e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Και καραβοκύρης ο Μπόμπολας

Τη δόξα του Αλαφούζου φαίνεται ότι ζήλεψε ο εκδότης Γιώργος Μπόμπολας. Οι πληροφορίες λένε ότι τελευταία συνεταιρίστηκε με γνωστό εφοπλιστή και αγόρασε 4 καράβια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ιδιοκτησία του έχει άλλα 2 καράβια, που σημαίνει ότι ο στόλος του ιδιοκτήτη του «Έθνους» φθάνει ήδη τα 6...

Ελλάδα - Αργεντινή 0-2 (88')

Παίζαμε για να μη φάμε γκολ, το φάγαμε και τελικά πρέπει να βάλουμε, έλα όμως που δεν μπορούμε μ' αυτή την ενδεκάδα. Και ακόμα δεν...
...βγαίνουμε μπροστά... Τι φοβούνται μη φάμε και τρίτο;
Τέλος για μας τώρα.....
Επιστροφή στη χώρα μας....

Αντιπαράθεση στη Βουλή για ασφαλιστικό-εργασιακά

Οι εργασιακές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προωθούνται από τη κυβέρνηση έγιναν αφορμή αντιπαράθεσης στη Βουλή, ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Με αφορμή τη συζήτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε την κυβέρνηση για πλειοδοσία έναντι του ΔΝΤ, ενώ επανέλαβε ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση..
Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Αλέξη Τσίπρα...

Μπαράζ απεργιών στην ΕΡΤ - Παραλύει η δημόσια ραδιοτηλεόραση

'Οπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ εκτός από την αυριανή 24ωρη απεργία για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ θα γίνουν και άλλες κινητοποιήσεις. Προβληματισμός για την μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ.


Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤ μεθαύριο Πέμπτη, 24 Ιουνίου, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, το Σάββατο, 26 Ιουνίου, την Κυριακή, 27 Ιουνίου και την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010, ΜΟΝΟ για τους συμβασιούχους που απολύονται από το κρατικό κανάλι.

ΑΣΕΠ: Δεν χρονοτριβεί η Αρχή στο ζήτημα των προσλήψεων

Πάνω από 50.000 ετησίως είναι τα τηλεφωνήματα που δέχεται το ΑΣΕΠ από άτομα που ζητούν διευκρινήσεις σχετικά με διορισμούς στο δημόσιο, ενώ 13 εκατομμύρια επισκέψεις είχε η ηλεκτρονική του διεύθυνση την τελευταία πενταετία.

Απώλειες 1,58% στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τη συναλλακτική δραστηριότητα να διαμορφώνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.


Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 1.569,99 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 1,58%.

Mέρκελ: Προς το συμφέρον της Γερμανίας το σταθερό ευρώ

Είναι σημαντικό για την Ευρώπη να παλέψει για ένα σταθερό ευρώ, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.


Πιο αναλυτικά, σε ομιλία της στο Βερολίνο τόνισε πως είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας ένα σταθερό ευρώ και μία ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα


Πηγή: Reuters

Η Λευκορωσία σταματά την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Ο πρόεδρος Λουκασένκο της Λευκορωσίας διατάσσει να σταματήσει η διέλευση του ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Η ΕΕ καλεί τη Ρωσία και τη Λευκορωσία να σεβαστούν τις "συμβατικές υποχρεώσεις" τους.

ΠΑΟ: Σήμερα η συνάντηση των μετόχων

Η πιο καθοριστική συνάντηση στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό είναι η σημερινή, ώστε να εξαντληθούν οι πιθανότητες ανατροπής στη ρήξη των τελευταίων εβδομάδων.

Κουμπαριά για Αμπράμοβιτς και οικογένεια Νιάρχου

Το έκτο παιδί του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς που απόκτησε με τη σύντροφό του Ντάρια Ζούκοβα, θα βαφτίσει η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, Ευγενία. Με τη κουμπαριά αυτή, οι δύο οικογένειες θα επισφραγίσουν τη φιλία που τους ενώνει εδώ και χρόνια. Τόπος της βάφτισης πιθανολογείται να είναι η Σπετσοπούλα.

