e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Χ.Α.: Κέρδη 2,61% μετά τη δημοπρασία

Έντονα ανοδικές τάσεις επικράτησαν σήμερα στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, με αιχμή τον τραπεζικό κλάδο. Ώθηση στο επενδυτικό κλίμα έδωσε η επιτυχής δημοπρασία των εξάμηνων εντόκων γραμματίων από το Δημόσιο.

«Ναι» σε μετεγκατάσταση, σε περίπτωση ανεργίας, λέει το 38% των Ελλήνων

Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον τόπο διαμονής τους και να εγκατασταθούν σε άλλη περιοχή ή χώρα, αν έμεναν άνεργοι και αντιμετώπιζαν πρόβλημα ανεύρεσης εργασίας, δηλώνουν 38 στους 100 Έλληνες και 48 στους 100 πολίτες της ΕΕ, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, σχετικά με τη γεωγραφική κινητικότητα στην αγορά εργασίας.

Ο Νικος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος του ΠΑΟ

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη θέση του νέου προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 68χρονος δικηγόρος, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Νικόλα Πατέρα, αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. το οποίο αρχίζει στις 17.00.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί η εκλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στο Δ.Σ., ενώ το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα έχει τουλάχιστον 14 ψήφους (12 του Τζίγκερ και άλλους δύο από τα αδέρφια Γιαννακόπουλους). 

Μην υψώνετε το μεσαίο δάχτυλο στην Ιταλία - Είναι ποινικό αδίκημα!

Το να επιδεικνύει κανείς το μεσαίο δάκτυλο στον συνομιλητή του, ισοδυναμεί με εξύβριση και είναι πράξη, που πρέπει να διώκεται ποινικά. Αυτό αποφάνθηκε ο ιταλικός Άρειος Πάγος.


Ειδικότερα, οι ανώτατοι δικαστικοί άρχοντες της Ιταλίας εξέτασαν την υπόθεση μιας 38χρονης γυναίκας από την πόλη Ντομοντόσσολα, έξω από το Τορίνο, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της. Σε μια από τις τελευταίες συναντήσεις τους, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου, η κατηγορούμενη προέβη στην «επίμαχη» κίνηση και μάλιστα επιδεικτικά. Ο σύζυγος θεώρησε πως με τον τρόπο αυτό εθίγη η αξιοπρέπειά του και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μυστική συνάντηση μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του προέδρου του τουρκικού Κρατικού Συμβουλίου Τραπεζικού Ελέγχου

Aποκαλύπτει τουρκική εφημερίδα.

Μυστική συνάντηση στην Άγκυρα μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του προέδρου του τουρκικού Κρατικού Συμβουλίου Τραπεζικού Ελέγχου, Τεβφίκ Μπιλγκίν, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η φημολογία περί πώλησης του 30% της Finansbank από την Εθνική, αποκαλύπτει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ...

Βόλτα στον Αρη


ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΤΗΣ MICROSOFT



3 χρόνια χρειάστηκε η Microsoft για να ολοκληρώσει ένα μοναδικό χάρτη εξερεύνησης του πλανήτη Αρη. Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αλλά και διάφορα άλλα δεδομένα απο τη Nasa η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρόγραμμα με την 3D απεικόνιση της επιφάνειας του πλανήτη. Μιλάμε για μια πάρα πολύ ...

Αύξηση 1,6% στην παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου το 2011 προβλέπει η ΙΕΑ

Βραδύτερο ρυθμό, σε σχέση με φέτος, της αύξησης της παγκόσμιας ζήτησης για πετρέλαιο το 2011, αναμένει η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (IEA).



Στην πρώτη της εκτίμηση για το 2011, η Υπηρεσία που συμβουλεύει για θέματα ενέργειας τις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ κάνει λόγο για αύξηση 1,6%, έναντι 2,1% φέτος.

