e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε αντιπρόσωπος αυτοκινήτων




Η εταιρεία του δραστηριοποιείται περίπου 40 χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου και διατηρούσε κάθετη μονάδα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος επιχειρηματίας λίγο πριν προβεί στη μοιραία κίνηση άφησε ένα μήνυμα-σημείωμα στον λογιστή του αφήνοντάς τις τελευταίες του οδηγίες ενώ τη σωρό του αυτόχειρα βρήκε ο υπεύθυνος του συνεργείου του ο οποίος μετέβη στο σπίτι του επιχειρηματία να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούσαν όλοι οι υπάλληλοί του. Ο άτυχος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με το κυνηγητικό όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του.

Τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο

Η τουρκική φρεγάτα "Σαλίχ Ρέις" πέρασε δυο μίλια από το Σούνιο παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ενέργεια την οποία επανέλαβε λίγη ώρα αργότερα παραβιαζοντας ξανά τα εθνικά ύδατα μεταξύ της Άνδρου και της Εύβοιας.
Το γεγονός έγινε γνωστό από μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ με τίτλο "διάπλους τουρκικής φρεγάτας εντός εθνικών χωρικών υδάτων".
Η σημερινή παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων είναι η ενδέκατη μέσα στο 2010.

Σε "λευκό κλοιό" και σήμερα η Β.Ελλάδα - Έρχεται νέο κύμα χιονιά από την Τετάρτη


Πολικές θερμοκρασίες παρά την ηλιοφάνεια σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της βορείου Ελλάδος ενώ δεν έλειψαν και τα προβλήματα εξαιτίας του παγετού καθώς πολλοί δρόμοι και σήμερα παραμένουν απροσπέλαστοι εαν δεν υπάρχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στους Ασπραγγέλους Ιωαννίνων -7.4 C , στο Περτούλι Τρικάλων -7 C , στον Κονισκό Τρικάλων -6.5 C και -5.6 C στη Βλάστη Κοζάνης.

Ενστάσεις για την φοροκάρτα


Παραδέχεται το υπουργείο Οικονομικών ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων διατύπωσε ενστάσεις για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής κάρτας συναλλαγών.
Το υπουργείο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, θα συμπεριλάβει τις ενστάσεις της Αρχής που αφορούν μεταξύ άλλων στην ανωνυμία κατά τη χρήση της κάρτας, στο σχεδιασμό της κάρτας.

Εκατομμύρια ευρώ σε προσωπικούς λογαριασμούς του Ψωμιάδη

Σε προσωπικούς λογαριασμούς και σε εταιρείες προσωπικών συμφερόντων του Παύλου Ψωμιάδη διοχετεύθηκαν εκατομμύρια ευρώ από τα κεφάλαια των εταιρειών του ομίλου της ΑΣΠΙΣ.

Δεν συναινούν


Την αντίθεση των πολιτικών αρχηγών στην κυβερνητική πολιτική διατύπωσαν την Τρίτη οι πολιτικοί αρχηγοί που συναντήθηκαν -πλην του Αλέξη Τσίπρα- με τον πρωθυπουργό. Στο κενό η πρωτοβουλία Παπανδρέου να αναζητήσει πολιτικές συμμαχίες.
Η ΝΔ δεν θα συναινέσει στην πολιτική της κυβέρνησης, γιατί συναίνεση σημαίνει συνενοχή τόνισε ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. "Συναίνεση σημαίνει συνενοχή" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Παγωμένο" το ταμπλό του Χ.Α.

Μικρού μεγέθους και εξαιρετικά επιλεκτικές είναι μέχρι στιγμής οι κινήσεις στο ταμπλό του Χ.Α. την Τρίτη, όπου ο Γενικός Δείκτης με χαμηλό τζίρο εμφανίζεται αδύναμος να διεκδικήσει εκ νέου τις 1.500 μονάδες.
Αρνητικό πρόσημο και για τον τραπεζικό δείκτη, του οποίου οι απώλειες έφτασαν νωρίτερα το 0,93%, μετά από πτώση 5,2% στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις.

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα - Απεργούν οι πάντες

Η Τετάρτη και η 24ωρη πανελλαδική απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι το αποκορύφωμα των αντιδράσεων που προκαλούν τα σχέδια της κυβέρνησης για ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Στη γενική απεργία της Τετάρτης συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους από σήμερα, όπου θα ψηφιστεί και το πολυνομοσχεδίου. Έτσι πραγματοποιούν παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

Μισή...νίκη για τον Μπερλουσκόνι!

Αντιμέτωπος με δύο κρίσιμες ψηφοφορίες, στη Γερουσία (Άνω Βουλή) και την Βουλή, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, βρίσκεται την Τρίτη ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Καβαλιέρε απηύθυνε έκκληση στους βουλευτές να μην διακινδυνεύσουν την πολιτική σταθερότητα της χώρας, θέτοντας παράλληλα το δίλημμα «ψήφος εμπιστοσύνης ή πρόωρες εκλογές».

Στην παρέμβασή του στην ιταλική Γερουσία το πρωί της Δευτέρας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε από τις κεντροδεξιές δυνάμεις να συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνησή του.

Αναζητείται...συναίνεση

Με αντικείμενο πέντε νομοσχέδια, μεταξύ των οποίων το φλέγον για την εξυγίανση και την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, αλλά και το σχέδιο νόμου για τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας, συνεδριάζει την Τρίτη το Υπουργικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση γίνεται μετά τις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς από τις οποίες δεν προέκυψε τελικά συναίνεση.
Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξής νομοσχέδια:
Τα σχέδια νόμου για την «Αναμόρφωση Δικαίου του Ανταγωνισμού» και την «Απλοποίηση Αδειοδότησης Τεχνικών Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων, Μεταποιητικών Δραστηριοτήτων, Επιχειρηματικών Πάρκων και λοιπές διατάξεις», του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ.Χρυσοχοΐδη.
Επιπλέον, από το Υπουργικό Συμβούλιο περνάει το σχέδιο νόμου για την «Εξυγίανση, Αναδιάρθρωση και Ανάπτυξη των Αστικών Συγκοινωνιών Περιφέρειας Αττικής» του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ.Ρέππα, καθώς επίσης και εκείνο για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρ.Λοβέρδου.
Ακόμη, θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή για την «Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ 'σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών' και λοιπές διατάξεις».


Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πέντε νομοσχέδια στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη


Με αντικείμενο πέντε νομοσχέδια, μεταξύ των οποίων το φλέγον για την εξυγίανση και την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, αλλά και το σχέδιο νόμου για τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας, συνεδριάζει την ΤΡίτη το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση γίνεται μετά τις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς από τις οποίες δεν προέκυψε τελικά συναίνεση.


Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξής νομοσχέδια: