e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Welt am Sonntag: Το απόρρητο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης

Σχέδιο τεσσάρων σημείων φαίνεται πως μελετούν οι επικεφαλείς της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Welt am Sonntag.

Τα στοιχήματα των ξένων funds


Μεγάλες πιέσεις δέχεται τις τελευταίες ώρες το ευρώ.

Tα κερδοσκοπικά funds διεθνώς αυξάνουν επικίνδυνα τα στοιχήματα τους, σχετικά με την επόμενη μέρα του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος, στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Πλαστό το non paper του Καμμένου

 

Σε γραφολόγο απευθύνθηκαν ο Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, για το περιβόητο non paper που φέρεται να είχε παραδώσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Μανιτάκης: Τα κόμματα θα αποφασίσουν για τα ντιμπέιτ


Στα κόμματα πέφτει το βάρος της οργάνωσης των τηλεμαχιών, τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών.

Η Γαλλία επανέφερε στα 60 έτη το όριο συνταξιοδότησης


Η γαλλική κυβέρνηση επανέφερε στα 60 έτη, από τα 62, το όριο συνταξιοδότησης για τα άτομα που έχουν ξεκινήσει νωρίς τον εργασιακό τους βίο, ανακοίνωσε η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Μαριζόλ Τουρέν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Κραχ στις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας


Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά του ΛΑΓΗΕ


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην Αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με τις ιδιωτικές εταιρείες να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ).

Τσίπρας: Πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και όχι το ευρώ


Με τους πρεσβευτές των 20 πιο ανεπτυγμένων, βιομηχανικά, χωρών, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στους οποίους εξέφρασε τις θέσεις του κόμματός του για την Οικονομία αλλά και την εξωτερική πολιτική.

Στο σκαμνί του Εφετείου ο Κασιδιάρης

 

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του υπεύθυνου Τύπου της Χρυσής Αυγής, βουλευτή μετά τις εκλογές της 6ης Ιουνίου, Ηλία Κασιδιάρη στο Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Eurostat: Μηδενική ανάπτυξη στην ευρωζώνη το Α' τρίμηνο


Η ευρωζώνη κατέγραψε μηδενική ανάπτυξη τους τρεις πρώτους μήνες του 2012 ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβεβαιώνοντας προηγούμενες εκτιμήσεις.

Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη


Για τις 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού το 2002, από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Οι Έλληνες ποντάρουν στα φωτοβολταϊκά



4η στην παγκόσμια κατάταξη η χώρα μας

Έδαφος κερδίζει η Ελλάδα στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αξιοποιώντας τη γεωγραφική της θέση.

Φορολογικές δηλώσεις ζητούν πλέον οι τράπεζες


Υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα εισοδήματά τους και στην τράπεζα με την  οποία συνεργάζονται είναι πλέον οι πελάτες των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Πόιντ σύστεμ για την χρήση κινητού στον Άκη!


Τιμωρία 100 πόντων στον Τσοχατζόπουλο

Προθεσμία για να απολογηθεί μετά τις εκλογές έλαβε την Τρίτη από τον ανακριτή συμβολαιογράφος από την Κύπρο, ο οποίος εμπλέκεται στην σύσταση καταστατικών της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso.

Παπαρήγα: Η χρεοκοπία θα εξαρτηθεί από την ευρωζώνη


«Το ΚΚΕ θα είναι εκεί που πρέπει να είναι, μέσα στο λαϊκό κίνημα, και όχι σε μια κυβέρνηση που θα οξύνει τα προβλήματα. Πρέπει να πούμε καθαρά ότι ένα αποδυναμωμένο ΚΚΕ θα αδυνατίσει το λαϊκό κίνημα, ενώ θα είναι και βούτυρο στο ψωμί εκείνων που σχεδιάζουν την εσωτερική υποτίμηση», υπογράμμισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της.

Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τη Γη και τον Ήλιο


Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι, καθώς και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο - και στην Ελλάδα - προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρακολουθήσουν και να μελετήσουν ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, την Τετάρτη, όταν θα ευθυγραμμισθούν η Γη, η Αφροδίτη και ο Ήλιος.

Facebook: Δημοψήφισμα για την αλλαγή πολιτικής

Η μεγαλύτερη ψηφοφορία στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί μέσω Facebook, με τους 900 εκατομμύρια χρήστες της ιστοσελίδας να καλούνται να ψηφίσουν για το εάν επιθυμούν ή όχι τις αλλαγές που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, για την βελτίωση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

Να μην διασώζουν τις τράπεζες οι φορολογούμενοι"

Απαιτούνται αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη και την αποφυγή μελλοντικών σφαλμάτων και 'διασώσεων' με χρήματα των φορολογουμένων, υποστήριξε ο Μισέλ Μπαρνιέ, Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τον ανταγωνισμό.

Πρεμιέρα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα επιχορήγησης πτυχιούχων

 

Σήμερα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση επιχειρήσεων αναφορικά με την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ως 35 ετών.

Ουρές και ταλαιπωρία στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

 

Tαλαιπωρία και συνωστισμός επικρατεί και σήμερα στα φαρμακεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) όπου άρχισε η διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τις αισθητές απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης, με την αβεβαιότητα για το εκλογικό αποτέλεσμα να συνεχίζει πάντως να δημιουργεί νευρικότητα στην αγορά.