e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


H Deal αποκαλύπτει τη μεγάλη εμπλοκή στο PSI με έγγραφο φωτιά. Η ΕΚΤ και οι κεντρικές κρατικές τράπεζες αρνούνται να μπούν στο «κούρεμα». Κατέχουν ομόλογα 56,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τι καταγράφει υπόμνημα – σοκ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προς τους αρμόδιους υπουργούς και η νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζεται γι΄αυτό .

Διαβάστε στην Deal news


Η Deal καταγράφει τα παρασκήνια του ελληνικού επιχειρειν, κάνει ζουμ στα σπορ και αποκαλύπτει όσα θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο των media.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Σε «κλοιό» η Ελλάδα.


Διαβάστε στην Deal news

 Οι ξένοι ζητούν μόνο μετρητά για τις εισαγωγές.
Το αδιέξοδο των εταιριών αφού οι Ευρωπαίοι και όχι μόνο, δεν δέχονται πλέον καμία τραπεζική εγγύηση από τη χώρα μας.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η ΦΑΓΕ ο Φιλίππου και οι ψίθυροι για το άρθρο 99.



Διαβάστε στην Deal news

 Φταίνε οι ανταγωνιστές;
Τι συμβαίνει; Οι συσκέψεις και οι σκέψεις για φυγή από την Ελλάδα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Βενζινάδικα στα Super Market.


Διαβάστε στην Deal news 


 Η μάχη των εταιριών. Η Γερμανική σανίδα σωτηρίας για τον Φέσσα και το ενδιαφέρον του Νίκου Στασινόπουλου για τους σιδηροδρόμους.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Φάκελος αποκρατικοποιήσεις.


Διαβάστε στην Deal news

 Οι αποτυχίες Μητρόπουλου και Κουκιάδη. Ευθύνονται μόνο αυτοί και γιατί τα 5δις έγιναν 1,74. Γιατί δεν πουλήθηκε απολύτων τίποτα. Ποιος κατηγόρησε τους δύο επικεφαλείς για 5 χοντρά λάθη.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Έρευνα. Αθήνα η πόλη που πυρπολεί τις επιχειρήσεις.


Διαβάστε στην Deal news

Οι ζημιές, τα καταστήματα, ο τουρισμός. Η πτώση του τζίρου κατά 40%, φωνή αγανάκτηση των εμπόρων και η νομοθετική ρύθμιση.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Το γράφει η deal είναι αλήθεια! Η αποκαλυπτική συνομιλία του Λουκά Παπαδήμου με την Ανγκελα Μέρκελ. «Στην Ελλάδα μόνο εσένα εμπιστευόμαστε». Τι άλλο είπαν οι δυό τους!

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Μας επιστρέφει 34,5 εκατ. ευρώ η Κομισιόν

Πρόστιμο για παράτυπες αγροτικές επιδοτήσεις που λανθασμένα είχε επιβληθεί στη χώρα μας, αναγκάζει την Κομισιόν να μας επιστρέψει το ποσό το ποσό των 34,5 εκατ. ευρώ.

Λοβέρδος: Αλλαγή ηγεσίας εντός ημερών


Τις κρίσιμες τούτες ώρες που βιώνει η χώρα, με τους Ευρωπαίους δανειστές να χώνουν ολοένα και πιο βαθιά το μαχαίρι στο «κόκαλο» της ελληνικής κοινωνίας, στο ΠΑΣΟΚ ακόμη προσπαθούν να βρουν διέξοδο στο ζήτημα της ηγεσίας του Κινήματος. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φαίνεται διατεθειμένος να διευκολύνει τις εξελίξεις με μια γενναία «έξοδό» του από το «κάστρο» της ηγεσίας, παρά την ευρύτατη δυσφορία που η επιμονή του δημιουργεί.

Σόιμπλε: Δεσμεύσεις για μετά τις εκλογές


Τη διασφάλιση της τήρησης των συμφωνηθέντων από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις και μετά τις εκλογές, προτάσσει, για μία ακόμη φορά ως βασική προτεραιότητα, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ostsee Zeitung».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής Άδωνι στο ΛΑΟΣ


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, αρκεί όμως να επιστρέψει την έδρα του.

Γερμανία: Πάνω από ένα 1 εκατ. κενές θέσεις εργασίας


Η γερμανική αγορά εργασίας είχε κατά το τέταρτο τρίμηνο πάνω από ένα εκατομμύριο κενές θέσεις, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, και ο αριθμός των εργαζομένων ήταν ο υψηλότερος από την επανένωση της Γερμανίας.

