e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δεν βιάζονται οι Έλληνες να υποβάλουν φορολογική δήλωση


Σταθερά λάτρεις της... τελευταίας στιγμής παραμένουν οι αμετανόητοι Έλληνες

Διευκρινίσεις σχετικά με τις παρατάσεις που δόθηκαν σε προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων, έδωσε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών.

Ρευστό 260 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

 


Μόνο έτσι θα καλυφθούν η ανάγκες σε ενδεχόμενη έξοδο από την ευρωζώνη

Μια έξοδος της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση κάθε άλλο παρά σωτήρια θα ήταν όπως υπολογίζει το Open Europe αφού θα χρειαζόταν μια άμεση ένεση ρευστού συνολικού ύψους 259 δισ. ευρώ.

ΔΕΗ: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος διακοπών ρεύματος

Αναφορές που κάνουν λόγο για άμεσο κίνδυνο διακοπών ρεύματος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επαναλαμβάνει η ΔΕΗ, σε σημερινή ανακοίνωση, με αφορμή συνέντευξη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Αρθούρου Ζερβού στο πρακτορείο Reuters.

Επανεξετάζει έκδοση ευρωομολόγου η Γερμανία



Μετά την Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο τα θύματα της ευρωζώνης


Φαίνεται πως ήταν να μην γίνει η αρχή.

Μετά την Ελλάδα, που άνοιξε πρώτη το χορό των προβληματικών χωρών, που αναζητούν βοήθεια από την Ευρώπη, και την Πορτογαλία και την Ιρλανδία που ακολούθησαν, με διαφορά μερικών μηνών, τώρα είναι η σειρά της Ισπανίας να κάνει το ίδιο, ενώ προετοιμάζεται και η Ιταλία.

Φεύγουν οι Σκοπιανοί που εργάζονται στην Ελλάδα


Πολίτες της ΠΓΔΜ που εργάζονται εποχικά στην Ελλάδα επιστρέφουν στη χώρα τους, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων Dnevnik.

Η Virgin EMI απέρριψε δουλειά του Iggy Pop!



Ο Iggy Pop σκόπευε να κυκλοφορήσει μία νέα του δουλειά με τίτλο "Après", ένα album στο οποίο ο αειθαλής rocker διασκευάζει γνωστά γαλλικά τραγούδια, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η εταιρεία του Virgin EMI απέρριψε τα κομμάτια με το επιχείρημα πως δεν είναι punk rock.

Κίττας: Άμεση συμφωνία για το ζήτημα των φαρμάκων


Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα με τις ελλείψεις φαρμάκων από τα νοσοκομεία και ιδιαίτερα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

Λαγκάρντ: "Η ΕΚΤ έχει περιθώριο να μειώσει τα επιτόκιά της"


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει περιθώριο να μειώσει τα επιτόκιά της, δήλωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της στην ημερήσια σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet.

Η Ισπανία δεν μπορεί τεχνικά να είναι αντικείμενο διάσωσης"




Η Ισπανία "δεν είναι τεχνικά δυνατόν να γίνει αντικείμενο προγράμματος διάσωσης", διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Προϋπολογισμού Κριστομπάλ Μοντόρο, αναφερόμενος στο μέγεθος της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης.

ΥΠΟΙΚ: Υπηρεσία αναζήτησης οφειλών στο Διαδίκτυο


Δυνατότητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις να "βλέπουν" στο Διαδίκτυο τις βεβαιωμένες σε Δ.Ο.Υ. οφειλές τους με υπόλοιπο (δεν περιλαμβάνονται οφειλές Τελωνείων), δίνει πλέον μία νέα εφαρμογή που ανέπτυξε η Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων & Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της συνολικής δράσης για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Δ.Ο.Υ., σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σόιμπλε: Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επαναλαμβάνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Τρίτη στην εφημερίδα Handelsblatt ότι πριν γίνει λόγος για ευρωομόλογα και τραπεζική ένωση, μία πραγματική δημοσιονομική ένωση είναι αναγκαία για την ευρωζώνη, η οποία συνιστά ένα μεσοπρόθεσμο σχέδιο.

«Δεν αυτοκτόνησε η φίλη μου, Ρόμι Σνάιντερ»


Η διάσημη ηθοποιός Ρόμι Σνάιντερ που απεβίωσε το 1982, πριν από τριάντα έτη, «δεν αυτοκτόνησε», δήλωσε σήμερα στη γαλλική εφημερίδα «Λε Παριζιέν» μια στενή φίλη της ηθοποιού, η σχεδιάστρια μόδας Κλοντ Πετίν.

Άναψε φωτιές η δήλωση Βενιζέλου περί 30άρηδων



Την έντονη αντίδραση στελεχών του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε μια δήλωση του Ευ. Βενιζέλου αναφορικά με την ανανέωση του κόμματος, η οποία διατυπώθηκε σε ομιλία του στη Λιβαδειά και αναρτήθηκε επίσης και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Η Γερμανία δυσφημεί τον τουρισμό της Κρήτης

Συνεχίζει να «λιθοβολεί» την Ελλάδα η Γερμανία, καθώς μετά τους εκβιασμούς μεγάλων γερμανικών τουριστικών πρακτορείων περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, τώρα ρίχνουν «λάσπη» στον τουρισμό της Κρήτης.

Χρεωστικά το 60% των εκκαθαριστικών

Εντός των επόμενων ημερών θα σταλούν τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος η ΓΓΠΣ.

Νευρικότητα στο Χ.Α.


Νευρικότητα επικρατεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στον απόηχο της απόφασης της Moody's να μειώσει σε Caa2 από B1 τη μέγιστη βαθμίδα που μπορεί να τοποθετηθεί το αξιόχρεο των χρεογράφων της χώρας.