Για πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Νίκος Κωνσταντόπουλος




Τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, θα προτείνει για την προεδρία του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ανακάλυψη του αρχαιότερου γραπτού στην Ιερουσαλήμ

Ένα πολύ μικρό κομμάτι πήλινης πινακίδας που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα π.Χ. ανακαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφών στην Ιερουσαλήμ και περιέχει το αρχαιότερο γραπτό δείγμα που έχει βρεθεί ποτέ στην πόλη, ανακοίνωσαν ερευνητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Δημοσκόπηση για την ονομασία και την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ


H διαφύλαξη του συνταγματικού ονόματος είναι πιο σημαντική από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Γραμματείας για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της ΠΓΔΜ.

Σε σχετική...

Εγκρίθηκε η εξαγορά της DIA από την Καρφούρ Μαρινόπουλος


Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της DIA HELLAS από την ΚΑΡΦΟΥΡ -ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Της έγκρισης προηγήθηκε έγγραφη δήλωση της ΚΑΡΦΟΥΡ- ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση λήξης των...

Τεράστιες σπατάλες για συντήρηση και ανταλλακτικά στα μηχανήματα των νοσοκομείων


Δείχνει η έκθεση των Επιθεωρητών Υγείας


Το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων, ιδίως για τη συντήρηση και την προμήθεια ανταλλακτικών ιατρικών και νοσοκομειακών μηχανημάτων, σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα στη Siemens ΑΕ, προκάλεσε υπερτιμολογήσεις και ταυτόχρονα έρχεται σε αντίθεση με την έννοια του ανταγωνισμού, ο οποίος θα είχε εξυπηρετηθεί, μέσω της διαδικασίας του ανοικτού διαγωνισμού με αποτέλεσμα συμφερότερες προσφορές.

Οι 40ρες ξέρουν να απολαμβάνουν το σέξ!

Λίγο πριν ή λίγο μετά τα 40 οι περισσότερες γυναίκες έχουν σεξουαλικές επαφές και ικανοποιούν φαντασιώσεις που δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν



στα 20 ή στα 30.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στις ΗΠΑ, η αυξημένη διάθεση για σεξ μπορεί να οφείλεται και στο βιολογικό συναγερμό για άμεση τεκνοποίηση, αφού το «αναπαραγωγικό παράθυρο» μετά τα 40 συνήθως… κλείνει.

Κάποιος άλλος όμως θα έλεγε οτι η αυξημένη διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις και απόλαυση στο σεξ μπορεί και να είναι θέμα εμπειρίας....

Σε ύφεση ο ιός του AIDS σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ

Οι νέοι επιλέγουν το ασφαλές σεξ και λιγότερους ερωτικούς συντρόφους για αυτό και η επιδημία του AIDS παρουσιάζει ύφεση στις ηλικίες 15-24.



Η ύφεση εμφανίζεται κυρίως στην υποσαχάρεια Αφρική λόγω της αυξημένης χρήσης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της υπηρεσίας του ΟΗΕ για το AIDS (UNAIDS/ONUSIDA).

Βάζουν λουκέτο όποτε θέλουν στην Ακρόπολη - Την Πέμπτη θα κλείσουν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι!

Οι τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας - όσοι έχουν απομείνει - θα πρέπει εκτός από δελτίο για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τα οποία τον τελευταίο καιρό εξέδιδε... το ΠΑΜΕ θα πρέπει τώρα να παίρνουν και δελτίο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων.



Σήμερα το πρωί, εκατοντάδες τουρίστες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα από την άλλη άκρη της γής βρήκαν για 4 ώρες την είσοδο της Ακρόπολης κλειστή!

Στο απόγειο της τουριστικής περιόδου οι υπάλληλοι έκλεισαν από τις 8 έως τις 12 την είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης ζητώντας την εξόφληση δεδουλευμένων.


Αρχαίος θησαυρός στο βυθό των Δωδεκανήσων!

Τον εντόπισε τυχαία χθες, ένα σφουγγαράδικο.



Στην περιοχή νήσων Αρκιών βρέθηκαν 10 μαρμάρινες κολώνες μήκους 3-4 μέτρων ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι σε κοντινή απόσταση από αυτές -περίπου 30 μέτρα- βρίσκονται κι άλλες, όπως επίσης μαρμάρινες πλάκες αλλά και πλήθος αμφορέων. Όλα αυτά σε βάθος περίπου 50 μέτρων.

Επένδυση στην BP εξετάζει το Αμπου Ντάμπι

Το ενδεχόμενο επένδυσης στην BP εξετάζει το Άμπου Ντάμπι, σύμφωνα με τον Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγίντ Αλ Ναχγιάν, όπως μεταδίδει το Bloomberg.


«Εξακολουθούμε να το σκεφτόμαστε», φέρεται να δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του στο Άμπου Ντάμπι, ερωτηθείς σχετικά με την απόκτηση ποσοστού στη βρετανική παραγωγό πετρελαίου. Το εξετάζουμε συνολικά. Είμαστε εταίροι με την BP εδώ και χρόνια», συμπλήρωσε.

Αδυνατούν να καλύψουν τις λειτουργικές τους δαπάνες οι νομαρχίες


Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει οι νομαρχίες της χώρας, οι οποίες αδυνατούν να καλύψουν τις λειτουργικές τους δαπάνες, όπως υποστηρίζουν οι νομάρχες...

Απολογείται την Τετάρτη για ξέπλυμα χρήματος ο Τ. Μαντέλης

Κλήση για να απολογηθεί την Τετάρτη απέστειλε η ειδική εφέτης ανακριτής κ. Μαρία Νικολακέα, για την υπόθεση τηςSiemens στον πρώην υπουργό κ. Τάσο Μαντέλη.

Νέα επίθεση της Β. Παπανδρέου στον διοικητή της ΤτΕ

Κατηγορεί τον κ. Προβόπουλο για παραπληροφόρηση!



Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων αναφορικά με τους χειρισμούς της Τράπεζας της Ελλάδος στο θέμα των ανοικτών πωλήσεων κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τη Βάσω Παπανδρέου.

Ολόκληρη η ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων έχει ως εξής:

Απάνθρωπες οι συνθήκες στα κρατητήρια του «Ελ. Βενιζέλος» λέει ο Συνήγορος του Πολίτη


Εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση των κρατουμένων αλλοδαπών στα κρατητήρια του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» διαπίστωσε σε αυτοψία, που πραγματοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη, Γιώργος Καμίνης...

Το ΒΕΑ υπέρ της ρύθμισης οφειλών ασφαλιστικών εισφορών

Η νέα ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών θα διευκολύνει πολλές βιοτεχνικές επιχειρήσεις, επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Τελείωσαν οι μέρες του playboy για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι εγκαταλείπει τον χαρακτηρισμό του «πλέι μπόι» που μέχρι τώρα τον συνόδευε και από εδώ και στο εξής θα είναι ένας «πλέι γέρος». Η περισπούδαστη αυτή δήλωση του Καβαλιέρε έγινε παρουσία ξένων πρεσβευτών και επικεφαλής επιχειρήσεων από ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Μια ήπειρος, από σκουπίδια, πλέει στον Ειρηνικό...

Εκατομμύρια μικροσκοπικά θραύσματα πλαστικού, είναι διασκορπισμένα παντού, μέσα στο νερό...



Οι Τούρκοι celebrities πάνε Σύμη! Τουλάχιστον 13.000 "γείτονες" θα κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός πολιτικών, δηµοσιογράφων, ηθοποιών, τραγουδιστών, επιχειρηµατιών από την Τουρκία, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Σύμη.



Κάθε µέρα στη Σύµη βρίσκονται πάνω από 200 θαλαµηγοί, ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη, εκ των οποίων σχεδόν τα µισά προέρχονται από τη γειτονική χώρα.

Τα αποκαλυπτήρια του προέδρου

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποκαλύψει στο ΔΣ της Τρίτης (17:00) τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Διαβάστε όλα τα σενάρια.

