e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»

«Όχι» στα νέα μέτρα, αλλά και σε κάθε ενδεχόμενο «χαλάρωσης» της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, λόγω των επικείμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέει ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Δέκα αρκούδες – φύλακες σε φυτεία χασίς!

Τις...προσέλαβαν δύο έμποροι ναρκωτικών στον Καναδά


Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν την χασισοφυτεία σε περιοχή του Δυτικού Καναδά.

Τέλος στην ομηρία στην τράπεζα - "Δεν με νοιάζει αν πεθάνω. Κάθε μέρα πεθαίνω" φώναζε ο δράστης

- Τρεις ώρες κράτησε το θρίλερ ομηρίας στην Εθνική Τράπεζα στον Πειραιά



- "Δεν με νοιάζει αν πεθάνω. Κάθε μέρα πεθαίνω" φώναζε ο δράστης

 
- Τρεις ήταν οι δράστες, δύο ομογενείς και ένας αλλοδαπός - Ο ένας κρατούσε ομήρους και απειλούσε να ανατινάξει το κτίριο

"Δεν με νοιάζει αν πεθάνω. Κάθε μέρα πεθαίνω". Αυτό φώναζε ο δράστης της πρωτοφανής ομηρίας που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

Πανικός εν πλω από φωτιά στο Highspeed-1

Τον τρόμο έζησαν με τα μάτια τους 226 επιβάτες πλοίου που ενώ έπλεε στα ανοιχτά έπιασε φωτιά. Στον εισαγγελέα ο πλοίαρχος.

Μειώνονται οι καταθέσεις στις τράπεζες

Κατά 3,3 δισ. ευρώ μειώθηκαν τον Ιούνιο οι καταθέσεις στις τράπεζες!



Τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών μειώθηκαν κατά 3,3 δισ. ευρώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, υποχωρώντας στα 216,5 δισ. ευρώ. Συνολικά από την αρχή του έτους οι καταθέσεις καταγράφουν μία μείωση της τάξεως του 7% καθώς το συνολικό του υπόλοιπο έχει υποχωρήσει κατά 16,3 δισ. ευρώ.

Στα 99 τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου

O αριθμός των νεκρών παραμένει στους 8

Ενενήντα εννέα είναι πλέον οι ασθενείς που ταυτοποιήθηκαν με τον ιό του «Δυτικού Νείλου», όπως αναφέρεται στην ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης από τον ιό, του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Συνολικά, διαγνώστηκαν εργαστηριακά με τον ιό 99 άτομα ενώ ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους 8.




Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Κάρυστο

Νέα φωτιά στη Λευκάδα…

Καλύτερη είναι η εικόνα από την πυρκαγιά στην Κάρυστο, ωστόσο οι πυροσβέστες παραμένουν σε εγρήγορση καθώς είναι πολλές οι μικροεστίες στις οποίες μπορεί να υπάρξει αναζωπύρωση.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς από το πρωί κινήθηκε βορειοδυτικά σε χαράδρα, μακριά από την κατοικημένη περιοχή, στην κορυφογραμμή της θέσης Κάστρο.