Παπουτσής: "Υπεύθυνος για τα μέτρα προστασίας κάθε Ιδρύματος είναι ο πρύτανης"

«Ο υπεύθυνος για τη λήψη μέτρων προστασίας και ασφάλειας του προσωπικού και της περιουσίας είναι ο πρύτανης κάθε ιδρύματος» αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, και προσθέτει πως «όταν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνονται από τον πρύτανη για συμπεριφορές ατόμων ή ομάδων προσώπων που συγκροτούν την έννοια της εγκληματικής πράξης, οι υπηρεσίες αυτές προβαίνουν άμεσα στην ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα και ενεργούν υπό τις εντολές και κατευθύνσεις του».

Προτιμήστε ελληνικό μέλι για... υγεία και οικονομία


Το μέλι είναι ευεργετικό τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, όπως όλα δείχνουν.

Ενοχλημένος ο Παπούλιας με τις τουρκικές παραβιάσεις


Την ενόχλησή του για τις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου αλλά και τη στάση της ΠΓΔΜ σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

"Αναγέννηση" της καρδιάς μετά το έμφραγμα


Η θεραπεία με τη βοήθεια βλαστικών κυττάρων έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προόδου, καθώς επιστήμονες στις ΗΠΑ (για μια ακόμη φορά με συμμετοχή Έλληνα ερευνητή) πέτυχαν να αποκαταστήσουν σημαντικά τις βλάβες στην καρδιά που είχαν προκληθεί από έμφραγμα, αξιοποιώντας τα ίδια τα βλαστοκύτταρα της καρδιάς των ασθενών.

Στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ

 Εικόνες κατοχής και πείνας εκτυλίσσονται από το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά και στην Πειραιώς, εικόνες που μας γυρνούν δεκαετίες πίσω και αποτυπώνουν την ανέχεια και την απόγνωση που έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός.

Κατέρρευσε το ευρώ

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων τριών εβδομάδων υποχώρησε το ευρώ έναντι του δολαρίου, μετά την αναβολή του Eurogroup για τη νέα στήριξη της Ελλάδας για τη Δευτέρα.

Societe Generale: "Κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων της κατά 75%

Η γαλλική τράπεζα Societe Generale, μητρική της Γενικής Τράπεζας, προχώρησε σε "κούρεμα" κατά 75% των ελληνικών ομολόγων της, με νέες προβλέψεις που έκανε στον ισολογισμό της για το τέταρτο τρίμηνο του 2011.

Λήξη συναγερμού για το ενεργειακό σύστημα


Αυξήθηκε η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιανουάριο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, εξέλιξη που αποδίδεται στην κακοκαιρία και στη στροφή των καταναλωτών από το πετρέλαιο θέρμανσης στα κλιματιστικά που ανεβάζει τη ζήτηση ρεύματος.

Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τα σπασμένα μαγαζιά

Απαλλαγή για ένα έτος από την υποχρέωση καταβολής των δημοτικών τελών, αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων για τους επιχειρηματίες, των οποίων τα καταστήματα υπέστησαν ζημιές κατά τα επεισόδια της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας και προβαίνουν τώρα σε εργασίες επισκευής.

Ο William και η Kate έγιναν κούκλες


Φανταστείτε τον Ken και την Barbie βασιλιάδες. Η εταιρεία παιχνιδιών Mattel το έκανε και αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton ως κούκλες, που θα παρακινούσαν κάθε φανατικό συλλέκτη να τις αποκτήσει.

Με Παπανδρέου - Σαμαρά θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός


Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα συναντηθεί σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 16:00, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, και στις 17:30 με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του στη Βουλή.

Επιφυλακτικότητα στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς Ελλάδα και ευρωζώνη έκαναν χθες ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Moody's: Υπό επιτήρηση 114 ευρωπαϊκές τράπεζες


Σε καθεστώς επιτήρησης έθεσε η Moody's 114 ευρωπαϊκές τράπεζες, σε συνέχεια της πρόσφατης υποβάθμισης του αξιόχρεου μιας σειράς κρατών εξαιτίας της κρίσης χρέους.

Βοήθεια από την Αμερική για την ανακούφιση των Έλλήνων

Προγράμματα παροχής βοήθειας, κυρίως φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, με στόχο την ανακούφιση των ελλήνων πολιτών που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, έχει δρομολογήσει η μεγαλύτερη Ελληνοαμερικανική Ένωση (AHEPA), η οποία αριθμεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια μέλη, Έλληνες και φιλέλληνες, σε όλο τον κόσμο.

Τρεις επιπλέον όροι για να δοθεί το «πακέτο»


Συνεχίζουν τις ασφυκτικές πιέσεις προς την Ελλάδα οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, εκβιάζοντας και ζητώντας όλο και περισσότερα προκειμένου να εγκρίνουν το νέο πακέτο βοήθειας. Σαν να μην έφτανε η ψήφιση του νέου Μνημονίου που βυθίζει τους Έλληνες πολίτες στην απόγνωση και την εξαθλίωση, θέτουν και άλλους όρους για να δώσουν το «πράσινο φως» για το νέο πακέτο.