e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news




Η DEAL αποκαλύπτει
Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και η κρίση
Ότι συμβαίνει στο χώρο του χρήματος και των επιχειρήσεων.

Αδελφοί Τσαβλίρη. Οι «γίγαντες» των ρυμουλκών αντεπιτίθενται. Μίνως Κυριακού. Βάζει πλώρη για νέο στόλο και προχωρά σε επενδύσεις. Γιώργος Πηλαδάκης. Το «πάθημα» της Λάρισας και το «κανόνι» της «Έργο 3». Τα χρέη «πνίγουν» τον Δασκαλαντωνάκη. Απόφαση για πώληση των ξενοδοχείων  

Wall Street : Τι «γράφει» το ταμπλό για τους εφοπλιστές

 

Διαβάστε στην Deal news



 
Οι Έλληνες κυρίαρχοι των θαλασσών και η Wall Street. Οι μετοχές των εισηγμένων και τα μυστικά τους. Οι κινήσεις τους στο ταμπλό, οι αποτιμήσεις και οι επενδύσεις στις οποίες προχωρούν. Η γενική πτώση και οι εταιρίες των Μελισσανίδη, Κωνσταντακόπουλου, Φράγκου, Βαφειά που κερδίζουν το στοίχημα.

Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αλλαγή ισορροπιών στις Τράπεζες

 

Διαβάστε στην Deal news


 
Αύριο τίποτα δεν θα θυμίζει το σήμερα. Η έκθεση της Black rock για τις ελληνικές τράπεζες φέρνει αλλαγή ισορροπιών. Πως διαγράφεται τώρα το τοπίο. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις συγχωνεύσεις και τις κινήσεις διάσωσης. Ακόμα. Η «Bad Bank» και τα σενάρια. Η αλλαγή πλεύσης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τι φέρνει το «βατερλώ» της Gredit Acricole με την Εμπορική.

Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η επόμενη μέρα από το «χτύπημα» των ΗΠΑ

 

Διαβάστε στην Deal news



 
Τι φέρνει η επόμενη μέρα από την οικονομική κρίση στις ΗΠΑ. Οι αντιδράσεις των αγορών οι εκτιμήσεις για το αύριο οι κίνδυνοι και γιατί η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε νέα δεδομένα. Τι προτείνει ο πρώην Mr ΔΝΤ και το παιχνίδι της Standard & Poor’s10, αλλά και των Κινέζων.
Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

«Σκάκι» των ισχυρών με την κυβέρνηση

 

Διαβάστε στην Deal news

 
Η σύγκρουση των κορυφαίων του ελληνικού επιχειρείν. Ποια στάση κρατούν οι μεγάλοι επιχειρηματίες απέναντι στην κυβέρνηση. Το δέλεαρ των αποκρατικοποιήσεων και η μοιρασιά τα «πράσινα», τα «γαλάζια» τζάκια και η αλλαγή ισορροπιών Λάτση, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Λιακουνάκος, Περιστέρης, Κοπελούζος, Μυτιληναίος. Τι στοχεύουν και πως κινούνται.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Στοιχεία για προσλήψεις και αποχωρήσεις ζητά ο Ρόβλιας

Στοιχεία για εκτιμήσεις προσλήψεων και αποχωρήσεων του τακτικού προσωπικού του δημόσιου τομέα για τα έτη 2011-2015, ζητά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, σε εφαρμογή της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης, βάσει της οποίας οι προσλήψεις και οι διορισμοί στο Δημόσιο υπολογίζονται συνολικά από την αναλογία ένα προς δέκα (μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις) για το 2011, και ένα προς πέντε για τα έτη 2012-2015.  

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία;


Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης της στρατιωτικής θητείας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, σε περίπτωση που δεν αποδώσουν οι σχεδιασμοί για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων. 

"Εξορκίζουν" την Ελλάδα από το ευρώ-τι λένε οικονομολόγοι

Στο αγαπημένο τους θέμα επιστρέφουν μετά από καιρό οι New York Times και αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. 

Αύξηση της ανεργίας στο 16,6%

Στο 16,6%, ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Μάιο του 2011, έναντι 12% το Μάιο του 2010 και 15,8% τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ). 

Μέρκελ και ΔΝΤ εμπιστεύονται οι Γάλλοι

Οι Γάλλοι έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ απ' ό,τι στον πρόεδρό τους Νικολά Σαρκοζί όσον αφορά την αποτροπή μιας νέας χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Harris Interactive που δημοσιεύουν την Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Le Parisien/Aujourd'hui en France. 

Αφαίρεση του ΑΦΜ για όσους δεν υποβάλλουν δηλώσεις

Με αφαίρεση του ΑΦΜ τους θα τιμωρούνται όσοι φορολογούμενοι εντοπίζονται από 1 Σεπτεμβρίου 2011 να μην έχουν υποβάλει δηλώσεις στην εφορία για δύο τουλάχιστον χρόνια.

Μόσιαλος: "Αντίστοιχοι της παραγωγικότητας οι μισθοί στο Δημόσιο"

Αναληθείς χαρακτηρίζει τους χαρακτηρισμούς συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα περί προθέσεων της κυβέρνησης να στρέψει τους πολίτες ενάντια στους δημοσίους υπαλλήλους, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε άρθρο του, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Τα Νέα". 

Ξεκινάει το πρόγραμμα διανομής δημόσιας γης

«Πνοή» φαίνεται πως θα πάρει το σχέδιο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη καθώς από το φθινόπωρο θα τεθεί σε εφαρμογή η μελέτη για την διανομή της δημόσιας γης αλλά και η δημιουργία Ταμείου Εγγυοδοσίας με σκοπό να ασχολείται αποκλειστικά με τις χρηματοδοτήσεις αγοράς της αγροτικής γης. 

Ψάχνει έσοδα 5,4 δισ. ευρώ το μήνα

Απογοητευτικές είναι οι απλές μαθηματικές πράξεις για τα έσοδα του προϋπολογισμού και δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τρόπους να εισπράττει κάθε μήνα περίπου 5,4 δισ. ευρώ. 

Συνεχίζεται η "καθίζηση" του εμπορίου παρά τις εκπτώσεις


Οι γενναίες εκπτώσεις τις οποίες κάνουν οι καταστηματάρχες φαίνεται πως δεν ήταν ικανές να πείσουν το καταναλωτικό κοινό να πάει στα καταστήματα αφού όχι μόνο δεν έδωσαν ώθηση στο εμπόριο αλλά σημειώθηκε πτώση της τάξεως του 25% σε σχέση με το 2010.  

Πτώση των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές

Πτώση των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναμένεται εφέτος, με την πτώση να αναμένεται να φτάσει και τα 700 μόρια. 

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Αισθητή είναι από νωρίς το πρωί η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου. Αυξημένες νεφώσεις στα βορειανατολικά.