Aυξάνεται η τιμή των διοδίων στην Αττική Οδό

Από 19% σε 23% αναπροσαρμόζεται από την 1η Ιουλίου 2010 το αντίτιμο των διοδίων της Αττικής Οδού στο πλαίσιο των δύο αυξήσεων του ΦΠΑ

Οι νέες τιμές που θα ισχύουν από την 1η Ιουλίου για τους οδηγούς που πληρώνουν με μετρητά, είναι οι εξής:

Αποδείξεις στα ταξί από την 1η Ιουλίου - 11% πιο ακριβό - Το κόστος θα επιβαρύνει τον πελάτη

Αυξήσεις φωτιά στα ταξί από την 1η Ιουλίου με την υποχρεωτική επιβολή ΦΠΑ 11% η οποία θα περάσει αναπόφευκτα στον πελάτη. Οι οδηγοί ταξί θα είναι υποχρεωμένοι να δίνουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και να κρατούν βιβλία εσόδων - εξόδων.Αυτό προβλέπει η αναλυτική εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία δίνονται διευκρινήσεις για το τρόπο εφαρμογής του νέου τρόπου φορολόγησης των οδηγών ταξί.

50.000 έδωσε η Αγγελοπούλου στο Ιδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων


Δωρεά ύψους 50.000 ευρώ έκανε στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου για την κάλυψη αναγκών του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με...

Αναστολή της αποχής των βαθμολογητών, αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ΟΛΜΕ


Σταματάει η αποχή των βαθμολογητών, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ.

Ο πρόεδρος της ...

Τα κόμματα στα κανάλια



Στοιχεία για την πολιτική πολυφωνία

Στοιχεία για την προβολή των δραστηριοτήτων των κομμάτων στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων το διάστημα 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2010, παρουσίασε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Σύμφωνα με...

Νέα παρτίδα εκκαθαριστικών σημειωμάτων

Νέα παρτίδα 607.205 εκκαθαριστικών σημειωμάτων απέστειλε στους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών.

ΟΛΠ: Αμεση μεθόρμιση των τεσσάρων ανενεργών πλοίων


Την άμεση μεθόρμιση των τεσσάρων ανενεργών πλοίων ( Ε/Γ - Ο/Γ ΑΝΘΗ - ΜΑΡΙΝΑ, ΜΙΛΕΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και Φ/Γ - Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΓΙΑΣΟΥ), τα οποία είναι ελλιμενισμένα στον προλιμένα του Κεντρικού Λιμένα (Ακτή Βασιλειάδη), αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε.


Citigroup: Υποβάθμιση πέντε ελληνικών τραπεζών

Σε υποβάθμιση ελληνικών τραπεζών προχώρησε την Τρίτη και η Citigroup. Συγκεκριμένα υποβάθμισε τις μετοχές της Εθνικής, της Εurobank, της Τράπεζας Κύπρου, της Μarfin και της ΑTEbank.

Ο αμερικανικός οίκος μείωσε τις τιμές στόχου των μετοχών συστήνοντας διακράτηση της μετοχής της Εθνικής και της Εurobank, πώληση για τη μετοχή της Αγροτικής ενώ διατήρησε τη σύσταση για αγορά της μετοχής της Marfin και της Τράπεζας Κύπρου.


Νοοz.gr

Μαραντόνα: "Ο Λεονέλ Μέσσι θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής στο παιχνίδι με την Ελλάδα"


O 22χρονος Leonel Messi με τον αριθμό 10 στη φανέλα θα είναι ο νεώτερος Αργεντινός που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας της εθνικής Αργεντινής σε Μουντιάλ στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του americalatina.com.gr Teresa Sanchez, αν και η αρχική πρόθεση ήταν να μη παίξει ο Μέσσι στον αποψινό αγώνα με την Ελλάδα, ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής Ντιέγο Μαραντόνα αποφάσισε οριστικά να ορίσει τον Μέσσι αρχηγό...

Μαξίμου: Δεν πάμε σε εκλογές

Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες η κυβέρνηση παρά τα σενάρια και τις φήμες που κυκλοφορούν με αφορμή την ψήφιση του Ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit το Μέγαρο Μαξίμου δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές ακόμα και αν υπάρξει το ακραίο σενάριο της καταψήφισης του Ασφαλιστικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να προχωρήσει στην κατά γράμμα εφαρμογή του μνημονίου γιατί όπως είπε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος : "Η κυβέρνηση αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη..." Αυτό ερμηνεύεται και ως μήνυμα σε όσους σκέφτονται κατά την ψηφοφορία του Ασφαλιστικού να διαχωρίσουν την θέση τους είτε απέχοντας, είτε ακόμα και καταψηφίζοντάς το....

Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,55 %


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,55 % και διαμορφώνεται στα 1,2256 δολάρια. Το ευρώ διαπραγματεύεται στα 111,140 γιεν, στο 0,8338 με ...

