e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Ο αρραβώνας, ο γάμος που χάλασε και ακριβώς σενέβει.
Alpha – Eurobank. Όλο το παρασκήνιο και γιατί ο Κωστόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση. Πως ο Λάτσης προσπάθησε την τελευταία στιγμή να διασώσει τη συμφωνία. Οι προτάσεις του που απορρίφθηκαν και τα μυστικά από το κούρεμα, την Black Rock και την ανακεφαλαιοποίηση.

Τι πέφτει την ύστατη ώρα στο τραπέζι για το PSI.
Ως τη Δευτέρα η Συμφωνία. Το σχέδιο για περίοδο χάριτος, ομόλογα της ΕΚΤ και επιτόκια. Η στάση των hedge funds και των κερδοσκόπων. Τι λένε ING και Barclay και
Οι ρήτρες Cac΄s ως όπλο πίεσης που δεν τις θέλει κανείς.

Μεγάλο ένθετο αφιέρωμα. Οι Leaders του ελληνικού επιχειρειν. Ποιες εταιρίες κερδίζουν το στοίχημα μέσα στη κρίση, αντέχουν και αποτελούν τον οδηγό για την ανάπτυξη της χώρας.
Οι επενδύσεις, οι κινήσεις, οι επιτυχίες κόντρα στις αρνητικές εκτιμήσεις για το αύριο που δεν βοηθούν κανένα.

Διαβάστε στην Deal news



Ο εκβιασμός των ξένων για τις ΑΠΕ και η κολοτούμπα του υπουργού, οι αποφάσεις που έρχονται για τον ΦΠΑ, οι ανατροπές στις αποκρατικοποιήσεις, το «δώρο» στον Λάτση με τη φωτογραφική διάταξη και οι κινήσεις στο εξωτερικό των αδελφών Νιάρχου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Τι συνέβη με τον Σόρος και τον Πούτιν. Η παράμετρος Ελλάδα.

Σωκράτης Κόκκαλης. Το ναυάγιο με τους Κινέζους, και η χρυσή συμφωνία στην Ελλάδα.

Νέα προβλήματα για τον Κωνσταντίνο Στέγγο μετά τις συνενώσεις.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, του Ισκαντάρ Σάφα, τα 100 εκατομμύρια , το χρυσό ραντεβού και τα μυστήρια.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τι συνέβη τελικά με τις ιδιωτικές εταιρίες ρεύματος


Διαβάστε στην Deal news



Στα δίχτυα του εισαγγελέα οι Μηλιώνης και Φλώρος της Hellas Power και της Εnerga.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αγκάθια στον γίγαντα της Coca Cola


Διαβάστε στην Deal news

Τα προβλήματα του Γιώργου Δαβίδ και τα νέα σενάρια αποδόμησης από την Ελλάδα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Οι 7 όμιλοι που ζητούν επενδυτές και στρατηγικές συμμαχίες αλλά οι συζητήσεις μέχρι τώρα πέφτουν στο κενό.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν



Διαβάστε στην Deal news


7 εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της αγοράς τοποθετούνται απέναντι στην κρίση, την τρόικα και τα μέτρα.
Τι ζητούν πως μπορούμε να ανακάμψουμε.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Γιατί το μασάζ ωφελεί το σώμα;


Οι αθλητές - και όχι μόνο - μπορούν να βεβαιώσουν ότι το μασάζ ανακουφίζει τους σωματικούς πόνους και γενικότερα αναζωογονεί το σώμα. Καναδο- αμερικανική επιστημονική έρευνα ωστόσο αποκαλύπτει για πρώτη φορά το μυστικό του και δίνει στον καθένα την τέλεια επιστημονική δικαιολογία για να αναζητήσει ένα καλό μασάζ.

Μπακογιάννη: Συμφωνία, αλλιώς χρεοκοπία


"Πρέπει να υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, γιατί εάν δεν υπάρξει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, θα χρεοκοπήσουμε κι αν χρεοκοπήσουμε τότε αυτή η πολιτική ηγεσία θα έχει οδηγήσει τρεις γενιές Ελλήνων στην καταστροφή", δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη.

«Δυνατά» ονόματα στην «ΕΛΛΑΔΑ» του Μίκη

Πλήθος κόσμου ανάμεσα στον οποίο και πολύ «δυνατά» ονόματα της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού βρέθηκαν χθες στην παρουσίαση της Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (ΕΛΑΔΑ), του νέου κινήματος που δημιούργησαν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος, και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης. Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Λουκανίδης, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Μητσιάς και πολλοί άλλοι.

