e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime




Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

- Εκδίκηση και αίμα στο Άκης- Gate. Δύο δολοφονίες και μια αυτοκτονία για την προμήθεια των εκατομμυρίων. TOR-M1: Τα αντιαεροπορικά του θανάτου.O Καμπούρογλου, οι Ρώσοι και ο Σπώκος. Τα ιδιόγραφα σημειώματα του Τσοχατζόπουλου για τα 25 εκατομμύρια δολάρια και οι άλλες εισπράξεις.  Το μυστήριο, οι διαδρομές, η έρευνα που περιπλέκεται.

- Τα 555 εκατομμύρια των τραπεζών, θα τα πληρώσει ξανά ο λαός! Νέα «δωράκια» στους τραπεζίτες για την σωτηρία τους. Συνηθισμένη πια η πρόκληση. 218 δις πήραν οι τραπεζίτες από Καραμανλή – Γιώργο και Παπαδήμο.

- Ντοκουμέντο. Δεν λένε την αλήθεια για τις δανειακές συμβάσεις. Οι διαφορές που προκύπτουν από την ΤΤΕ, τον  EFSF και τον προϋπολογισμό.

Ο Σάφα και η «εισβολή».




Διαβάστε στην Press Time
 
Για το σκάνδαλο των ναυπηγείων υπάρχει κάποιος να μιλήσει; Το ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι και η «συμφωνία».

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην Press:




Διαβάστε στην Press Time

 «Η πεολειχία προκαλεί…καρκίνο στο φάρυγγα». Ακόμη, επιμένει στα περί ψυχοπαθολογικών καταστάσεων για τους ομοφυλόφιλους .

Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2020 και βλέπουμε!


Διαβάστε στην Press Time



Αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ο Δένδιας ζητάει από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, να του στείλει συμβούλους ώστε να αναδιαρθρώσει τα πολυδύναμα τμήματα.

Τα 555 εκατομμύρια των τραπεζών, θα τα πληρώσει ξανά ο λαός!




Διαβάστε στην Press Time


Νέα «δωράκια» στους τραπεζίτες για την σωτηρία τους. Συνηθισμένη πια η πρόκληση. 218 δις πήραν οι τραπεζίτες από Καραμανλή – Γιώργο και Παπαδήμο.

Εκδίκηση και αίμα στο Άκης- Gate.




Διαβάστε στην Press Time

Δύο δολοφονίες και μια αυτοκτονία για την προμήθεια των εκατομμυρίων. TOR-M1: Τα αντιαεροπορικά του θανάτου.O Καμπούρογλου, οι Ρώσοι και ο Σπώκος. Τα ιδιόγραφα σημειώματα του Τσοχατζόπουλου για τα 25 εκατομμύρια δολάρια και οι άλλες εισπράξεις.  Το μυστήριο, οι διαδρομές, η έρευνα που περιπλέκεται.