e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι θησαυροί του Άκη! Από το μπακάλικο στη κορυφή και τώρα στη φυλακή. Η σύλληψη και το παρασκήνιο. Ακόμη, η διαδρομή του από το… σαραβαλιασμένο citroen όταν γύρισε από το Μόναχο ως τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τα άλλα ακίνητά του, τον πανάκριβο γάμο του και τα σκάνδαλα που τον «στρίμωξαν».

- Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας: Διώχνουμε τους Ρώσους επενδυτές με απροκάλυπτη μεθόδευση στον διαγωνισμό της ΔΕΣΦΑ. Ακόμη, το διπλωματικό θρίλερ με τον Πούτιν, τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και η έξοδος της Gazprom από το «παιχνίδι». Οι αμερικανικές πιέσεις και η εμπλοκή.

Σκάνδαλο διαρκείας στους Εθνικούς δρόμους.


Διαβάστε στην Press Time



- Οι εργολάβοι προκαλούν. Η μη χρηματοδότηση των έργων που τείνουν να γίνουν «γεφύρι της Άρτας».

Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας:


Διαβάστε στην Press Time



Διώχνουμε τους Ρώσους επενδυτές με απροκάλυπτη μεθόδευση στον διαγωνισμό της ΔΕΣΦΑ. Ακόμη, το διπλωματικό θρίλερ με τον Πούτιν, τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και η έξοδος της Gazprom από το «παιχνίδι». Οι αμερικανικές πιέσεις και η εμπλοκή.

Αυτοί είναι οι θησαυροί του Άκη!


Διαβάστε στην Press Time



Από το μπακάλικο στη κορυφή και τώρα στη φυλακή. Η σύλληψη και το παρασκήνιο. Ακόμη, η διαδρομή του από το… σαραβαλιασμένο citroen όταν γύρισε από το Μόναχο ως τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τα άλλα ακίνητά του, τον πανάκριβο γάμο του και τα σκάνδαλα που τον «στρίμωξαν».

Η επιστήμη... πίσω από τα πασχαλινά έθιμα


Υπάρχουν αβγά που ακόμα και αν τα τσουγκρίσουμε, δεν σπάνε; Πού οφείλονται τα χρώματα και η λάμψη των πυροτεχνημάτων; Πώς κατασκευάζονται τα αερόστατα της Λαμπρής;

Παπαδήμος: Από τις επιλογές μας θα κριθεί η πορεία της Ελλάδας

Στην καθοριστική σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, στο μήνυμα που απηύθυνε προς τον ελληνικό λαό, με αφορμή τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών για τις 6ης Μαΐου.

JPMorgan: Αργά για να χρεοκοπήσει τώρα η Ελλάδα


«Εάν η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει όταν έγιναν γνωστά τα προβλήματα χρέους που αντιμετώπιζε, το πρόβλημα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο».

Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται το Χ.Α., διευρύνοντας τις απώλειες που κατέγραψε στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης. Το επενδυτικό ενδιαφέρον αναμένεται περιορισμένο ενόψει της τετραήμερης αργίας του Πάσχα.

Η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα αρχίζει να αποδίδει


Τελικά φαίνεται πως το «μαχαίρι» που μπήκε στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων... αποδίδει, καθώς το δημοσιονομικό όφελος που υπολογίζεται φτάνει στο 1,2 δισ. ευρώ.

Κόσμος Ολάντ: Αποκλείει ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί, δεν πρόκειται να υπάρξει τουρκική ένταξη στην ΕΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Εαρινές» μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

Νέες μειώσεις στις συντάξεις φέρνει ο Μάιος, ενώ σε οκτώ ισόποσες δόσεις θα παρακρατηθούν τα αναδρομικά για το διάστημα Ιανουαρίου - Απριλίου.

Ανεβαίνει ο υδράργυρος


Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βόρεια, πιθανές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνοδο της θερμοκρασίας.

Υπό έλεγχο η κίνηση στα λιμάνια της χώρας

Αν και η κρίση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην μαζική έξοδο προς τις διάφορες επαρχίες της χώρας και δη και στα νησιά, δεν είναι λίγοι αυτοί που από νωρίς τα χαράματα προσήλθαν στα λιμάνια για να ταξιδέψουν. Πάντως η όλη κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς, σε σχέση με άλλες χρονιές, η κίνηση παρουσιάζειο κάμψη.

Δευτέρα απολογείται ο Τσοχατζόπουλος


Στη ΓΑΔΑ θα περάσει το Πάσχα ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, οποίος συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.