e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Απεστάλη η 8η παρτίδα εκκαθαριστικών

Πιστωτικό είναι το 34% από την 8η παρτίδα εκκαθαριστικών που ταχυδρομούνται προς τους φορολογούμενους, ενώ το 42% είναι μηδενικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων. Σε σύνολο 540.990 εκκαθαριστικών, τα 185.654 είναι πιστωτικά, τα 227.540 και μόνο 127.796 χρεωστικά. Ο φόρος που εισπράττει το δημόσιο είναι 347,9 εκατ. ευρώ. Συνολικά και στις 8 παρτίδες, το 38% των εκκαθαριστικών είναι πιστωτικό - γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο μέτρο των αποδείξεων - το 42% μηδενικό και το 19,8% χρεωστικό. Ο φόρος για το Δημόσιο και από τις 8 παρτίδες ανέρχεται σε 886,8 εκατ. ευρώ.

Λαμπρινίδης: Η κρίση χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα

Η οικονομική κρίση δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό πρόβλημα και η σύνοδος των κρατών-μελών της ευρωζώνης θα πρέπει να καταλήξει σε λύσεις σε ευρωπαϊκή κλίμακα, δήλωσε τη Βαρσοβία ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης.

Στα 102 του χρόνια ετοιμάζει νέα ταινία!

Ο πολυβραβευμένος Πορτογάλος σκηνοθέτης, Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα, είναι αναμφισβήτητα ένα φαινόμενο. Στα 102 του χρόνια συνεχίζει ακούραστος το κινηματογραφικό του ταξίδι γυρίζοντας τη μία ταινία μετά την άλλη... Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την επόμενη!

Άδειες λόγω καύσωνα σε δημοσίους υπαλλήλους

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, θα μπορούν να αποχωρούν από την εργασία τους, όταν υπάρχουν συνθήκες καύσωνα, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνου Ρόβλια.

"Όχι" στην επιλεκτική χρεοκοπία

Έκκληση στους ηγέτες της Ευρωζώνης να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να αποφύγουν ένα πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα που θα οδηγήσει σε «επιλεκτική χρεοκοπία», απηύθυνε σήμερα το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Γιούργκεν Σταρκ.

Κουνούπια: καλοκαιρινός εχθρός

Το καλοκαίρι έχεις χιλιάδες ομορφιές, αλλά κρύβει και κάποιους ενοχλητικούς επισκέπτες στις αποσκευές του. Τα κουνούπια λατρεύουν το ζεστό καιρό και μαζί με αυτόν, κι εμάς.

Στήριξη του Μπλιλ Κλίτον στον Έλληνα πρωθυπουργό


Λίγα μόλις 24ωρα από την αναχώρηση της Χίλαρι Κλίντον, από την Ελλάδα, ο σύζυγος της Μπιλ και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό για να του θέσει τη συμπαράσταση και την υποστήριξη στις προσπάθειες του.

Απαλλάσσεται ο Ν. Ζαγοριανός για την υπόθεση Siemens


Απαλλαγή του πρώην ανακριτή της υπόθεσης της Siemens Νίκου Ζαγοριανού, από τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και κατάχρησης εξουσίας που αφορούσαν χειρισμούς του στην υπόθεση των λεγόμενων "μαύρων ταμείων", αποφάσισαν οι δικαστές.

Στο Βερολίνο ο Χρυσοχοϊδης για επενδύσεις-αποκρατικοποιήσεις

Στην προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα στοχεύει η αυριανή επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο Βερολίνο.

Λύσεις του παρελθόντος ξανά στο τραπέζι

Τις λύσεις που έχει απορρίψει η Γερμανία στο παρελθόν εξετάζουν οι Ευρωπαίου ηγέτες, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, μεταξύ των οποίων και η χρήση πιστωτικών ορίων, για να αποτρέψουν την εξάπλωση της κρίσης χρέους στην περιοχή.

"Φρένο" στην εκτός σχεδίου δόμηση

Στον περιορισμό της εκτός σχεδίου δόμησης επικεντρώνεται η πρόταση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας / Αττικής 2021. Οι βασικοί πυλώνες του σχεδίου παρουσιάστηκαν σήμερα από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ, Νίκο Σηφουνάκη.

Επεισόδια στα Κατεχόμενα κατά την άφιξη του Ερντογάν

Συλλήψεις και τραυματισμοί σημειώθηκαν στα Κατεχόμενα κατά τη χθεσινή άφιξη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο.

«Εγγύηση για το μέλλον της χώρας οι μεταρρυθμίσεις μου»

Μείζονος σημασίας οι αλλαγές στην Παιδεία, σύμφωνα με την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου. «Θεωρώ ότι είναι μείζονος σημασίας η αλλαγή στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ -που όλοι ξέρουμε πόσο ανάγκη την έχουμε- να γίνει ένα θέμα συναίνεσης και όχι θέμα σύγκρουσης. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ με όλες μου τις δυνάμεις», είπε η κ. Διαμαντοπούλου και συνέχισε, «Δεν υπάρχει μεταρρύθμιση που να μην έχει αντίδραση»

Η τουριστική κατοικία θα βοηθήσει τον τουρισμό


Η ανάπτυξη του θεσμού της τουριστικής κατοικίας στη χώρα, σύμφωνα με προβλέψεις του νομοσχεδίου υπό τον τίτλο "Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την δημοσιονομική εξυγίανση", θα προσφέρει σημαντική ώθηση στον ελληνικό τουρισμό και στην αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη.

Οι αναπτυσσόμενες χώρες μπορούν να βοηθήσουν την Ευρώπη

Οι αναπτυσσόμενες χώρες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης στην οικονομική κρίση της ευρωζώνης, λόγω των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, δήλωσε σήμερα από την Άγκυρα ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών την Πέμπτη

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προειδοποιεί για αύριο η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.Συγκεκριμένα κίνδυνος προβλέπεται για τις περιοχές: Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλληνία, Ζάκυνθο, Λακωνία, Μεσσηνία, Χανιά και Κύθηρα.

Όχι από τον Π.Ο.Υ στη χρήση των «κιτ» εξέτασης για φυματίωση

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κάλεσε σήμερα να σταματήσει αμέσως η χρήση εξετάσεων αίματος για την διάγνωση της φυματίωσης, υποστηρίζοντας ότι είναι ελαττωματικές πράγμα που σημαίνει ότι κινδυνεύουν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

O Σπάρτακος επιστρέφει!

Έχουν περάσει 51 χρόνια από τη θρυλική ταινία του Stanley Kubrick με τον Kirk Douglas να ενσαρκώνει τον Σπάρτακο στη μεγάλη οθόνη οδηγώντας στρατιές σκλάβων εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Τώρα το Hollywood σχεδιάζει μία νέα κινηματογραφική μεταφορά με άρωμα... ''300''!

Έρχεται το "ασφαλές τσιγάρο"

Το πρώτο «ασφαλές τσιγάρο» που θα προσφέρει την ίδια απόλαυση με το κλασικό τσιγάρο αλλά παράλληλα δεν θα προκαλεί προβλήματα στην υγεία και θα βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος, είναι γεγονός.

Η κρίση μείωσε την κατανάλωση χυμών και αναψυκτικών

Πτωτική πορεία ακολούθησε τα τελευταία χρόνια η συνολική κατανάλωση αναψυκτικών, ενώ ελαφρά μείωση παρουσίασε και την τελευταία διετία η συνολική κατανάλωση χυμών, όπως προκύπτει από κλαδική μελέτη, που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Icap Group. Αναλυτικότερα, μολονότι ο όγκος της εγχώριας φαινομενικής κατανάλωσης χυμών ακολούθησε, σε γενικές γραμμές, ανοδική πορεία, κατά τη διάρκεια της περιόδου 1990-2008, με μέσο ετήσιο ρυθμό μεταβολής 4,15%, ωστόσο το 2009, η εγχώρια κατανάλωση χυμών εμφάνισε μικρή πτώση (2009/08: -1,2%), η οποία εκτιμάται ότι συνεχίστηκε και το 2010 (2010/09: -5,7%).

Μείωση συντελεστών ΦΠΑ, το φθινόπωρο, προαναγγέλει ο Οικονόμου

Μεγάλες αλλαγές στη φορολογία προγραμματίζει να κάνει η κυβέρνηση με τη φορολογική μεταρρύθμιση του φθινοπώρου.Μεταξύ των αλλαγών αυτών είναι και ο επαναπροσδιορισμός και η μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου.

"Έχουμε καλύτερα games από Sony και Nintendo"


Φωτιές άναψε ο Dennis Durkin, οικονομικός διευθυντής της Microsoft στον τομέα του Xbox, καθώς σε συνέντευξή του στο IndustryGamers, ήταν κάθετος στις απόψεις του.Όταν ερωτήθηκε για το αν θα έπρεπε περισσότεροι developers να γραφτούν στο πρόγραμμα των Microsoft Game Studios (για επικείμενη συνεργασία με το Xbox 360), ο Durkin δήλωσε: "Για δείτε καλύτερα τα δεδομένα. Κάντε σύγκριση των games που δημιουργεί κάθε εταιρεία, διότι πιστεύω ότι σε θέμα ποιότητας και πωλήσεων, είμαστε καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τίτλους όπως το Forza Motorsport, που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα ή όπως το Fable, που πουλάει 2-3 εκατομμύρια κάθε φορά.