Ο Τάσος Μητρόπουλος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού




Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.






http://www.olympiacos.org






Siemens προς Παμπούκη: Ρωτήστε τους «πρωταγωνιστές» για το σκάνδαλο








Στους «πρωταγωνιστές» του σκανδάλου των μαύρων ταμείων και στις διωκτικές αρχές της Γερμανίας και των ΗΠΑ παραπέμπει η Siemens την εξεταστική επιτροπή, απαντώντας στην επιστολή του υπουργού Επικρατείας...

Νέο βιβλίο ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους γονείς του, Δημήτρη και Αλίκη, ο Γιάννης ετοιμάζει ένα νέο βιβλίο, ένα ψυχογράφημα της ζωής του, μια κατάθεση ψυχής, στο οποίο κάνει την αυτοκριτική του και αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Κωστόπουλος: Αισιοδοξία για την πορεία της Οικονομίας

Την αισιοδοξία της για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τη σύντομη έξοδο από την κρίση, εξέφρασε η διοίκηση της Alpha Bank στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Δέσμευση Κίνας για στήριξη της ελληνικής οικονομίας

Τη στήριξη της Κίνας στο πρόγραμμα της ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ για την Ελλάδα υπογράμμισε ο υπουργός Εμπορίου της χώρας Τσεν Ντεμίνγκ.

Κινητοποιήσεις και πορεία στην Αθήνα την Πέμπτη για το Σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου

«Να μην κλείσει ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο, να συνεχιστεί η λειτουργία του και να τεθεί από την πλευρά της Κυβέρνησης σαφές χρονοδιάγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου».


Το μήνυμα αυτό θα στείλουν, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στην Αθήνα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις...

Παιχνίδι με «αράχνη»


Μάλλον, αν πραγματοποιηθεί θα είναι η κίνηση του καλοκαιριού στον χώρο του μπάσκετ και πολύ πιο σημαντική, από οποιαδήποτε πρόσληψη προπονητή ή μεταγραφή παίκτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφές με τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός



Πριν λίγα λεπτά η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τα άμεσα πλάνα της.«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κρίνει σκόπιμο, για την σωστότερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας, να τονίσει τα ακόλουθα:...

Σκάνδαλο μεγατόνων με την χρυσή κληρονόμο της L'Oréal

Μυστικές συνομιλίες στήνουν στον τοίχο την πλουσιότερη κληρονόμο της Γαλλίας.



Ένα απίστευτο σκάνδαλο συγκλονίζει τη Γαλλία από τις συνομιλίες της πλουσιότερης γαλλίδας και κληρονόμου των καλλυντικών Λορεάλ, Λιλιάν Μπετενκούρ με την κόρη της Φρανσουάζ, τις οποίες συνομιλίες υπέκλεψε ο μπάτλερ της οικογένειας.

NY Times: δώστε εδάφη γιά να ξεχρεώσετε

Να παραχωρήσει η Ελλάδα κυριαρχικά δικαιώματά συγκεκριμένων...

Διατροφή για εντυπωσιακούς κοιλιακούς

Μάθε ποιές τροφές μπορείς να καταναλώσεις για να δεις την κοιλιά σου να γίνεται επίπεδη και ταυτόχρονα να μην αισθάνεσαι πείνα.

Ακολούθησε τη διατροφή που προτείνουμε και απόκτησε κοιλιακούς - φέτες, βέβαια με τη βοήθεια και τον συνδιασμό έξυπνης και στοχευμένης άθλησης.

Τα σενάρια για την πρόκριση της Εθνικής!

Μαθηματικά, κανείς δεν έχει αποκλειστεί ή προκριθεί στον όμιλο μας. Όλοι έχουν πιθανότητες και αυτό που αναμένεται να μετρήσει είναι η διαφορά τερμάτων, που είναι το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας.



Η βαθμολογία του ομίλου μετά την 2η αγωνιστική:

Μετατίθεται, πιθανότατα, για τη Δευτέρα η κατάθεση του ασφαλιστικού στη Βουλή



Μετατίθεται πιθανότατα για τη Δευτέρα η κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Εργασίας, η μετάθεση οφείλεται σε θέματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί...


Η πρόωρη εμμηνόπαυση εγκυμονεί κινδύνους

Οι γυναίκες που περνάνε πρόωρα την εμμηνόπαυσή τους, πριν την ηλικία των 46 ετών, έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο εμφάνισης εμφράγματος, εγκεφαλικού ή άλλης καρδιαγγειακής πάθησης αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.