Η πυροσβεστική από σήμερα και στο Twitter


Από σήμερα , ξεκινά o επίσημος λογαριασμός της Πυροσβεστικής στο Twitter. Στη διεύθυνση: http://twitter.com/pyrosvestiki. Η διαχείριση του λογαριασμού είναι 24ωρη και πραγματοποιείται από την ομάδα του Γραφείου Τύπου του Σώματος...

Στο μέλλον, ένα χάπι θα μας κόβει την όρεξη για φαγητό

Χημική ουσία που υπάρχει φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και η οποία μπορεί να καταστέλλει τη λαιμαργία υποστηρίζει ότι εντόπισε ομάδα Βρετανών επιστημόνων.

Δεν έρχεται η Lady Gaga

Δεν δέχτηκε να έρθει στην Ελλάδα



Άτυχοι είναι οι φανατικοί Έλληνες θαυμαστές της Lady Gaga, αφού η εκκεντρική σταρ άλλαξε γνώμη για τη συναυλία που της είχε προταθεί να δώσει στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού της EuroVoice.

Δάνειο της Ελλάδας από τις αγορές με επιτόκιο 4,65%

- Υπερκαλύφθηκε η δημοπρασία των εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας


- Ράλι στα χρηματιστήρια Αθήνας και Ευρώπης


Το επιτόκιο ήταν τελικά κάτω από το 5% στο 4,65%.

Σισέ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ»

Χόρτασε γκολ στην Ελλάδα και θέλει να ξαναδοκιμάσει στην Αγγλία ο Τζιμπρίλ Σισέ που δήλωσε στο «Skysports» ότι δεν τον… χαλάει να επιστρέψει στο νησί. Με τα 23 γκολ πέρυσι με τον Παναθηναϊκό ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή του και τώρα θέλει να δείξει στους Άγγλους ότι δεν ήταν τελειωμένος.

Νέα στοιχεία σοκ στην Εξεταστική της Siemens για το πάρτι εκατομμυρίων στα νοσοκομεία

Νέα στοιχεία για το τρελό πάρτι εκατομμυρίων σε βάρος του Δημοσίου και σε βάρος της υγείας χιλιάδων ελλήνων



ήρθαν σημερα στο φως στην Εξεταστική που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens.

Εξονυχιστική εξέταση του Επ. Κορκονέα

Συνεχίζεται και σήμερα στο δικαστήριο της Άμφισσας η εξέταση του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, με τον εισαγγελέα της έδρας, Χαράλαμπο Λακαφώση να επιχειρεί να κάνει αναπαράσταση δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο όλες τις κινήσεις του κατηγορουμένου το μοιραίο βράδυ που πυροβολήθηκε ο 16χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλους στα Εξάρχεια.

Ηλεκτρισμός από ....καλαμπόκι !

Νέα μέθοδος παραγωγής ενέργειας, στην Λάρισσα...

Σκέφτονται να καθιερώσουν μεσημεριανή “σιέστα” λόγω καύσωνα

Παρατεταμένη διακοπή των εργασιών προτείνουν οι γιατροί τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας όταν επικρατεί καύσωνας



δυστυχώς όμως, δεν μιλάμε για την Ελλάδα, αλλά για τη Ρωσία όπου θερμοκρασίες όπως οι 35 βαθμοί που σημειώθηκαν στη Μόσχα είναι ακραίες...

Υποβάθμισε την Πορτογαλία η Moodys

Πιέσεις στο ευρώ μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Πορτογαλίας από τη Moody's.Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης προχώρησε στην υποβάθμιση των ομολόγων πορτογαλικού δημοσίου κατά δύο βαθμίδες, από Αa2 σε Α1.

Κάνουν φύλλο και φτερό τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ

Πρόκειται για τις δηλώσεις των δυο τελευταίων τριμήνων από επιχειρήσεις και επιτηδευματίες.


Σύμφωνα...

Ενώπιον δικαστηρίου της Μολδαβίας ο Ξενοφώντος

Το αίτημα των κυπριακών Αρχών για έκδοση του Γρηγόρη Ξενοφώντος, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή,

Γάτα επέζησε μετά από πλύση 30 λεπτών στο πλυντήριο


Μισή ώρα μέσα στον κάδο, εν λειτουργία, πλυντηρίου παρέμεινε γάτος τον οποίο εντόπισε το ζεύγος ηλικιωμένων που τον είχαν σπίτι της, λίγο πριν το πλυντήριο αυξήσει στροφές...

