e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Mη χάσετε αύριο την PRESS time.Τη μοναδική ελεύθερη και ανεξάρτητη εφημερίδα

Αυτό το Σάββατο



Η Press Time αποκαλύπτει










-Οι διαδρομές του σκανδάλου της Siemens και του ατέλειωτου λαδώματος. Γιατί άνοιξε ξαφνικά το στόμα του ο άνθρωπος του Σημίτη. Πού πήγαν τα 10 εκατομμύρια μάρκα; Θα κουκουλώσει η ομολογία του Μαντέλη τις μίζες των 10 πολιτικών; Πώς το «συνεταιράκι» του Τόμπρα «ξεπούλησε» στους Γερμανούς και την Ιντρακομ τις επικοινωνίες. Ποιοι έχουν την ευθύνη για την ατιμωρησία.

MIG: Αυξημένες κατά 25% οι ενοποιημένες πωλήσεις

Αύξηση κατά 25% σε σχέση με το 2009 παρουσίασαν το πρώτο τρίμηνο του 2010 οι ενοποιημένες πωλήσεις τις Marfin Investment Group (MIG), οι οποίες ανήλθαν σε 457,7 εκατ. ευρώ.



Ενισχυμένα κατά 2% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος ήταν και τα μικτά κέρδη τριμήνου, αγγίζοντας τα 113,4 εκατ. ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος,

Χωρίς διαβατήριο πλέον στη Σερβία

Μόνο με την ταυτόητά τους, χωρίς να χρειάζονται πλέον διαβατήριο, θα μπορούν να περνούν από το σερβικό έδαφος οι πολίτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τουριστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σέρβος πρωθυπουργός Μίρκο Τσβέτκοβιτς.

«Η κυβέρνηση εξέτασε αυτό το ζήτημα και αποφάσισε να επιτρέψει στους πολίτες της ΕΕ να περνούν με μια απλή ταυτότητα», δήλωσε ο Τσβέτκοβιτς μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Μολότοφ σε σμηναρχία μάχης στην Κρήτη

Βόμβες μολότοφ εντός της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι της Κρήτης έριξαν άγνωστοι το πρωί.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ερρίφθησαν συνολικά 17 μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, η οποία όμως κατασβέστηκε γρήγορα χωρίς την πρόκληση υλικών ζημιών.
Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ανέρευση των δραστών ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δεδομένο. Με 8 εκ ρήτρα ο Μουρίνιο έκλεισε στη Ρεάλ.

O No 1, Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να θεωρείται πλέον και επίσημα προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τη Δευτέρα παρουσιάζεται στο «Μπερναμπέου» με τους Μαδριλένους να πληρώνουν ρήτρα 8 εκ. ευρώ.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με το ταξίδι του Φλορεντίνο Πέρεθ στο Μιλάνο όπου στις συζητήσεις που έγιναν ξεπεραστηκαν όλα τα προβλήματα, αφού ο πρόεδρος τςη ισπανικής ομάδας συναντήθηκε με τον ομόλο του της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι.Τη Δευτέρα (14.00 ώρα Ελλάδας) ο Μουρίνιο θα βρίσκεται στο «Μπερναμπέου» όπου θα παρουσιαστεί μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους

To πήρε το κορίτσι ο Δέλλας.

Επιτέλους γάμος για τη Γωγώ και οικογενίακή ζωή πλέον με τη βούλα.Ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα ενώθηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ ακολούθησε η βάφτιση της κορούλας τους που πήρε το όνομα Βικτώρια!

Το ζευγάρι διανυκτέρευσε σε σουίτα του κτήματος, ενώ η Γωγώ πήγε στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου με μια λευκή Rolls Royce.

Ο Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας

Ο Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας από "ΑΑΑ" σε "AA +" λόγω των κακών προοπτικών ανάπτυξης από το βαρύ ιδιωτικό χρέος της χώρας.

Από τον Πειραιά αρχίζουν oι ανακρίσεις για τα σικέ ματς

Ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά Ηλίας Κωνσταντακόπουλος κάλεσε τη Δευτέρα τους πρώτους μάρτυρες, ακολουθώντας την παραγγελία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου...

