e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πτώση 1,33% στο Χ.Α.



Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τη σημαντική άνοδο της Παρασκευής και τη σημερινή υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Moody's. 

Πλατινί, Γερουλάνος, Παπανδρέου… «έχουν αγώνα αύριο»

Έχουν «αγώνα» αύριο Παπανδρέου, Γερουλάνος και Πλατινί με στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Αυξήθηκαν όσοι δήλωσαν φέτος το εισόδημά τους


Σημαντική αύξηση κατά 14% σημείωσαν οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, που υποβλήθηκαν φέτος από τους φορολογούμενους. Ανήλθαν σε 2,75 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. 

Τέλος στις ταινίες γνησιότητας σε ποτά-τσιγάρα

Στη θέσπιση νέου συστήματος για την επισήμανση των αλκοολούχων ποτών και βιομηχανοποιημένων καπνών σε αντικατάσταση των ενσήμων ταινιών φορολογίας, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να αντιμετωπισθεί πιο αποτελεσματικά το λαθρεμπόριο. 

SOS για τις χελώνες του Αμβρακικού

Τουλάχιστον 20 χελώνες καρέτα - καρέτα έχουν εντοπιστεί νεκρές από την αρχή του χρόνου στον Αμβρακικό Κόλπο, ενώ δύο ακόμη χελώνες βρέθηκαν την Κυριακή νεκρές στο Καλαμίτσι Πρέβεζας. 

Ανεβαίνει το Google+

H νέα online υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης της Google, το Google+, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αφού σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις έχει πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια χρήστες.Το Google+ βρίσκεται σε λειτουργία μόλις 3 εβδομάδες, ωστόσο συνεχίζει να συγκεντρώνει τα βλέμματα και να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μεγάλη μερίδα του κοινού που σερφάρει στο διαδίκτυο.

Η κυβέρνηση εξετάζει «πάγωμα» συνεργασίας με Οίκους Αξιολόγησης


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Moody's για υποβάθμιση της Ελλάδας, η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει να πληρώνει συνδρομή σε τρεις οίκους αξιολόγησης και να διακόψει τη συνεργασία μαζί τους.  

Απολογήθηκε ο Νορβηγός

 Ολοκληρώθηκε η κεκλεισμένων των θηρών απολογία του νορβηγού που βύθισε όλη τη χώρα στο πένθος και συγκλόνισε τον κόσμο.Η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον δράστη αναχώρησε από το χώρο του δικαστηρίου ενώ ο δικαστή αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα την απόφασή του με την εισαγγελία να έχει ήδη ζητήσει την κράτησή του επί οκτώ εβδομάδες.

Αντιδρά για τα βαρέα η ΓΣΕΕ


Την αντίθεσή της με κάθε περικοπή της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, που δε βασίζεται σε ιατρικά επιστημονικά δεδομένα, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ. 

Από 1/8 αυτόφωρο για οφειλέτες του Δημοσίου

Από 1 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ.
 

Ραμαζάνι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ


Σε χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας το ραμαζάνι. 

Και τον Αύγουστο ποδήλατα σε μετρό και τραμ


Επεκτείνεται και τον Αύγουστο το μέτρο της μεταφοράς ποδηλάτων των επιβαινόντων στους συρμούς των μέσων σταθερής τροχιάς, (Μετρό και Τραμ), το οποίο άρχισε πιλοτικά τον Μάρτιο, στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης των Αθηναίων να χρησιμοποιούν τα ποδήλατά τους. 

"Αναμενόμενη" η απόφαση Moody's

Εν πολλοίς αναμενόμενη χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση του οίκου Moody's να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  

Υπέρ του ανοίγματος της αγοράς ταξί η Τόρες


Στο θέμα απελευθέρωσης της αγοράς των ταξί στην Ελλάδα αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αμέλια Τόρες, υποστηρίζοντας το μέτρο της κυβέρνησης.  

Στα έξι δισ. οι οφειλές προς το ΙΚΑ

Δημόσιες επιχειρήσεις, υπουργεία και αγροτικοί συνεταιρισμοί αποτελούν τους μεγαλο-οφειλέτες του ΙΚΑ οι οποίοι χρωστούν 6 δισ. ευρώ σύμφωνα με τον διοικητή του ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο. 

Σε ανοδική τροχιά ο χρυσός

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του χρυσού, καθώς η τιμή του δέχθηκε νέα ώθηση από τις άκαρπες συνομιλίες για το αμερικανικό χρέος.

Το νέο εντυπωσιακό Audi A5 και S5




Σε περιορισμένης έκτασης facelift στο Α5 προχωράει η Audi. Ολες οι εκδόσεις του (Coupe, Cabrio, Sportback) θα διαθέτουν νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED, ενώ μικρές σχεδιαστικές αλλαγές έχει δεχτεί και η εμπρόσθια μάσκα.  

