e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ευρεία αντι-πειρατική επιχείρηση στην Ευρώπη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί ευρεία επιχείρηση σε 14 ευρωπαϊκές χώρες για την απενεργοποίηση δικτύων ανταλλαγής αρχείων.

Είμαι ο Αζόρ και ψάχνω... νύφη!

Όλα τα έχουμε δει μόνο αυτό δεν είχαμε. Αγγελίες στο Διαδίκτυο για την ιδανική διασταύρωση των κατοικίδιων βάζουν πλέον οι ιδιοκτήτες τους.«Ζητείται όμορφη και καλή κοπέλα για ζευγάρωμα», «Ζητείται νύφη».

Τα χρήματα φέρνουν ευτυχία, αλλά μέχρι ένα όριο

Η ευτυχία και το υποκειμενικό αίσθημα ικανοποίησης ενός ανθρώπου αυξάνεται όσο περισσότερα χρήματα βγάζει, όμως αυτό συμβαίνει μέχρι ένα ύψος εισοδήματος.

Μπαρόζο κατά Γαλλίας για τους Ρομά

Σε συγκαλυμμένες επικρίσεις σε βάρος της Γαλλίας για τις απελάσεις Ρομά προχώρησε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σημειώνοντας πως τα δικαιώματα των πολιτών πρέπει να γίνονται σεβαστά παντού στην ΕΕ.

"Γκρεμίστηκε" το Χρηματιστήριο - Στο κόκκινο οι αγορές

Οι επενδυτές εν μέσω πτωτικού κλίματος και στις διεθνείς αγορές προχώρησαν σε πωλήσεις για κατοχύρωση βραχυχρόνιων κερδών.

Επιτραπέζιο... αυτοκίνητο

Τρέχει με 180 χλμ/ώρα... αν ανακατεύεστε μην το προτιμήσετε!

O Perry Watkins πάλευε περίπου ένα χρόνο για να κατασκευάσει το όχημα της φωτογραφίας.

Αντάρτικο κατά Μνημονίου σηκώνει ο Γ. Δημαράς

Συζητά να ηγηθεί αριστερού συνδυασμού στην περιφέρεια Αττικής



Το colpo grosso των τοπικών εκλογών του Νοεμβρίου φιλοδοξούν να κάνουν επιφανή στελέχη που κινούνται στο χώρο της σοσιαλιστικής αριστεράς, με επικεφαλής τον ανεξάρτητο βουλευτή Γιάννη Δημαρά και πρωταγωνιστές δραστήριους παράγοντες, όπως ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.

Στην πυρά ετοιμάζεται να ρίξει το Κοράνι αμερικανική εκκλησία στη Φλόριντα

Κίνδυνο-θάνατο για τα ξένα στρατεύματα χαρακτηρίζει ο αρχηγός της πολυεθνούς δύναμης στο Αφγανιστάν, Αμερικανός στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, τα σχέδια εκκλησίας βαπτιστών στη Φλόριντα των ΗΠΑ να κάψει δημόσια αντίτυπα του Κορανίου κατά την ένατη επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Απομυζώντας ένα άδειο μπιμπερό...

Τέσσερα μικρά παιδιά ξαπλωμένα πάνω σε ένα βρωμερό πάπλωμα, με ένα από αυτά να ρουφάει ένα άδειο κίτρινο μπιμπερό, και όλα τους καλυμμένα από μύγες

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις λέει το ρητό. Πράγμα που ισχύει και στην περίπτωση μιας φωτογραφίας που έκανε το γύρο του κόσμου και μετέφερε παντού το ανθρώπινο κόστος των φονικών πλημμυρών του Πακιστάν, καθώς και την αποτυχία αποστολής βοήθειας σε κάποιες από τις πληγείσες περιοχές.

Καπνίζουμε λιγότερα και φθηνότερα τσιγάρα

Η ζήτησή τους μειώθηκε και οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων υφίστανται πτώση του τζίρου τους



Κάθετη πτώση της ζήτησης, στροφή στις φθηνές μάρκες και άτυπο εμπάργκο από μεγάλη μερίδα των περιπτέρων σε πολλές από τις φίρμες που δεν πωλούνται πια με τους ρυθμούς του παρελθόντος είναι τα κύρια σημεία του ακήρυχτου πολέμου του καπνού.

Ο αριθμός των ξένων υπηκόων στην Ελλάδα

Οι ξένοι υπήκοοι που διαμένουν στην Ελλάδα ήταν 929.500 ή το 8,3% του πληθυσμού της χώρας την 1η Ιανουαρίου 2009, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Γυναίκες τα...θύματα της “μελαγχολίας του Σεπτεμβρίου”

Η φθινοπωρινή κατάθλιψη χτυπά τις γυναίκες 20 έως 40 ετών



Είναι μια νέα ψυχοσωματική ασθένεια που στις προηγμένες χώρες έχει γίνει γωστή με τα αρχικά SAD (Seasonal Αffective Disorder, σύνδρομο εποχικής συναισθηματικής διαταραχής).

Δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος κατά του Π. Ψωμιάδη

Ποινική δίωξη , σε βαθμό κακουργήματος, για απιστία, ασκήθηκε σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αφορά τις απευθείας αναθέσεις σε τουριστικά γραφεία για την μεταφορά των μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης.

Τα ξένα ΜΜΕ για τον ανασχηματισμο

Στην παραμονή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών επικεντρώνονται τα περισσότερα ξένα Μέσα Ενημέρωσης στις αναφορές τους στον ανασχηματισμό που έγινε τα ξημερώματα.

Ο ανασχηματισμός του... μεσονυχτίου!

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση, ενώ η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από απίστευτες καραμπόλες και άγριο παρασκήνιο τεσσάρων ωρών ανακοινώθηκε, μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, το νέο κυβερνητικό σχήμα.