e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στην Ελβετία η εξουσιοδότηση Ελλήνων βουλευτών για άνοιγμα λογαριασμών

Αποστέλλεται δια της διπλωματικής οδού στην Ελβετία η εξουσιοδότηση που παρείχαν οι Έλληνες βουλευτές (πλην της ΚΟ της ΝΔ) για άνοιγμα των λογαριασμών από τις ελβετικές αρχές ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

636.188 οι τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι


Σε 636.188 ανέρχεται το τακτικό προσωπικό στο Δημόσιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (μέχρι τις 9/3/12), τα οποία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ρέππας.

Στην πώληση θυγατρικών στο εξωτερικό, προσανατολίζονται πιστωτικά ιδρύματα

Την πώληση ή την καλύτερη αξιοποίηση περιουσιακών τους στοιχείων εκτός εθνικών συνόρων και ιδιαίτερα θυγατρικών τους στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης όπου έχουν αποκτήσει ισχυρή παρουσία μετά από προσπάθειες που ξεκίνησαν από τις αρχές τις δεκαετίας του 1990, εξετάζουν τράπεζες.

«Πράσινο φως» για τρία αναπτυξιακά έργα


Την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Συμπράξεων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα έλαβαν τρία αναπτυξιακά έργα στους τομείς της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης χιονοδρομικών/αθλητικών υποδομών. Τα δύο έργα αφορούν στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων στη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων των περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας για τη διαχείριση περίπου 100.000 τόνων αστικών αποβλήτων ετησίως στην κάθε περιοχή, με παράλληλη αξιοποίηση κοινοτικών και ιδιωτικών κεφαλαίων.

Οικονομία Επιδεινώθηκε το επενδυτικό κλίμα στην Ευρωζώνη

Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για το επενδυτικό κλίμα στην Ευρωζώνη, με το σχετικό δείκτη του ινστιτούτου Sentix να υποχωρεί τον Απρίλιο για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες.

Άντληση 1,3 δισ. ευρώ με μειωμένο επιτόκιο

Ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό Δημόσιο μέσω της δημοπρασίας εντόκων γραμματίων διάρκειας 6 μηνών, με το επιτόκιο να εμφανίζεται ελαφρώς μειωμένο.

Παπακωνσταντίνου: Δεν μετάνιωσα που μπήκαμε στο μνημόνιο

Αμετανόητος δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο. Όπως επεσήμανε ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να στέκεται όρθια στα πόδια της.

Ορμόνη για θαυματουργές σεξουαλικές επιδόσεις!


Καλά είναι τα νέα για τη σεξουαλική δραστηριότητα των ζευγαριών! Μια ορμόνη που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών, δρώντας ουσιαστικά σαν τα γνωστά μπλε χαπάκια που απογειώνουν τον ανδρισμό.

Πάτρα - Σίδνεϊ σε έξι μήνες... με σκάφος


Σχεδιάζει να ταξιδέψει από την Πάτρα έως το Σίδνεϊ της Αυστραλίας με σκάφος έξι μέτρων, προκειμένου να επικοινωνήσει το μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.Ο λόγος για τον 55χρονο Απόστολο Καρδάρα από την Πάτρα, πρώην ανθυποπλοίαρχο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ελληνικό ραδιοσταθμό Symban World Radio του Σίδνεϊ, αποκάλυψε τα σχέδιά του για το συγκεκριμένο ταξίδι με ειδικά εξοπλισμένο σκάφος, το οποίο θα διαρκέσει έως και 6 μήνες και θα περιλαμβάνει στάσεις σε λιμάνια της Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας, Σρί Λάνκα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Παπούα Νέα Γουινέα, μέχρι τον τελικό προορισμό.

Μόλις 1 στα 6 σουβενίρ του Λονδίνου 2012 made in UK

Από τα 900 αντικείμενα που θα πωλούνται ως αναμνηστικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι, μόνο τα 138 έχουν κατασκευαστεί στη Βρετανία.

Αυγά... μοναδικά έργα τέχνης


Ο Φραντς Γκρομ από την πόλη Βρχνίκα της Σλοβενίας έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός με την τεχνική του, καθώς μετατρέπει αυγά σε σπάνια έργα τέχνης με χιλιάδες μικρές τρύπες στο εύθραυστο κέλυφός τους.

O ΟΠΑΠ στηρίζει το έργο της Αρχιεπισκοπής


Tη συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Η Εκκλησία στους δρόμους», το οποίο αφορά στη διανομή 10.000 μερίδων φαγητού σε καθημερινή βάση σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, καθώς και του προγράμματος «η Εκκλησία στο σπίτι», που αφορά στη διανομή σε μηνιαία βάση τροφίμων (δέματα αγάπης) σε 2.219 ελληνικές οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Το Ιράν δεν πωλεί πλέον πετρέλαιο στην Ελλάδα


Το Ιράν δεν εξάγει πλέον πετρέλαιο προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε την Μ. Τρίτη ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Ροστάμ Γασεμί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Shana.

Μεγάλη Εβδομάδα με βροχές και... χιόνια!


Άστατος προβλέπεται ο καιρός έως και την Κυριακή του Πάσχα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές - κυρίως στη Δυτική και τη Β. Ελλάδα - την πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και στη Θεσσαλία.

Οικονομία Εκτίναξη της ανεργίας σε όλο τον κόσμο «βλέπει» ο ILO

Την ανηφόρα φαίνεται πως θα συνεχίσει η ανεργία σε όλο τον κόσμο, καθώς όπως προβλέπει η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO), οι άνεργοι θα αυξηθούν και εφέτος και το επόμενο έτος.

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ


Αλλαγές ισχύον από χθες στα Μέσα Μεταφοράς μέχρι και την επόμενη Παρασκευή λόγω του Πάσχα.

Οι αλλαγές είναι οι εξής:

Τράπεζες Παρατείνεται η αγωνία για την ανακεφαλαιοποίηση

Συνεχίζεται το «θρίλερ» των διαβουλεύσεων μεταξύ κυβέρνησης τραπεζιτών και τρόικας για την οριστικοποίηση των όρων ανακεφαλαιοποίησης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Απειλούν με κινητοποιήσεις οι πρατηριούχοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων κάνει λόγο για υπαναχώρηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη, από τη συμφωνία αναφορικά με τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ πρατηρίων και σούπερ – μάρκετ.

Μέσω τραπεζών μισθοί και εισφορές από 1η Ιουνίου

Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Ιουνίου -και όχι από την 1η Μαΐου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί- η ταυτόχρονη πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών, αμοιβών και φόρων μέσω των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. Επικεφαλής της ανόδου έχουν τεθεί οι τράπεζες.