Εντοπίστηκε λαγοκέφαλος στον Κυπαρισσιακό

Έναν λαγοκέφαλο μήκους 45 εκατοστών και βάρους περίπου ενός κιλού ανέσυραν με τα δίχτυα τους ψαράδες στον Κυπαρισσιακό Κόλπο.

Εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ

Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των 71 Νομαρχιακών Οργανώσεων και των 980 Διοικήσεων των Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, διεξάγονται την Κυριακή 30 Μαΐου 2010.

To περιοδικό του μέλλοντος είναι ήδη εδώ

ΤΟ WIRED ΣΤΟ IPAD

Αν κάτι έχει ενθουσιάσει τις τελευταίες ώρες τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο αυτό είναι το πρώτο τεύχος του περιοδικού Wired για το iPad. Κάθε σελίδα του περιοδικού αυτού είναι από μόνη της μια καλά στημένη ξεχωριστή web παρουσίαση και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της PRESStime

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Οι διαδρομές του σκανδάλου της Siemens και του ατέλειωτου λαδώματος. Γιατί άνοιξε ξαφνικά το στόμα του ο άνθρωπος του Σημίτη. Πού πήγαν τα 10 εκατομμύρια μάρκα; Θα κουκουλώσει η ομολογία του Μαντέλη τις μίζες των 10 πολιτικών; Πώς το «συνεταιράκι» του Τόμπρα «ξεπούλησε» στους Γερμανούς και την Ιντρακομ τις επικοινωνίες. Ποιοι έχουν την ευθύνη για την ατιμωρησία.


-Αποκλειστικό: Φάκελος- μυστήριο έκανε «φτερά» από την Ιερά Σύνοδο! Ποιος τον έκλεψε και γιατί; Τρέχει και δε φτάνει ο Ιερώνυμος.

ΟΟΣΑ: Μείωση των ελλειμμάτων χωρίς επιπτώσεις στην ανάπτυξη

Για μείωση των ελλειμμάτων, χωρίς, όμως, να βλάψουν την ανάπτυξη δεσμεύθηκαν οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών- μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της ετήσιας υπουργικής συνόδου στο Παρίσι.

Εκλογή προέδρoυ την Τετάρτη

Την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εκλογή νέου προέδρου. Αρνήθηκε την πρόταση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Συνθήματα υπέρ Πατέρα και κατά Τζίγκερ από τους συγκεντρωμένους οπαδούς...

Δραπέτευσε ο Ρουμάνος που είχε κλέψει ιερή εικόνα

Από το Τμήμα Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης απέδρασε ο φερόμενος ως κλέφτης της εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας της Μονής Έλωνας Κυνουρίας, Ρουμάνος οικονομικός μετανάστης, Λουτσένκο Γκρέντερ.

Οι ευθύνες και τα αδιέξοδα σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό


Διαβάστε στην Press Time


Πού οδηγούν τα πολυμετοχικά «ναυάγια» και ποιες οι εξελίξεις. Ο «βάζελος» και ο «γαύρος» γράφουν για την κρίση στο τριφύλλι και στο λιμάνι.

Ο Γερουλάνος ξεκαθαρίζει: «Δεν κόβω τη Eurovision»

Διαβάστε στην Press Time


Ο υπουργός Πολιτισμού εξηγεί στην Press ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η χώρα μας να συμμετέχει στο διαγωνισμό. Τι περικοπές θα κάνει. Ακόμα: Σημαντικοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη Eurovision, μιλούν γι’ αυτή.

Νέα «βόμβα» Καμμένου για τις υποκλοπές στο τηλέφωνο του πρωθυπουργού


Διαβάστε στην Press Time


Δεν πείθουν οι δικαιολογίες για το κόψιμο του τηλεφώνου του Παπανδρέου. Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει ότι υπάρχουν «απομακρυσμένα κέντρα ελέγχου» τα οποία μπορούν να παρακολουθούν όλους μας και, φυσικά και τον πρωθυπουργό.

Πώς «έφαγαν» την ηρωική δασκάλα του Έβρου

Διαβάστε στην Press Time


Μετατίθεται η Χαρά Νικοπούλου, μετά από την «πολεμική» που δέχτηκε από τη Θάλεια Δραγώνα. Η απάντηση της Διαμαντοπούλου και η κάλυψη στη γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας. Ακόμα: Ο Πανεπιστημιακός Γιώργος Παύλου εκτοξεύει νέες σκληρές κατηγορίες κατά της Δραγώνα.

Έρχεται δίωξη Σανιδά για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου

Διαβάστε στην Press Time


Πιθανό να κατηγορηθεί για παρεμπόδιση αποστολής της δικογραφίας ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. «Ξηλώνεται» άλλη μία εισαγγελέας για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Απίστευτο: Φάκελος- μυστήριο εξαφανίστηκε από την Ιερά Σύνοδο!

Διαβάστε στην Press Time


Μεγάλο σάλος στο Συνοδικό Μέγαρο από την απώλεια φακέλου. Αρχικά πληροφορίες έλεγαν ότι τα έγγραφα που εκλάπησαν, αφορούσαν πρακτικά συνεδριάσεων της Δ.Ι.Σ., στη συνέχεια έγινε ότι ανήκε στη Διεύθυνση Προσωπικού της Συνόδου. Τρέχει και δε φτάνει ο Ιερώνυμος.

Πού πήγαν τα 10 εκατομμύρια μάρκα;

Διαβάστε στην Press Time


Πόσο πιθανό να είναι «κουκουλώσει» τις μίζες των 10 πολιτικών η ομολογία του Μαντέλη; Γιατί άνοιξε ξαφνικά το στόμα του ο άνθρωπος του Σημίτη και ποιοι φταίνε που οδηγήθηκε το τεράστιο σκάνδαλο στο χάος της ατιμωρησίας. Ακόμα: Οι διαδρομές της μίζας της Siemens. Και: Τάσος Μαντέλης: Το συνεταιράκι του Τόμπρα που «ξεπούλησε» σε Γερμανούς και Intracom τις επικοινωνίες της χώρας μας.

Σενάρια ιδιωτικοποιήσεων σε ΔΕΗ-ΔΕΠΑ

Σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση εξελίσσονται οι αποκρατικοποιήσεις στον ενεργειακό τομέα, της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ και της ΔΕΠΑ, αφού το μοντέλο της περαιτέρω μετοχοποίησης «κολλά» στα χαμηλά έσοδα που θα απέφερε, λόγω της συγκυρίας στο Χ.Α. και την οικονομία.

Μείωση 4% στις καταθέσεις της ελληνικής τραπεζικής αγoράς

Μείωση 4% σημείωσαν οι καταθέσεις της ελληνικής τραπεζικής αγοράς το πρώτο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με την τράπεζα Πειραιώς. Η μείωση προέρχεται κατά 55% από ιδιώτες και 45% από επιχειρήσεις. Αναφορικά με το θέμα της ρευστότητας...

"Ελεύθερος με περιοριστικούς όρoυς o Κoρκoνέας και ο Σαραλιώτης"

"Περιοριστικούς όρους στους δύο ειδικούς φρουρούς, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, καθώς, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, θα αφεθούν ελεύθεροι την Κυριακή 6 Ιουνίου...

Καμπουράκης-Οικονομέας: Δίνουν τον λόγο στον πολίτη

Καμπουράκης-Οικονομέας: Δίνουν τον λόγο στον πολίτη

Η φωνή των αγανακτισμένων πολιτών ακούγεται πλέον....μέσα απο την εκπομπή "Κοινωνία-Ωρα Mega" . Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας αποφάσισαν να βγάζουν στον αέρα...καταγγελίες τηλεθεατών.

Απόφαση-σοκ για τις "κακοποιημένες" της Ρουμπάνη...

