e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


- Παπανδρέου- Βενιζέλος. Ή θα πετύχουν μαζί, ή θα βυθιστούν μαζί. Ο μεγάλος συμβιβασμός.


- Ευάγγελος αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών.
- Έφυγαν οι «κηπουροί» Δ.Δρούτσας και Μπιρμπίλη.
- Μεγάλος ηττημένος ο Γ. Ραγκούσης.
- «καταχωνιάστηκε» ο Γ. Παπακωνσταντίνου.


-Ολονύχτιο παζάρι για τη σύνθεση της νέας μεγάλης κυβέρνησης των 41 ατόμων.
Κυβερνητική επιτροπή-γίγας με 11 Υπουργούς. Με «ώρα ΠΑΣΟΚ» χθες ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός που κανονικά έπρεπε να γίνει μήνες πριν.


-Τι άλλαξε; Κατά πόσο μπορεί να λυθούν τα προβλήματα και να «ξεχαστούν» οι ευθύνες του χάους που δημιουργήθηκε με ευθύνη κομμάτων;

Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Διαβάστε στην Press Time


 Θα ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη του; τίποτα δεν είναι όπως και ο παγκοσμίως γνωστός αγώνας ταχύτητας συνεχώς απαξιώνεται.

Αγανακτισμένοι. Οι Ισπανοί σώπασαν εμείς συνεχίζουμε.

 

Διαβάστε στην Press Time



 Το «κίνημα» της πλατείας είναι εδώ με νέα συνθήματα. Οι επόμενες κινήσεις τους.

Ανοδος 3,8% στο Χ.Α.

Με σημαντικά κέρδη ολοκλήρωσε την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στον απόηχο της συμφωνίας Μέρκελ-Σαρκοζί για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, καθώς και του νέου κυβερνητικού σχήματος.Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 1.254,02 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο 3,8%. Σε εβδομαδιαία βάση ο δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,13%.

Μέρκελ: «Στηρίζω τον 'Ελληνα πρωθυπουργό»


Την υποστήριξή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε με το γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ύστερα από τη συνάντησή τους στο Βερολίνο. «Θα ήταν καλό, αν η αντιπολίτευση υποστήριζε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτό θα βελτίωνε τις δυνατότητες να οδηγηθεί η Ελλάδα στο σωστό δρόμο». Κατά τη συνάντησή τους, οι δύο ηγέτες κατέληξαν στη βάση των όρων της συμφωνίας της Βιέννης ώστε χωρίς καθυστερήσεις να προχωρήσει το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει τη στήριξή μας» δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος και, αναφερόμενη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου χθες, τόνισε:«Μπόρεσα να διαπιστώσω πόσο μεγάλη είναι η δέσμευση του πρωθυπουργού προκειμένου να ανταποκριθεί η Ελλάδα στις υποχρεώσεις της, καθώς και με ποιο τρόπο αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να ακολουθήσει το σωστό δρόμο».

Δημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων την Τρίτη για την άντληση 1,25 δισ. ευρώ

Στις αγορές για ρευστότητα


Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 1,25 δισ. ευρώ, την Τρίτη 21 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Ρομπότ προσσελήνωσης κάνει πρόβα στη NASA

Σάλτο στο φεγγάρι


Εκτοξεύοντας έναν σχεδόν αόρατο πίδακα αερίου από το κάτω τμήμα του, ένα πειραματικό ρομπότ προσσελήνωσης πέταξε για πρώτη φορά αυτόνομα στα εργαστήρια του Κέντρου Διαστημικής Πτήσης Marshall της NASA.

Έκκληση Μπαρόζο για πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα

«Στηρίξτε τις μεταρρυθμίσεις»


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο απηύθυνε έκκληση την Παρασκευή προς τους Έλληνες πολιτικούς να στηρίξουν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα, λέγοντας ότι η ίδια η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εργαστούν από κοινού προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοοικονομική σταθερότητα στην Ευρώπη.«Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμειες να βάλουν όλη τους την δύναμη ώστε να διασφαλιστεί ευρύτερη πολιτική στήριξη στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα. Είναι μεταρρυθμίσεις για το καλό του λαού και για το καλό της Ελλάδας», είπε ο κ. Μπαρόζο.

Τη Δευτέρα συναντάται με Μπαρόζο και Γιούνκερ ο Γιώργος Παπανδρέου

Μετά το κλείσιμο του εσωτερικού μετώπου


Για τη Δευτέρα ορίστηκε το ραντεβού του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με ελληνική κυβερνητική πηγή που επικαλείται το Reuters.

Ανακάλυψαν μανιτάρι «Μπομπ Σφουγγαράκης»

Ένα νέο είδος μανιταριού που είναι ακριβώς ίδιο με θαλάσσιο σπόγγο και έχει τις ιδιότητές του, ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και το ονόμασαν «Μπομπ Σφουγγαράκης».«Είναι εκπληκτικό το πόσο μοιάζει με σφουγγάρι θάλασσας! είναι πορτοκαλί, ζαρωμένο και με μεγάλες οπές», σχολιάζει ο ερευνητής Ντένις Ντεζαρτίν.

"Απρόβλεπτες" οι συνέπειες από ένα "σκληρό κούρεμα"

Με μία νέα δήλωση στο πλαίσιο της γνωστής σεναριολογίας που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει από σειρά υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρώπης, και που δε φαίνεται να προσφέρει ουδεμία ουσιαστική βοήθεια στην Ελλάδα, επανήλθε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εκφράζοντας την εκτίμηση πως ένα «σκληρό κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων θα έθετε σε κίνδυνο άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θα είχε απρόβλεπτες επιπτώσεις.

Γιατί δεν ορκίστηκαν 4 υπουργοί ;

Απόντες από την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης που έγινε πριν λίγη ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο Δημήτρης Ρέππας, ο Χάρης Καστανίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Χάρης Παμπούκης

Πρεμιέρα για τα μηχανογραφικά χωρίς τις βαθμολογίες

Χωρίς την ανακοίνωση των βαθμολογιών άρχισε σήμερα η κατάθεση μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για την επιλογή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουνίου. Εάν δεν εκδοθούν τελικά σήμερα, φαίνεται ότι όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στο Σαββατοκύριακο για να είναι έτοιμες οι βαθμολογίες την προσεχή Δευτέρα και να αναρτηθούν στα λύκεια.

Συμφωνία Μέρκελ - Σαρκοζί για εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών στο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

Λύση στο πρότυπο της «Πρωτοβουλίας της Βιέννης»


Σε συμφωνία για τον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών στο νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας κατέληξαν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο την Παρασκευή. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σαρκοζί μετά τη συνάντηση, αυτό που συμφωνήθηκε είναι μία λύση κατά το πρότυπο της «Πρωτοβουλίας της Βιέννης», δηλαδή η εθελοντική συμφωνία μετακύλισης του ελληνικού χρέους.

'Αγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικές υλικές ζημιές


Άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης. Με μαρκαδόρο σχεδίασαν σβάστικες ενώ διέγραψαν την ιστορία που υπάρχει στο μάρμαρο του μνημείου για τον αριθμό των θυμάτων.

Στη Μύκονο Shakira - Pique!

Είναι εδώ και... απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από την ''αγανακτισμένη'' πρωτεύουσα. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς showbiz, η Shakira και ο Pique, βρίσκονται από την Τετάρτη στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές...

Επελέγησαν οι βουλευτές της Βουλής των Εφήβων

Mε τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης επελέγησαν οι έφηβοι βουλευτές που θα συμμετάσχουν στη ΙΣΤ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, οι εργασίες της οποίας θα γίνουν από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ανακούφιση από τους φορείς του τουρισμού

Με ανακούφιση υποδέχεται ο τουριστικός κόσμος της χώρας τη διατήρηση του τουριστικού επιτελείου της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι πρυτάνευσε η λογική και η σταθερότητα λίγο πριν το ζενίθ της τουριστικής περιόδου. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων, Γιώργος Τελώνης, επεσήμανε, ότι η κυβέρνηση έχει καταλάβει τον ρόλο του τουρισμού και ευτυχώς δεν προχώρησε σε αλλαγές και διατήρησε ένα σχήμα που μέχρι τώρα έχει βοηθήσει τον τουρισμό.Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι πολύ θετικό είναι και το γεγονός ότι δεν επαληθεύτηκε αυτή την περίοδο το σενάριο των πρόωρων εκλογών που θα ήταν καταστροφικό για τον ελληνικό τουρισμό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο "κόκκινος κατάλογος" των απειλούμενων πουλιών

Ανάμεσα στα είδη υπό εξαφάνιση κατατάσσεται η ώτιδα της Ινδίας, ένα από τα μεγαλύτερα πουλιά του κόσμου, σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο Κόκκινο Κατάλογο των Απειλούμενων Πουλιών, που ανακοίνωσε η Διεθνής Ένωση για την Προστασία της Φύσης (IUCN).Το κυνήγι, η ανθρώπινη όχληση (π.χ. τουρισμός), η απώλεια και ο κατακερματισμός των βιοτόπων έχουν περιορίσει τον πληθυσμό της ώτιδας σε λιγότερες από 250.

Σε μουσείο το φόρεμα από κρέας της Lady Gaga!

Το διάσημο κοστούμι από κρέας που φόρεσε η Lady Gaga στα MTV Video Music Awards την περασμένη χρονιά, που είναι το μακράν πιο extreme κοστούμι που έχει βάλει ποτέ και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, πρόκειται να εκτεθεί στο Rock and Roll Hall of Fame στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπως έγινε γνωστό.Το φόρεμα που είναι ραμμένο στο χέρι, είχε δημιουργηθεί από κομμάτια ωμού βοδινού, ωστόσο υπέστη ειδική επεξεργασία προκειμένου να μπορεί να εκτεθεί στο μουσείο. Μάλιστα, εκπρόσωπος του μουσείου ανέφερε πως το κοστούμι έπρεπε να βαφτεί ώστε το κρέας να δείχνει φρέσκο, καθώς το χρώμα του έφυγε λόγω της επεξεργασίας που υπέστη.

H Monica Belluci γυμνή... χωρίς μακιγιάζ!

Στα 47 της χρόνια μπορεί ακόμα να κόβει την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού... Η Monica Belluci φωτογραφήθηκε ολόγυμνη και χωρίς μακιγιάζ για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle και είναι από τις φορές που τα λόγια είναι περιττά...

Ο πρωθυπουργός βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό, σχολιάζει η ΝΔ

«Ομολογία αποτυχίας η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου»


Για έναν «ανασχηματισμό-καραμπόλα» και μία «κυβέρνηση υπό προθεσμία» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκης, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα. Χαρακτηρίζει «κυρίαρχη ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής» την αντικατάσταση του Γ.Παπακωνσταντίνου και τονίζει ότι ο Γ.Παπανδρέου «βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό».«Ο κ.Παπανδρέου πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Μετά βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό. Έναν ανασχηματισμό-καραμπόλα, που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Διπλωματική ασυλία επικαλέστηκε πριν συλληφθεί ο Στρος-Καν

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, οι διάλογοι και τα τεκταινόμενα μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος-Καν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Γιούνκερ: Μην καθυστερείτε τη βοήθεια προς την Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Eurogroup διαφωνεί με την προοπτική καθυστέρησης μέχρι το Σεπτέμβριο της απόφασης για το νέο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης της Ελλάδας.

Η κριτική της αντιπολίτευσης στο νέο κυβερνητικό σχήμα


Κριτική στη σύνθεση των προσώπων που αποτελούν το νέο κυβερνητικό σχήμα και την πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει, άσκησαν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Άνοδος στο Χρηματιστήριο μετά τον ανασχηματισμό

Άνοδο παρουσιάζει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και την αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου από Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών.

Σημαντική άνοδο σημειώνουν οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Βελτιώνεται ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βελτιωμένο καιρό με ηλιοφάνεια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ίσως εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες στηΜακεδονία κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Νέο κυβερνητικό σχήμα με αναβάθμιση Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου στο Περιβάλλοντος

Ανακατατάξεις στα χαρτοφυλάκια


Απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών (αναλαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος), αναβάθμιση του Ευ.Βενιζέλου και ανακατατάξεις στα χαρτοφυλάκια ήταν ουσιαστικά η απόφαση του πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο.