e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Gmail με νέο... λουκ

Νέα εμφάνιση θα έχει σύντομα το Gmail της Google, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

"Διάγγελμα" Παπανδρέου από Twitter

Το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε συνεχή αναβρασμό τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την κρίσιμη απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.

Μέρκελ και Σαρκοζί "κουνάνε το δάχτυλο" στην Ελλάδα


«Θα ήταν ωφέλιμο για όλους αν η Ελλάδα συμπεριφερθεί με συνείδηση», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες συναντήσεις στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου της G20 στις Κάννες.

"Δεν επαναδιαπραγματευόμαστε τις αποφάσεις της Συνόδου


Το ευρωπαϊκό σχέδιο της βοήθειας προς την Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβελε.

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ


Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Γενικών Συμβουλίων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, με αντικείμενο την περαιτέρω στάση τους έναντι της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής. Η συνεδρίαση της ΓΣΕΕ ξεκίνησε στις 10 το πρωί στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, "κεκλεισμένων των θυρών".

"Ιστορική" συμφωνία για αφοπλισμό των μαοϊστών


Τα πολιτικά κόμματα του Νεπάλ σφράγισαν αργά το βράδυ της Τρίτης μια συμφωνία που προβλέπει να ενταχθούν στο στρατό χιλιάδες πρώην αντάρτες, μια πρόοδος που χαρακτηρίζεται "ιστορική" πέντε χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 16.000 ανθρώπους.

Σαλγάδο: Θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη


Κόντρα στις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ σε περίπτωση απόρριψης του δημοψηφίσματος, η υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Έλενα Σαλγάδο, εμφανίζεται καθησυχαστική και διαβεβαιώνει ότι οι εταίροι μας, μας θέλουν εντός Ευρωζώνης.

Κύπρος: Νέα παράνομη συμφωνία της Τουρκίας με τα Κατεχόμενα

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, αναμένεται την Τετάρτη στην κατεχόμενη Κύπρο, για να παραστεί στην υπογραφή παράνομης συμφωνίας μεταξύ του υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας των Κατεχομένων με την Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου.

Ο Παπανδρέου "άνοιξε το κουτί της Πανδώρας", λέει γάλλος υπουργός

Ο Γάλλος υπουργός Γεωργίας Μπρινό Λε Μερ, ο οποίος πρόσκειται στον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου "άνοιξε ένα κουτί της Πανδώρας" αναγγέλλοντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το σχέδιο στήριξης της χώρας του.

Στο "κόκκινο" και πάλι το ΧΑΑ


Σε αρνητικό έδαφος έχει περάσει αυτή την ώρα το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά την αρχική αισιοδοξία που προκάλεσε η στήριξη που παρείχε το υπουργικό συμβούλιο στην απόφαση του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

H Google απλώνει...χείρα βοηθείας στην Yahoo


Περίεργες συμμαχίες και διαβουλεύσεις στον κόσμο της ιντερνετικής αναζήτησης

«Η Yahoo χάνει μερίδια αγοράς στην on line διαφήμιση, ενώ η αντίπαλός της πιέζεται από κυβερνήσεις, λόγω του μονοπωλιακού προφίλ της»

Moody's: Ρισκάρετε τη σχέση σας με το ΔΝΤ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προειδοποιήσεις που δέχεται η χώρα μας, με αφορμή το προαναγγελθέν δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τριπλασιάστηκαν οι θάνατοι από οπιοειδή αναλγητικά


Οι θάνατοι στις ΗΠΑ οι οποίοι οφείλονται σε συνταγογραφημένα οπιοειδή αναλγητικά τριπλασιάστηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια, ξεπερνώντας τους θανάτους που προκλήθηκαν από υπερβολική δόση κοκαΐνης και ηρωίνης, σύμφωνα με επίσημη έκθεση.

Προσγείωση-θρίλερ αεροσκάφους χωρίς ρόδες!


Θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή ταινίας του Χόλιγουντ, από αυτές που κόβουν την ανάσα. Κι όμως, η προσγείωση ενός αεροσκάφους με 230 επιβάτες, στην Πολωνία, χωρίς ρόδες, είναι πέρα για πέρα πραγματική.

"Παιχνίδια του νου" οι επιθανάτιες εμπειρίες


Οι παράξενες επιθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι, όπως ότι αισθάνονται να βγαίνουν από το σώμα τους και να το κοιτούν από ψηλά, ότι μιλούν με πεθαμένους συγγενείς τους ή ότι βλέπουν έντονο φως στο βάθος ενός σκοτεινού τούνελ, δεν προέρχονται παρά από διαταραχές στην φυσιολογική λειτουργία του νου, σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.Οι ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Κέμπριτζ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό γνωσιακής επιστήμης "Trends in Cognitive Science", κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι διηγήσεις δεν είναι παρά "τρικ" του μυαλού και όχι αυθεντικές περιηγήσεις στο υπερπέραν.

Καστανίδης: Το δημοψήφισμα θα αφορά τη δανειακή σύμβαση

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα αφορά στη δανειακή σύμβαση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ενώ δεν απέκλεισε να διεξαχθεί και εντός του έτους, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύμβαση.

Κέμερ: Αδύνατον να γίνει κούρεμα πριν το δημοψήφισμα


Εν μέσω των ατέρμονων συζητήσεων αναφορικά με το προαναγγελθέν δημοψήφισμα ο επικεφαλής της ένωσης γερμανικών τραπεζών, Μίχαελ Κέμερ, εκφράζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κέμερ, το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους προτού διεξαχθεί το προαναγγελθέν δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας, είναι ανέφικτο.

"Ώρα" της επιτροπής χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ιταλία

Υπό τη σκιά της αναστάτωσης που προκλήθηκε χθες στις διεθνείς χρηματαγορές και της εκτόξευσης του ιταλικού spread σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η επιτροπή χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Ιταλίας.

Ελληνικό πραξικόπημα πιθανολογεί η Daily Mail

Η Βρετανική Daily Mail στο πρωτοσέλιδο της κάνει λόγο για πιθανό ελληνικό πραξικόπημα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Νέα υποχώρηση της μεταποίησης στην Ευρωζώνη

Στις 47,1 μονάδες υποχώρησε τον Οκτώβριο η μεταποίηση της Ευρωζώνης σημειώνοντας πτώση μεγαλύτερη των αρχικών εκτιμήσεων, που κυμαίνονταν στο 47,3. Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της Markit, ο τελικός δείκτης PMI για τον Οκτώβριο υποχώρησε στις 47,1 μονάδες από την αρχική εκτίμηση του 47,3, ενώ το Σεπτέμβριο ο δείκτης ήταν στις 48,5 μονάδες.

Στέφανος Μάνος: Θέμα επιβίωσης για την Ελλάδα

Θέμα επιβίωσης της Ελλάδας έθεσε ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος και πρώην υπουργός Οικονομικών καθώς τα γεγονότα δεν έχουν πάρει την καλύτερη τροπή έπειτα από την αναγγελία του δημοψηφίσματος.

Eύκαμπτες οθόνες φέρνει η Samsung


Έπειτα από χρόνια υποσχέσεων και οραμάτων, ίσως ήρθε η ώρα για την εύκαμπτη οθόνη, να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα, μέσα στο 2012.

Έρντογαν:Η Γερμανία μπλοκάρει την ένταξη μας στην ΕΕ

Εμπόδιο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε σύμμφωνα με τον Ταγίπ Ερντογάν αποτελεί η Γερμανία.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τη Γερμανία ότι απογοητεύει τη χώρα του μη καταβάλλοντας περισσότερες προσπάθειες για να στηρίξει την ενταξιακή της υποψηφιότητα στην ΕΕ και μη αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των Τούρκων να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild.

Πήρε εξιτήριο ο Βενιζέλος


Τέλος καλό όλα καλά για τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εδώ και λίγη ώρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

Καϊλή: Βρίσκομαι υπό συνεχή εκβιασμό εγώ και άλλοι βουλευτές

Βολές κατά της κεντρικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η Εύα Καϊλή η οποία έκανε λόγο για υπό συνεχή εκβιασμό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Η Ευρωζώνη προειδοποιεί και απειλεί


Θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της Ευρωζώνης ξεσήκωσε η εξαγγελία του Έλληνα Πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται απειλές σε βάρος της Ελλάδας ακόμη για την εξασφαλισμένη, από τα έως τώρα δεδομένα, εκταμίευση της έκτης δόσης.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χ.Α. παρά τη στήριξη που παρείχε το υπουργικό συμβούλιο στην πρόταση του Πρωθυπουργού να θέσει τη νέα δανειακή συμφωνία της Ελλάδας σε δημοψήφισμα.

Σόιμπλε: Διαλέξτε κατεύθυνση και αφήστε τις αμφιβολίες


Μέσα στο γενικότερο κλίμα δυσπιστίας απέναντι στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος κινείται και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παρά το χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου του, που χαρακτήριζε το ζήτημα ως εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας.

Οι βαθιές αλλαγές του ΚΥΣΕΑ δείχνουν πολιτικό αναβρασμό

Με ταχύτητα φωτός φαίνεται ότι δρομολογούνται οι πολιτικές εξελίξεις, γεγονός το οποίοι επιβεβαιώνει η έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ και οι βαθιές αλλαγές που επέφερε αυτή.

Σύσκεψη "κορυφής" για το δημοψήφισμα


Μπαράζ εξελίξεων προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας.