e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στα 138 τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου

94 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο

Στα 138 ανήλθαν τα κρούσματα του ο ιού του Δυτικού Νείλου, μετά τη διάγνωση τεσσάρων νέων κρουσμάτων το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι σήμερα το πρωί από τους ασθενείς με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, 94 είχαν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και 33 νοσηλεύονταν ακόμη, από τους οποίους οι 9 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δύο από τους ασθενείς δεν έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Φουρτούνα στο Πολεμικό Ναυτικό

Τρίτη παραίτηση υποναυάρχου μέσα σε 4 μήνες!



Σε φουρτουνιασμένη θάλασσα πορεύεται το Πολεμικό Ναυτικό όπως αποδεικνύεται από την σημερινή- τρίτη κατά σειρά σε διάστημα τεσσάρων μηνών- οικειοθελή αποχώρηση ακόμη ενός ανωτάτου αξιωματικού του ΓΕΝ.

Παραιτήθηκε η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού, καθηγήτρια κα Γλυκερία Σιούτη, υπέβαλλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό ο οποίος την ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες της.

Μαραθώνια απολογία του Τ. Μαντέλη

Για τα εμβάσματα των 450.000 γερμανικών μάρκων



Στην ειδική εφέτη ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Siemens, Μαρία Νικολακέα, απολογείται από τις 10:30 το πρωί ο Τάσος Μαντέλης.

Οργισμένη η Μέρκελ με το βιβλίο

"Απολύτως απαράδεκτα" δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος ότι ήταν τα σχόλιά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Γερμανίας, Bundesbank, περί "εβραϊκού γονιδίου" και κακής επιρροής των μεταναστών στην Ευρώπη.

Προβληματίζει η αύξηση ΦΠΑ σε είδη ευρείας κατανάλωσης

Την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από το 11% στο 23% φαίνεται ότι γλιτώνει ο τουρισμός αφού, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΟΙΚ, η εφαρμογή του μέτρου θα προκαλούσε σίγουρα ζημιά στις διανυκτερεύσεις και αμφίβολο όφελος στα έσοδα.

Δ.Αβραμόπουλος: Ο κύκλος της αυτοδιοίκησης έκλεισε για μένα

Μετά το αιχμηρό «όχι» της Ρηγίλλης, την πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη να κατέλθει ως κοινός υποψήφιος ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. στην Περιφέρεια Αττικής, απέρριψε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μητέρα και παιδί χαροπαλεύουν γιατί οι γιατροί έπαιζαν... ξύλο!

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την Ιταλία και τον κόσμο. Δύο γιατροί τσακώνονταν μέσα στο χειρουργείο την ώρα που μια γυναίκα γεννούσε....

Πρόταση για μειωμένη εγγυοδοσία για τον Γιάννη Αγγέλου

Τη μείωση της εγγυοδοσίας που έχει επιβληθεί στον συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου, στο ποσό των 100.000 ευρώ, προτείνει η εισαγγελέας εφετών, Μαρία Μαλούχου, προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.