e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Ευαγγελάτος


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετά τον Γιώργο Αυτιά φαίνεται πως θα στεγάσει και τον δημοσιογράφο, Νίκο Ευαγγελάτο.

Όλγα Κεφαλογιάννη: 20.000 πόρνες χωρίς άδεια στην Αθήνα

Να σταματήσει επιτέλους η παράνομη πορνεία στην Ελλάδα καθώς αποτελεί πηγή παρακμής και πτώσης της τοπικής αλλά και τουριστικής οικονομίας, είπε η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη για να συνεχίσει να θέσει το θέμα υγείας και φυσικά υγιεινής.

Ανδρική αντισύλληψη με υπερήχους στα γεννητικά όργανα

Η αποστολή υπερήχων στα γεννητικά όργανα, η οποία θα σταματά την παραγωγή σπέρματος, μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδο ανδρικής αντισύλληψης, σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Κατά της επιτροπείας στην Ελλάδα, ο αυστριακός καγκελάριος

Σαφώς κατά του διορισμού ενός "επιτρόπου" για τον έλεγχο της Ελλάδας στην εφαρμογή της δημοσιονομικής πολιτικής, τάχτηκε ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις του πριν τη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί με τίποτε όρους όπως "επιτηρητής".

Οι Γερμανοί πίνουν λιγότερη μπύρα


Οι ζυθοποιίες στη Γερμανία παρήγαγαν την περασμένη χρονιά 98,2 εκατομμύρια εκατόλιτρα μπύρας και το 84,2% της παραγωγής αυτής καταναλώνεται στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το Ομοσπονδιακό Γραφείο Στατιστικής Destatis, επισημαίνοντας μια σημαντική μείωση σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία. Η παραγωγή μπύρας στη Γερμανία έφτασε το 2000 τα 109,8 εκατόλιτρα και από τότε μειώνεται σταδιακά.

Πελοπίδας Καλλίρης: Να πέσουν τώρα οι τιμές!

Την πρόταση του κατέθεσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, κ. Πελοπίδας Καλλίρης, που αυτή δεν είναι άλλη από το να πέσουν οι τιμές πριν πέσουν οι μισθοί.

Ιταλία: Άντληση 7,5 δισ. ευρώ με μειωμένο κόστος δανεισμού

Η Ιταλία διέθεσε σε δημοπρασία ομόλογα αξίας 7,5 δις. ευρώ με χαμηλότερο κόστος δανεισμού σε σχέση με τις τελευταίες δημοπρασίες.

Προς ολοταχώς για ιδιωτικοποιήσεις η κυβέρνηση

Η απαίτηση της τρόικας, όπως τουλάχιστον εκφράστηκε στο προμνημόνιο, για 2 - 3 "μεγάλες" αποκρατικοποιήσεις, φαίνεται ότι "ενεργοποίησε" την κυβέρνηση.

Από 21 Μαΐου έως 5 Ιουνίου οι πανελλαδικές


Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου, διευκρίνισε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Το Βερολίνο κατεβάζει τους τόνους για την επιτροπεία


Η Γερμανία διαβεβαίωσε πως η επίμαχη πρόταση ορισμένων Ευρωπαίων να τεθεί η Ελλάδα υπό δημοσιονομική επιτροπεία δεν είναι παρά μια "γενική σκέψη" που βρίσκεται ακόμη "υπό διαμόρφωση".

"Επενδυτικό ενδιαφέρον για ΟΠΑΠ και λαχεία"

Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΟΠΑΠ και τα κρατικά λαχεία, δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) Γιάννης Κουκιάδης.

Συνάντηση Όλι Ρεν - Παπαδήμου


Σειρά διμερών επαφών ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Βάσω: Ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να φύγει τώρα


«Θα έπρεπε εμείς να έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να δεχόμαστε οτιδήποτε μας λένε και σε λίγο βέβαια να αποδεικνύεται ότι δεν έχουν υλοποιηθεί αυτοί οι στόχοι. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε μια πολιτική που οδηγεί στην ύφεση για να λέμε ότι θα αυξήσουμε τα έσοδα και θα μειώσουμε περαιτέρω τις δαπάνες», τόνισε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Παπανδρέου: Το θέμα της επιτροπείας δεν είναι καινούργιο

«Δεν ξέρω αν είναι γερμανική ιδέα, υπάρχει στις συζητήσεις εδώ και καιρό. Ή θα πορευτούμε δημοκρατικά και η κάθε χώρα θα είναι υπεύθυνη για τις δημοσιονομικές και τις άλλες πολιτικές της ή θα υπονομεύσουμε τη δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της επιτροπείας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΣΚ.

Η Alpha δεν παρέχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για τη συγχώνευση με τη Eurobank

Αδυναμία να παράσχει ακριβή ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα συγχώνευσης της με την Eurobank, λόγω των τρεχουσών μακροοικονομικών εξελίξεων με άμεσες επιπτώσεις επί του τραπεζικού τομέα όσον αφορά το PSI δηλώνει η Alpha Bank, με ανακοίνωση της, ενώ από την πλευρά της η Eurobank αναφέρει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της δεν υπάρχουν λόγοι για την καθυστέρηση της συμφωνίας συγχώνευσης των δύο τραπεζών.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Βελτιώθηκε η εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη

Υπερέβη τις προσδοκίες των επενδυτών η εμπιστοσύνη στην οικονομία της Ευρωζώνης, η οποία για πρώτη φορά μετά τις αρχές του 2011, παρουσίασε θετική μεταβολή.