Tεό Θεοδωρίδης... 18 χρόνια φυλάκισης αποφάσισε το δικαστήριο για τα ναρκωτικά...



Η χρήση των ναρκωτικών στοίχισε στο γνωστό μοντέλο, Τεό Θεοδωρίδη, καθώς μετά από πολύωρη δίκη


το δικαστήριο απεφάνθη 18 χρόνια ποινή λόγω εισαγωγής στην χώρα ναρκωτικών και διακίνησης τους. Μάλιστα σύμφωνα με την espresso, η ποινή είναι αρκετά ευνοϊκή και ...

Τήνος: Το High Speed 1 προσέκρουσε στο μόλο του λιμανιού!

Οι 126 επιβάτες δεν τραυματίστηκαν ενώ στο επιβατηγό πλοίο, που είχε αποπλεύσει από Ραφήνα για Τήνο Μύκονο και Πάρο, απαγορεύτηκε ο απόπλους. Οι συνθήκες του....


Ανοιχτά δύο «καυτά» θέματα



Νέα... εμπλοκή παρατηρείται στις διαπραγματεύσεις του υπουργείου Eργασίας με την τρόικα για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω η κατάθεσή του στη Bουλή. Στις επαφές που...

Καθοριστική απόφαση για τις Πανελλαδικές



Την Τρίτη θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ, αν θα συνεχίσει ή όχι την αποχή των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται με τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Στα... βουβά το μουντιάλ λόγω απεργίας!



Στα βουβά θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα τέσσερα ματς του Μουντιάλ, καθώς οι εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης θα βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για εκείνους που έχει λήξει η σύμβαση τους και δεν θα ανανεωθεί. Σήμερα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν....

Αποφασίζει η Βουλή για Εξεταστική στην υπόθεση των ομολόγων



Συζητείται σήμερα στη Βουλή η πρόταση που κατέθεσαν 128 Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με την πλήρη...

Παραίτηση δήλωσε ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου

Ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, Πίτερ Όρζαγκ, σκοπεύει να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του τον Ιούλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times...

Ελλάδα - Αργεντινή: Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Peter Mokaba Stadium στο Polokwane.

Στην εθνική το κλίμα μετά την επική νίκη και εμφάνιση επί της Νιγηρίας με 2-1, πρώτης σε Μουντιάλ και με τα πρώτα γκολ, είναι στα ύψη μιας και η ομάδα έβγαλε αυτό που όλοι προσδοκούσαν δλδ, αγωνιστικό τσαμπουκά, θέληση και πάθος στο παιχνίδι της. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που την βοήθησαν να φτάσει στην ανατροπή του σκορ και να πάρει μια ιστορική νίκη. Μεγάλο ρόλο στο τρίποντο έπαιξε ασφαλώς και το γεγονός ότι η Αφρικανική ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες από τα μέσα του πρώτου μέρους. Ήταν και το σημείο κλειδί για την αλλαγή στην ροή του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές ...


μας από εκείνο το σημείο και μετά έδειξαν άλλο πρόσωπο καταθέτοντας εντός αγωνιστικού χώρου όλα εκείνα που χρειάζονταν για να φτάσουν στην νίκη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν και είναι να περάσουν 5 μέρες με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλά σενάρια πρόκρισης της εθνικής που ήταν ότι χρειαζόταν αυτή η ομάδα για να θεωρηθεί πετυχημένη αυτή η παρουσία της εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Αφρικής. Αυταπάτες δεν έχει κανένας και γνωρίζουμε ότι τόσο η Αργεντινή είναι η ομάδα που όλοι ξέρουμε αλλά και ότι ενδεχόμενη πρόκριση μπορεί να ρθεί πολύ δύσκολα. Στο καθαρά αγωνιστικό ο Ρεχάγκελ μάλλον δεν θα κάνει καμιά αλλαγή αν και φημολογείται ότι μπορεί την θέση του Γκέκα να πάρει ο Σαμαράς. Το ζητούμενο στο αγωνιστικό δεν είναι το βασικό σχήμα αλλά η θέληση και το τσαγανό που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες μας, όχι για την πρόκριση αλλά για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.










Πάμε και στην Αργεντινή όπου μπορεί η ομάδα να μην έχει προκριθεί μαθηματικά αλλά πρέπει να συμβούν πολλά θαύματα για να μείνει εκτός. Άπαντες βλέπουν ότι η ομάδα τους μέχρι στιγμής είναι αυτή που έχει αφήσει από τις καλύτερες των εντυπώσεων στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και όλοι πλέον ορέγονται το κύπελλο. Όχι άδικα βέβαια αν σκεφτεί κανείς και την ομάδα που έχουν. Για το αποψινό ματς ψάχνει ασφαλώς την νίκη αλλά ο Μαραντόνα θα κάνει και συντήρηση. Από αυτήν θα λείψει τελικά ο Leo Messi που όχι μόνο παίζει αλλά θα είναι και αρχηγός. Ο ¨θεός¨ σε μια στιγμή έπαρσης στην χτεσινή συνέντευξή (0 θεός να την κάνει) τύπου ανέφερε ότι ¨δεν μπορω να στερήσω από τον κόσμο τον Messi. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα περιφερειακά του ματς ενδιαφέρουν πιο πολύ από τα ίδια τα αγωνιστικά. Αλλαγές ξεκούρασης θα γίνουν και πολλοί από αυτούς που ονομάζουμε βασικούς θα μείνουν εκτός για να παίξουν τα ¨δεύτερα¨ που ακούν στα ονόματα των Μιλίτο, Αγουέρο και τα λοιπά.






Πιθανές συνθέσεις:






Ελλάδα: Τζόρβας - Βύντρα, Κυριάκος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης - Κατσουράνης - Καραγκούνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης - Σαμαράς (Γκέκας)






Αργεντινή: Romero; Otamendi, Burdisso, Demichelis, Rodriguez; Bolatti, Veron; Messi, Aguero, Di Maria; Milito






ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική μας που ελπίζει σε πρόκριση μόνο αν πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα. Δεν υπάρχουν πρώτα και δεύτερα για την Αργεντινή. Καλύτερη ομάδα από εμάς σε ένα παιχνίδι που δεν θα κριθεί ολοκληρωτικά στο αγωνιστικό. Έχω μια άποψη που λέει: μετά το ΔΝΤ και στην πρόκριση μαζί Ελλάδα και Αργεντινή. Τον συνδυασμό αυτό τον βρίσκουμε κοντά στο 4.00 σε πολλές εταιρίες.






www.bethome.gr



Την κοινοβουλευτική οδό παίρνουν τελικά οι αλλαγές στα εργασιακά

Στη Βουλή θα κατατεθούν οι αλλαγές στα εργασιακά, ως διάταξη στο υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έπειτα από σχετική εισήγηση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου και απόφαση του πρωθυπουργού. Η αρχική επιλογή της διαδικασίας των Προεδρικών Διαταγμάτων συνάντησε έντονες αντιδράσεις, τόσο από την Αντιπολίτευση, όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν δέχομαι δημοκρατικές μομφές, να πάνε όλα στη Βουλή» φέρεται να είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στον κ. Πάγκαλο και τον κ. Παμπούκη, το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε...

"Το μεγάλο κόλπο των 5 δισ. στην υγεία"


"Σκανδαλώδεις υπερτιμολογήσεις και αδιαφανείς αναθέσεις για προμήθειες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αποκαλύπτουν οι πρώτοι έλεγχοι των υπουργείων Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας στα νοσοκομεία και στις μονάδες υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.


-Προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και για αναλώσιμα υλικά, γίνονται χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας αναθέσεις ή επεκτάσεις προηγούμενων συμβάσεων.
-Οι τιμές είναι διπλάσιες, τριπλάσιες ή...

Οι ΗΠΑ εκφράζουν την ευαρέσκειά τους για την εκλογή του Χ.Μ. Σάντος


Οι ΗΠΑ συνεχάρησαν χθες τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κολομβίας Χουάν-Μανουέλ Σάντος και δηλώνουν «ευχαριστημένες» για την εκλογή του συντηρητικού πολιτικού, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την πολιτική του προκατόχου του Άλβαρο Ουρίμπε. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ Φίλιπ Κράουλι επαίνεσε την «εμπνευσμένη προεκλογική εκστρατεία» πριν τον δεύτερο γύρο και την «μακρά προσήλωση της Κολομβίας στις δημοκρατικές αρχές».
Ο Κράουλι απέκλεισε το ενδεχόμενο η πρόθεση του Σάντος να βελτιώσει τις σχέσεις με τη γειτονική Βενεζουέλα μπορεί να οδηγήσει σε μία ρήξη τους παραδοσιακούς δεσμούς της Κολομβίας με τις ΗΠΑ. «Του ευχόμαστε καλή τύχη σε αυτό», τόνισε.


Πηγή: troktiko