Σοβαρό "πλήγμα" σε ένα σάπιο -όπως όλα δείχνουν- Δίκτυο με κακοποιημένες-μαιμού οι οποίες κατήγγειλαν πολίτες ως βιαστές και σωματεμπόρους, χαρακτηρίζονταν θύματα φιλοξενούνταν στην Οργάνωση και στη συνέχεια να χορεύουν σε μαγαζιά σωματεμπόρων, έδωσε μια σημερινή απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων.

Τι κοινό έχουν Μπερλουσκόνι, Γκλέιζερ, Κόκκαλης και Τζίγγερ

Τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο; Πουλάει, δεν πουλάει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό. Πουλάει, δεν πουλάει ο Βαρδινογιάννης τον Παναθηναϊκό. Πουλάει, δεν πουλάει ο Γκλέιζερ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πουλάει, δεν πουλάει το αμερικανικό δίδυμο την Λίβερπουλ. Πουλάει, δεν πουλάει τη Μίλαν ο Μπερλουσκόνι. Τι κοινό έχουν όλοι τους; Μάλλον μετρούν δυνάμεις!

Δεν πωλείται η Γιουνάιτεντ

Η αδημονία των απανταχού φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ δεν θα πραγματοποιηθεί. «Δεν πωλείται η ομάδα», ξεκαθάρισε η οικογένεια από τις ΗΠΑ.

Με ανακοίνωση τους η οικογένεια Γκλέιζερ γνωστοποίησε στον αγγλικό Τύπο, σχετικά με τα σενάρια πώλησης των τέως πρωταθλητών Αγγλίας τα εξής:

Αιωνόβιος... γυναικολόγος!

Έχει φέρει στον κόσμο 18.000 παιδιά
Ο Χρόνος φαίνεται ότι δεν αγγίζει τον Αμερικανό μαιευτήρα Γουόλτερ Γουότσον ο οποίος ασκεί κανονικά το επάγγελμά του παρά τα 100 χρόνια του.

"Πούλα"! Μα...πουλάει!

Πολύς κόσμος έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟ και πολλοί από τους οπαδούς δηλώνουν και πάλι ότι δεν θέλουν τον Τζίγγερ. "Πούλα και φύγε", είναι ένα από τα συνθήματα. Το είπε, όμως: "Πουλάω"! Δεν το είπε;

Στο στόχαστρο τα λιμανάκια

"Κοντράκηδες" της παραλιακής βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στο στόχαστρο ανδρών της Τροχαίας Αττικής.Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης συνελήφθησαν τρία άτομα καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια οδήγησης ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Σταμάτησε η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία των εργασιών στην πετρελαιοπηγή στον Κόλπο του Μεξικού. Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αμερικανικής Ακτοφυλακής, ναύαρχος Θαντ Άλεν, η διαρροή πετρελαίου και αερίου, μετά την έκρηξη και τη βύθιση της πετρελαϊκής πλατφόρμας της BP, έχει σταματήσει χάρη στην έγχυση λάσπης και μπαζών στην πετρελαιοπηγή, όμως είναι άγνωστο αν αυτό θα διαρκέσει.

Ρύθμιση των χρεών των Νoσοκομείων

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η εξόφληση των εναπομενουσών οφειλών, ύψους περίπου 5,6 δισ. Ευρώ, των νοσοκομείων, θα γίνει ως εξής:

Είναι πολλά τα λεφτά...

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/7/7/5/87775/euro_notes_400.jpg
Να δω υπουργέ μου που θα βρεις τα 4.5! Δισ. εννοείται...Τόσα δεν λένε ότι θα βγούμε να δανειστούμε απ' τις αγορές γιατί το "Δεν δίΝω Τίποτα τσάμπα", μας έχει σε στενό μαρκάρισμα και η έκρηξη είναι έτοιμη να γίνει; Ένα σου λέω, να συμβουλευτείς τον Bler. Κάτι θα ξέρει. Από πρωθυπουργός έκανε το deal με την επιχειρηματικότητα και μάλιστα με αμοιβή "μαμούθ"!

