e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Γεύμα Καρατζαφέρη – Κιλτίδη σε ιταλικό εστιατόριο

Ιταλικές γεύσεις μοιράζονται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κώστα Κιλτίδη, στο εστιατόριο La Strada στο Νέο Ψυχικό.
Μια ημέρα πριν, ο εισηγητής του ΛΑΟΣ κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, Αθανάσιος Πλεύρης, είχε ταχθεί κατά της παραπομπής του κ. Κιλτίδη, επικαλούμενος το Συμβούλιο της Επικρατείας...

VIDEO: Λιποθύμησε ο CEO της GE

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Την ώρα που ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden μιλούσε, ο CEO της General Electric λυποθίμησε. Στη συνέχεια συνήλθε και πήγε στο γιατρό αλλά το video ανησύχησε πολύ κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το παλάτι της Αντζελίνα Ζολί και του Μπραντ Πιτ, στη Σαντορίνη!

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, αγόρασε πολυτελέστατη έπαυλη στη Σαντορίνη αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ!
Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει μαγευτεί από την ομορφιά και την ενέργεια της Σαντορίνης και να ψάχουν για μια "φωλίτσα" στο νησί, έχουν ...φουντώσει για τα καλά!

Οι αστροναύτες δεν πρέπει να κάνουν σεξ!

Το γεγονός ότι τον Απρίλιο έχουν μπει 4 γυναίκες στα μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ενώ αρχικά ήταν αποκλειστικά άνδρες, έχει διαμορφώσει κανόνες συμπεριφοράς για τους αστροναύτες. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής της NASA, Alan Poindexter σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο.

Κινδυνεύουν με εξαφάνιση

Τον κίνδυνο της εξαφάνισης αντιμετωπίζει το σπάνιο είδος «finless porpoise», που ανήκει στην κατηγορία Phocoenidae και σχετίζεται τόσο με τις φάλαινες, όσο και με τα δελφίνια.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο σπάνιο θηλαστικό της Ασίας, διαπιστώθηκε πως στην ουσία πρόκειται για δύο είδη, τα οποία σπάνια συναναστρέφονται μεταξύ τους.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα κι άλλα....ψέματα!

ψΚι άλλο ψέμα; Ο Λοβέρδος βγήκε στον Αυτιά και είπε ότι τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ θα την παίρνουν όλοι όσοι έχουν φτάσει στα 65, είτε είναι ασφαλισμένοι, είτε ανασφάλιστοι, είτε έχουν δουλέψει τρεις μήνες ή 35 χρόνια, όμως......

Ηρθαν οι εξωγήινοι!

Ηρθαν οι...εξωγήινοι στη Γη, ζουν...ανάμεσα μας και δεν τους παίρνουμε χαμπάρι. Καιρός να φεύγουμε εμείς και να τους αφήσουμε να ζητούν φόρους από τους διαπλανητικούς επισκέπτες μας.
Ο άγνωστος φιλαράκος, που κόβει βόλτες ανάμεσα από δυο ιππείς-αστυνομικούς σε πάρκο στην Χιλή, δεν ξέρει ακόμα που είναι. Θα...μάθει!

Να δώσουν τα λεφτά στις συντάξεις!


Σούπερ το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας ο Φίλαθλος, από τις παλιές και έμπειρες στο χώρο, με τόλμη και καυστική γραφή. Καλεί την κυβέρνηση να πει όχι στην διοργάνωση των Μεσογειακών και να δώσει τα 250 εκατ. ευρώ στις συντάξεις του κοσμάκη. Μπράβο για την τόλμη, μπράβο και για την θέση που πήρε!
Δεν θα υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι θα διαφωνουν από τον ταλαιπωρημένο ελέω ΔΝΤ ελληνικό λαό με την επαναστατική αυτή ιδέα.

Τι θα κάνει ο Τζίγγερ;

Μένει μόνος ο Τζίγγερ, μένει με τους άλλους στο πλευρό του, πουλάει, αγοράζει ο Βγενόπουλος; Αγωνία για τους φίλους του πολυμετοχικού ΠΑΟ. Καθοριστική για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και την επόμενη μέρα του συλλόγου είναι η σημερινή σύσκεψη του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ.

"Xώμα στo δρoμo στo Nεο Ψυχικό"


"Δρομος στο Νεο Ψυχικο,δημαρχε οταν θελεις να βαλεις περισσοτερο χωμα στα παρτέρια δεν χρειαζεται να αδειαζεις το χωμα πρωτα στον δρομο,κινδυνευουν οι οδηγοι ειδικα τις νυχτερινες ωρες."

Ο απολογισμός των επεισοδίων στην Αθήνα



Για περιορισμένες ζημιές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών και σε

Παγκόσμιο ξεπούλημα σήμερα στις αγορές - Με πτώση έκλεισε το ΧΑ

Οι ανησυχίες για την Κινέζικη οικονομία αλλά και τα υπέρογκα ελλείμματα της Ευρώπης οδηγούν σε μεγάλη πτώση τους

H μεγάλη κακία για την μύτη του Ζαγoρίτη



NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Απο χθες που κυκλοφόρησε το βίντεο της Τζούλιας με τον Ζαγορίτη ξεκίνησαν και οι κακοήθειες.

Δεν δίναμε σημασία μέχρι που είδαμε αυτή την φωτογραφία που...

Πήγε καλά τo ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη


Ευχαριστημένοι και οι δύο έφυγαν από το ραντεβού τους στα γραφεία του Ολυμπιακού πριν από λίγο ο Ευάγγελος Μαρινάκης κι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Και συμφώνησαν να τα ξαναπούν κι αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ...

Καταδικάζει η Ρωσία τα περι κατασκοπείας


"ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ"

Σε μια περίοδο που οι σχέσεις Αμερικής - Ρωσίας μετα και απο πρωτοβουλία του Ομπάμα πάνε να φτιάξουν σκάει το θέμα με τους 11 κατασκόπους. Η Ρωσία καταδικάζει την ενέργεια αυτή και λέει οτι κάποιοι δεν θέλουν να φτιάξει αυτή η σχέση. Μάλιστα λένε οτι η ανακοίνωση του υπουργείου δικαιοσύνης γι...

Καθυστερεί λόγω... θανάτου το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στην Wall Street


Σε δύσκολη θέση βρίσκονται πλέον οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, καθώς ο ξαφνικός θάνατος του 92χρονου Robert Byrd, γερουσιαστή από τη Δυτική Βιρτζίνια, αναμένεται να καθυστερήσει την

Μηχανικη: Αγορές μετοχών από Π. Εμφιετζόγλου και Μ. Εμφιετζόγλου

Σε αγορές μετοχών της Μηχανική Α.Ε. προχώρησαν το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Π. Εμφιετζόγλου και η διευθύνουσα σύμβουλος Μ. Εμφιετζόγλου.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Π. Εμφιετζόγλου, υπόχρεο πρόσωπο, προέβη την 24η Ιουνίου 2010 σε αγορά 13.000 μετοχών αξίας 7.490 ευρώ την 25η Ιουνίου σε αγορά 7.000 μετοχών αξίας 3.950 ευρώ και την 28η Ιουνίου σε αγορά 5.000 μετοχών αξίας 2.810 ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Καμαρώνει η ERT που το Mundial της στοιχίζει 848.420 ευρώ



ME TIΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ξύπνησε απότομα η ΕΡΤ και θυμήθηκε τη φράση "διαφάνεια". Ρε θα μας τρελάνετε; Δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο στοίχισε το Μουντιάλ γιατί χειρότερα τα κάνετε!

Τόσα χρόνια που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός όλους αυτούς τους εκεί μέσα με παχυλούς μισθούς το βουλώνατε! Τώρα ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος... ουστ!

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Συνέλαβαν φυγόδικο αρχαιοκάπηλο



Σε κάθειρξη επτά ετών για υπεξαίρεση αρχαίων αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας είχε καταδικαστεί ο

Το προφίλ του Γ. Ζαγορίτη: Κοινωνικός και με αγάπη στα επώνυμα ρούχα!

Διάβαστε όλες τις λεπτομέρειες για την ζωή του γιου του γραμματέα της ΝΔ που έγινε "talk of the town" τα τελευταία 24ωρα. Δειτε φωτογραφίες

Μέχρι πριν  λίγες μέρες, δεν τον ξέραμε. Ήταν απλά ο φοιτητής και φαντάρος Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιός του κορυφαίου στελέχους της Ν.Δ Λευτέρη Ζαγορίτη.  Από την Κυριακή όμως...

«Ακατάλληλος» για δίκη ο άνδρας που επιτέθηκε στον Μπερλουσκόνι



Ο άνδρας που επιτέθηκε εναντίον του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πετώντας του ένα σουβενίρ στο πρόσωπο, στη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης στο Μιλάνο τον Δεκέμβριο, κρίθηκε ότι δεν είναι σε θέση να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Η δικαστής Luisa Savoia εκτίμησε ότι ο Massimo Tartaglia δεν είχε συνείδηση των πράξεών του. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει να τελεί υπό παρακολούθηση για έναν ακόμη χρόνο σε ψυχιατρική κλινική.

Το επίμαχο περιστατικό έγινε στις 13 Δεκεμβρίου πέρυσι. Ο 73χρονος Μπερλουσκόνι τραυματίστηκε στη μύτη και έσπασε δύο δόντια.

zougla 

Δεν απεργεί αύριο η Πανελλήνια Ομoσπονδία Σιδηροδρομικών

ΘΑ ΑΠΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ






Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε...

Eurostat: Η Κύπρος έχει τη χαμηλότερη φορολογία

Τη χαμηλότερη φορολογία επί των κερδών των επιχειρήσεων και το δεύτερο χαμηλότερο συντελεστή φορολογίας φυσικών προσώπων, μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, επιβάλλει η Κύπρος, σύμφωνα με τα στοιχεία....

Attica Bank: Διαψεύδει τα περί πτώχευσης

Ανυπόστατη, παντελώς αναληθή, ουσία αβάσιμη, συκοφαντική και καταχρηστική χαρακτηρίζει η Attica Bank την αίτηση που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η επιχείρηση Roland Berger & Partner ΕΠΕ.

Κατάσκοπος των Ρώσων και στην Κύπρο;



Μετά τους δέκα κατασκόπους που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ άλλος ένας φαίνεται πως συνελήφθη το πρωί στην Κύπρο.

 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνελήφθη στις τρεις το πρωί o 54χρονος Καναδός φυγόδικος Robert Christopher, όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ουγγαρία.
Ο 54χρονος προσπάθησε να ...

Συνεχίζονται οι ρυθμίσεις στον δρόμο Κορίνθου- Τριπόλεως





Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν συχνά τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως.

Οι ρυθμίσεις που ξεκίνησαν από την προηγούμενη Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010, αφορούν στο τμήμα του δρόμου από το...

Τζόγος στο Ιντερνετ - Τι γίνεται με τις άδειες - Πόσα θα εισπράξει το Δημόσιο

Σε τσουχτερή τιμή θα πωλεί το Δημόσιο τις ιντερνετικές άδειες. Σύμφωνα με το προσχέδιο νόμου

που έχει επεξεργαστεί η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή -και το οποίο αναμένεται να δοθεί προς δημόσια διαβούλευση μέσα στις επόμενες ημέρες- δεν προβλέπει ...

"Eπιστολή από τον Γιάννη Συνοδινό,πρώην διευθυντή ειδήσεων της EΡΤ"


"Ονομάζομαι Γιάννης Συνοδινός και μπήκα στην ερτ με την μεταπολίτευση, το 1974-5.στα 35 χρόνια που εργάστηκα στο κρατικό κανάλι,από απλός συντάκτης έφτασα στο αξίωμα του διευθυντή ειδήσεων και του διευθυντή στα αθλητικά τμήματα των τριών καναλιών της ερτ. υπήρξα επίσης παροουσιαστής ειδήσεων και μετέδοσα τα δραματικά γεγονότα στον πόλεμο του περσικού κόλπου το 1991,μόνος ...

Επιδρομή νεαρών σε super market στη Θεσσαλονίκη



Ομάδα νεαρών εισέβαλε σε super market της αλυσίδας «Μασούτης», κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί μπήκαν στο super market που βρίσκεται στην οδό..

Πέθανε ο Nicolas-Hayek, ιδρυτής της Swatch

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 82 ετών, ο ιδρυτής της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής ρολογιών στον κόσμο, Swatch, Νίκολας Χάγιεκ... Ο Νίκολας Χάγιεκ....

Eurostat: Οι τιμές τροφίμων και αναψυκτικών το 2009 ανήλθαν 101%

Οι τιμές των τροφίμων και των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα ανήλθαν το 2009 στο 101% του μέσου όρου των 27 χωρών μελών της ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται....

Ξένα ΜΜΕ: Όμηροι των απεργών χιλιάδες τουρίστες


Για άλλη μια φορά τα ξένα μέσα ενημέρωσης μας... ξεφτιλίζουν αφού λόγω της απεργίας όπως λένε χιλιάδες τουρίστες παραμένουν αποκλεισμένοι.

 
Και φυσικά τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ αναφέρονται περισσότερο στο λιμάνι του Πειραιά και...

Δικάζεται η σπείρα με τα 73 κιλά χασίς


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει την επόμενη εβδομάδα για να δικαστεί, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, η πενταμελής σπείρα ...

Οι 100 Ισχυρότεροι Celebrities του Κόσμου!!


Το γνωστό σε όλο τον κόσμο περιοδικό Forbes, δημοσίευσε την λίστα με τους 100 πιο δυνατούς Celebrities της τρέχουσας χρονιάς!

Μέσα σε αυτή τη λίστα συναντάμε πολλούς μουσικούς και είναι αυτοί που θα επικεντρωθούμε εμείς περισσότερο! Ας δούμε όμως την λίστα και μια μικρή περιγραφή για τους μουσικούς του top 10!.....

Καταδίκη για τον «Δόκτορα Θάνατο»



Για την ανθρωποκτονία τριών ασθενών του στην Αυστραλία βρέθηκε ένοχος ο διαβόητος ως «Δόκτωρ Θάνατος» Αμερικανός χειρουργός Jayant Patel. Ο ινδικής καταγωγής ιατρός εργάστηκε σε νοσοκομείο του Queensland μεταξύ 2003 -2005.

Καταδικάστηκε ακόμα για ...

Xρήση χημικών έξω από τη Βουλή


Ένταση επικράτησε πριν απο λίγο έξω από τη Βουλή. Κάποιοι εκ των διαδηλωτών προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά της Βουλής κάτι που είχε ως...

Κίνδυνος από τα φαγητά των αεροπορικών εταιρειών!

Ότι θέλετε φαίνεται πως υπάρχουν στα catering των μεγάλων αεροπορικών εταιριών και δυστυχώς αυτά καταλήγουν στο στομάχι μας!


Κατσαρίδες, ποντικάκια, ζωύφια και άλλα έντομα ήταν τα σιχαμερά ευρήματα έρευνας της αμερικανικής ένωσης FDA (Food and Drug Administration), η οποία έλεγξε την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στις πτήσεις μεγάλων αμερικανικών εταιρειών.

Αλλαγές στους όρους πρόσληψης των εκπαιδευτικών στη σχολική εκπαίδευση




Αλλάζουν όλα στους όρους πρόσληψης των εκπαιδευτικών με το νέο νόμο 38/48/2010 «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού – καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις». Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δεκάδες χιλιάδες πτυχιούχοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια θέση στη σχολική εκπαίδευση.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά

Ολη η λίστα με τα δρομολόγια που έχουν προγραμματισθεί για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά

Οριακή πτώση στο ΧΑ - Στις 800 μονάδες το spread

Ψάχνει αγοραστές και σήμερα το ΧΑ με την πτώση να είναι οριακή και τον τζίρο πολύ χαμηλά όπως σε όλες

τις τελευταίες συνεδριάσεις.

Εμπόλεμη ζώνη το λιμάνι του Πειραιά…

limani



- Αναχώρησαν ήδη 6 πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες
- Διαδηλωτες του ΠΑΜΕ έσπασαν μια πύλη και μπήκαν στο λιμάνι
- Φρουρούνται όλες οι είσοδοι – Παράνομη η απεργία, αλλά οι ναυτεργάτες επιμένουν
- Στον αέρα δεκάδες δρομολόγια και χιλιάδες επιβάτες που έχουν κλείσει εισιτήρια

Πολιορκείται από παντού…

Ξεκίνησαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη


Ξεκίνησαν προ ολίγου οι κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη, καθώς τρεις πορείες είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Κλoπή-μυστήριo στο ΣΕΦ


Εισβολή… ποντικών είχαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αγνωστοι εισέβαλαν στο μπουθ της αστυνομίας και στα δημοσιογραφικά θεωρεία και αφαίρεσαν κάποιους υπολογιστές και οθόνες τηλεοράσεων..

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνoυ πυρκαγιάς

 





Δείτε το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Τρίτη.

KANTE ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άνοδος στα χρηματιστήρια της Ευρώπης

Επιτέλους κέρδη κατέγραψαν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια έπειτα από τέσσερις διαδοχικές πτωτικές συνεδριάσεις με τις μετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών και των εταιρειών του κλάδου των εμπορευμάτων να ενισχύονται… Ίσως είμαστε στην πορεία ανάκαμψης

Έντονη ανησυχία για τις πυρκαγιές στη Ζάκυνθο


Σε εμπρησμό από πρόθεση αποδίδει η Πυροσβεστική Ζακύνθου τα αίτια των πυρκαγιών που ξέσπασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην περιοχή.

Το Σάββατο, η υπηρεσία ήρθε αντιμέτωπη με τρία

Aκoμη πιο «τσουχτερά» τα διόδια ‎στο Ρίο-Αντίρριο από 1 Ιουλίου!


Σε αύξηση της τιμής των διοδίων προχωρά από την Πέμπτη και ο γαλλοελληνικός όμιλος που εκμεταλλεύεται τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με αιτιολογικό την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% και τη σύμβαση παραχώρησης που της επιτρέπει να μετακυλήσει την αύξηση αυτή στους οδηγούς. Για ...

Ψηφίστηκε η προανακριτική από την Βουλή

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Τρίτης η καταμέτρηση των ψήφων μετά την διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας για την πρόταση 125 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για έξι πρώην υπουργούς της ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Aκoμη πιο «τσουχτερά» τα διόδια ‎στο Ρίο-Αντίρριο από 1 Ιουλίου!



Σε αύξηση της τιμής των διοδίων προχωρά από την Πέμπτη και ο γαλλοελληνικός όμιλος που εκμεταλλεύεται τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με αιτιολογικό την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% και τη σύμβαση παραχώρησης που της επιτρέπει να μετακυλήσει την αύξηση αυτή στους οδηγούς. Για ...