e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Με Playstation και υπομονή θα περάσουν τους 4 μήνες - Επιστρατεύεται και η ΝΑΣΑ

Άρχισε από το βράδυ η διαδικασία της διάνοιξης μια βοηθητικής σήραγγας για να βγουν στην επιφάνεια της γης οι 33 μεταλλωρύχοι.

Φλώρινα: Λύκος πέθανε από δηλητηριασμένο δόλωμα!

Πρόκειται για ένα νεαρό αρσενικό ζώο, ηλικίας περίπου 1,5 έτους, που εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από διερχόμενο ποδηλάτη στην περιοχή του Νυμφαίου Φλώρινας...

"Βυθίζεται" ο τζίρος στο λιανεμπόριο

Ανησυχητικά στοιχεία για την ύφεση στην ελληνική οικονομία έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία.

Τελεσίγραφο Σαμαρά προς Ψωμιάδη

Τελεσίγραφο στο νυν νομάρχη και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει στείλει, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας του να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό για την περιφέρεια τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.

Η αυτοβιογραφία του Τόνι Μπλερ

Ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ θα κυκλοφορήσει αύριο (Τετάρτη) την αυτοβιογραφία του η οποία αναμένεται πολύ, από πολλούς επικριτές της πολιτικής του, και ιδίως εκείνους οι οποίοι τον κατηγορούν για την βρετανική στρατιωτική δέσμευση στο Ιράκ.

Πωλητήριο στο σπίτι της Μέριλιν Μονρό!

Το σπίτι της Μέριλιν Μονρό βγήκε στην αγορά για πώληση! Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Πρόκειται για μια ισπανικής αρχιτεκτονικής, βιλίτσα στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες, το οποίο πωλείται στην τιμή των 3.595.000 δολαρίων.

Σπάει το ρεκόρ στα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Οι κάρτες ξεπέρασαν τις 25.300 και την περσινή διάθεση και ο κόσμος του “τριφυλλιού” είναι έτοιμος να “σπάσει” το ρεκόρ της σεζόν 2008-2009 που ήταν 26.002!
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Σκούρα τα πράγματα για την Paris Hilton!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δανεική τσάντα δημιουργεί προβλήματα στην "καημένη" την Paris Hilton… Λίγο καιρό πριν η κοσμική κληρονόμος, μόλις που γλίτωσε τη σύλληψη όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Βραζιλίας και της Ολλανδίας, βρέθηκε στην τσάντα της ποσότητα μαριχουάνας.

«Καπνός» τα έσοδα από τα τσιγάρα

Τον Ιούλιο οι εισπράξεις από τον ΕΦΚ στα καπνικά προϊόντα σημείωσαν «βουτιά» 50% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα


Νέες πηγές εσόδων για να περιοριστεί η «μαύρη τρύπα» που εμφανίζουν οι εισπράξεις του προϋπολογισμού, αναζητεί επειγόντως το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Καταγγέλλει τη Verbund για νόθευση ανταγωνισμού

Βολές κατά της αυστριακής εταιρίας Verbund, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, εξαπέλυσε την Τρίτη η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κατηγορώντας την για παράνομη συμπεριφορά και νόθευση του ανταγωνισμού.

Έως τα μεσάνυχτα κίνδυνος πτώχευσης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά - Απών ο Βενιζέλος από την κρίσιμη συνάντηση - Τι χάνει το ελληνικό κράτος

- Αρνητικό το κλίμα στη συνάντηση με τους Γερμανούς για το μέλλον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
- Εάν δεν δώσουν παράταση οι Γερμανοί έστω μία μέρα, το βράδυ μπαίνει λουκέτο στα ναυπηγεία.
- Χάνουμε 4 δισ που είχαμε δώσει για παραγγελίες υποβρυχίων.
- Στο δρόμο 1.300 εργαζόμενοι που φοβούνται ότι δεν θα πληρωθούν ούτε τον Αύγουστο.

Το πόρισμα για τον θάνατο του 13 μηνών βρέφους

Ευθύνες, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Βέροιας και Ειδικών Παθήσεων της Θεσσαλονίκης, για σωρεία λαθών, παραλείψεων και εσφαλμένων ιατρικών χειρισμών, διαπιστώνει το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας-Πρόνοιας, για τον θάνατο του ηλικίας 13 μηνών βρέφους, τον περασμένο Μάρτιο.

Επιστρέφει ο δακτύλιος τη Δευτέρα

Σε ισχύ τίθεται και πάλι από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία, το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 15 Ιουλίου του 2011.

Αρκαδία: Βρέθηκε αρχαίος τάφος μικρού παιδιού

Το παιδί φορούσε κοσμήματα ενώ μέσα στον τάφο είχε τοποθετηθεί ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι...

Τα σημαντικά ευρύματα στην περιοχή της Μηλιάς που χρονολογούνται στους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους, ήρθαν στο φως τυχαία, όταν εργάτες άρχισαν να σκάβουν για την ανέγερση οικοδομής.

15,8 εκατομμύρια οι άνεργοι στην ευρωζώνη

Μπορεί να έμεινε αμετάβλητο στο 10% για πέμπτο συνεχή μήνα το ποσοστό της ανεργίας στην ευρωζώνη ωστόσο ο αριθμός των ανέργων είναι εντυπωσιακός.

Αποχώρησε η Ν.Δ. από την Εξεταστική για το Βατοπέδι

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την Εξεταστική που διερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ανακοίνωσαν, αιφνιδίως, το μεσημέρι της Τρίτης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.