e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΓΔΜ: Η Ελλάδα πρέπει να αντιληφθεί την πραγματικότητα

Ο Υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, σε συνέντευξή του, υποστήριξε ότι εκ μέρους της ΠΓΔΜ υπάρχει ετοιμότητα για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας αλλά, τα Σκόπια "δεν έχουν λάβει σοβαρά μηνύματα" από την Ελλάδα.

Όταν το Γ’ Ράιχ έκοβε το τσιγάρο

Από το 1904 υπήρχαν στη Γερμανία αντικαπνιστικές οργανώσεις με αντικείμενο τους την προστασία του μη καπνιστή. Όταν το 1933 ανέλαβαν την εξουσία της χώρας οι Εθνικοσοσιαλιστές του Αδόλφου Χίτλερ, εντάθηκαν οι έρευνες για τις συνέπειες του τσιγάρου στην δημόσια υγεία.

Τέλος από σήμερα στο κάπνισμα στους δημόσιους χώρους


Σβήνουν σήμερα τα τσιγάρα στους δημόσιους χώρους. Ο νέος νόμος καθολικής απαγόρευσης που θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Υγείας προβλέπει ακόμη και αυτόφωρο για όσους καπνιστές αρνηθούν να συμμορφωθούν.

Οργιο κερδοσκοπίας βάζει φωτιά στην τιμή της βενζίνης

Στα 1,88 ευρώ το λίτρο έφτασε η αμόλυβδη.
Οι αυξήσεις δεν δικαιολογούνται από την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς

«Αγκομαχάει» ο κινηματογράφος στις ΗΠΑ

Τα έσοδα του Box Office στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 100 εκατ. δολάρια φέτος το καλοκαίρι, παρά τη χαμηλή προσέλευση Αμερικανών, τη μικρότερη τα τελευταία πέντε χρόνια, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.

Aπέσυρε την υποψηφιότητα του αδελφού του ο Ψωμιάδης

«Τα σκάγια πήγαιναν αλλού, αλλά έπρεπε να το πει σε μένα» δήλωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Την απόφασή του να «συμμορφωθεί» και να μην περιλάβει στο συνδυασμό του τον αδελφό του Διονύση ανακοίνωσε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Αλαβάνος διασπά το ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτό που πολλοί φοβόντουσαν για το χώρο της Αριστεράς αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει πράξη.

Οι προθέσεις του Αλέκου Αλαβάνου να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ως επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής αναμένεται το επόμενο διάστημα να λάβουν και επίσημη μορφή.

Καλύτερη ζωή. Πρώτη η Φινλανδία, στην 26η θέση η Ελλάδα

Εάν γεννιόσουν σήμερα, ποια χώρα θα σου προσέφερε την ευκαιρία σε μία υγιή, ασφαλή και ευημερούσα ζωή; Το Newsweek διεξάγει -για πρώτη φορά- μια μεγάλη έρευνα σε 100 χώρες και δίνει την απάντηση...

H ΔΕΛΤΑ αγόρασε τη ΜΕΒΓΑΛ

- Πρώτη μεγάλη επιχειρηματική κίνηση μετα - ΔΝΤ



- Θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα στην ΔΕΘ


- Ποιές θα είναι οι επιπτώσεις για εργαζόμενους και καταναλωτές

«Ναυάγιο» οι εκπτώσεις

Το 25% έφτασε κατά μέσο όρο η πτώση στην εμπορική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Σε ορισμένες περιοχές, μάλιστα, η πτώση άγγιξε το 65%.