e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κρεμαστινός: Τα μέτρα δεν απέδωσαν γιατί ο κόσμος δεν έχει πεισθεί για την αναγκαιότητά τους

Οι πολίτες δεν έχουν πεισθεί για την αναγκαιότητα των μέτρων είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ και σε αυτό απέδωσε και τις έριδες στο εσωτερικό του κόμματος.

Αποφασισμένος για τα φαρμακεία ο Λοβέρδος

Την πρότασή του να ανοίγουν υποχρεωτικά τα εφημερεύοντα φαρμακεία, αλλά και όλα όσα το επιθυμούν, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, κατέθεσε στους φαρμακοποιούς ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στην αμόλυβδη είχε η Ελλάδα

Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στην αμόλυβδη και την υψηλότερη στο ντίζελ κίνησης είχε η χώρα μας το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα τιμών που ανακοίνωσε η ΕΛΠΑ.Σύμφωνα με τις τιμοληψίες που έγιναν την προτελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου οι υψηλότερες τιμές για την αμόλυβδη (95 οκτανίων) ήταν στις χώρες: Ολλανδία: 1,737 ευρώ το λίτρο, Ελλάδα: 1,657, Βέλγιο: 1,645 , Πορτογαλία: 1,618, Ιταλία: 1,603, Γαλλία: 1,552 , Ιρλανδία: 1,429, ενώ οι χαμηλότερες στη Λευκορωσία: 0,660€, το Κόσσοβο : 1,23 €, το Λουξεμβούργο: 1,118 € , την Ισπανία 1,25 €, και την Αυστρία : 1,344 €.

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει συντεταγμένη χρεωκοπία


Διέψευσε κατηγορηματικά για ακόμη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ελληνική συντεταγμένης χρεωκοπίας.

Γυναίκες και 60χρονοι θα πληρώσουν πρώτοι την εφεδρεία

 Κακά μαντάτα για αυτούς που έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους αλλά και για αυτούς που έχουν θεμελιώσει ήδη συνταξιοδοτικό δικαίωμα (κυρίως γυναίκες με ανήλικο παιδί), καθώς θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν στην εφεδρεία, σύμφωνα με τα νέα κριτήρια που πρόκειται να θεσπίσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή, η οποία με τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος έχει αναλάβει να ρυθμίσει το θέμα του πλεονάζοντος προσωπικό.

Μπαράζ κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση.

Το "μαξιλαράκι" της κοιλιάς συνδέεται με το άσθμα

Το κοιλιακό πάχος, που κλινικά αποκαλείται «κεντρική παχυσαρκία», συνδέεται με αυξημένη πιθανότητα για την εμφάνιση άσθματος, σύμφωνα με νορβηγική επιστημονική έρευνα.

Πόνοι στη μέση; Σηκωθείτε και ασκηθείτε!


Κίνηση και ενεργητικότητα είναι η θεραπεία για τους πόνους στη μέση, σύμφωνα με νέα νέα σουηδική επιστημονική έρευνα, η οποία ανατρέπει τη μέχρι σήμερα επιλογή της ανάπαυσης.

Αυτοσυγκράτηση ζήτησε ο Παπανδρέου από Ερντογάν

«Σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και ηρεμία. Η Κύπρος ως κυρίαρχο κράτος έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το τι κάνει και θα πρέπει να αποφεύγονται μονομερείς ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή», επισήμανε ο Γ. Παπανδρέου στον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είχε τηλεφωνική συνομιλία.

Μόσιαλος: Δεν τίθεται θέμα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες

Την κατηγορηματική θέση σύσσωμης της κυβέρνησης ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, καθώς ο λαός δεν τις θέλει, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ερωτηθείς σχετικά με τις συζητήσεις και τις απόψεις που εκφράζονται, για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής ανάγκης, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης.

Ραγκούσης: Δραματική η επιδείνωση στις δημόσιες συγκοινωνίες

Να επιδείξουν υπευθυνότητα, κάλεσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης, τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει.

Θα πληρώσουν το τέλος όσοι διέκοψαν το ρεύμα μετά τις 17/9


Κανονικά θα πληρώσουν το τέλος ακινήτων όσοι διέκοψαν την παροχή ρεύματος μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτζας.

Φέκτερ: Έσχατη λύση το "κούρεμα"


Την ώρα που οι φωνές που ζητούν κούρεμα το ελληνικού χρέους πληθαίνουν, η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ φαίνεται πως το θεωρεί ως τελευταία επιλογή.

Καθυστερεί κι άλλο η 6η δόση

Περισσότερο του αναμενόμενου φαίνεται πως θα καθυστερήσει η επόμενη δόση του δανείου προς τη χώρα μας αφού μετά την τρόικα η οποία θέτει τους δικούς της όρους προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, έγινε γνωστό σήμερα ότι το θέμα της δόσης δεν είναι στην ατζέντα του Eurogroup της 3ης Οκτωβρίου.Αφού λοιπόν το θέμα της έγκρισης της επόμενης δόσης δεν θα περάσει από το Eurogroup αρχές Οκτωβρίου η εκταμίευση των 8 δισ. θα καθυστερήσει κι άλλο.

«O Γιώργος πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του»

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της ισπανικής κοινής γνώμης για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα καθώς θεωρείται πως ο δυο χώρες αντιμετωπίζουν κοινά οικονομικά προβλήματα και υπάρχει ο φόβος ότι η Ισπανία μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο της Ελλάδας και να οδηγηθεί στο ΔΝΤ.

Κατέκλυσαν τις εφορίες για τα λάθη στα εκκαθαριστικά

Καλά κρατούν η γραφειοκρατία και τα λάθη στις εφορίες, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από φορολογούμενους που έχουν παραλάβει λανθασμένο εκκαθαριστικό σημείωμα για την καταβολή της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και σπεύδουν να ζητήσουν τη διόρθωσή του με νέα εκκαθάριση.