e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Τράπεζες. Πάμε για συνένωση Eurobank, Πειραιώς και Εμπορική. Δεδομένος ο κρατικός βραχίονας Εθνικής – ΤΤ και ΑΤΕ. Τι θα κάνει η Alpha Bank.
Οι συναντήσεις, το Μαξίμου αλλά και ποια μέρα ξημερώνει για την Τράπεζα Κύπρου. Στο φως οι αποφάσεις για την Αγροτική.

Αποκρατικοποιήσεις. Γιατί χαμήλωσε ο πήχης; Οι αποφάσεις για τη ΔΕΗ και το σχέδιο που έχει ο Στουρνάρας για επενδύσεις με ομόλογα του ελληνικού χρέους. Η αλά – Ερντογάν σύσταση Διεύθυνση Αποκρατικοποιήσεων στο Μαξίμου.

Επαναδιαπραγμάτευση. Πως, πότε και γιατί.
Το καυτό καλοκαίρι της αβεβαιότητας, οι μεγάλες πιέσεις της Ευρώπης, η γερμανική στάση και τα τρία σενάρια για το μέλλον μας. Πως αποφεύχθηκε η μεγάλη ενδοκυβερνητική κρίση.

Οι σαγιονάρες δεν ενδείκνυνται για όλες τις ώρες


Μπορεί οι σαγιονάρες να είναι ωραίες και πρακτικές για την παραλία ή για τις πισίνες, αλλά όταν πρόκειται για μεγάλους περιπάτους, οι ειδικοί προτρέπουν να φοράτε κανονικά παπούτσια.

Η Goldman Sachs βλέπει με άλλο... μάτι την Ελλάδα

Θετικές επισημάνσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας περιλαμβάνει χθεσινή έκθεση της Goldman Sachs.

Ικανοποίηση Χαν για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ

Την ικανοποίησή του για το ποσοστό απορρόφησης του 4ου ΕΣΠΑ εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ο Επίτροπος για θέματα περιφερειακής πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, ο οποίος 13 και 14 Ιουλίου θα επισκεφθεί την Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

"Η Ελλάδα μπορεί να γίνει... Ζιμπάμπουε"

Την Ελλάδα να γίνεται μια δεύτερη Ζιμπάμπουε, σε περίπτωση που, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεν εφαρμοστεί το δικό του «Σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», για το οποίο μάλιστα απέσπασε και διεθνές βραβείο, προφητεύει ο επικεφαλής της βρετανικής εταιρείας συμβούλων «Capital Economics», οικονομολόγος λόρδος Ρότζερ Μπουτλ, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».

Συμπληρωματική έρευνα για τον Ανδρίκο Παπανδρέου ζητά ο Εισαγγελέας

Τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας για το σκέλος της έρευνας που αφορά αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) του ελληνικού χρέους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ενδεχόμενη ανάμειξη του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, στην υπόθεση, ζητά ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρη Κορέα.

Ζητά αποφυλάκιση λόγω... ναρκισσισμού!


Γνωμάτευση επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής προσκόμισε η προσωρινά κρατούμενη Βίκυ Σταμάτη - σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου -, σύμφωνα με την οποία φέρεται να είναι "γεμάτη από δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία" και να πάσχει από "ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και αυτό σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό της στη φυλακή αυξάνει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφικών τάσεων".

Προβολή της Ελλάδας μέσα από τους ίδιους τους επισκέπτες της

Μία... διαφορετική πρόταση για την ενίσχυση της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με απλές και ανέξοδες λύσεις προωθεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Μικρή άνοδος στο Χ.Α.

Μικρή άνοδο σημειώνει σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Αυτή την ώρα (11:06) ενισχύεται κατά 0,29% και διαμορφώνεται στις 607,52 μονάδες.

Ο έρωτας του Τζάγκερ με τον Μπάουι!

Η νέα βιογραφία του Μικ Τζάγκερ “Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” φέρνει στο φως πιπεράτες λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Ντέιβιντ Μπάουι!
Υποψίες για την τρελή ερωτική ζωή του Μικ Τζάγκερ υπήρχαν πάντα. Όπως και για αυτή του Ντέιβιντ Μπόουι.
Ενώ μέσα σε όλα είναι γνωστή και η φιλία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες από τα 70’s, όπως και η συνεργασία τους στα 80’s.

Κίνα: Σε συναγερμό μετά την επίθεση από πιράνχας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές πόλης της νότιας Κίνας μετά την επίθεση από πιράνχας που δέχθηκαν δυο άνθρωποι σε ποταμό και προσφέρουν 1.000 γιουάν (160 δολάρια) για κάθε ψάρι που θα πιάνεται ζωντανό ή νεκρό, μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Κυκλοφορούν απαγορευμένες εικόνες του Πάπα




Το γερμανικό σατιρικό περιοδικό Titanic σκοπεύει να προχωρήσει στη δημοσίευση των αμφιλεγόμενων, μονταρισμένων φωτογραφιών του πάπα Βενέδικτου, αψηφώντας τη δικαστική απόφαση που του απαγόρευε να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τεύχος, κατόπιν προσφυγής του Βατικανού.

Ακόμη και σε δέκα δόσεις η καταβολή του φόρου εισοδήματος

«Ανάσα» στους φορολογούμενους επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Οικονομικών, μέσω ρύθμισης που παρέχει τη δυνατότητα καταβολής του φόρου εισοδήματος ακόμη και σε δέκα δόσεις.

Χορν: Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από ό,τι πιστεύουν οι Γερμανοί

Αποστάσεις από την αρνητική στάση των Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα κρατά ο οικονομικός διευθυντής του Ινστιτούτου για την Μακροοικονομία και τον Προϋπολογισμό Γκούσταβ Χορν.

Ιδρύονται 25 χώροι κράτησης παράνομων μεταναστών


Eπανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντησή του με την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλστρομ στις Βρυξέλλες, προανήγγειλε την ίδρυση 25 χώρων κράτησης μεταναστών που μπήκαν παράνομα στη χώρα.

ΕΕ: Προτάσεις για περαιτέρω μείωση εκπομπών CO2 από αυτοκίνητα

Τις προτάσεις της για την περαιτέρω μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τα αυτοκίνητα έως το 2020 παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.