Κινεζικό ενδιαφέρον για ελληνικές αποκρατικοποιήσεις

Η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ναυπήγησης πλοίων εξετάζεται μεταξύ ελληνικής και κινεζικής πλευράς, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, με τον υφυπουργό Εθνικής Επιτροπής Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της της Κίνας, Ζάνγκ Ξιαοκιάνγκ.

Αύξηση τιμών στα διόδια Ελευσίνας - Κορίνθου

Αυξάνονται οι τιμές διοδίων στο τμήμα Ελευσίνας Κορίνθου από την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, ενώ παραμένουν στα ίδια επίπεδα των 2,20 ευρώ για δίκυκλα και τρίκυκλα.

"Η αρτηριακή πίεση να μετριέται και στα δύο χέρια"

Οι γιατροί πρέπει να καθιερώσουν τη μέτρηση της πίεσης του αίματος και στα δύο χέρια, επειδή η τυχόν διαφορά ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό μπράτσο μπορεί να υποδηλώνει την ύπαρξη προβλήματος υγείας και τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από αγγειακή βλάβη, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

SPD: Η τοποθέτηση Επιτρόπου θα εξουδετέρωνε τη Δημοκρατία

Κάθετα αντίθετο βρίσκει τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) στη Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, η πρόταση τοποθέτησης Επιτρόπου στην Ελλάδα.

Περαιτέρω συρρίκνωση του κατώτατου μισθού ζητά η Τρόικα

Η ηγεσία του υπουργείο Οικονομικών θα αγωνιστεί μέχρι τέλους με σκοπό να πείσει τους επικεφαλής της Τρόικα ότι οι μισθοί έχουν μειωθεί μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και περαιτέρω συρρίκνωση θα βουλιάξει ακόμα περισσότερο την ελληνική οικονομία.

"Η εποχή του φθηνού πετρελαίου έχει τελειώσει"

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν δύο επιστήμονες, με άρθρο τους στο έγκριτο περιοδικό "Nature", στο οποίο συμπεραίνουν ότι το 2005 υπήρξε το έτος που κορυφώθηκε η άντληση του εύκολα προσβάσιμου και άρα σχετικά φθηνού πετρελαίου, με αποτέλεσμα έκτοτε να έχει αρχίσει η αναζήτηση και παραγωγή πιο απρόσιτου και συνεπώς ακριβότερου πετρελαίου.

Μόσιαλος: Δεν μπορεί να υπάρχει Ειδική Επιτροπεία για την Ελλάδα

Δεν μπορεί να υπάρξει Ειδική Επιτροπεία για την Ελλάδα ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μόσιαλος, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξουν κανόνες για όλους. «Το αν αποφασίσει η Σύνοδος Κορυφής να υπάρχει Επίτροπος Δημοσιονομικής Πειθαρχίας συνολικά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι μόνο για την Ελλάδα, είναι τελείως διαφορετικό από το να υπάρχει επιτροπεία ειδικά για τη χώρα μας», σημείωσε ο κ. Μόσιαλος σε συνέντευξή του.

Τη "συνταγή της επιτυχίας" της μας προτείνει η Βουλγαρία

Συστάσεις από τη Βουλγαρία δέχεται η χώρα μας, προκειμένου να εξέλθει της κρίσης. Ο νέος πρόεδρος της χώρας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση την κατάργηση τουλάχιστον 100.000 θέσεων εργασίας, στο πρότυπο της χώρας του, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως υπόδειγμα για την Ελλάδα στην πολιτική περιορισμού του χρέους.

Ηackers δημιούργησαν σούπερ-ιό!

Μέρα με τη μέρα, οι δημιουργοί malware προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα μορφή και μέθοδο μόλυνσης. Εκτός από τα παραδοσιακά κακόβουλα λογισμικά (ιός, worm, κλπ), οι hackers μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα malware με τον συνδυασμό των ιδιοτήτων και άλλων malware.

Το Spiegel "ψάχνει" τα λεφτά των αποκρατικοποιήσεων

Νέα πυρά κατά της Ελλάδας, με αφορμή αυτή τη φορά το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων εξαπολύει το γερμανικό Spiegel Online. Σε σημερινό του δημοσίευμα, το Spiegel μιλά για αθέτηση της ελληνικής υπόσχεσης για άντληση εσόδων ύψους 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις και επικαλούμενο δηλώσεις του πρόεδρου του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου κ. Γιάννη Κουκιάδη, αναφέρει πως τα αρχικά ποσά για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχουν καθοριστεί στην τύχη.

Καθυστερεί η συγχώνευση Alpha-Eurobank λόγω PSI

Δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς το χρονοδιάγραμμα και η γενικότερη εξέλιξη της συγχώνευσης με την Eurobank λόγω του PSI, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Alpha Bank.

Παγετός και χιόνια σε όλη τη χώρα

Ισχυρός παγετός, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν την σε όλη τη χώρα, ενώ οι μετεωρολόγοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χιονίσει και στην Αθήνα. Από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη θα είναι οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Έρχονται τα εκκαθαριστικά για ΕΤΑΚ και ΦΑΠ


Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει στους φορολογούμενους τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) του 2009, καθώς επίσης και του ΦΑΠ του 2010 και του 2011.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Έντονα ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες [Βλέπε άρθρο] .Αυτή την ώρα (10:55) ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 2,27% ανερχόμενος στις 762,56 μονάδες.