e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews




Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Ο διχασμός για την αποτίμηση του ΟΠΑΠ και η ανάλυση όλων των δεδομένων.
Πόσα θα δώσουν οι μνηστήρες και οι νέες διεργασίες στις τάξεις των διεκδικητών. Ακόμα που θα φτάσει το τίμημα για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Κάλεσμα Σωτηρίας από τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Η πρωτοβουλία για να βοηθήσουν οι ισχυροί στη διάσωση της χώρας. Τα σενάρια για νέο κόμμα, οι επιχειρηματίες, η αγωνία για το αύριο και το άρθρο – παρέμβαση στην Huffington-Post.

Οι ρωσικές τράπεζες φεύγουν από την Κύπρο και καταφθάνουν οι βουλγάρικες. Νέες συζητήσεις για συνένωση της Τράπεζας Κύπρου με την Λαϊκή Τράπεζα.
Ακόμα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μπορεί να  μείνει αυτόνομη η good bank. Η αλλαγή των δεδομένων και οι κινήσεις των τραπεζιτών να αποφύγουν την κρατικοποίηση.

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα





Η Press Time αποκαλύπτει

-Στα νύχια των τοκογλύφων η Ελλάδα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους αετονύχηδες που υποκαθιστούν τις… τράπεζες. Οι 15 συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτες.

-Τα Χριστούγεννα της φτώχειας. Συγκλονιστικά στοιχεία: 25.000 άνθρωποι υποσιτίζονται, 20.000 κοιμούνται στους δρόμους, 39.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. Έρχονται 36.000 νέα λουκέτα το 2013. Τρόμος για τα 1,3 εκατομμύρια των ανέργων.

-Ποιοι φοβούνται τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Το άρθρο παρέμβαση και τα σενάρια για το νέο κόμμα.

Τσακωμός πάνω από τα ελληνικά πετρέλαια.




Διαβάστε στην Press Time

Για μια ακόμα φορά, θύμα των ξένων η Ελλάδα.

3 πολιτικοί και 2 επιχειρηματίες στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης





Διαβάστε στην Press Time


 Ανοίγουν 54 λογαριασμοί πολιτικών προσώπων.