραγωγού

Αύξηση 7,4% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) σε ετήσια βάση το Νοέμβριο του 2011, έναντι αύξησης 5,9% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.

Επιβλαβείς για την ακοή Mp3 και iPod

Καθημερινό και αναπόσπαστα gadget είναι πλέον για χιλιάδες χρήστες τα Mp3 και τα iPod, καθώς ακούνε πιο κρυστάλλινους ήχους από τα παλαιότερα «Γουόκμαν» και μάλιστα στη διαπασών και για πολλές ώρες.

"Ποδαρικό" με κρύο και βροχές


Το τσουχτερό κρύο και οι τοπικές βροχές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και ανήμερα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ, ενώ μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα.

Τα νέα τεκμήρια για ακίνητα και ΙΧ

Οδηγίες προς τις εφορίες για τα νέα - αυξημένα - τεκμήρια που θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των φετινών εισοδημάτων τα οποία θα δηλωθούν το 2012, περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

Σε σταθερό έδαφος ο Γενικός Δείκτης


Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους επενδυτές απουσία εγχώριας ειδησεογραφίας, άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών το οποίο ωστόσο δείχνει σταθεροποιητικές τάσεις.

«Λουκέτο» στα φαρμακεία 2 και 3 Ιανουαρίου

Ρολά θα κατεβάσουν οι φαρμακοποιοί της χώρας 2 και 3 Ιανουαρίου μετά τις ανακοινώσεις των υπουργών Υγείας και Εργασίας για μείωση του ποσοστού κέρδους τους.