e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Διαβάστε στην Press Time


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή



Η Press Time αποκαλύπτει






- Στο «σφυρί» η μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.200.000 ευρώ και για χρέη μόλις 25.943 ευρώ. Για το σπίτι της συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου υπάρχουν και προσημειώσεις για 360.000 ευρώ από τη Eurobank και οφειλές 51.054 στη ΔΟΥ Κηφισιάς. Πλειστηριασμός και στα γραφεία του Μαντούβαλου. Όλα τα κατασχετήρια έγγραφα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Διαβάστε στην Deal news


 
Deal μαζί σας στα περίπτερα



Εφημερίδα Deal news
Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.


Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.


Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.


Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.



Αποκάλυψη. Στο φως όλες οι συζητήσεις για το PSI με τα ελληνικά ομόλογα. Το ντοκουμέντο από τη συνάντηση με τους ιδιώτες κατόχους. Ζητούν το βρετανικό δίκαιο και εξασφαλίσεις μαμούθ. Τι τους δίνουμε.

Απαισιόδοξοι οι περισσότεροι Έλληνες

Επιδεινώνεται η άποψη των Ελλήνων για την οικονομική κατάσταση, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, καθώς το 99% των συμπολιτών μας τη χαρακτηρίζει σοβαρά επιδεινούμενη συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν. Η ύφεση, η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια έχει βυθίσει πολλούς στην κατάθλιψη και στην απαισιοδοξία ενώ τα ποσοστά αυτοκτονιών λόγω οικονομικών προβλημάτων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Ταύρος μαινόμενος για τα πόθεν έσχες ο Πάγκαλος

Φραστική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη, αρμόδιου για το "πόθεν έσχες", εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Goldman Sachs: Σε 15 χρόνια ανταγωνιστική η Ελλάδα

Σε βάθος 15ετίας βλέπει επάνοδο της Ελλάδας στην ανταγωνιστικότητα η Goldman Sachs. Τόσο θα διαρκέσει σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα η προσαρμογή που απαιτείται ώστε να καταστεί βιώσιμη η καθαρή διεθνής επενδυτική θέση της χώρας μας.

Έρανος στην Αυστραλία για νεοαφιχθέντες Έλληνες

Ταμείο για την κάλυψη βασικών αναγκών των νεοαφιχθέντων Ελλήνων στην Αυστραλία δημιουργεί η Αυστραλοελληνική Πρόνοια, ένας σημαντικός ομογενειακός φορέας που ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια.

Ενδιαφέρον για τις άγονες γραμμές

Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε τελικά χθες για ορισμένες από τις «μεγάλες» άγονες γραμμές που περιλαμβάνονται στη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου για την σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο, βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπως τόνισε ο ίδιος στην διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία του Προέδρου.

1 εκατ. δολάρια «έπιασε» ο Michael Jackson

Τα 500 αντικείμενα από την έπαυλη που άφησε την τελευταία του πνοή ο Michael Jackson, δημοπρατήθηκαν στο Λος Αντζελες στις 17 Δεκεμβρίου από τον οίκο Julien's, πολύ παραπάνω από την αρχική εκτίμηση. Πιο δημοφιλές ήταν ένας καθρέφτης με ένα μήνυμα προς τον εαυτό του.

Αποχαιρετά το ΔΝΤ η Λετονία

Την τελευταία της δόση θα πάρει η Λετονία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ουάσιγκτον εγκρίθηκε η εκταμίευσή της πολυπόθητης δόσης η οποία είναι και η τελευταία του δανείου ύψους 1,2 δισ. ευρώ.

Αντίδραση ΕΣΕΕ στην αύξηση του ρεύματος


Να αναβάλει την οποιαδήποτε απόφασή της η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ να ανακαλέσει τις απαιτήσεις για νέες επιβαρύνσεις, μέσω των τιμολογίων της, στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, ζητάει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Προϊδεάζει για έμφραγμα η αύξηση των παλμών

Οι άνθρωποι που, σε διάστημα μιας δεκαετίας, εμφανίζουν αύξηση στον αριθμό των παλμών της καρδιάς τους σε φάση ηρεμίας, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από ισχαιμικό επεισόδιο, αλλά και από άλλες αιτίες, σύμφωνα με νορβηγική επιστημονική έρευνα, που αναδεικνύει για πρώτη φορά ότι δεν αρκεί να έχει κανείς υπό έλεγχο τους παλμούς του, πρέπει αυτό να συμβαίνει και σε βάθος χρόνου.

Τι ώρα πρέπει να γίνεται ένα εμβόλιο;

Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι για το πόσο αποτελεσματικό είναι ένα εμβόλιο κατά της γρίπης, παίζει ρόλο και το ποια ώρα της μέρας αυτό θα χορηγηθεί και μάλιστα αυτή η ώρα δεν είναι η ίδια για τα δύο φύλα.

Τελεσίγραφο Σαμαρά για εκλογές έως τον Μάρτιο

Διεξαγωγή εκλογών το αργότερα έως τα μέσα Μαρτίου θέλει ο πρόεδρος της ΝΔ Αν. Σαμαράς, θέση την οποία αναμένεται να γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδημο, κατά την προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνάντησή τους.

Οριακή άνοδος στο ΧΑ

Εικόνα σταθεροποίησης, με χαμηλούς όγκους. παρουσιάζει η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με το Χ.Α. σε αντίθεση με την ισχυρή ανοδική κίνηση των ευρωπαϊκών αγορών.

Έρχεται "φορο-καταιγίδα" στα ακίνητα

Αντιμέτωποι με νέα επιδρομή στις τσέπες τους θα βρεθούν από τις αρχές του νέου έτους οι Έλληνες φορολογούμενοι, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δημοσίου να ενισχύσει τα έσοδά του.

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τα Χριστούγεννα

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας αναφέρεται στο μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως τίποτε, ακόμη και η πιο μεγάλη τραγωδία, δεν μπορεί να νικήσει την ελπίδα.