Nέα καταδίκη για καταστροφή παραλίας


Mε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών τιμωρήθηκε σήμερα από το τριμελές πλημελειοδικείο Λασιθίου ο ιδιοκτήτης μεγάλου ξενοδοχείου στη Μίλατο, για τη διαμόρφωση αιγιαλού και παραλίας που έκανε το 2005 χρησιμοποιώντας δυναμίτες ...και εκρηκτικά.

Απεργία των δικηγόρων


Με απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας οι δικηγόροι θα απεργήσουν από 1η έως και 4η Ιουνίου 2010

Xιλιάδες Γάλλοι εργαζόμενοι στους δρόμους για το συνταξιοδοτικό

Εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα διαδήλωσαν την Πέμπτη σε ολόκληρη τη Γαλλία κόντρα στην αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης που δρομολογεί η κυβέρνηση Σαρκοζί. Τα συνδικάτα διαμηνύουν ότι η «μάχη τώρα αρχίζει». Προβλήματα στις πτήσεις και τις μετακινήσεις.... λόγω της απεργίας.

Για όλα (τους) φταίει ο Κόκκαλης...




Τα «χάλια» του έχει ο Ολυμπιακός, δεν λέμε. Ούτε είναι ανάγκη να είσαι οπαδός του για να το δεις, ή για να επισημάνεις τις ευθύνες του Κόκκαλη στην αγωνιστική απαξίωση της ομάδας. Για τα προηγούμενα χρόνια, άραγε, δεν του...οφείλει τίποτα ο Ολυμπιακός; Δεν πρόσφερε; (στον Ολυμπιακό, όχι στους...άλλους). Ξαφνικά κυκλοφορούν και κάτι περίεργα γκαλοπάκια που του ρίχνουν σχεδόν όλες τις ευθύνες. Όλες αυτές οι «φωνές» που ακούγονται ξαφνικά είναι, άραγε, γνήσιες, ή εξυπηρετούν συμφέροντα;

Λες ο G&P να έπεσε στα χέρια του ''Αρτέμη Μάτσα'';

http://sikam.files.wordpress.com/2010/03/dvsilogoi-1.jpg
Mαρτυριάρηδες υπάρχουν πολλοί. Απ' οτι μυρίζομαι έχει ξεσπάσει πόλεμος. Απ' τη μια οι φορολογικές δηλώσεις των φορό-φευγάτων που μοιράζονται δεξιά κι αριστερά κι απ' την άλλη οι "πλούσιοι πλην τίμιοι" εφοριακοί των 50.000 ευρώ ετησίως με τις... βίλες εκατομμυρίων! Εγώ πάντως ένα πράγμα εισπράττω...θεωρητικά! Ότι δεν ανήκουμε σε κανένα στρατόπεδο...

Ανακαλύφθηκε άγνωστο ζωικό βασίλειο


Νέα είδη πτηνών, αμφίβιων, ερπετών και μηρυκαστικών συνάντησε ομάδα ερευνητών στην Ινδονησία, πολλά από τα οποία δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστά στην επιστημονική κοινότητα.

Δύσκολοι καιροί για Μαντέληδες...

http://www.ccer.ro/userfiles/members/Logo%20Siemens_04071413.jpg
Εμείς δηλαδή μια χορηγία για ν' αντέξουμε τις αερολογίες που ακούμε κατά την προεκλογική περίοδο γιατί δεν έχουμε πάρει ποτέ; Ένα έχω να σου πω φίλε αναγνώστη. Δεν είναι καιρός να σε λένε Μαντέλη. Απ' το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, στο σκάνδαλο της Siemens κι ας μην έχεις καμία σχέση. Κρύψτε τις ταυτότητες!!!

Οριστικοποίηση αγωνιστικών κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ

Στην οριστικοποίηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων προχώρησε η ΑΔΕΔΥ. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "επειδή ορισμένα δεδομένα στην προώθηση νέων δυσμενών μέτρων στα εισοδηματικά, εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα, κάτω και από τη δυναμική των κινητοποιήσεων, διαφοροποιούνται χρονικά και στη βάση συνέχειας του αγώνα για την ανατροπή και των προηγούμενων πακέτων, ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων δράσης οριστικοποιείται, ως εξής: