e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Επιστράτευση των ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων

Με απόφαση του Πρωθυπουργού προχωρεί η επιστράτευση των ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων οχημάτων της Χώρας, ενώ έδωσε εντολή στου αρμόδιους Υπουργούς και Νομάρχες να προβούν στα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση του. Κατόπιν αυτού αναμένεται αν θα υπάρξη αντίδραση των ιδιοκτητών.

Μολυσμένα τα νερά του Ιορδάνη ποταμού!

Τα αποτελέσματα αναλύσεων, έδειξαν υψηλά επίπεδα μη επεξεργασμένων αποχετευτικών λυμάτων...Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε την πρόσβαση στους πιστούς στο πιο ιερό τμήμα του Ιορδάνη ποταμού, αφού τα πρώτα αποτελέσματα από δείγματα που ελήφθησαν, έδειξαν υψηλά επίπεδα μη επεξεργασμένων αποχετευτικών λυμάτων και γεωργικών απορροών.

ΣΕΒ: Μια κλειστή συντεχνία εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο

Για «εκβιασμό του κοινωνικού συνόλου» και «μάχη οπισθοφυλακής και ιδιοτέλειας» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος σε δήλωσή του για την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, καλώντας την κυβέρνηση «να αντιμετωπίσει τους εκβιαστές της με τη δέουσα αποφασιστικότητα».

Πτώση 0,26% στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τις έντονα ανοδικές τάσεις των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων.


Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 1.688,00 μονάδες, μειωμένος κατά 0,26%.

Θέμα χρόνου η επίταξη των απεργών ιδιοκτητών βυτιοφόρων

Στο γραφείο του πρωθυπουργού το σχέδιο

Κοντά στη λήψη απόφασης για επίταξη βρίσκεται η κυβέρνηση μετά το ναύαγιο στη συνάντηση του γγ Υποδομών με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών βυτιοφόρων.

«Επιθεώρηση» της τρόικας στα υπ. Αμυνας, Εσωτερικών

Για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών στους ΟΤΑ και τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού ενημέρωσε τους εκπροσώπους της τρόικας ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ: Αιτία πολέμου τυχόν πώληση μονάδων της ΔΕΗ

Την αντίθεση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ [DEHr.AT] σε ενδεχόμενη πώληση μονάδων της Επιχείρησης εξέφρασε ο γενικός της γραμματέας Κώστας Κατσαρός, υπογραμμίζοντας πως κάθε πιθανή προσπάθεια εφαρμογής σεναρίων τέτοιου τύπου θα αποτελέσει αιτία πολέμου.

Υποχρεωτική και στην Ελλάδα η διατήρηση ορισμένων δεδομένων της επικοινωνίας

Με ν/σ που θα έρθει στην Ολομέλεια

Να διατηρούνται για ορισμένο διάστημα δεδομένα που παράγονται ή τυγχάνουν επεξεργασίας από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημοσίων δικτύων προβλέπει το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Κεντρικές τράπεζες και G-20 αναθεωρούν τους κανόνες τραπεζικής εποπτείας


Ενίσχυσης της κεφαλαϊακής επάρκειας

Οι κεντρικές τράπεζες και οι χώρες της G-20 συμφώνησαν σε μια σειρά αναθεωρήσεων των κανόνων τραπεζικής εποπτείας, της οποίας ηγείται η Επιτροπή της Βασιλείας ΙΙΙ.

Συγχωνεύσεις συγκοινωνιών μέσω...τρόικας

Στη δημιουργία, μέσω συγχωνεύσεων, δύο φορέων στον κλάδο των συγκοινωνιών, ενός σταθερής τροχιάς που θα περιλαμβάνει τον ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος), τραμ και ΑΜΕΛ (μετρό) και ενός άλλου με τους ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) και την ΕΘΕΛ (αστικά λεωφορεία), προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Το ζήτημα αυτό, όπως δήλωσε ανώτερος παράγοντας του υπουργείου Υποδομών, τέθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Δημήτρη Ρέππα με το κλιμάκιο της τρόικας, στο υπουργείο Οικονομικών, παρόντος και του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πλοιοκτήτες Σκαφών Τουρισμού: Κίνδυνος να μην εκτελεστούν τα ναυλοσύμφωνα

Με αδυναμία εκτέλεσης των λιγοστών ναυλοσύμφωνων - συμφωνίες εκτέλεσης ναύλων αναψυχής - που έχουν ήδη υπογραφεί, εξαιτίας της έλλειψης καυσίμων, κινδυνεύει ο χώρος του θαλάσσιου τουρισμού - του επαγγελματικού πλοίου αναψυχής, σύμφωνα με την Ενωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.

Στη μεγάλη λίστα των βραβείων Booker ο Ελληνοαυστραλός Χρήστος Τσιόλκας

Με το βιβλίο του The Slap είναι υποψήφιος στη μεγάλη λίστα για το βρετανικό λογοτεχνικό Βραβείο Μπούκερ ο Ελληνοαυστραλός Χρήστος Τσιόλκας.

Τι αλλάζει στα ΚΤΕΟ με το νομοσχέδιο του Δ. Ρέππα



Δημιουργούνται νέοι φορείς και ελεγκτικοί μηχανισμοί με στόχο την διαφάνεια των τεχνικών ελέγχων

Κέρκυρα: Βρέθηκαν αρχαία στο βυθό της θάλασσας!



Τα βρήκαν δύο Γάλλοι τουρίστες που έκαναν βουτιές...

Μείωση των χρεώσεων στις αναλήψεις από ATM αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα


Από 1η Αυγούστου το νέο μέτρο για όσους “σηκώνουν” χρήματα από ΑΤΜ άλλων τραπεζών

Ταυρομαχίες τέλος στην Καταλονία από το 2012

Η κακομεταχείριση των ζώων στις αμφιλεγόμενες ταυρομαχίες θα σταματήσουν μετά από ψήφισμα 180.000 Καταλανών

Ανένδοτοι οι μεταφορείς - συνεχίζεται η απεργία


Συνεχίζουν την απεργία οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, καθώς χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους με το γ.γ. Μεταφορών Χ. Τσιόκα,.

Συμβουλές για οικονομία στη βενζίνη

Σύμφωνα με την ΕΛΠΑ, στην προσπάθεια τόσο για οικονομία στα καύσιμα όσο και για καθαρότερο περιβάλλον συμβάλλουν τα εξής:

Οι φίλοι κάνουν καλό στην υγεία


Μη γυμναστείτε, επικοινωνήστε

Ένας ευρύς κύκλος φίλων κάνει καλό στην υγεία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι φίλοι αυξάνουν έως και 50% τις πιθανότητες επιβίωσης, καθώς ισοδυναμούν με το κόψιμο του τσιγάρου ή είναι διπλάσια πιο ωφέλιμοι από την φυσική άσκηση.Συγκεκριμένα, νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αναδεικνύει τη σημασία των κοινωνικών σχέσεων για την υγεία, την ευημερία και, τελικά, για τη διάρκεια ζωής κάποιου, εκτιμώντας ότι η ύπαρξη φίλων ισοδυναμεί, από άποψη υγείας, με το κόψιμο του τσιγάρου, ενώ παρέχει σχεδόν διπλάσια ωφέλεια σε σχέση με την φυσική άσκηση.

Τζέλ καταργεί τα σφραγίσματα;

Ενα τζελ το οποίο βοηθά στην «αναγέννηση» των δοντιών που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές εξαιτίας τερηδόνας,πιστεύουν οι επιστήμονες οτι θα βάλει τέλος στην ανάγκη για σφραγίσματα.

Κινητά: Εχουν 18 φορές περισσότερα μικρόβια από τα καζανάκια στις τουαλέτες!

Πιο βρώμικα και από τις λαβές στα καζανάκια της τουαλέτας είναι τα κινητά τηλέφωνα τα οποία πλέον αποτελούν προέκταση του χεριού μας!

Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα, το μέσο κινητό τηλέφωνο μεταφέρει μέχρι και 18 φορές περισσότερα εν δυνάμει επιβλαβή μικρόβια σε σχέση με μια λαβή σε ένα καζανάκι τουαλέτας.

Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν οι επικουρικές συντάξεις


Στον αέρα η κρατική εγγύηση

Εν αμφιβόλω τίθεται η δέσμευση της κυβέρνησης για την καταβολή των επικουρικών συντάξεων, μετά την απαίτηση της τρόικας να περάσει από «κόσκινο» τα οικονομικά στοιχεία των επικουρικών ασφαλιστικών ταμείων.

«Φάρμακο» για τα αρθριτικά το αλκοόλ βάσει νέας μελέτης


Ανακουφίζει από τα συμπτώματα

Η κατανάλωση αλκοόλ όχι μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, αλλά φαίνεται να μειώνει τη σοβαρότητα της ίδιας της πάθησης, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που για πρώτη φορά στον κόσμο έκανε μια τέτοια διαπίστωση.

Επιφυλάξεις των Βρυξελλών για τη συγχώνευση της Αegean με την Οlympic Αir

Προβληματίζει η δεσπόζουσα θέση

Επιφυλακτική εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη συνένωση της Αegean Αirlines με την Οlympic Αir, καθώς διαπιστώνει κίνδυνο παραβίασης της κοινοτικής νομοθεσίας για τον ελεύθερο ανταγωνισμό.

Δυσοίωνες προβλέψεις της Κομισιόν για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Κρίσιμη παράμετρος ο πληθωρισμός

Αρνητικές προβλέψεις για την εξέλιξη της ανάπτυξης στην Ελλάδα εμπεριέχει νέα έκθεση της Κομισιόν.

Προς ανανέωση της σύμβασης με την Intralot οδεύει ο ΟΠΑΠ


Επικυρώνει τη νέα συμφωνία

Ο ΟΠΑΠ θα επεκτείνει τη σύμβασή του με την Intralot, σε μια κίνηση που εκτιμάται ότι θα του δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει νέα προϊόντα, καθώς απελευθερώνεται η αγορά τυχερών παιχνιδιών, σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε την Τετάρτη στέλεχος του Οργανισμού στο Reuters.

Αισιοδοξία Γ.Παπακωνσταντίνου για την εφαρμογή του Μνημονίου


Συνέντευξη στους Financial Times

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την δεύτερη δόση του μηχανισμού χρηματοδότησης και θα φανεί συνεπής έναντι των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει με το Μνημόνιο, διατυπώνει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Ολόκληρο το κείμενο: «Τα όπλα μας είναι γεμάτα και έτοιμα να μιλήσουν»

Η προκήρυξη που έστειλε στα «ΝΕΑ» η Σέχτα Επαναστατών, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και συνεχίζει τις απειλές έχει ως εξής:

Δεύτερος «Καλλικράτης» βάζει τάξη στο κράτος

Όλα τα υπουργεία σε έναν χώρο

Ριζικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης, κτίρια, οργάνωση, δομή, επιχειρησιακή κατάσταση, των υπουργείων προβλέπει το σχέδιο «Καλλικράτης στο κράτος» που έχει επεξεργαστεί και άρχισε να υλοποιεί η κυβέρνηση.

Απειλούν πάλι με αίμα

Σε επίδειξη δύναμης παράλληλα με την εκτόξευση νέων απειλών εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, προχώρησε η Σέχτα Επαναστατών. Οι τρομοκράτες συνοδεύουν την προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με φωτογραφία του οπλοστασίου τους.

Άνοδο καταγράφει το Χρηματιστήριο την Τετάρτη

Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις σε μετοχές του κλάδου των τραπεζών.

Στις 10:50 ο Γενικός Δείκτης σημείωνε κέρδη 1,04%% στις 1.711 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 20 εκατ. ευρώ.