Απογραφή με την ιδιότητα του κρατικού λειτουργού ζητούν τώρα και οι πανεπιστημιακοί


Ανοικτή επιστολή προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Παιδείας, η οποία κοινοποιείται και στο γραφείο του πρωθυπουργού, στέλνει η ΠΟΣΔΕΠ των ΑΕΙ σχετικά με την απογραφή. Οι πανεπιστημιακοί ζητούν να απογραφούν ως κρατικοί λειτουργοί, όπως δηλαδή και οι δικαστικοί...

Διαβάστε, τα φτηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια της χώρας...


TΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Τιμή: 1.429 Αμόλυβδη 95


SHELL (VP)


Διεύθυνση: Κοραή 66,


Μοσχάτο...

Θετικό το τεστ δανεισμού

Στο 4,65% διαμορφώθηκε το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας που εξέδωσε σήμερα το Δημόσιο, στην πρώτη απόπειρα δανεισμού μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Το συνολικό ποσό που αντλήθηκε ανέρχεται στο 1,625 δισ. ευρώ...

Μαρινάκης: «Μίνιμουμ 3-4 μεταγραφές ακόμα»


Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στον Νίκο Γέμελο. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 3 με 4 μεταγραφές ακόμα...

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 1.557,72 μονάδες σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 1,97%


Ισχυρές ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών καθώς αυξάνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον με επίκεντρο τον τραπεζικό κλάδο...

'Εβαλαν λουκέτο για 4 ώρες στην Ακρόπολη!

Ανοιξε πριν από λίγο και πάλι για το κοινό η είσοδος της Ακρόπολης. Ηταν κλειστή από τις 8 το πρωί λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας



των εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού.

Για «διεθνές ολιγοπώλιο» των οίκων αξιολόγησης κάνει λόγο ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ επέκρινε το «ολιγοπώλιο» των τριών διεθνών οίκων αξιολόγησης σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται την Τρίτη στη γαλλική εφημερίδα Liberation και τάχθηκε, έμμεσα, υπέρ της δημιουργίας ενός αντίστοιχου ευρωπαϊκού οίκου...

Τοποθετήθηκε νέο "καπάκι" για να σταματήσει η διαρροή πετρελαίου

Η πετρελαϊκή εταιρεία ΒΡ τοποθέτησε μια νέα χοάνη στο σημείο της διαρροής του πετρελαίου, στον Κόλπο του Μεξικού, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε στην ιστοσελίδα της...

Γιατί φοβόμαστε την Τρίτη και 13;


Γιατι η Τρίτη και 13 θεωρείται μαύρη μέρα; Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια του Μωάμεθ του Πορθητή (Τρίτη 29 Μαΐου 1453- 13 με το Ιουλιανό ημερολόγιο). Έκτοτε γιορτές και γλέντια...

Ετήσιες υποτροφίες από την Marfin στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων υπαλλήλων


Τρεις ετήσιες μεταπτυχιακές υποτροφίες, στη μνήμη των τριών υπαλλήλων, Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, που έχασαν τη ζωή τους τον περασμένο Μάιο, θέσπισε η Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin...
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε υποτροφία προσφέρει οικονομική βοήθεια 15.000 ευρώ ετησίως σε υποψήφιους που έχουν ήδη εγγραφεί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τραπεζικών η οικονομικών σπουδών.

Ανώνυμα τεστ για νέους οδηγούς

Νέες αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών ετοιμάζεται να προωθήσει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο των μέτρων που σχεδιάζει για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Oι αλλαγές αυτές στόχο έχουν να γίνει το σύστημα εξετάσεων πιο αξιόπιστο και να περιοριστεί το λάδωμα στον χώρο έκδοσης των διπλωμάτων, που έχει γίνει καθεστώς....