e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τρόικα: Απολύστε Δημοσίους Υπαλλήλους

Νέο μαχαίρι στο μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο αλλά και απολύσεις ζητεί τώρα η Τρόικα, βάζοντας στο στόχαστρο της χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο με σύμβαση αορίστου χρόνου.

H απαγόρευση αυξάνει το κάπνισμα!


Οι απαγορευτικές πινακίδες για το κάπνισμα μπορεί τελικά να ενθαρρύνουν περισσότερους ανθρώπους να ανάψουν τσιγάρο, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αντικαπνιστική διαφημιστική εκστρατεία ίσως γυρνάει μπούμερανγκ σε ένα βαθμό, αυξάνοντας την επιθυμία πολλών καπνιστών για τσιγάρο.

Μετρό: Στάση εργασίας στις 11 Μαϊου, ως τις 8 το πρωί

Με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στην κινητοποίηση που διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την προσεχή Τετάρτη, 11 του μηνός.

Τα κινητά του μέλλοντος θα φορτίζονται όταν… τους μιλάμε

Εφεύρεση Νοτιοκορεατών επιστημόνων μετατρέπει τον ήχο σε ηλεκτρική ενέργεια


Αν η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου έχει μετατραπεί σε καθημερινό «εφιάλτη» και η απεγνωσμένη αναζήτηση φορτιστή δεν αποδίδει πάντα καρπούς, τότε η νέα εφεύρεση μιας ομάδας Νοτιοκορεατών επιστημόνων θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.  

«Κρούει τον κώδωνα» ο Λοβέρδος

Δήλωση "βόμβα" έκανε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εκφράζοντας επιφυλάξεις για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θέτοντας παράλληλα τον εαυτό του στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

«Ανελέητες επιθέσεις σε βάρος της χώρας»

Με αφορμή το επίμαχο δημοσίευμα του Spiegel και το γενικό κλίμα που διαμορφώνεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε σε πανεθνική προσπάθεια κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

«Είναι η ώρα για την αναδιάρθρωση»

Αν η Ελλάδα θέλει να καλύτερους όρους για το πακέτο ενίσχυσής της, θα πρέπει να αναδιαρθρώσει το χρέος της, δήλωσε ένα ανώτερο στέλεχος της Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας, σύμφωνα με το Reuters.

«Πιο φιλόδοξη η διάσωση της Πορτογαλίας»

Το οικονομικό σχέδιο διάσωσης της Πορτογαλίας είναι πιο φιλόδοξο από αυτό της Ελλάδας σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σύμφωνα με το Reuters. Την ίδια στιγμή, η ΕΕ βρίσκεται υπό πίεση για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τα πακέτα διάσωσης της Ελλάδας και Ιρλανδίας.

Αναστέλλεται η λειτουργία πυρηνικού σταθμού στην Ιαπωνία

Βρίσκεται κοντά σε τεκτονικό ρήγμα


Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τον πυρηνικό σταθμό Χαμαόκα, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε τεκτονικό ρήγμα στην κεντρική Ιαπωνία, αποφάσισε τη Δευτέρα την αναστολή της λειτουργίας του, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού της χώρας.

Απανωτές συσκέψεις για την οικονομία

Απανωτές συσκέψεις για την οικονομία γίνονται σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στον απόηχο της σύσκεψης του Λουξεμβούργου κι ενόψει της αυριανής επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα.  

Δικάζεται για εξαγορά μάρτυρα ο Μπερλουσκόνι


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός, κατηγορούμενος για εξαγορά μάρτυρα


Στο δικαστήριο του Μιλάνου παρουσιάστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που κατηγορείται για εξαγορά μάρτυρα.  

Εισαγγελική παρέμβαση για το δημοσίευμα του Spiegel που «έδειχνε» την έξοδο από το ευρώ

Διασπορά ψευδών ειδήσεων


Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου με αφορμή το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, περί ενδεχόμενου εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Die Welt: Επιμήκυνση χρέους με ανταλλαγή ομολόγων θέλει η Γερμανία

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt αναφέρει ότι η Γερμανία θέλει από την Ελλάδα την ανταλλαγή των παλαιών ομολόγων με νέα


Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων ομολογιακών οφειλών της Ελλάδας επιθυμεί η Γερμανία, όπως προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt, η οποία επικαλείται κυβερνητικούς κύκλους του Βερολίνου.  

Δύο κυβερνητικές συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για την Οικονομία

Στο επίκεντρο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα


Όλες τις σοβαρές εκρεμότητες, προκειμένου να κλειδώσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, επιχειρεί να κλείσει η κυβέρνηση, στον απόηχο της σύσκεψης του Λουξεμβούργου και καθώς στην Αθήνα καταφθάνει η τρόικα.