e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Μανωλίδου «έφαγε» τη θέση του Μικρούτσικου!

Η  Μανωλίδου «έφαγε» τη θέση του Μικρούτσικου!

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο περιμέναμε να δούμε να επιστρέφει με το «Big Brother», αλλά όπως όλα δείχνουν στη θέση του θα δούμε την Ευγενία Μανωλίδου.


Η Ευγενία Μανωλίδου, που την πρωτοείδαμε στη «Στιγμή της αλήθειας», στη συνέχεια πέρασε από την κριτική επιτροπή της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τώρα παράλληλα μας δείχνει τις ικανότητες της στο «Dancing with the stars», ετοιμάζεται να μπει και στο «Secret Story»! Για τον ρόλο του παρουσιαστή η μάχη ήταν δυνατή και... σώμα με σώμα, αφού τόσο η Ευγενία όσο και ο Ανδρέας θεωρούνται άνθρωποι του καναλιού. Τελικά, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, η Ευγενία είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή.
Η κρυφή κάμερα επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση! O ΑNT1 επεξεργάζεται τρία-τέσσερα projects παρακολούθησης με κρυφή κάμερα που θα «ζουμάρει» 24 ώρες το 24ωρο στη ζωή των πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή την τηλεοπτική δοκιμασία. Η ιδιαιτερότητα, όπως ακούγεται έντονα, του συγκεκριμένου concept είναι ότι οι συμμετέχοντες του ριάλιτι έχουν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία οι τηλεθεατές δεν θα γνωρίζουν από την αρχή, αλλά συνολικά.
Αυτό σημαίνει ότι ο τηλεθεατής πρέπει να μαντέψει ποιο μυστικό αντιστοιχεί σε κάθε συμμετέχοντα. Εν μέσω οικονομικής κρίσης το κανάλι του Αμαρουσίου καλείται να διαλέξει προσεκτικά τα concept που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν.

Πηγή:Espresso, gossip-tv.gr