e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Απώλειες 0,82% στο Χ.Α.

Με πτώση 0,82% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 650,50 μονάδες.

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup

Τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ της 9ης Δεκεμβρίου και ειδικότερα η ενίσχυση του ΔΝΤ με 200 δισ. ευρώ, και η μεταρρύθμιση του μόνιμου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του Εurogroup, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί.

Έρχεται το iPad mini;


Πληθαίνουν και πάλι οι φήμες που θέλουν την εταιρεία με το δαγκωμένο μήλο να ετοιμάζει τη mini έκδοση του iPad. Γίνεται λόγος για ένα iPad το οποίο θα έχει οθόνη 7.85 ιντσών. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή του θα ξεκινήσει σύντομα, έτσι ώστε να μπορέσει να διατεθεί στο αγοραστικό κοινό στο δεύτερο μισό της νέας χρονιάς. Ο λόγος που η Apple στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση είναι για να απαντήσει στον ανταγωνισμό που έρχεται από εταιρίες όπως η Amazon (Kindle Fire).

Μήπως αναπνέετε κοκαΐνη που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα;

Διάφορες παράνομες ναρκωτικές ουσίες, όπως η κοκαΐνη και η μαριχουάνα, μπορεί να καταλήγουν στον αέρα που αναπνέουμε και έτσι, ανυποψίαστοι, να τις εισάγουμε στον οργανισμό μας...!

Σε πέντε δόσεις το "χαράτσι" από του χρόνου

Σε πέντε δόσεις θα καταβάλλεται από το νέο έτος το ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί τον Απρίλιο του 2012 και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2013.

Η Madonna κυκλοφορεί νέο single!


Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο single της η Madonna με τίτλο «Give Me All Your Lovin». Μια εβδομάδα πριν από την συναυλία της στο Super Bowl Halftime θα έχουμε μια πρώτη γεύση από το νέο album της κυρίας Ciccone, σε ένα single που θα συμμετέχουν η Nicki Minaj και η M.I.A.

Σηκώνουν ρολλά οι νέοι σταθμοί του μετρό


Απόλυτη προτεραιότητα χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μάκης Βορίδης, το άνοιγμα των 7 νέων σταθμών του μετρό.

Αιωρείται -ξανά- η χρεωκοπία της Ελλάδας

Σε πολύκροτο σήριαλ έχει καταστεί το κούρεμα του ελληνικού χρέους, καθώς η χώρα μας «απειλείται» για μια ακόμη φορά χρεωκοπία.

ΕΣΕΕ: Φθηνότερο φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι


Μικρότερο θα είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι το κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, όπως προκύπτει από τον δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ.) της Ε.Σ.Ε.Ε. την Παρασκευή 16/12. Συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα είναι φέτος φθηνότερο κατά 5,3% σε σχέση με πέρυσι και για μια εξαμελή μέση ελληνική οικογένεια θα κοστίσει 158 ευρώ έναντι 167 ευρώ που κόστιζε πέρυσι την ίδια ακριβώς περίοδο, περιλαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς προϊόντα.

Την Τρίτη στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των 300

Αύριο, Τρίτη θα δοθούν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009.Για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών θα είναι αναρτημένες και στο Διαδίκτυο μέσω του site της Βουλής των Ελλήνων.

Τελείωσαν οι ανακρίσεις για την υπόθεση Βατοπεδίου

Την τελευταία απολογία έλαβε πριν λίγες ημέρες η Εφέτης Ειδική Ανακρίτρια, Ειρήνη Καλού, για την υπόθεση των ανταλλαγών του Δημοσίου με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου και πλέον αναμένεται να κηρύξει το πέρας της ανάκρισης, ώστε η ογκωδέστατη δικογραφία να διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Εφετών που θα αποφανθεί για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αποδυναμωμένος ο εμπορικός στόλος

 Αποδυναμωμένος εμφανίστηκε ο ελληνικός εμπορικός στόλος τον Οκτώβριο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικης Αρχής.

Πρέπει να πατάμε off στα κινητά στην πτήση;

Οι φημολογίες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το αρκετά ευαίσθητο ζήτημα της ασφάλειας των επιβατικών αεροσκαφών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Άραγε μπορεί να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα επειδή κάποιος επιβάτης ξέχασε ανοικτό το smartphone ή το laptop του στη χειραποσκευή του;

Καμίνης: Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το έγκλημα


Το οργανωμένο έγκλημα - όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες γειτονιές - είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα για τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, καθώς δεν διαθέτει τα απαραίτητα μέσα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες άρχισε η εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στα Χριστούγεννα.

Στην Αττική, από το βράδυ της Κυριακής εκδηλώνονται σποραδικές βροχές και το ίδιο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε τροχιά εξελίξεων από την Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ

Με διευρυμένη σύνθεση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη το απόγευμα, υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου. Πλην των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, θα μετέχουν οι υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ποιοι εντάσσονται αναδρομικά στην εφεδρεία

Την αναδρομική εφαρμογή της προσυνταξιοδοτικής εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου προβλέπει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου του υπουργείου Οικονομικών, καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις στη βεβαίωση της ακριβούς προϋπηρεσίας από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μειώνεται η τιμή στα τσιγάρα

Στα 3,50 ευρώ - από τα 4 - μειώνεται από τη Δευτέρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η τιμή του Marlboro, όπως ανακοίνωσε η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της χώρας "Παπαστράτος", θυγατρική της Philip Morris.

Οι Οίκοι φέρνουν πιο «κοντά» τους Ευρωπαίους


Οι διαρκείς απειλές των οίκων αξιολόγησης κατά της Ευρώπης για πιθανές υποβαθμίσεις όχι μόνο των αδύναμων οικονομιών αλλά και του σκληρού πυρήνα όπως Γαλλία και Γερμανία, οδηγούν τους Ευρωπαίους σε νέα τηλεδιάσκεψη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Στην τηλεδιάσκεψη η οποία πιθανολογείται ότι θα γίνει σήμερα στις 16:30, θα συμμετάσχουν και οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωζώνης προκειμένου να συζητήσουν για την κρίση η οποία δείχνει να μην αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

«Όχι» Πρωτόπαπα σε νέα μέτρα


Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα εισπρακτικά μέτρα οριζοντίου χαρακτήρα διαμηνύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

 Ανοδο σημειώνει σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α. σε αντίθεση με τις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες επικρατούν πτωτικές τάσεις.Αυτή την ώρα (11:29), ο γ.δ. ενισχύεται κατά 0,97% στις 662,28 μονάδες, ενώ ο τζίρος διαμορφώνεται στα 5,41 εκατομμύρια ευρώ.