Οριστική απάντηση στην ελληνική κρίση ζητά η Γαλλία

Η Γαλλία επιθυμεί η σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες να δώσει από αύριο κιόλας "μία οριστική απάντηση" στην ελληνική κρίση χρέους, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνηση, Βαλερί Πεκρές.

Απειλούν με μαζικές μηνήσεις οι τραπεζίτες


«Τιμωρία» και για τις τράπεζες που δεν έχουν έκθεση στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο κρατικό χρέος, χαρακτηρίζουν τον τραπεζικό φόρο οι τραπεζίτες σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Μάλιστα, δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο μαζικών μηνύσεων.

Αρνούνται τις περικοπές στο "Βήμα"


Η απόφαση των συντακτών του «Βήματος» ήταν ξεκάθαρη. «Δώσαμε». Που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στο «Βήμα» δεν δέχονται για άλλη μια φορά να αποτελέσουν τα... θύματα του ΔΟΛ.

Τετ α τετ Παπανδρέου - Μπαρόζο το απόγευμα

Κρίσιμη συνάντηση ενόψει των αυριανών καθοριστικών αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, θα έχει στις 5 το απόγευμα, στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η συνάντηση οριστικοποιήθηκε το πρωί και λίγο πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού, το μεσημέρι, για την βελγική πρωτεύουσα, όπου θα λάβει χώρα η έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Σκληρή επίθεση Σαρκοζί στη Γερμανία

Βολές κατά της Γερμανίας ρίχνει ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, κατηγορώντας την για "εγκληματικά επίπεδα εγωισμού" στην προσέγγισή της προς την ελληνική κρίση χρέους, αποκαλύπτεται σε δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Canard Enchaine. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νικολά Σαρκοζί δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε επισκέπτες που δεν κατονομάζονται πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου: "Οι Έλληνες κάνουν ό,τι μπορούν, Κι΄εμείς το ίδιο. Οι μόνοι που δεν δείχνουν αλληλεγγύη είναι οι Γερμανοί. Ο γερμανικός εγωισμός είναι εγκληματικός: συντηρεί την κρίση".

Αυξάνονται οι τουρίστες παρά την ταλαιπωρία


Κατά 13,1% αυξήθηκαν το α΄ πεντάμηνο εφέτος οι αφίξεις στην Ελλάδα μη κατοίκων από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας συνόρων που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και δημοσιοποιήθηκαν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Με καθυστέρηση η εκκίνηση της Συνόδου Κορυφής

Το πρωί της Πέμπτης, στις Βρυξέλλες, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης σύσκεψη των Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων, καθώς ανέκυψαν τεχνικής φύσεως ζητήματα για τα οποία πρέπει να υπάρξει η συναίνεση των ιδιωτών πιστωτών πράγμα το οποίο συνεπάγεται ότι θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση περίπου μιας ώρας (2 μ.μ. αντί για 1 μ.μ. ώρα Ελλάδας) στην ε΄ναρξη της Συνόδου Κορυφής.Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά και το πρωί της Πέμπτης η Οικονομική Επιτροπή της Κομισιόν και το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο θα βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις για το καθορισμό των σύνθετων αυτών τεχνικών σχεδίων.

Συνεχίζεται η μάχη Google+ Facebook

To social media gaming είναι ένας από τους τομείς που θα δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα στο Facebook και το Google+, όπως φαίνεται από την κίνηση της Google να επενδύσει πάνω στην εταιρία Zynga, η οποία είναι υπεύθυνη για την τεράστια επιτυχία FarmVille.Στο νέο καταστατικό της επιχείρησης, η Google απεικονίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές, κάτι που σίγουρα σημαίνει πως οι τίτλοι της δε θα αργήσουν να εμφανιστούν ολοένα και περισσότερο τόσο στο Android, όσο και στο Google+.

Αυξημένος ο κύκλος εργασιών στη βιομηχανία


Αύξηση 9,8% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Μάιο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2010, έναντι αύξησης 13,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2010 προς το 2009.

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στην επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή την επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα (24 Ιουλίου 1974) ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr , το ντοκιμαντέρ «ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 1974-1990», σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.

Ακαρπη η συνάντηση με Ραγκούση-ένταση στο υπουργείο


Ακαρπη απέβη η συνάντηση του προεδρείου των αυτοκινητιστών ταξί με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση. Ενταση έξω από το υπουργείο με εκαντοντάδες ταξιτζήδςς να πετούν αντικείμενα και μπουκάλια. "Ο αγώνας τώρα αρχίζει" λεέι ο πρόεδρος του συνδικάτου Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Οικονομία "Η υποβάθμιση της Γερμανίας θα οφελήσει το ευρώ"


Καμπανάκι για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γερμανίας κρούει στο αμερικανικό δίκτυο CNBC ο επικεφαλής ανάλυσης αγορών της Lloyds, Charles Diebel, λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της αξιολόγησης «ΑΑΑ» για να συμβάλει στη διάσωση της νομισματικής ένωσης.

«Ορόσημο» για την Ευρωζώνη η Σύνοδος

Η ανάγκη αποστολής ισχυρού μηνύματος στις αγορές, η λήψη αποφάσεων για την κρίση χρέους, η κρισιμότητα της αυριανής Συνόδου Κορυφής αλλά και η έκδοση ευρωομολόγου είναι θέματα μείζονος σημασίας για τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο Bloomberg.

"Ναι" Σαλγάδο στην αγορά ελληνικών ομολόγων

Θετική είναι η Ισπανία στην αγορά ελληνικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά από το EFSF.
Όπως δήλωσε στο ισπανικό κοινοβούλιο η υπουργός Οικονομικών Ελένα Σαλγάδο «η Ευρώπη θα πρέπει να ενισχύσει την ευελιξία του ταμείου όσο το δυνατό περισσότερο, περιλαμβάνοντας και την εξαγορά ομολόγων στη δευτερογενή αγορά».

Aποκλειστικό: O Johnny Depp στην Πάρο!

Είναι εδώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nooz.gr o απόλυτος star του Hollywood και ο πιο διάσημος πειρατής της μεγάλης οθόνης, ο Johnny Depp, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Πάρο, όπου και εθεάθη να κάνει τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά...

Aπόψε η μεγάλη συναυλία των Bon Jovi!


 Η μεγάλη μέρα έφτασε... Οι Bon Jovi ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν απόψε το βράδυ τους χιλιάδες Έλληνες fans τους σε μία σχεδόν sold out συναυλία πλημμυρισμένη από τα αμέτρητα hits τους. Οι πόρτες στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα.

Αγορά ρεύματος με προπληρωμένες κάρτες


Αγορά ρεύματος με προπληρωμένες κάρτες (κατά το σύστημα που ισχύει στην κινητή τηλεφωνία με τα καρτοκινητά), εκπτώσεις για τους καταναλωτές, που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους με πάγια εντολή, και αύξηση των εγγυήσεων κατά 50 %, προτείνει μεταξύ άλλων η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο των απλήρωτων λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας, που εντείνεται λόγω της κρίσης.

Νέο ψαλίδι στις συντάξεις από 1η Αυγούστου


Από την 1η Αυγούστου θα τεθεί σε ισχύ η αυξημένη εισφορά στις συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.700 ευρώ. Διπλά χαμένοι είναι όσοι συνταξιούχοι είναι κάτω των 60 ετών, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν μία ακόμη εισφορά.Οπως προβλέπεται σε εγκύκλιο του ΙΚΑ η ειδική εισφορά καθορίζεται :

Στο κόκκινο ο υδράργυρος, 42βαθμοί

"Κόκκινο" αναμένεται να χτυπήσει ο υδράργυρος την Τετάρτη, φτάνοντας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Στο υπουργείο Υποδομών οι ιδιοκτήτες ταξί

Σκληραίνουν τη στάση τους - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις


Oι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υποδομών, επιδιώκοντας να συναντηθούν με τον Γ.Ραγκούση είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους.

Top 10 υποψήφιων χωρών για χρεοκοπία- πρώτη η Ελλάδα

Άλλη μια αρνητική πρωτιά κατέκτησε η Ελλάδα η οποία αναδείχτηκε σε «πρωταθλήτρια» κόσμου όσον αφορά τις πιθανότητες χρεοκοπίας ή σωστότερα «αθέτησης πληρωμών» (default).

Στάση αναμονής στο Χ.Α.

Η επιφυλακτικότητα διατηρείται

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α. εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης.

Παρουσία Λαγκάρντ η Σύνοδος Κορυφής

Παρούσα στην αυριανή σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης, η οποία καλείται να δώσει οριστική λύση για το ελληνικό χρέος, θα είναι η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.