Ξεκινάει η ανέγερση του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια


Και με τη σφραγίδα της Βουλής μπορεί να ξεκινήσει η ΑΕΚ την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς πέρασε η συγκεκριμένη τροπολογία.Πριν από λίγο, το υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε δεκτή την τροπολογία 82 βουλευτών, από όλα τα κόμματα, με αίτημα τη δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον απομένει η τυπική διαδικασία της ψηφοφορίας (θα ξεκινήσει σε περίπου μία ώρα), που δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Θετικός ο εισαγγελέας για αποφυλάκιση του Εφραίμ

 Θετική είναι η εισήγηση του εισαγγελέα Εφετών, Π. Μαντζούνη, στην αίτηση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Διέρρευσαν πληροφορίες για το iPhone 5


Ένας εργαζόμενος της εταιρείας Foxconn στην Κίνα φέρεται να δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή μιας συσκευής που έχουν βαπτίσει iPhone 5.

Η πρόταση Πάγκαλου για την επόμενη ημέρα

Συνέδριο θέσεων κι όχι προσωποπαγή ηγεσία προτείνει ο Θόδωρος Πάγκαλος για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ με άρθρο - παρέμβαση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Καθημερινή".

Αποφασίζει για το Δίστομο η Χάγη


Όλα τα βλέμματα  στις 11 αύριο θα είναι στη Χάγη καθώς θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση που αφορά στην προσφυγή της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας και η οποία έχει σχέση με την υπόθεση των θυμάτων στο Δίστομο.

ΓΕΝΟΠ: Στους 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί

Πάνω από 500.000 είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος με τέλος ακινήτων για τους οποίους έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών και οι συγκεκριμένοι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος (εκτός αν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται).

Εν αναμονή της νέας σύσκεψης πολιτικών αρχηγών

Νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αναμένεται να συγκαλέσει μέχρι αύριο ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να εξετασθούν οι εξελίξεις για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση. «Με συναπόφαση των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

Τη Δευτέρα το Eurogroup για την Ελλάδα

Για την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έκλεισε τελικά η σύσκεψη του Eurogroup, όπου θα συζητηθεί το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται η συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα, οι περαιτέρω μεταρρυθμίσεις και η χρηματοοικονομική στήριξη από τους φορολογούμενους και τους θεσμούς της ευρωζώνης.

Οι κυρίες διαφωνούν για την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει διαφορετική άποψη από τη Γερμανία σχετικά με τη διαμόρφωση του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal, επικαλούμενο σειρά πηγών.

Δεν υπογράφει μείωση μισθών ο Κουτρουμάνης – Καθυστερεί η συμφωνία

Δραματικές στιγμές εξελίσσονται από χθες αργά το απόγευμα στο υπουργείο Εργασίας. Κι αυτό γιατί η πολιτική του ηγεσία αρνείται να συνυπογράψει κείμενο το οποίο προβλέπει ρητά τη μείωση των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, στα επίπεδα της Πορτογαλίας.

Από τη Ρωσία με αγάπη... το ένταλμα σύλληψης για Σόρος

Διώκεται για μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα


Στο στόχαστρο του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μπει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος αφού εξεδόθη εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Όταν οι μηχανικοί μαθαίνουν από τις αράχνες

Η ανθεκτικότητα των ιστών της αράχνης δεν οφείλεται μόνο στις μεταξένιες ίνες τους: σε περίπτωση ενός βίαιου κλονισμού, η αρχιτεκτονική τους επιτρέπει να θυσιάζεται ένα μικρό μέρος τους προκειμένου να σωθεί το ουσιώδες, μια ιδέα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι μηχανικοί στις κατασκευές τους, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύεται στη βρετανική επιστημονική επιθεώρηση Nature.

Καψής: Η συμφωνία θα έχει πόνο και κόστος


Η συμφωνία στην οποία θα καταλήξουν κυβέρνηση και τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση "δεν θα είναι χωρίς πόνο και κόστος" διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελή Καψής.

Άκερμαν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία για το PSI


Αρνήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της ΕΚΤ στις διαπραγματεύσεις για το PSI, ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, ενώ τόνισε πως βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.

S&P: Τέλη 2012 η έξοδος ευρωζώνης από την ήπια ύφεση

Στο δεύτερο ήμισυ του 2012 και το 2013 θα αρχίσει η ευρωζώνη να βγαίνει από την ήπια κρίση, εκτιμά ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's.

Λοβέρδος: Ενιαίο συνταγολόγιο σε όλα τα Ταμεία

Κλειστό προϋπολογισμό για φάρμακα θα έχουν στο εξής τα Ταμεία - για το 2012 έχει προβλεφθεί το πόσο των 2,8 δισ. ευρώ, επανέλαβε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε κοινή σύσκεψη για το φάρμακο με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των φαρμακοβιομηχάνων, των φαρμακοποιών, των φαρμακαποθηκάριων, των γιατρών και των επικεφαλής των ασφαλιστικών ταμείων.

Φόρος πολυτελείας τέλος για τα αυτοκίνητα

Στην κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τα αυτοκίνητα υψηλής εργοστασιακής αξίας οδηγείται το Υπουργείο Οικονομικών μετά και τις πιέσεις από την Κομισιόν.