Ευκαιρία για το Πεκίνο οι ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις

Το ενδιαφέρον του Πεκίνου για επενδύσεις από τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι ελληνικές αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε ο Κινέζος πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα Λούο Λινκουάν σε δήλωση που έκανε στο επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua. 

Πήρε το χρίσμα για το ''Μις Υφήλιος''

Όπως είναι γνωστό, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, τα καλλιστεία φέτος δεν διοργανώθηκαν τον Ιούνιο από τον Ant1, όπως κάθε χρονιά. Έγιναν όμως! Και η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει τον Σεπτέμβρη στον διαγωνισμό ''Μις Υφήλιος'' βρέθηκε... 

Μειωμένο ενδιαφέρον γιατρών να υπηρετήσουν στις Κυκλάδες

"Σημαντικό πρόβλημα" χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το μειωμένο ενδιαφέρον ιατρών να υπηρετήσουν στα νησιά των Κυκλάδων, σε έγγραφό του που άπεστειλε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα και Μιχάλη Κριτσωτάκη για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου.«Η προσέλευση ιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου είναι σημαντικά μειωμένη στα νησιά των Κυκλάδων και αυτό δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα», σημειώνει ο υπουργός.

"Καυτό" καλοκαίρι για τις τηλεπικοινωνίες

Υπερκινητικότητα και ανακατατάξεις αναμένονται στην αγορά των τηλεπικοινωνιών τις επόμενες εβδομάδες καθώς τα μέτωπα που έχουν ανοικτά οι εταιρείες του κλάδου έχουν αρχίσει να αυξάνονται.  

Συμπλοκή Ελλήνων-Ολλανδών στο Ηρακλείο


Τα μαχαίρια βγήκαν σε συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Ολλανδούς στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Πορεία των ταξί την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας

Στα διόδια Ελευσίνας βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί, αφήνοντας ανοιχτές τις μπάρες ώστε να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα διοργανώνει για την Τρίτη ο ΣΑΤΑ. Την ίδια ημέρα και η συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.Με ηπιότερες μορφές διαμαρτυρίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Από το πρωί της Δευτέρας, επαγγελματίες βρίσκονται στα διόδια της Ελευσίνας, ανοίγοντας τις μπάρες για τα οχήματα.

Μείωση 21,6% στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το Μάιο


Μείωση 21,6% εμφάνισε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Μάιο 2011 διαμορφούμενο σε 1.384,2 εκατ. ευρώ (1.968,4 εκατ. δολάρια) έναντι 1.764,6 εκατ. ευρώ (2.202,0 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2010. 

Βάζει στο μάτι τα "golden boys" των τραπεζών η Κομισιόν

Περισσότερα στοιχεία για τα τραπεζικά στελέχη με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με όσα αναφέρει άρθρο των Financial Times.

Επιφυλακτικοί με την τουριστική κατοικία οι ξενοδόχοι


Την επιφύλαξη τους στο σχέδιο ανάπτυξης των τουριστικών κατοικιών, εκφράζουν τα μέλη του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος, όπως αυτό προκύπτει από έρευνα που διεξήγαγε το επιμελητήριο ενόψει της επικείμενης ψήφισης από τη Βουλή του νομοσχεδίου, για τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα. 

Στα 53 εκατ. η «χασούρα» από λαθραία τσιγάρα

Σους τελευταίους 7 μήνες οι άνδρες του λιμενικού σε συνεργασία με την υπηρεσία του ΣΔΟΕ και την αστυνομία ,πραγματοποιούν ελέγχους από την ξηρά και την θάλασσα, για την πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων. 

Την κόρη του Τσοχατζόπουλου "κυνηγά" το ΣΔΟΕ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και η για πολλά χρόνια στενή της συνεργάτιδα και σημερινή γενική γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, Μαρία Καλτσά, για υπόθεση φοροδιαφυγής. 

«Καλλικράτης» και στη στρατιωτική δικαιοσύνη

Σε εξέλιξη μελέτη για κατάργηση-ενοποίηση στρατοδικείων, την οποία επεξεργάζεται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

«Έφυγε» ο Μιχάλης Κακογιάννης

«Έφυγε» σε ηλικία 89 ετών ο Μιχάλης Κακογιάννης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου είχε εισαχθεί πριν μερικές ημέρες με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα. 

Ηχηρό μήνυμα Ραγκούση προς ταξιτζήδες


Να εφαρμόσουν άμεσα τον νόμο για την απελευθέρωση των ταξί, καλεί τους αυτοκινητιστές, ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης με σχετικό άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα».