e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Οι διεθνείς μαφιόζοι ρημάζουν την Ελλάδα! Όλο το παρασκήνιο της κινηματογραφικής ληστείας στο Μουσείο της Ολυμπίας για λογαριασμό ισχυρών Ευρωπαίων συλλεκτών.

- «Γιατί είπαμε όχι στο μνημόνιο». Είκοσι από τους διαγραφέντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανοίγουν τα χαρτιά τους στην PRESS. Τι λένε για το αύριο.

- Δεν τολμούν να κόψουν τις επιχορηγήσεις στα κόμματα. Πρόταση σοκ από τον Μανώλη Μπεντενιώτη: «Να μην ξαναπάρουν τα λεφτά του κράτους».

- Οι 4 πληγές της θλιβερής Αθήνας. Η πρωτεύουσα πόλη για να μη… ζεις. Τα επεισόδια και οι λεηλασίες θα ξυπνήσουν συνειδήσεις; Μιλάνε: Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο πρώην, Νικήτας Κακλαμάνης. Οι καταγγελίες τους για οργανωμένο σχέδιο.

- Στη «φάκα» του ΣΔΟΕ όσοι αγόρασαν χρυσές λίρες. 600 Έλληνες στο «μικροσκόπιο». Το νέο «θρίλερ» με τους συμπατριώτες μας που έδωσαν 1 δις και αγόρασαν σπίτια στο Λονδίνο.

Εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 5 Μαΐου


Διαβάστε στην Press Time 





Οι πιέσεις για παράταση της κυβερνητικής θητείας και η θέση των αρχηγών.

Οι 4 πληγές της θλιβερής Αθήνας.


Διαβάστε στην Press Time





Η πρωτεύουσα πόλη για να μη… ζεις. Τα επεισόδια και οι λεηλασίες θα ξυπνήσουν συνειδήσεις;

 

Δεν τολμούν να κόψουν τις επιχορηγήσεις



Διαβάστε στην Press Time 



Τα κόμματα κουβεντιάζουν αν θα κόψουν κάποια από τα λεφτά που παίρνουν από το κράτος. Ποιος βουλευτής προτείνει να σταματήσουν δια παντώς οι χρηματοδοτήσεις της ντροπής.

«Γιατί είπαμε όχι στο μνημόνιο».


Διαβάστε στην Press Time



Είκοσι από τους διαγραφέντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανοίγουν τα χαρτιά τους στην PRESS. Τι λένε για το αύριο.

Οι διεθνείς μαφιόζοι ρημάζουν την Ελλάδα!


Διαβάστε στην Press Time





Όλο το παρασκήνιο της κινηματογραφικής ληστείας στο Μουσείο της Ολυμπίας για λογαριασμό ισχυρών συλλεκτών.

Marc Jacobs: Εφόσον συναινούν οι γονείς, εγώ προσλαμβάνω ανηλίκους

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια το CFDA, δηλαδή το συμβούλιο των Αμερικάνων σχεδιαστών υπό την προεδρία της Diane Von Furstenberg καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψει τους σχεδιαστές από το να χρησιμοποιούν ανήλικα μοντέλα στα fashion shows για ευνόητους λόγους, οι προσπάθειές τους μάλλον φαίνεται να πέφτουν στο κενό αφού είτε τα μοντέλα κρύβουν την πραγματική τους ηλικία είτε οι ίδιοι οι σχεδιαστές αγνοούν τη σχετική οδηγία.

SPD: «Πάγωμα» Ελλήνων λογαριασμών φοροφυγάδων στο εξωτερικό

Να «παγώσουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί Ελλήνων φοροφυγάδων στο εξωτερικό, μέχρι αυτοί να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, πρότεινε ο πρόεδρος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Τηλεραντεβού Μόντι – Μέρκελ - Παπαδήμου

Τηλεδιάσκεψη με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμου θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι.

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι των stage


Υπέρ των εργαζομένων με συμβάσεις μαθητείας (stage) βγήκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποία έκρινε ότι οι συμβάσεις τους πρέπει να μετατραπούν σε εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, καθώς οι εργαζόμενοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείας ανάγκες.

Φως στο τούνελ του Eurogroup – Το σαββατοκύριακο το «κούρεμα»

Στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι στραμμένο από σήμερα έως και τη Δευτέρα το απόγευμα το ενδιαφέρον του Μεγάρου Μαξίμου και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Ο ελληνικός «Ήλιος» θα δίνει ενέργεια σε όλη την Ευρώπη

Την ώρα που όλα στην ελληνική οικονομία έχουν κυριευτεί από ένα βαθύ σκότος, αρχίζουν να αχνοφαίνονται οι πρώτες ηλιαχτίδες.

Βαριέται ο σκύλος σας; Βάλτε του DogTV!

