e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πτώση 0,81% στο Χ.Α.

Απώλειες 0,81% κατέγραψε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποχωρώντας στις 661,52 μονάδες.Ενδοσυνεδριακά κυμάνθηκε μεταξύ 654,93 και 671,67 μονάδων.

Αίτηση χρεοκοπίας κατέθεσε η American Airlines

Αίτηση για την υπαγωγή της στη διαδικασία του Κεφαλαίου 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε σήμερα η American Airlines, η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στις ΗΠΑ, και μητρική της AMR. Η AMR διαθέτει περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου 24,72 δισ. δολαρίων, οι υποχρεώσεις της ανέρχονται σε 29,55 δισ. δολάρια, ενώ τα ταμειακά της διαθέσιμα ανέρχονται σε 4,1 δισ. δολάρια.

Τι είπαν Ιερώνυμος – Μπακογιάννη;

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συνάντησε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Στα χακί…για περισσότερο καιρό


Περισσότερες μέρες θα μετράνε αντίστροφα οι νεοσύλλεκτοι καθώς ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας ο υφυπουργός Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος.

Ξεκίνησε η απολογία του Εφραίμ για την υπόθεση των ανταλλαγών εκτάσεων

Ενώπιον της Εφέτη Ειδικής Ανακρίτριας ξεκίνησε η απολογία του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, για την υπόθεση των λεγόμενων "ιερών ανταλλαγών".

Ένας βάτραχος απειλεί επένδυση 2,6 δισ. δολαρίων!

Ένας μικρός πράσινος βάτραχος πονοκεφαλιάζει το υπουργείο Χωροταξίας της Βικτώριας και τους αναδόχους έργων, καθώς θα μπορούσε να διακόψει το χτίσιμο 66.000 σπιτιών και να αποτρέψει μια επένδυση 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.Ένα σχέδιο δράσης για τη «σωτηρία» του βατράχου του γρασιδιού, προτείνεται στην πολιτειακή κυβέρνηση με τη δημιουργία ζώνης προστασίας 4.400 εκταρίων, εκτός των ορίων ανάπτυξης της πόλης. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο, δεν θα επιτρέπεται η οικοδόμηση.

Σημαντική επιδείνωση του οικονομικού κλίματος της Ευρωζώνης


Διόλου ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τη μηνιαία έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το οικονομικό κλίμα της Ευρωζώνης, καθώς ο σχετικός δείκτης υποχώρησε το Νοέμβριο στις 93,7 μονάδες από 94,8 μονάδες που ήταν τον Οκτώβριο, τα χαμηλότερα δηλαδή επίπεδα από τα τέλη του 2009. Η επιδείνωση είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης αφού οι εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για πτώση του δείκτη στις 94,0 μονάδες.

Στα 100 δισ. δολάρια η αξία του Facebook


Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για την επικείμενη είσοδό του στο χρηματιστήριο τους πρώτους μήνες του 2012, η εφημερίδα Wall Street Journal υπολογίζει την αξία του Facebook στα 100 δισ. δολάρια.

Προτείνουν οικειοθελή αποχώρηση σε Ελλάδα-Πορτογαλία


Μαζί με την Ελλάδα φαίνεται πως παίρνει η «μπάλα» και την Πορτογαλία πλέον καθώς η ένωση Γερμανών εξαγωγέων προτείνουν στις δύο χώρες να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Τι θα γίνει με τις αδήλωτες καταθέσεις στην Ελβετία


«Παραβιάζει ανοιχτές θύρες όποιος, ίσως από συνήθεια, ζητά να γίνει κάτι που τώρα, μετά από δεκαετίες, γίνεται», επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, σε γραπτή δήλωσή του, με αφορμή δημοσιογραφικά σχόλια για τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία.

Από το 1997 οι χρονιές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες στον πλανήτη

Από τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια - από το 1997 - τα 13 ήταν εκείνα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες που έζησε ο πλανήτης, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός στο περιθώριο των συζητήσεων της ετήσιας διάσκεψης του ΟΗΕ για τις κλιματικές αλλαγές.

Αυξήθηκαν οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία


Αύξηση 8,1% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο 2011, έναντι αύξησης 5,0% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.

Ραγκούσης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη επανίδρυσης


Την ανάγκη επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Απελευθέρωση με κριτήρια στα ταξί

"Εγώ δεν συζητώ για τη συνολική αναθεώρηση της εφεδρείας. Δεν έχω βάλει ένα γενικό ζήτημα εφεδρείας. Έχω βάλει ένα ζήτημα συγκεκριμένων ειδικοτήτων σε συγκεκριμένες εταιρείες οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στην παροχή του συγκοινωνιακού τους έργου, διευκρίνισε ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.

Citi: Στον «πάγο» η Ελλάδα για 4 χρόνια ακόμη


Μετά την έκθεση του ΟΟΣΑ όπου οι προβλέψεις για την ελληνική οικονομία είναι ιδιαίτερα δυσοίωνα και την ύφεση να αγγίζει το 6,1%, έρχεται και η Citigroup η οποία προβλέπει ότι η ελληνική οικονομία θα παραμείνει στο «τούνελ» της ύφεσης μέχρι το 2015.

Είμαστε ασφαλείς στο Facebook;

Το Facebook μπορεί να έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την πρόσφατη καταιγίδα επιθέσεων spam, μέσω της οποίας κακόβουλοι χρήστες ανέβαζαν χωρίς εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου στα προφίλ ανυποψίαστων χρηστών, αλλά ακόμη υπάρχουν αρκετά άλυτα προβλήματα τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ασφάλεια.

Πέθανε η αυτοεξόριστη μοναχοκόρη του Στάλιν

Η μοναχοκόρη του Γιόζεφ Στάλιν πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου την περασμένη Τρίτη στις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν εξόριστη από το 1967, γράφουν οι New York Times.

Νέο Σύμφωνο: αποστολή "Μηδενικό έλλειμμα"


Οι θέσεις που εκφράζει η Γαλλία στις συνομιλίες με την Γερμανία για αλλαγή της διακυβέρνησης της ευρωζώνης σχετίζονται με την εφαρμογή μεγαλύτερης πειθαρχίας και αλληλεγγύης για να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους, δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης.

Αρνητικό κλίμα στο Χ.Α.

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α. εν αναμονή της απόφασης του Eurogroup για την αποδέσμευση της 6ης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα. Αρνητικό είναι το κλίμα και κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Πετρελαιοκίνηση και... επισήμως

 Ανοίγει και επισήμως η αυλαία της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς από σήμερα στις δύο πόλεις θα κυκλοφορούν κανονικά τα πετρελαιοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα μετά από τη δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης του σχετικού νόμου.

Πρεμιέρα 15 Δεκεμβρίου για το εορταστικό ωράριο


Aπό τις 15 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σε συνεννόηση με τους Εμπορικούς Συλλόγους του λεκανοπεδίου Αττικής.