Ένα νέο καλωδιακό κανάλι για σκύλους, το DogTV, ξεκίνησε να εκπέμπει στο Σαν Ντιέγκο από τη Δευτέρα, με στόχο να καθηλώσει τους σκύλους στο σπίτι όταν οι ιδιοκτήτες τους λείπουν στη δουλειά ώστε να μην αισθάνονται μοναξιά και εγκατάλειψη.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας

«Η Γερμανία χρειάζεται, για να αντιμετωπίσει και τις εσωτερικές και τις διεθνείς προκλήσεις, έναν πρόεδρο που να διαθέτει την στήριξη όχι μόνο της πλειοψηφίας, αλλά της μεγάλης πλειοψηφίας του γερμανικού λαού», ήταν η τελευταία δήλωση από τη θέση του προέδρου της Γερμανίας από τον Κρίστιαν Βουλφ.

Η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Whitney Houston


Η ζωή της Whitney Houston είχε τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά το μοναδικό πρόσωπο που δεν σταμάτησε να την υποστηρίζει και να πιστεύει σε εκείνη, η μεγαλύτερη θαυμάστριά της, ήταν η νονά της Aretha Franklin.

"Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα"


Με το σύνθημα "Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα" οργανώνεται το Σάββατο διεθνής διαδήλωση αλληλεγγύης υπέρ της χώρας μας και εναντίον των σκληρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από τους δανειστές.

Τι θα αλλάξει στην Ευρώπη αν παραιτηθεί ο Βουλφ

Τριγμούς πρόκειται να προκαλέσει η επικείμενη παραίτηση του Βουλφ όχι μόνο στην Γερμανία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες στο πολιτικό αλλά και στο οικονομικό σκηνικό της Γηραιάς Ηπείρου.

Σύνοδος Κορυφής στις 2 Μαρτίου

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, προκειμένου οι ηγέτες να συζητήσουν τη δημιουργία ενός τείχους προστασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι.

Περισσότερες οι κινητές συσκευές από τους ανθρώπους


Ο αριθμός των κινητών τηλεφώνων και των λοιπών φορητών συνδεδεμένων στο Διαδίκτυο συσκευών για πρώτη φορά φέτος θα ξεπεράσει τον αριθμό των ανθρώπων στη Γη, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της αμερικανικής εταιρίας τεχνολογίας Cisco.

Η Google κατασκόπευε τους χρήστες της Apple


Ο ιντερνετικός όμιλος Google κατασκόπευε εντελώς παράνομα τους χρήστες που χρησιμοποιούσαν το Safari, το εργαλείο πλοήγησης της Apple, για να εξερευνήσουν το Διαδίκτυο, έκανε γνωστό η εφημερίδα "΅Wall Street Journal", διευκρινίζοντας ότι αυτή η πρακτική τώρα σταματάει.Η αμερικανική Google και άλλες διαφημιστικές εταιρείες χρησιμοποιούσαν ειδικούς κώδικες προγραμματισμού, κρυμμένους στις εντολές του Safari, για να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις συνήθειες πλοήγησης εκατομμυρίων χρηστών αυτής της εφαρμογής της Apple.

Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Σαρωνικό


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 10:05, στην περιοχή του Σαρωνικού κόλπου και έγινε αισθητή σε όλη την κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο.

Όμιλο πολιτικού προβληματισμού ιδρύει ο Π. Ψωμιάδης


Στην ίδρυση ομίλου πολιτικού προβληματισμού με την επωνυμία «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης» (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.) θα προχωρήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Προσχωρούν στη ΝΔ Βορίδης- Γεωργιάδης


Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρούν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης, οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής μετέβησαν στα γραφεία της ΝΔ.

Ισχυρή άνοδος στο Χ.Α.

Έντονα ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α., εν μέσω αισιοδοξίας ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας.«Το κλίμα παραμένει εύθραυστο αλλά για σήμερα αναμένουμε ότι η αγορά θα μπορούσε να δοκιμάσει οριακά υψηλότερα επίπεδα καθώς οι επενδυτές προεξοφλούν μια θετική έκβαση σε ό,τι αφορά το πακέτο για τη διάσωση της Ελλάδας και το PSI+», σχολίασε η Eurobank [EFGr.AT] EFG Equities.

Παραίτηση -βόμβα Παύλου Γερουλάνου

Την παραίτησή του υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, ο υπουργός Πολιτισμού κος Παύλος Γερουλάνος. Αφορμή στάθηκε η μεγάλη ληστεία στο αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο κ. Γερουλάνος αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς την περιοχή της Ηλείας.

Καταποντίστηκε ο τζίρος των ταξί - Πτώση 60%


Κατακόρυφη πτώση της τάξης του 60% παρουσιάζει ο τζίρος των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι νιώθουν στο πετσί τους την οικονομική κρίση, ενώ αναμένεται και η κατάθεση του νομοσχεδίου που θα απελευθερώνει την αγορά.

Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Eurogroup


Αίσιο τέλος φαίνεται να παίρνει το θρίλερ που ονομάζεται Eurogroup, καθώς θεωρείται πλέον δεδομένη η έγκριση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, αρχής γενομένης από την αναδιάρθρωση του χρέους και το PSI.